Νέα

Γυναικα στοχος μαρτυρας του ιεχοβα. τι πιθανοτητες εχω?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SnakeSpir
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Καλησπερα στους φιλους. Ειναι το πρωτο θεμα που ανοιγω στο σιτε αφου κατοπιν αναζητησης δεν βρεθηκε κατι σχετικο.

Εχω κανει μια γνωριμια και εχω βγει μια φορα με κοπελα που -απο κουτσομπολια εμαθα οτι - η οικογενεια της ειναι μαρτυρες του ιεχωβα. Με καθε σεβασμο στην αλλη θρησκεια τι πιθανοτητες εχω να γαμησω χωρις αλλες δεσμευσεις γαμους κτλ?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τι επιβαλει η θρησκεια της?  :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπερα στους φιλους. Ειναι το πρωτο θεμα που ανοιγω στο σιτε κατοπιν αναζητησης δεν βρεθηκε κατι σχετικο.

Εχω κανει μια γνωρημια και εχω βγει μια φορα με κοπελα που απο κουτσομπολια η οικογενεια της ειναι μαρτυρες του ιεχωβα. Με καθε σεβασμο στην αλλη θρησκεια τι πιθανοτητες εχω να γαμησω χωρις αλλες δεσμευσεις γαμους κτλ?
τυπε ιεχωβαδες ειναι
οχι μουσουλμανοι :grin:
παντως αν χρειαστεις αιμα δεν θα σου δωσει :grin:

OP
OP
SnakeSpir

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
απολυτε εχεις γνωση τι συμπεριφορα εχουν για τις "προγαμιεες σχεσεις"
απ οσο διαβασα στο wikipedia σαν ταλιμπαν ακουγονται

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλησπερα στους φιλους. Ειναι το πρωτο θεμα που ανοιγω στο σιτε αφου κατοπιν αναζητησης δεν βρεθηκε κατι σχετικο.

Εχω κανει μια γνωριμια και εχω βγει μια φορα με κοπελα που -απο κουτσομπολια εμαθα οτι - η οικογενεια της ειναι μαρτυρες του ιεχωβα. Με καθε σεβασμο στην αλλη θρησκεια τι πιθανοτητες εχω να γαμησω χωρις αλλες δεσμευσεις γαμους κτλ?
καμια.....τραβα αλλου

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
απολυτε εχεις γνωση τι συμπεριφορα εχουν για τις "προγαμιεες σχεσεις"
απ οσο διαβασα στο wikipedia σαν ταλιμπαν ακουγονται
Ναι, φιατι οι δικες μας που τους λεει η θρησκεια τους να μην γαμιουντε εκτος γαμου, το κανουν.  :idiot:
Ξεκολληστε μωρε. Ρωτα την.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Moυ τη σπάνεεεε. Είναι απίστευτα ευγενικοί σε φάση γλίτσας. Μου φέρνει μια γριούλα κάθε μήνα τη Νίκη και τη Σκοπιά αλλά είναι της δουλειάς και πρέπει να είμαι πολύ ευγενική και αααα βγήκε το νέο τεύχος!! ΤΙ ΧΑΡΑ!!
Και με καλεί συνέχεια στις συγκεντρώσεις τους και σε ό,τι σκατά κάνουνε. Κάτι έχουν την άλλη Πέμπτη και να δω τι σκατά δικαιολογία θα βρω πάλι.
ΠΡΗΧΤΕΣ.

Για το θέμα σου δεν έχω κάτι να πω. :P

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Άν συμερίζεται τις απόψεις της οικογένειας της , μουνί μετά το κρέμμασμα θα δεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Moυ τη σπάνεεεε. Είναι απίστευτα ευγενικοί σε φάση γλίτσας. Μου φέρνει μια γριούλα κάθε μήνα τη Νίκη και τη Σκοπιά αλλά είναι της δουλειάς και πρέπει να είμαι πολύ ευγενική και αααα βγήκε το νέο τεύχος!! ΤΙ ΧΑΡΑ!!
Και με καλεί συνέχεια στις συγκεντρώσεις τους και σε ό,τι σκατά κάνουνε. Κάτι έχουν την άλλη Πέμπτη και να δω τι σκατά δικαιολογία θα βρω πάλι.
ΠΡΗΧΤΕΣ.

Η δουλεια απαιτει να τρεχεις στους Ιεχωβαδες επειδη το θελει η γρια?
Τοση ευγενεια πια απο μερους σου, ομολογω δεν την περιμενα. Δεν εχεις δειξει τοσα δειγματα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν θα χασεις τιποτα αν την ρωτησεις παντως.  :idiot:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΠΡΗΧΤΕΣ.

μου ζαλιζε και εμενα τα αρχιδια ενας κολογερος με το περιοδικο "ΞΥΠΝΑ"

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
ΠΡΗΧΤΕΣ.

Αυτή είναι γλίτσας. Εσύ που δεν έχεις το στοιχιώδες θάρρος να πεις σε έναν άνθρωπο  ΕΥΓΕΝΙΚΑ ότι δεν ενδιαφέρεσαι , τι εισαι ρε καημένο?

Σου'χω και παροιμία Κυπριακιά. "όποιος ντραπεί και γκαστρωθεί , κακό αγκάστρι έχει " Ταμάμ για την περίπτωση σου  :2funny:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
γαμησετα φιλαρακι, προχωρα παρακατω! δεν προκειται να βγαλεις ακρη :headbang:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Η δουλεια απαιτει να τρεχεις στους Ιεχωβαδες επειδη το θελει η γρια?
Τοση ευγενεια πια απο μερους σου, ομολογω δεν την περιμενα. Δεν εχεις δειξει τοσα δειγματα.

τι να μην έχουμε το θάρρος να πούμε την γνώμη μας το λέμε ευγένεια τώρα?  :2funny:

Σε λίγο θα στήνουμε κώλο από ευγένεια. Μη μας κακοχαρακτηρίσουν μωρέ  :jerking:

el titos

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1

δεν ειμαι σιγουρος αλλα μαλομ θα πρειπει να την παντρευτεισ!!κουραγιο...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αυτή είναι γλίτσας. Εσύ που δεν έχεις το στοιχιώδες θάρρος να πεις σε έναν άνθρωπο  ΕΥΓΕΝΙΚΑ ότι δεν ενδιαφέρεσαι , τι εισαι ρε καημένο?

Σου'χω και παροιμία Κυπριακιά. "όποιος ντραπεί και γκαστρωθεί , κακό αγκάστρι έχει " Ταμάμ για την περίπτωση σου  :2funny:
Για δουλεια και πελατες μιλαμε.  :dunno:
Παντα λες ναι, παντα συμφωνεις μεσα στις ακρες.

OP
OP
SnakeSpir

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Το να ρωτησω το εχω σκεφτει και εγω αλλα ειναι αρχη ακομα για τετοιες ερωτησεις. Ισως στην πορεια να το κανω, αλλα εαν ρωτησω τωρα ισως ειναι  δικοπο μαχαιρι καρφωθω δηλαδη.Ο δισταγμος μου ειναι οχι στο οτι φοβαμαι να καρφωθω στο αν θελω να την γαμησω αλλα στο οτι εχω ρωτησει και μαθει οτι ειναι ιεχωβας χωρις να μου το πει η ιδια φανω δλδ αδιακρητος

θα εκτιμηθουν γνωμες που εχουν την ενδειξη "προσωπικη εμπειρια" και οχι απο εκτιμηση.
Ευχαριστω για την μεχρι τωρα ανταποκριση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom