I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Έχετε γαμησει γυναίκα με χιτζαμπ ; Σε μπουρδελο υπάρχει μήπως ;;
Έχετε γαμησει γυναίκα με χιτζαμπ ; Σε μπουρδελο υπάρχει μήπως ;;
Ψάχνεις σε σουνιτισσες ή σιητισσες;;Έχετε γαμησει γυναίκα με χιτζαμπ ; Σε μπουρδελο υπάρχει μήπως ;;
Πες ρε Ηφαίστειο εσύ που έχεις γυρίσει όλο τον κόσμο γαμιώντας!!!Ψάχνεις σε σουνιτισσες ή σιητισσες;;
Αλήθεια ρε Βολκάνο, έχεις πετύχει ποτέ στα ταξίδια σου;;;Ψάχνεις σε σουνιτισσες ή σιητισσες;;
Και αν εκεί που τη γδυνεις κ βγάζεις το πιγκουινοφορεμα την δεις ζωσμένη με εκρηκτικαςΠες ρε Ηφαίστειο εσύ που έχεις γυρίσει όλο τον κόσμο γαμιώντας!!!
Πολλές φορές αλλά χάσιμο χρόνου .......μπορεί να γουστάρουν σα πιο διστακτικες στο onsΑλήθεια ρε Βολκάνο, έχεις πετύχει ποτέ στα ταξίδια σου;;;
Ναι φίλε μου , μου ήρθε ιδέα , και γενικά πάντα ήθελα να γαμησω μια τέτοιαΕμπνεύστηκες από τα γεγονότα στο Ιράν τύπε;;;;;
Εδώ στην Ελλάδα μόνο κάτι Ινδές θα βρεις με φορεσιά στο τρίγωνο αλλά έχω μάθει ότι ζέχνουν!!!Ναι φίλε μου , μου ήρθε ιδέα , και γενικά πάντα ήθελα να γαμησω μια τέτοια
ε πως, ναι.Έχετε γαμησει γυναίκα με χιτζαμπ ; Σε μπουρδελο υπάρχει μήπως ;;
roleplay. Ακριβως αυτο ειναι το νοημα του role play. Πραγματοποιεις τις φαντασιωσεις σου.ε πως, ναι.
Αλλωστε ειναι γνωστο οτι καθε κοπελα που φοραει χιτζαμπ στην ελλαδα, ειναι αρκετα απελευθερωμενη για να δουλεψει σε οικο ανοχης. Ασε που οι μουσουλμανοι πελατες της θα ειναι πολυ περηφανοι, τοσο πολυ που η τυπισσα θα βρεθει σφαγμενη εντος ολιγων ωρων απο την πρωτη βαρδια
αυτο που ψαχνεις τυπε, λεγεται roleplay. Παρε μια βιζιτα και πες της οτι θελεις να ειναι ντυμενη σαν τον οσαμα μπιν λαντεν, και κανε τη δουλεια σου. Αλλιως τραβα στη μεση ανατολη να ρισκαρεις το κεφαλι σου για να γαμησεις μια γκομενα με κουκουλα
Ψάχνεις σε σουνιτισσες ή σιητισσες;;
Και αν εκεί που τη γδυνεις κ βγάζεις το πιγκουινοφορεμα
αυτο που ψαχνεις τυπε, λεγεται roleplay. Παρε μια βιζιτα και πες της οτι θελεις να ειναι ντυμενη σαν τον οσαμα μπιν λαντεν, και κανε τη δουλεια σου. Αλλιως τραβα στη μεση ανατολη να ρισκαρεις το κεφαλι σου για να γαμησεις μια γκομενα με κουκουλα
Και αν εκεί που τη γδυνεις κ βγάζεις το πιγκουινοφορεμα την δεις ζωσμένη με εκρηκτικας