flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 242
- Πόντοι
- 36
Ρε καμία γκόμενα βρήκες ;Εχω πεθανει στα γελια με οσα διαβαζω εδω μεσα...
τετοιο γελιο πουθενα!
Ρε καμία γκόμενα βρήκες ;Εχω πεθανει στα γελια με οσα διαβαζω εδω μεσα...
τετοιο γελιο πουθενα!
Έλα κύριε Άλεξ με την γκρίνια σας. Αφού είχα γράψει περίπου 35 ρε τύπε.Mεσα σε δυο ωρες εγινε 38 απο 35
Μαλλον να βιαστουμε λιγο γιατι βλεπω ως αυριο να εχει γινει 45
Τύπε είδες ότι το έβγαλα Παρασκευή για να μην λέτε ότι είναι μουφα κυριακάτικη.2 μερες υπομονή ηθελε το νημα :S :S :S βγηκε λιγο προωρα αλλα θα στηριξουμε
Έχει τύπε πάμπλουτες που δεν τους ενδιαφέρει η οικονομική κατάσταση του άνδρα. Μπες να το διαπιστώσειςεχει και παμπλουτες που ψαχνουν για μπατηρη ??
Του γραφείου στο Εκουαδόρ λέει !!! Χαχαχαχα! Καλό τύπε !μην τον ακουτε προμοτορας του γραφειου στο Εκουαδορ που την εχει βγαλει στο κλαρι ειναι ... :-
Εγώ είμαι ο κατάλληλος φίλε.στειλε μου φβ και 100 ευρώ να πείσω ότι είσαι ειλικρινής και το προχωράμε.ibank σε πμΠαίδες, όποιος για γνωριμία και σχέση με κοπέλα που ζει στο Εκουαδόρ, μπορώ να δώσω προφίλ φεισμπουκ αν στείλετε το δικό σας πρώτα σε πμ για να το εγκρίνει.
Ενδιαφέρεται για ευκαταστατους.
Επικοινωνώ μαζί της εδώ και 2 χρόνια κάποιες φορές μέσω φεισμπουκ και γουατσαπ. Δεν έχω την δυνατότητα να την επισκεφθω.
Είναι πολύ όμορφη και το σώμα της πολύ ελκυστικό.
Ενδιαφέρεται για σοβαρη σχέση. Είναι χωρισμένη με 2 παιδιά, το ένα 18 το άλλο 8. Η ηλικία της γύρω στα 35.
Σ.Σ. μου υπόσχεται γάμησα κι αν της βρω κάποιον που την ενδιαφέρει .
τυπε μεχρι την Κυριακη λες να γινει 50+ με 3-4 γλυκυτατα εγγονακια :S :S :SΈλα κύριε Άλεξ με την γκρίνια σας. Αφού είχα γράψει περίπου 35 ρε τύπε.
αχαχαχα πολυ καλοΜε δυο λογια τύπε μας λες "παντρευτειτε για να γαμησω"
Καμια αντιρρησηΈλα κύριε Άλεξ με την γκρίνια σας. Αφού είχα γράψει περίπου 35 ρε τύπε.
Παει αυτη, το εχει καψει το χαρτι της.. Γιατί να αγορασει καποιος ολοκληρη την αγελαδα, και να φορτωθει δυο ξενα αγελαδακια, για να εχει γαλα; Οταν το γαλα πλεον βρισκεται σε καθε γωνια του δρομου και φθηνα. Μονο τα εισιτηρια να σκεφτει κανεις για ολους αυτους απο το εκουαντορ φτανει.για γνωριμία και σχέση με κοπέλα που ζει στο Εκουαδόρ,
Ενδιαφέρεται για ευκαταστατους.
Είναι πολύ όμορφη και το σώμα της πολύ ελκυστικό.
για σοβαρη σχέση. Είναι χωρισμένη με 2 παιδιά, το ένα 18 το άλλο 8. Η ηλικία της γύρω στα 35.
Σε όλο τον πλανήτη έχουν μάθει να πουλάνε το μουνί τους όσο γίνεται ακριβότερα,Παει αυτη, το εχει καψει το χαρτι της.. Γιατί να αγορασει καποιος ολοκληρη την αγελαδα, και να φορτωθει δυο ξενα αγελαδακια, για να εχει γαλα; Οταν το γαλα πλεον βρισκεται σε καθε γωνια του δρομου και φθηνα. Μονο τα εισιτηρια να σκεφτει κανεις για ολους αυτους απο το εκουαντορ φτανει.
Eσύ γιατί δεν χώνεσαι; Ιδανική περίπτωση σου είναι!!!ΔΕν θυμάμαι βεβαια αν έχεις ρωτήσεις για Εκουαδοριανές αλλά χωσου ,χωσου!!!Εχω πεθανει στα γελια με οσα διαβαζω εδω μεσα...
τετοιο γελιο πουθενα!
Συγχαρητηρια τυπε...σε αυτο το σαι που ο αλλος εκλεψε κατι ψιλα ευρω που βγηκαν απο θηκη πεσμενης μηχανης για φαει τυροπιτα και ο αλλος εκλεψε τη γκομενα που γαμουσε γιατι δεν δεχτηκε να πληρωσουν μισο μισο το χοτελι ψαχνεις να βρεις μαλακα πλουσιο να τον αρμεγει μια τσοντα απο το Εκουαδορ επειδη σου υποσχεθηκε οτι αμα της βρεις κατι καλο θα κατσει να τη γαμησεις. :S :S :S
Σε όλο τον πλανήτη έχουν μάθει να πουλάνε το μουνί τους όσο γίνεται ακριβότερα,
Τώρα μέσω ιντερνετ.
Όποιος θέλει εξότικ συζυγο πάει επιτόπου ( προτείνω Ασία ) και διαλέγει.
Απο λατίνες προτείνω μεξικάνες , παλιά στο Χιούστον που πήγαινα διακοπές ήταν μυριάδες και πανέμορφες
Θα το ρωτήσω και θα σου πω. Εννοείς την πρώτη φορά ;Θα ερθει με τα παιδια ή θα τα αφησει στο Εκουαδορ?