Νέα

Γυναικείες συζητήσεις σε δημόσιους χώρους!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.041
Πόντοι
4.415
ιχλιμπεντιχ

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
allo ενα θρετ τσουβαλιασματος.πανηλιθιοι αντρες πανιλιθιες γυναικες.νορμαλ αντρες και νορμαλ γυναικες.πολυ εξυπνοι αντρες πολυ εξυπνες γυναικες.
και ναι...μη σοκαρεστε.υ[αρχουν γυρω μας σε αφθονια ολες αυτες οι κατηγοριες.
εδω μεσα βεβαια η τελευταια κατηγορια ειναι υπο εξαφανιση αλλα δε γαμιεται;!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
allo ενα θρετ τσουβαλιασματος.πανηλιθιοι αντρες πανιλιθιες γυναικες.νορμαλ αντρες και νορμαλ γυναικες.πολυ εξυπνοι αντρες πολυ εξυπνες γυναικες.
και ναι...μη σοκαρεστε.υ[αρχουν γυρω μας σε αφθονια ολες αυτες οι κατηγοριες.
εδω μεσα βεβαια η τελευταια κατηγορια ειναι υπο εξαφανιση αλλα δε γαμιεται;!

Τι να σου κανω!!!!
τελειωσανε τα.."εξυπνα" θρεντ, τελειωσανε τα ευρω, ολα τελειωσανε δλδ :rockon: :rockon:

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε τιμημενοι χιστες γραψτε καμια καλη ιστορια να γελασουμε λιγο με τα τουβλα που πετανε οι μπαζοελλεινηδες ......

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
χαχαχαχαχα πάθε δε παίζεσαι....απλά respect :rockon:.....άντε για χάρη σου είπα να ξαναγράψω....αλλά θα βαλες και σαλτούλες(μικρός Μποτρίνι?)?....αλλιώς τί διάολο μπλοκάκι έβγαλες και σημείωνες?
πάντα τέτοια είσαι ωραίος :sunglasses:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
το τελευταιο που μου ειπε καποιος τετοιος ειναι "εχω γραφειο στο κολωνακι" με νόημα

το χρησιμοποιω ως ανεκδοτο που αντικατεστησε το "εχω και κοτερο, παμε μια βολτα"
μήπως τον έλεγαν μπιλ?
οβάλ?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
χαχαχαχαχα πάθε δε παίζεσαι....απλά respect :rockon:.....άντε για χάρη σου είπα να ξαναγράψω....αλλά θα βαλες και σαλτούλες(μικρός Μποτρίνι?)?....αλλιώς τί διάολο μπλοκάκι έβγαλες και σημείωνες?
πάντα τέτοια είσαι ωραίος :sunglasses:
καλως ξαναρθες...
ολα καλα?πως τα περασες?ενα ταξιδακι ειχες παει αν δε με γελαει η μνημη μου...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
καλως ξαναρθες...
ολα καλα?πως τα περασες?ενα ταξιδακι ειχες παει αν δε με γελαει η μνημη μου...
μια χαρά εσύ?
που το θυμήθηκες το ταξίδι?αυτό ήταν πριν κάνα δίμηνο περίπου....τέσπα καλά πέρασα αν και δεν ήταν ταξίδι αναψυχής αλλά έπρεπε να πάω για προσωπικούς λόγους.βασικά δε πολυέγραφα τώρα τελευταία γτ ψιλοξενέρωσα και επιπλέον δε μου πολυαρέσει τώρα που έχει αλλάξει το site.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μια χαρά εσύ?
που το θυμήθηκες το ταξίδι?αυτό ήταν πριν κάνα δίμηνο περίπου....τέσπα καλά πέρασα αν και δεν ήταν ταξίδι αναψυχής αλλά έπρεπε να πάω για προσωπικούς λόγους.βασικά δε πολυέγραφα τώρα τελευταία γτ ψιλοξενέρωσα και επιπλέον δε μου πολυαρέσει τώρα που έχει αλλάξει το site.
μια απο τα ιδια...
αλλα μπαινω απο συνηθεια..
δε ξερω γ ποσο ομως...
λπιζω ολα καλα! ;)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
μια απο τα ιδια...
αλλα μπαινω απο συνηθεια..
δε ξερω γ ποσο ομως...
λπιζω ολα καλα! ;)
1)κακή συνήθεια όμως όπως διαπίστωσα εγώ εκ των υστέρων(βαριέμαι να αναφέρω τους λόγους)
2)το συντομότερο το καλύτερο...δεν έχει νόημα....χάσιμο χρόνου είναι διότι υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς από το να "καίει" εγκεφαλικά κύτταρα εδώ μέσα(έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ)
Υ.Γ:θα είμαι καλύτερα μόλις σκοτώσω ένα ενοχλητικό ιπτάμενο που με χει ζαλίσει όση ώρα γράφω!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
1)κακή συνήθεια όμως όπως διαπίστωσα εγώ εκ των υστέρων(βαριέμαι να αναφέρω τους λόγους)
2)το συντομότερο το καλύτερο...δεν έχει νόημα....χάσιμο χρόνου είναι διότι υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς από το να "καίει" εγκεφαλικά κύτταρα εδώ μέσα(έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ)
Υ.Γ:θα είμαι καλύτερα μόλις σκοτώσω ένα ενοχλητικό ιπτάμενο που με χει ζαλίσει όση ώρα γράφω!!!
1.συμφωνω.
2.δεν απεχω απο κατι αλλο γ να ειμαι εδω.ειμαι τις ωρες που δεν κανω κατι...
3.κριμα ειναι μωρε το ζωντανο...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
1.συμφωνω.
2.δεν απεχω απο κατι αλλο γ να ειμαι εδω.ειμαι τις ωρες που δεν κανω κατι...
3.κριμα ειναι μωρε το ζωντανο...
και γω γι'αυτό κάνα βραδάκι δίνω το παρόν εδώ ένεκα της οικονομικής μ κατάστασης περιορίζω της εξόδους μου(άλλη μια επίπτωση της οικ.κρίσης  :cheesy:)
Υ.Γ:Θεός σχωρέστο τώρα....θυμήσου ημερομηνία για το μνημόσυνο :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom