new york boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
πολυ μικρο βυζι φαινεται να εχει....απορριπτεται λογω αυτου.
Καλησπέρα
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τπτ για αυτήν
Ευχαριστώ!
Χαχαχα... και προμοτορας και μπουφος...
Η Εύα/Ξενια. 32 χρόνων, Ρωσίδα , 80€ και τα κάνει όλα, χώρο δεν εχειΚαλησπέρα
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τπτ για αυτήν
Ευχαριστώ!
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Την είχα στο μάτι. Μια ερώτηση, φιλιά στο στόμα έδινε; Ήταν γενικά δεκτική;Ενημέρωση για τα κορίτσια !!
Ηρθα στην πολη για δουλειά και πριν την επιστροφή έψαχνα να βρω κορασίδα απεγνωσμένα και ενω εχω κανει τα τηλέφωνα μου πριν σε άλλες κοπέλες τελικα κατι μου βγαζει απο το τηλέφωνο η Ελένη που με τραβάει.
Επικοινωνία πολύ καλή πρώτη εμφάνιση η Ελένη ειναι η κοπέλα η φοιτήτρια της διπλανής πόρτας μικροκαμωμένη με πολυ ωραία πιασίματα αδύνατη, στήθος 3αρη εμένα μου άρεσε πολυ πεσμένο αλλά γούστα είναι αυτά κολαρακι πεταχτό. Στα του αγώνα με καυλωσαν πολυ τα τατουάζ που έχει δεν κράτησα ωρα ένας γύρος παίχτηκε με φοβερή συμμετοχή . Αν θα την έβλεπα ξανα σίγουρα .
τι τιμες παιζουν με τις κοπελες!Ενημέρωση για τα κορίτσια !!
Ηρθα στην πολη για δουλειά και πριν την επιστροφή έψαχνα να βρω κορασίδα απεγνωσμένα και ενω εχω κανει τα τηλέφωνα μου πριν σε άλλες κοπέλες τελικα κατι μου βγαζει απο το τηλέφωνο η Ελένη που με τραβάει.
Επικοινωνία πολύ καλή πρώτη εμφάνιση η Ελένη ειναι η κοπέλα η φοιτήτρια της διπλανής πόρτας μικροκαμωμένη με πολυ ωραία πιασίματα αδύνατη, στήθος 3αρη εμένα μου άρεσε πολυ πεσμένο αλλά γούστα είναι αυτά κολαρακι πεταχτό. Στα του αγώνα με καυλωσαν πολυ τα τατουάζ που έχει δεν κράτησα ωρα ένας γύρος παίχτηκε με φοβερή συμμετοχή . Αν θα την έβλεπα ξανα σίγουρα .
Πήα και εγώ στην κουβανή στην Κάτω Ηλιούπολη. Η κοπέλα έχει σωματάρα όντως και φανταστικό κολαράκι. Όμως εκεί σταματούν τα καλά. Ο χώρος είναι φρικτός το κρεβάτι μονό και θεόστενο, η trans αποχώρησε μετά από τις φωνές μου κλπ. Δυστυχώς με τελείωσε με Hand job μετά από μια καλή πίπα !
Η Εύα/Ξενια. 32 χρόνων, Ρωσίδα , 80€ και τα κάνει όλα, χώρο δεν εχει
Παίζει και κολούρι δηλαδή; Επίσης από πρόσωπο πως είναι;
Αυτό ακριβώς.Κουλούρι παίζει αδερφέ. Δεν λέει όχι σε τίποτα. Φιλότιμη αλλά για μένα δεν είναι και για παραπάνω από 2-3φορες. Κλασική μελαχρινή ρωσσιδοφατσα με πράσινα η γαλάζια μάτια αν θυμάμαι. Μιλάει και αρκετά...
Κουλούρι παίζει αδερφέ. Δεν λέει όχι σε τίποτα. Φιλότιμη αλλά για μένα δεν είναι και για παραπάνω από 2-3φορες. Κλασική μελαχρινή ρωσσιδοφατσα με πράσινα η γαλάζια μάτια αν θυμάμαι. Μιλάει και αρκετά...
Ευχαριστώ φίλε. Λέω να την τιμήσω μια φορά για αρχή!
Όντως δεν έχει. Σπίτι ή ξενοδοχείο. Και να είχε όμως, σε πρώτο ραντεβού δεν πάει σε σπίτι. Από 2ο και μετά.Να σαι καλά.
Η συγκεκριμένη δεν νομίζω όμως οτι έχει δικο της χώρο.
Η βίκυ τι απέγινε?