You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.664
- Πόντοι
- 12.056
Καλά θα κάνουν οι γυναίκες να πλύνουν κανα πιάτο και να ετοιμάσουν κάτι καλό να φάμε με την παρέα μας και να αφήσουν τα πολλα πολλα
Πολύ θάρρος πήρανε
AAAAAA.να χαθεις να χανεσε παλιοφαλλοκρατη...χαχαχααχχαχχα
Επισκέπτης
Bασικά... όταν έρχεται η ώρα Euro, Ch.L., Mundial δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η γυναίκα μου. Το κανάλι πάντως δεν αλλάζει. Είναι ευπρόσδεκτη να κάτσει να δει μαζί μου, αρκεί να μην κάνει ερωτήσεις του στυλ "τι είναι off-side", "γιατί ήταν πέναλτυ", κτλ, κτλ. Αν δεν θέλει... παίζουν άλλες 2 τηλεοράσεις στο σπίτι, μπορεί να πάει να δει ότι θέλει. Αν θέλει να βγει με φίλες της, no problemo!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Καλά θα κάνουν οι γυναίκες να πλύνουν κανα πιάτο και να ετοιμάσουν κάτι καλό να φάμε με την παρέα μας και να αφήσουν τα πολλα πολλα
Πολύ θάρρος πήρανε
καλα αυτο εννοειται........μετα μπορυμε ομως να δουμε και μεις ε?? οχι επειδη ο γκατουλης λεει οτι απαγορευεται δηλαδη........ψυχη δεν εχουμε εμεις????
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ειδικά εσύ mounitsa που φαίνεται ότι έχεις μεγάλο στόμα...θα πρέπει να σε κλειδώνουν για 90' στην κουζίνα! :-Xκαλα αυτο εννοειται........μετα μπορυμε ομως να δουμε και μεις ε?? οχι επειδη ο γκατουλης λεει οτι απαγορευεται δηλαδη........ψυχη δεν εχουμε εμεις????
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Επειδή στην πλειονότητα τους οι Ελληνίδες είναι χοντροκώλες,τις βάζεις στα 4 και στα κωλομέρια τους ακουμπάς μπύρες και πατατάκια και ταυτοχρόνως...σφυροκοπείς
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Επειδή στην πλειονότητα τους οι Ελληνίδες είναι χοντροκώλες,τις βάζεις στα 4 και στα κωλομέρια τους ακουμπάς μπύρες και πατατάκια και ταυτοχρόνως...σφυροκοπείς
Και αν κουνιέται πολύ η πουτάνα και χυθεί η μπύρα?
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Υπάρχει και ο πολύ σωστος όρος football widow
http://[URL unfurl="true"]www.cartoonstock.com/newscartoons/cartoonists/ksc/lowres/kscn967l.jpg[/img[/URL]]
Απο την αλλη λιφο το ποτο λιγο καμια νίκη πολλοι συζυγοι θα θελουν να μιμηθουν τον Γκέκα, τον Χαριστέα και τον Σαλπιγγιδη αλλα πολλές συζυγοι θα μιμηθουν τον ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ!!!!
(Ας μιμηθουν τουλάχιστον τον Χαλκια που λεει οχι οχι οχι σε κατι σουτ αλλα σε καποια φαση του φευγει η μπαλλα απο τα χερια και μπαινει ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ)
Πολύ θάρρος πήρανε
+10000
Και για να φέρνουν τις παγωμένες μπύρες από το ψυγείο (μην χάσουμε και τη φάση)!!!!
Bασικά... όταν έρχεται η ώρα Euro, Ch.L., Mundial δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η γυναίκα μου. Το κανάλι πάντως δεν αλλάζει. Είναι ευπρόσδεκτη να κάτσει να δει μαζί μου, αρκεί να μην κάνει ερωτήσεις του στυλ "τι είναι off-side", "γιατί ήταν πέναλτυ", κτλ, κτλ. Αν δεν θέλει... παίζουν άλλες 2 τηλεοράσεις στο σπίτι, μπορεί να πάει να δει ότι θέλει. Αν θέλει να βγει με φίλες της, no problemo!
Αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση του όλου θέματος. Με κάλυψες...
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Και αν κουνιέται πολύ η πουτάνα και χυθεί η μπύρα?
Κολλάς ένα από τα αξεσουάρ που έχουν στα αμάξια!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ειδικά εσύ mounitsa που φαίνεται ότι έχεις μεγάλο στόμα...θα πρέπει να σε κλειδώνουν για 90' στην κουζίνα! :-X
Εσυ πολλα λες και δε θα σου βγει σε καλο
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Έλα ρε μωρό...τι είναι 90'?Ούτε ομελέτα δεν θα έχεις καταφέρει να φτιάξεις σε αυτό το διάστημα!Εσυ πολλα λες και δε θα σου βγει σε καλο
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Γυναίκες και Euro(περισσότερο ταιριάζει το ευρώ παρά το γιούρο αλλά τεσπα)
Γιούρο: ένας τρόπος να δείξουν οι γυναίκες γίνουν πιο ενδιαφέρον άτομα.
Γιούρο: κατάντησε μόδα πλέον. από εκεί που δεν έβλαπε κανένας τώρα βλέπει και η κουτσή μαρία-κουτσός μάριος(men 'n' women)
Γιούρο: ψάχνοντας την κάμερα οι επίδοηες εξώστηθες ελληνίδες οπαδοί συναγωνίζοντας παράλληλα τις βραζιλιάνες (για να δούμε αν και τις ρωσσίδες )
Γυναίκες: μπινελικόστε άφοβα τον μλκα και χασογκόλη. ααα και τα παλτά
Γυναίκες: μάθετε τι είναι off-side
Γυναίκες: Η μπάλα πάει με την μπύρα(τελάρο εννοώ) και τα σουβλάκια. ΚΑΝΕΙΣ δεν κάνει δίαιτα όταν παίζει ποδόσφαιρο η τηλεόραση.
Υ.Γ. αχ καλέ δεν έχουν ωραία σωματάκια οι ποδοσφαιριστές . εκείνος ο νικοπολίδης κούκλος, σαν τον γιώργο κλούνεΐ είναι.
Γιούρο: ένας τρόπος να δείξουν οι γυναίκες γίνουν πιο ενδιαφέρον άτομα.
Γιούρο: κατάντησε μόδα πλέον. από εκεί που δεν έβλαπε κανένας τώρα βλέπει και η κουτσή μαρία-κουτσός μάριος(men 'n' women)
Γιούρο: ψάχνοντας την κάμερα οι επίδοηες εξώστηθες ελληνίδες οπαδοί συναγωνίζοντας παράλληλα τις βραζιλιάνες (για να δούμε αν και τις ρωσσίδες )
Γυναίκες: μπινελικόστε άφοβα τον μλκα και χασογκόλη. ααα και τα παλτά
Γυναίκες: μάθετε τι είναι off-side
Γυναίκες: Η μπάλα πάει με την μπύρα(τελάρο εννοώ) και τα σουβλάκια. ΚΑΝΕΙΣ δεν κάνει δίαιτα όταν παίζει ποδόσφαιρο η τηλεόραση.
Υ.Γ. αχ καλέ δεν έχουν ωραία σωματάκια οι ποδοσφαιριστές . εκείνος ο νικοπολίδης κούκλος, σαν τον γιώργο κλούνεΐ είναι.
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
εννοεις Anal-λυσειςΑμεεεεε...θα κάνουμε και αναλύσεις κατά την διάρκεια του αγώνα!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Είναι μικρό και αθώο κορίτσι η mounitsa...δεν κάνει τέτοια!εννοεις Anal-λυσεις
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Έλα ρε μωρό...τι είναι 90'?Ούτε ομελέτα δεν θα έχεις καταφέρει να φτιάξεις σε αυτό το διάστημα!
δεν θα καταφερει η νιτσα να φτιαξει ομελετα?
κανονισε γκατο να σε μαγειρεψει κ σενα με αυτα που τολμας να ξεστομιζεις
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Οιμεεεεεεεεεεε βαρια κουβεντα ξεστομισε ο γκατουλης και δεν συγχωρειται αυτο........
εγω?? εγω??? γιου τοκιν του μι??? βρε ξερεις απο που ειμαι εγω??? απο που κρατα η σκουφια μου?? εεεε??? τιμουμε την καταγωγη μας...ακους εκει ουτε ομελετα....
μη σου πω οτι ενω φτιαχνω το ιμαμ θα παρακολουθω τον αγωνα θα κανω αναλυση καθως και anal-Λυση
εγω?? εγω??? γιου τοκιν του μι??? βρε ξερεις απο που ειμαι εγω??? απο που κρατα η σκουφια μου?? εεεε??? τιμουμε την καταγωγη μας...ακους εκει ουτε ομελετα....
μη σου πω οτι ενω φτιαχνω το ιμαμ θα παρακολουθω τον αγωνα θα κανω αναλυση καθως και anal-Λυση
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 73K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις