Συμπαθώ το χιούμορ σου, το γράφω και στην υπογραφή αλλά αυτό που γράφεις δεν ισχύει. Εγώ ζήτω το φεισμπουκ για να το δώσω στην κοπέλα, αρκεί να δείχνει πραγματικο. Δεν θα κάτσω να ζητήσω το εκκαθαριστικό του ανθρώπου ούτε καν θα του στείλω μήνυμα από το δικό μου για να τον τεσταρω.
Η δημοσίευση απευθύνεται σε κάποιους που ενδιαφέρονται πραγματικά. Μπορεί και να έκανα βλακεία που την έβαλα και να μην γίνει τίποτα. Μπορεί όμως και να προκύψει. Κανείς δεν ξέρει. Είναι σαν το τζόκερ οι σχέσεις σήμερα. Υπάρχουν τρελές απαιτήσεις σε πολλούς ανθρώπους που έχει σαν αποτέλεσμα οι άνθρωποι να μένουν μόνοι τους.
Ξέχνα τα φράγκα. Συνοικέσιο προσπαθώ να κάνω χωρίς όφελος ουσιαστικό.
Σε κάποιους προκαλεί γέλιο σε άλλους ενδιαφέρον. Και οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι κατ ανάγκη μαλακές, θύματα και οι άλλοι ξύπνιοι. Δηλαδή όσοι πάνε στο εξωτερικό να βρουν ταυλανδες, Φιλιππινέζες και Λατινες είναι χαζοί ; Ποιος είναι ο καθένας να κρίνει την κίνηση ενός ανθρώπου που δεν θέλει τις μαλακισμενες αποδεδειγμένα κιόλας, και θέλει να βγει στο εξωτερικό να κάνει την τύχη του ;
Το παίζουμε έξυπνοι αλλά τα αποτελέσματα στις κοινωνικές σχέσεις είναι τραγικά στη χώρα με ένα μπουρδέλο κράτος που δεν ασχολείται γιατί η κοινωνία σου λέει δεν δέχεται την σεξουαλική και κοινωνική παιδεία ως μάθημα λόγω ταμπού και προκαταλήψεων. Κοινωνική παιδεία μηδεν λοιπόν. Χίλιες φορές αγράμματος να είναι κάποιος παρά κοινωνικά αμόρφωτος.
Βλέπεις έξω και παρατηρείς ξινοφατσες στις γκόμενες. Τράβα στο εξωτερικό ειδικά σε χώρες λατινικής Αμερικής κι έλα πίσω πέσ μου τι φάτσες είδες. Ναι ξέρω είναι επικίνδυνα σε κάποιες.
Που είναι λοιπόν το παράξενο να προτείνει κάποιος αντί Τάνα μια κοπέλα που είναι ελεύθερη έστω κι από τόσο μακριά ; Όποιος θέλει παει. Λίγοι έχουν πάει από εδώ μέσα μέχρι εκεί κι ακόμη παραπέρα ;