Είχα γνωρίσει μία ζάμπλουτη επώνυμη στο λύκειο .
Πανέμορφη και πανέξυπνη και καθόλου σνομπ.
Όταν έμαθα πως λεγόταν και από ποιούς κατάγεται , θεώρησα εντελώς γελοίο το ενδεχόμενο να της την έπεφτα.
Ήταν απωθημένο για δεκάδες γνωστούς μου. Με κάποιους ήταν συμμαθήτρια σε σχολείο , σε δραστηριότητες , σε διάφορα.
ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ, αλλά την έβλεπα τακτικά.
Φοβόμουν πάντα τη μοίρα. Πίστευα ότι αν σου δώσει κάτι σε ποσότητα, θα σου πάρει κάτι άλλο.
Αυτή ήταν πανέξυπνη, πανέμορφη , μετρημένη , σε στυλ , ζάμπλουτη ..........
φοβόμουν για αυτή . Όπως είπα δεν είχα σκοπό να κάνω ποτέ τίποτε.
Δυστυχώς , τη βρήκε μια περιπέτεια υγείας άσχημη ... αλλά επιβιώνει .
Φυσικά δείχνει πάντα πανέμορφη.
Τώρα, πιο πολύ από μικρή.
Επειδή ... δεν δούλεψε, δεν κουράστηκε κτλ και έκανε ζωάρα, έχει διατηρηθεί απίστευτα,
όταν άλλες συνομίληκες, είναι σαν μπαγιάτικα λείψανα.
Την εποχή του λυκείου , παίζει να ήμουν ο μόνος από κύκλο 100+ συνομίληκων που δεν της την είχε πέσει ,
δεν της είχε κάνει κοπλιμέντα κτλ . Μάλλον της ... είχε κάνει εντύπωση αυτό.
Την ξαναείδα λίγο μετά τα 35 μας.
Έδειχνε να με θυμάται έντονα.
Γίναμε φίλοι στο fb.
Έχει 5000 φίλους, ένα προφίλ , αλλά γεμάτο.
Όλοι οι άλλοι κοινοί γνωστοί , δεν βλέπουν το wall της και τις κοινοποιήσεις σχετικά με το που είναι.
Τους το έχει μπλοκάρει . ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ. Δεν θέλω να δώσω ερμηνεία, μπορεί να είναι παράλειψη , λάθος, ... τα @@ μου.
Κάποιες φορές που της ευχήθηκα στο fb. στο wall , πολύχρονη κτλ .... απάντησε ανοίγοντας παράθυρο διαλόγου .....
Θα μου άρεσε πολύ να έκανα κάτι μαζί της!
Πιθανόν όμως, θα με χάλαγε η αποτυχία.
Οπότε θα έπαιζα πολύ πιο συντηρητικά, χωρίς περιθώριο μεγάλης ήττας, γιατί θα αισθανόμουν
ότι θα με χλεύαζε όλο το εφηβικό παρελθόν.
Μέσω κάποιων κύκλων που είμαστε και οι 2 , βρισκόμαστε 1-2 φορές το χρόνο
σε κάποιες ... μαζώξεις, σε κλειστό κύκλο , κάποια πάρτυ δηλαδή που δεν παίζουν άσχετοι ....
Αν έκανα κάτι , θα το θεωρούσα τεράστια επιτυχία.
Αν και γενικά, η ιδέα να .... μπλέξω με celebrities , δεν ήταν ποτέ του γούστου μου.