Νέα

Γυναίκες και Euro

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Καλά θα κάνουν οι γυναίκες να πλύνουν κανα πιάτο και να ετοιμάσουν κάτι καλό να φάμε με την παρέα μας και να αφήσουν τα πολλα πολλα

Πολύ θάρρος πήρανε

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.664
Πόντοι
12.056
Καλά θα κάνουν οι γυναίκες να πλύνουν κανα πιάτο και να ετοιμάσουν κάτι καλό να φάμε με την παρέα μας και να αφήσουν τα πολλα πολλα

Πολύ θάρρος πήρανε

AAAAAA.να χαθεις να χανεσε παλιοφαλλοκρατη...χαχαχααχχαχχα

Επισκέπτης
Bασικά... όταν έρχεται η ώρα Euro, Ch.L., Mundial δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η γυναίκα μου. Το κανάλι πάντως δεν αλλάζει. Είναι ευπρόσδεκτη να κάτσει να δει μαζί μου, αρκεί να μην κάνει ερωτήσεις του στυλ "τι είναι off-side", "γιατί ήταν πέναλτυ", κτλ, κτλ. Αν δεν θέλει... παίζουν άλλες 2 τηλεοράσεις στο σπίτι, μπορεί να πάει να δει ότι θέλει. Αν θέλει να βγει με φίλες της, no problemo!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Πολύ θάρρος πήρανε

καλα αυτο εννοειται........μετα μπορυμε ομως να δουμε και μεις ε?? οχι επειδη ο γκατουλης λεει οτι απαγορευεται δηλαδη........ψυχη δεν εχουμε εμεις????

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
καλα αυτο εννοειται........μετα μπορυμε ομως να δουμε και μεις ε?? οχι επειδη ο γκατουλης λεει οτι απαγορευεται δηλαδη........ψυχη δεν εχουμε εμεις????
Ειδικά εσύ mounitsa που φαίνεται ότι έχεις μεγάλο στόμα...θα πρέπει να σε κλειδώνουν για 90' στην κουζίνα! :-X

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Επειδή στην πλειονότητα τους οι Ελληνίδες είναι χοντροκώλες,τις βάζεις στα 4 και στα κωλομέρια τους ακουμπάς μπύρες και πατατάκια και ταυτοχρόνως...σφυροκοπείς  :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Επειδή στην πλειονότητα τους οι Ελληνίδες είναι χοντροκώλες,τις βάζεις στα 4 και στα κωλομέρια τους ακουμπάς μπύρες και πατατάκια και ταυτοχρόνως...σφυροκοπείς  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
Και αν κουνιέται πολύ η πουτάνα και χυθεί η μπύρα? :huh:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Υπάρχει και ο πολύ σωστος όρος football widow 

http://[URL unfurl="true"]www.cartoonstock.com/newscartoons/cartoonists/ksc/lowres/kscn967l.jpg[/img[/URL]]

Απο την αλλη λιφο το ποτο λιγο καμια νίκη πολλοι συζυγοι θα θελουν να μιμηθουν τον Γκέκα, τον Χαριστέα και τον Σαλπιγγιδη αλλα πολλές συζυγοι θα μιμηθουν τον ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ!!!!

(Ας μιμηθουν τουλάχιστον τον Χαλκια που λεει οχι οχι οχι σε κατι σουτ αλλα σε καποια φαση του φευγει η μπαλλα απο τα χερια και μπαινει ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ)

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1

Πολύ θάρρος πήρανε

+10000
Και για να φέρνουν τις παγωμένες μπύρες από το ψυγείο (μην χάσουμε και τη φάση)!!!!

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Bασικά... όταν έρχεται η ώρα Euro, Ch.L., Mundial δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η γυναίκα μου. Το κανάλι πάντως δεν αλλάζει. Είναι ευπρόσδεκτη να κάτσει να δει μαζί μου, αρκεί να μην κάνει ερωτήσεις του στυλ "τι είναι off-side", "γιατί ήταν πέναλτυ", κτλ, κτλ. Αν δεν θέλει... παίζουν άλλες 2 τηλεοράσεις στο σπίτι, μπορεί να πάει να δει ότι θέλει. Αν θέλει να βγει με φίλες της, no problemo!

Αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση του όλου θέματος. Με κάλυψες...  :sunglasses:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Γυναίκες και Euro(περισσότερο ταιριάζει το ευρώ παρά το γιούρο αλλά τεσπα)

Γιούρο: ένας τρόπος να δείξουν οι γυναίκες γίνουν πιο ενδιαφέρον άτομα.
Γιούρο: κατάντησε μόδα πλέον. από εκεί που δεν έβλαπε κανένας τώρα βλέπει και η κουτσή μαρία-κουτσός μάριος(men 'n' women)
Γιούρο: ψάχνοντας την κάμερα οι επίδοηες εξώστηθες ελληνίδες οπαδοί συναγωνίζοντας παράλληλα τις βραζιλιάνες (για να δούμε αν και τις ρωσσίδες )

Γυναίκες: μπινελικόστε άφοβα τον μλκα και χασογκόλη. ααα και τα παλτά
Γυναίκες: μάθετε τι είναι off-side
Γυναίκες: Η μπάλα πάει με την μπύρα(τελάρο εννοώ) και τα σουβλάκια. ΚΑΝΕΙΣ δεν κάνει δίαιτα όταν παίζει ποδόσφαιρο η τηλεόραση.

Υ.Γ. αχ καλέ δεν έχουν ωραία σωματάκια οι ποδοσφαιριστές . εκείνος ο νικοπολίδης κούκλος, σαν τον γιώργο κλούνεΐ είναι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Έλα ρε μωρό...τι είναι 90'?Ούτε ομελέτα δεν θα έχεις καταφέρει να φτιάξεις σε αυτό το διάστημα! :grin:

δεν θα καταφερει η νιτσα να φτιαξει ομελετα?

κανονισε γκατο να σε μαγειρεψει κ σενα με αυτα που τολμας να ξεστομιζεις :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οιμεεεεεεεεεεε βαρια κουβεντα ξεστομισε ο γκατουλης και δεν συγχωρειται αυτο........

εγω?? εγω??? γιου τοκιν του μι??? βρε ξερεις απο που ειμαι εγω??? απο που κρατα η σκουφια μου?? εεεε??? τιμουμε την καταγωγη μας...ακους εκει ουτε ομελετα....

μη σου πω οτι ενω φτιαχνω το ιμαμ θα παρακολουθω τον αγωνα θα κανω αναλυση καθως και anal-Λυση :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Είσαι κορίτσι για σπίτι ΝίτσαΜου... :-*...την ώρα του ματς όμως θα καθαρίζεις τις μελιτζάνες! :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αρνουμαι......τελος......αλλιως να παραγγειλεις :P

Stories

Νέο!

Stories