Αν και η συγκεκριμένη κοπέλα έχει αναφερθεί σε άλλο νήμα, εντούτοις πιστεύω πως το συγκεκριμένο είναι το πλέον κατάλληλο, μιας και η κοπέλα δέχεται σε δικό της χώρο. Αναφέρομαι στην Βίκυ (δεν μιλάω για την γνωστή που είχε και site και μας έβγαζε φόρα παρτίδα τα τηλέφωνά μας),περιοχή Μπότσαρη, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω πρόχειρες τις αγγελίες της , για να κάνω παράθεση το λινκ.
Η κοπέλα είναι Ελληνίδα, ύψος πάνω από 1.70, 25-26 χρονών,καστανόξανθη, μάτια γκριζογάλανα, έχει κάποια επιπλέον κιλά (που εμένα αυτό μ' αρέσει στην γυναίκα, γιατί όταν την έχω στα 4 θέλω ν' ακούω πλάτς πλουτς και όχι κρατς κρουτς...), στήθος 3+ (ενισχυμένο)αλλά οι τομές εμφανείς στην κάτω πλευρά. Είναι αρκετά χαμογελαστή, περιποιητική και πολύ καθαρή. Πίπα αρκετά καλή, υγρή και βαθιά, σεξ καλό και σε όποια στάση της ζητηθεί, αλλά μην περιμένετε και αεροπλανικά. Πίσω κίνηση δεν δουλεύει. Φιλιά δίνει βαθιά και απλόχερα (αν γουστάρει και η ίδια απ ότι κατάλαβα), και δέχεται δάχτυλο μόνο μπροστά. Ανταποκρίνεται καλά στο γλύψιμο και (φαίνεται να) τελειώνει.
Το σπίτι της , απ όσο είδα (και απ ότι κατάλαβα μένει κιόλας εκεί), δεν είναι κάτι το φοβερό, περισσότερο φοιτητικό σπίτι θυμίζει, αλλά είναι αξιοπρεπές.
Συνολικά θεωρώ ότι στα 70 ευρώ για 1 φορά και 90 για 2 είναι μια (τηρουμένων των αναλογιών και για τα δεδομένα της πόλης μας) τίμια πρόταση.
ΥΓ. Δεν είναι στην περιοχή της Μπότσαρη, αλλά θέλει καμιά 10αρια λεπτά περπάτημα.
ΥΓ2. Δούλευε παλιότερα σε μασαζερί της πόλης μας.
ΥΓ3. Το τηλέφωνό της είναι αυτό που τελειώνει σε ...613.