Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Ιδέα δεν έχω, δεν τέσταρα ακόμη, απλά έψαχνα την αγγελία και την πόσταρα.δεν ειναι μασατζιδικο μαζι με αλλες κοπελες δλδ?
Ιδέα δεν έχω, δεν τέσταρα ακόμη, απλά έψαχνα την αγγελία και την πόσταρα.δεν ειναι μασατζιδικο μαζι με αλλες κοπελες δλδ?
Αμα δείτε "σε περιμένω στο χώρο μου" κ τελειώνει το τηλ σε 557 φολα μεγάλη. Πήγε φίλος δεν ήταν ανάγκη κατά τη γνώμη της να πλυθεί όταν πήγε μονό στο τέλος γιατί το νερό ήταν κρύο. Πίπα με προφ κ ήταν όλο μη κ μη μη με πιάνεις εδώ μη με πιάνεις εκεί
Λες ότι είναι καλή παρουσία και καλή προσπάθεια, αλλά πιο πάνω γράφεις ότι τώρα που μιλάμε δεν έχει τον δικό της χώρο. Είναι λίγο αντιφατικό το να λές ότι είναι καλή παρουσία με καλή προσπάθεια και ωραίο χώρο, και από την άλλη ότι δεν τον έχει τον χώρο. Δεν το κατάλαβα.....Ενημέρωση για καινούργια παρουσία καθώς μας έρχεται από Αθήνα!
Το τηλ. της τελειώνει σε....830 (Λίνα απο Αθήνα), είναι εδώ τώρα στη πόλη μας για λίγες μέρες...!(είδα και την αγγελία κάπου να παίζει στα κοντά).
Πρόσωπο λίγο σπασμένο, αλλά, περιποιημένη, Μιλφάρα ξανθιά,γκαυλιάρα,καθαρή με καλό βυζί 3+ για την ηλικία της και τσίτα το κουμπί.
Της αρέσει το γλυφ....νι και δείχνει ότι τελειώνει!
Σχετικά καλό πρόγραμμα.
Τιμή: 80 φουλ σε δικό της χώρο, ωραίο στο κέντρο(τον οποίο τώρα που μιλάμε, όπως μου είπε δεν έχει...(τώρα που δέχεται δε γνωρίζω!!).
Καλή παρουσία με καλή προσπάθεια!!
Καλά βόλια παιχταράδες!
Λες ότι είναι καλή παρουσία και καλή προσπάθεια, αλλά πιο πάνω γράφεις ότι τώρα που μιλάμε δεν έχει τον δικό της χώρο. Είναι λίγο αντιφατικό το να λές ότι είναι καλή παρουσία με καλή προσπάθεια και ωραίο χώρο, και από την άλλη ότι δεν τον έχει τον χώρο. Δεν το κατάλαβα.....
Εγω εχθές που βρέθηκα με την συγκεκριμένη γυναίκα με είπε ότι από σήμερα δεν θα έχει δικό της χώρο επειδή αύριο θα είναι Αθήνα...Βασικά δεν απαντάει κανείς σ αυτό το νούμερο πήρα 5-6 φορές και τίποτα μίλησε κανείς από σας με την εν λόγω κυρία ,?
Εγω προσωπικά έμεινα ευχαριστημένος..Εσύ πού βρέθηκες?
Καλή ήταν?
Λες ότι είναι καλή παρουσία και καλή προσπάθεια, αλλά πιο πάνω γράφεις ότι τώρα που μιλάμε δεν έχει τον δικό της χώρο. Είναι λίγο αντιφατικό το να λές ότι είναι καλή παρουσία με καλή προσπάθεια και ωραίο χώρο, και από την άλλη ότι δεν τον έχει τον χώρο. Δεν το κατάλαβα.....
Καλησπέρα σας,
Είμαι νέος στο Forum (εννοώ συντακτικά) αν και το παρακολουθώ αρκετά χρόνια. Δεν έχει τύχει ποτέ δυστυχώς να πραγματοποιήσω καμία συνάντηση με καμία κοπέλα. Τις περισσότερες φορές λόγω άγχους αλλά και φοβίας. Τέλος πάντων. Σήμερα είδα την παρακάτω αγγελία και τόλμησα στην αρχή να στείλω μνμ και έπειτα μίλησα και στο τηλέφωνο:
Στα μηνύματα πολύ γρήγορη αλλά και ευγενική. Έπειτα από το τηλέφωνο και πάλι ευγενική αλλά και Ελληνίδα (μου φάνηκε τουλάχιστον)..δεν ξέρω.
Στην αρχή με ρώτησε αν είχαμε ξαναμιλήσει, της είπα όχι. Έπειτα της είπα πως θα πρέπει να δω λίγο το πρόγραμμά μου για το απόγευμα και μου είπε πως είναι διαθέσιμες και οι 2. Κλείσαμε το τηλέφωνο και θα μιλήσουμε σε κανένα δυωράκι για τη συνάντηση. Την ρώτησα που στο περίπου βρίσκονται και μου απάντησε πως είναι λίγο μετά το Makedonia Palace.
Υπάρχει κάποιος να βοηθήσει εάν πρόκειται για κάτι καλό ή όχι? (συγνώμη και για τις ερωτήσεις τέτοιου τύπου αλλά όπως σας είπα είναι η πρώτη φορά)
Καλημέρα σας παιδιά,Τελικά πηγές να μας πεις τι έγινε !!!
Καλημέρα σας παιδιά,
αρχικά να ζητήσω συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση.
Τελικά είπα να προσπαθήσω να πάω και το έκανα την Παρασκευή. Αρχικά να πω πως η επικοινωνία με τα κορίτσια είναι πολύ καλή και γρήγορη. Δεν κολλάς πουθενά και σε τίποτα. Ευγενικές και πρόθυμες. Να πω πως είναι Ελληνίδες και οι 2. Πάμε στα περαιτέρω. Με το που άνοιξε η πόρτα είδα μία πολύ γλυκιά κοπέλα (ξανθιά) με ωραία χαρακτηριστικά. Πήγαμε αμέσως στο δωμάτιό της και ξεκινήσαμε την κουβεντούλα. Η κοπέλα είναι ψηλή και όμορφη. Ήταν άβαφη επομένως και η κρίση μου είναι αντικειμενική. Ξεκινήσαμε όπως σας είπα να μιλάμε μέχρι που ήρθε και η φίλη της (η οποία ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι). Και οι δύο πολύ όμορφες και ζεστές. Με το που έφυγε η μία και μείναμε με την άλλη ξεκινήσαμε τα διαδικαστικά. Πίπα καλή και υγρή με αρκετή βοήθεια από το χέρι της. Της αρέσει να της παίζεις το μουνί και καυλώνει απίστευτα. Ήταν αρκετά κουμπωμένη γιατί μου είπε πως με 30άριδες δύσκολα πάει (30 είμαι να το πω και αυτό). Μου είπε πως αλλιώς είναι σε έναν μεγαλύτερο και αλλιώς σε έναν σαν εμένα. Γενικά η χημεία πολύ καλή. Στο σεξ ήταν περισσότερο σαν να το κάνω με την κοπέλα (κάτι το οποίο και φυσικά μου άρεσε). Δεν κράτησε πολύ το όλο σκηνικό (35-40 λεπτά με μία εκτόνωση). Η γνώμη μου είναι η εξής: Να πας και να πάρεις για μία ώρα και τις 2 μαζί. Θεωρώ πως είναι το καλύτερο γιατί και οι 2 το έχουν. Ξέρω ότι μπορεί να μην σας κάλυψα αρκετά, αλλά το θέμα είναι ότι αξίζουν μία επίσκεψη τα κορίτσια. Εγώ θα πάω και θα ξαναπάω άνετα.
Καλημέρα σας παιδιά,
αρχικά να ζητήσω συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση.
Τελικά είπα να προσπαθήσω να πάω και το έκανα την Παρασκευή. Αρχικά να πω πως η επικοινωνία με τα κορίτσια είναι πολύ καλή και γρήγορη. Δεν κολλάς πουθενά και σε τίποτα. Ευγενικές και πρόθυμες. Να πω πως είναι Ελληνίδες και οι 2. Πάμε στα περαιτέρω. Με το που άνοιξε η πόρτα είδα μία πολύ γλυκιά κοπέλα (ξανθιά) με ωραία χαρακτηριστικά. Πήγαμε αμέσως στο δωμάτιό της και ξεκινήσαμε την κουβεντούλα. Η κοπέλα είναι ψηλή και όμορφη. Ήταν άβαφη επομένως και η κρίση μου είναι αντικειμενική. Ξεκινήσαμε όπως σας είπα να μιλάμε μέχρι που ήρθε και η φίλη της (η οποία ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι). Και οι δύο πολύ όμορφες και ζεστές. Με το που έφυγε η μία και μείναμε με την άλλη ξεκινήσαμε τα διαδικαστικά. Πίπα καλή και υγρή με αρκετή βοήθεια από το χέρι της. Της αρέσει να της παίζεις το μουνί και καυλώνει απίστευτα. Ήταν αρκετά κουμπωμένη γιατί μου είπε πως με 30άριδες δύσκολα πάει (30 είμαι να το πω και αυτό). Μου είπε πως αλλιώς είναι σε έναν μεγαλύτερο και αλλιώς σε έναν σαν εμένα. Γενικά η χημεία πολύ καλή. Στο σεξ ήταν περισσότερο σαν να το κάνω με την κοπέλα (κάτι το οποίο και φυσικά μου άρεσε). Δεν κράτησε πολύ το όλο σκηνικό (35-40 λεπτά με μία εκτόνωση). Η γνώμη μου είναι η εξής: Να πας και να πάρεις για μία ώρα και τις 2 μαζί. Θεωρώ πως είναι το καλύτερο γιατί και οι 2 το έχουν. Ξέρω ότι μπορεί να μην σας κάλυψα αρκετά, αλλά το θέμα είναι ότι αξίζουν μία επίσκεψη τα κορίτσια. Εγώ θα πάω και θα ξαναπάω άνετα.