Υποκειμενική απάντηση...Από πρόσωπο φίλε μου? Είναι όμορφη?
Είναι συμπαθητική...
Υποκειμενική απάντηση...Από πρόσωπο φίλε μου? Είναι όμορφη?
Για να απαντήσω στις απορίες σας. Η κοπέλα είναι η Βίκυ για την οποία έχει γίνει λόγος σε προηγούμενες σελίδες . Ο χωρος είναι σε μια κάθετο της Βασιλισσης Όλγας , 5 λεπτά από την Μπότσαρη. Η 2η κοπέλα είναι μια φίλη της ονόματι Άννα, υπήκοος Βουλγαριασ αλλά Τουρκικής καταγωγής. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο (προσωπική γνώμη) και άκωλη. Διπλό με λεσβιακή φάση, ΔΕΝ παίζει. Κατά τα λοιπά ισχύουν όσα είχα γράψει για την κοπέλα, ένα μήνα πριν. Η Άννα στο κρεβάτι δεν λέει και πολλά.
Ελπίζω να σας κάλυψα...
Merci Monsignor !!!ο ληξίαρχος struck again....respect
Συναντηθήκαμε επιτέλους με την εν λόγω κυρία σε ξενοδοχείο μίας και αυτή την εποχή δεν έχει δικό της χώρο , θα έχει πολύ σύντομα όμως . Η Λίνα λοιπόν είναι όπως την περιέγραψαν οι προηγούμενοι συναθλητές μια ώριμη γοητευτική 40αρα με καλό προσεγμένο σώμα όσοι αρέσκονται σε πιπινια δεν θα ενθουσιαστούν μαζί της προσωπικά εμένα μου άρεσε και να τονίσω πως οι φωτογραφίες της αγγελίας την αδικούν έχει πολύ καλύτερο σώμα από κοντά , για όσους γνωρίζουν την Λενκα-Ειρηνα είναι περίπου στον ίδιο σωματότυπο , φυσικά τα βιζια της Ειρηνας είναι ανώτερα μιας και τα έκανε upgrade πρόσφατα.
Μείναμε πάνω από μια ώρα μαζί στα 100€ το δωράκι με τα κλασικά δίχως λοκώ , Καλή συμετοχή καλό σεξ σαν να είσαι με την γκόμενα σου. Αυτά τα θετικά...
Στα αρνητικά θα πω την τιμή 100 € είναι αρκετά την στιγμή που υπάρχουν φτηνότερες επιλογές και με χώρο δικό τους βέβαια το θέμα είναι αν περνάς καλά και εγώ πέρασα καλά μαζί της και θα ξαναπάω μόλις τακτοποιηθεί και από χώρο ...αν ρίξει και την τιμή λίγο θα γίνει και δικό μου στανταρακι
φιλε πολλά έδωσες με 70 ευρω υπάρχουν ποιο καλά κομμάτια στην αγορά και πιπίνια
Δεν διαφωνώ , απλά τα πιπινια δεν μου πάνε λόγω ηλικίας προφανώς έφαγα πολλές ξεπέτες από πιπινια για αυτό γουστάρω μεγαλύτερες ηλικίες αλλά ναι τα 100 € είναι πολλά.
φιλε πολλά έδωσες με 70 ευρω υπάρχουν ποιο καλά κομμάτια στην αγορά και πιπίνια
Δεν χρειάζεται να το ποστάρεις σε όλα τα νηματα. Σε ένα αρκεί .Καλησπέρα σε όλους αυτός ο χώρος που λέει στην Τσιμισκή με 40 ευρώ ξέρεις κανείς τι παίζει?
Καλησπέρα σε όλους αυτός ο χώρος που λέει στην Τσιμισκή με 40 ευρώ ξέρεις κανείς τι παίζει?
Ποτέ δεν κατάλαβα και δεν ένιωσα το ´πήγα με πουτάνα και ήταν σα να πήγα με τη γκομενά μου ´.
Άλλο η πουτάνα και άλλο η γκόμενα,
Ποτέ δε θα είναι το ίδιο,
Σόρυ για τη φιλοσοφία..
Σωστός φίλε συμφωνώ, αλλά έχει σημασία και τι υπόβαθρο έχει μια σχέση. Μπορεί αν είναι εφήμερη ρηχή σχέση (του κώλου όπως λέμε....) να μην διαφέρει απο μια συνεύρεση με πουτάνα, παίζει να ναι και χειρότερη!Ποτέ δεν κατάλαβα και δεν ένιωσα το ´πήγα με πουτάνα και ήταν σα να πήγα με τη γκομενά μου ´.
Άλλο η πουτάνα και άλλο η γκόμενα,
Ποτέ δε θα είναι το ίδιο,
Σόρυ για τη φιλοσοφία..
αυτό εδώ λέωωραίο μιλφάκι,καθαρό!60 ευρώ!
Παίχτη εγώ ειμαι 47 και γαμάω ενα πιπίνι 22 ετων που σεβεται τα ευρω,υπάρχουν και ξεπ΄ετες όμως...
το προτείνεις φίλε; έχεις δοκιμάσει;
όχι φίλε ρωταο αν κάποιος γνωρίζει κάτιτο προτείνεις φίλε; έχεις δοκιμάσει;