Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.407
- Πόντοι
- 266
στο κωλονακι;κηδειων..
αφου εκει δεν πεθαινει κανεις...
στο κωλονακι;κηδειων..
στο κωλονακι οντως, δεν πεθαινουν..στο κωλονακι;
αφου εκει δεν πεθαινει κανεις...
allo ενα θρετ τσουβαλιασματος.πανηλιθιοι αντρες πανιλιθιες γυναικες.νορμαλ αντρες και νορμαλ γυναικες.πολυ εξυπνοι αντρες πολυ εξυπνες γυναικες.
και ναι...μη σοκαρεστε.υ[αρχουν γυρω μας σε αφθονια ολες αυτες οι κατηγοριες.
εδω μεσα βεβαια η τελευταια κατηγορια ειναι υπο εξαφανιση αλλα δε γαμιεται;!
ενω ολη η υπολοιπη συζητηση σου φαινεται αληθινη εσενα ας πουμε?
βαζει σαλτσουλες ομως..ο τεμαχιστής δεν λέει ψέμματα δεσποινίς
βαζει σαλτσουλες ομως..
σουπα κοκκινιστη εγινε ...βαζει σαλτσουλες ομως..
να πας να φας πατσαδάκι κοκκινιστο στο λαζάρου να γουσταρεις..σουπα κοκκινιστη εγινε ...
salonika μπαρμπα!!!!!!!!να πας να φας πατσαδάκι κοκκινιστο στο λαζάρου να γουσταρεις..
μήπως τον έλεγαν μπιλ?το τελευταιο που μου ειπε καποιος τετοιος ειναι "εχω γραφειο στο κολωνακι" με νόημα
το χρησιμοποιω ως ανεκδοτο που αντικατεστησε το "εχω και κοτερο, παμε μια βολτα"
καλως ξαναρθες...χαχαχαχαχα πάθε δε παίζεσαι....απλά respect .....άντε για χάρη σου είπα να ξαναγράψω....αλλά θα βαλες και σαλτούλες(μικρός Μποτρίνι?)?....αλλιώς τί διάολο μπλοκάκι έβγαλες και σημείωνες?
πάντα τέτοια είσαι ωραίος
μια χαρά εσύ?καλως ξαναρθες...
ολα καλα?πως τα περασες?ενα ταξιδακι ειχες παει αν δε με γελαει η μνημη μου...
μια απο τα ιδια...μια χαρά εσύ?
που το θυμήθηκες το ταξίδι?αυτό ήταν πριν κάνα δίμηνο περίπου....τέσπα καλά πέρασα αν και δεν ήταν ταξίδι αναψυχής αλλά έπρεπε να πάω για προσωπικούς λόγους.βασικά δε πολυέγραφα τώρα τελευταία γτ ψιλοξενέρωσα και επιπλέον δε μου πολυαρέσει τώρα που έχει αλλάξει το site.
1)κακή συνήθεια όμως όπως διαπίστωσα εγώ εκ των υστέρων(βαριέμαι να αναφέρω τους λόγους)μια απο τα ιδια...
αλλα μπαινω απο συνηθεια..
δε ξερω γ ποσο ομως...
λπιζω ολα καλα! ;)
1.συμφωνω.1)κακή συνήθεια όμως όπως διαπίστωσα εγώ εκ των υστέρων(βαριέμαι να αναφέρω τους λόγους)
2)το συντομότερο το καλύτερο...δεν έχει νόημα....χάσιμο χρόνου είναι διότι υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς από το να "καίει" εγκεφαλικά κύτταρα εδώ μέσα(έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ)
Υ.Γ:θα είμαι καλύτερα μόλις σκοτώσω ένα ενοχλητικό ιπτάμενο που με χει ζαλίσει όση ώρα γράφω!!!
και γω γι'αυτό κάνα βραδάκι δίνω το παρόν εδώ ένεκα της οικονομικής μ κατάστασης περιορίζω της εξόδους μου(άλλη μια επίπτωση της οικ.κρίσης )1.συμφωνω.
2.δεν απεχω απο κατι αλλο γ να ειμαι εδω.ειμαι τις ωρες που δεν κανω κατι...
3.κριμα ειναι μωρε το ζωντανο...