You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυναίκα από Εκουαδόρ ψάχνει άνδρα για σοβαρή σχέση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα flirter
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 126
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.674
- Πόντοι
- 1.706
Ετσι ειναιΓιατι ρε τύπε
Ξερεις ποσους πλουσιους γνωριζω εγω που ανυπομονουν να αφιερωσουν τη ζωη τους στο να μεγαλωσουν τα δυο παιδια μιας 35χρονης Εκουαδοριανης επειδη εχει ακομη ωραιο κωλο?
Αρκει ενα πιασαρικο προφιλ της απορης μεγαλοκορασιδας στο φεισμπου
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 282
- Πόντοι
- 36
Είναι περίπτωση δύσκολη και λόγω της απόστασης αλλά και του ενός ανήλικου παιδιού. Υποθέτω ότι για το ανήλικο λαμβάνει διατροφή.
Αυτά που ανέφερε ο Urlauber δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα για τις Λατινες. Δεν ξέρω όμως αν η Εκουαδορινα είναι τέτοια τύπισσα.
Μου είχε πει κάποια στιγμή ότι είχε γνωρίσει κάποιον από Αμερική και το πάλευε να κάνει σχέση μαζί του. Μάλλον δεν τα κατάφερε.
Όλες οι μανάδες ξέρουν ότι αν χωρίσουν δύσκολα βρίσκουν ανδρα για σχέση-γαμο.
Στο Εκουαδόρ πάντως μου λέει ότι την θέλουν για σεξ και τίποτα άλλο. Προφανώς και τις αλλάζουν σαν τα πουκάμισα εκεί. Είναι κι αυτές χύμα απ όσο μου είπε και η ίδια. Οι πιο ώριμες θα κάτσουν σε κάποιον που πιστεύουν ότι θα κάνουν κάποια σοβαρή σχέση μαζί του.
Αν αυτή ήταν στην Ελλάδα με τόση αγαμία θα είχε του κόσμου τα δώρα και τις παροχές.
Έμενα μου κάνει εντύπωση πως δεν βρίσκει κάποιον μέσω Τιντερ. Πριν καιρό μου είχε πει μια Αφρικανα ότι άλλαξε η ζωή της με το Τιντερ. Της πληρώνουν ενοίκια, ταξίδια, κινητά. Αυτή κάποιον θα βρήκε γιατί δεν απαντάει στα μηνύματα πλέον. Πιο μικρή βέβαια σε ηλικία από την Εκουαδορινα κι αυτή αγγελικό πλάσμα.
Εγώ πάντως μια καλή πράξη τύποι μου την κανω.
Αυτά που ανέφερε ο Urlauber δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα για τις Λατινες. Δεν ξέρω όμως αν η Εκουαδορινα είναι τέτοια τύπισσα.
Μου είχε πει κάποια στιγμή ότι είχε γνωρίσει κάποιον από Αμερική και το πάλευε να κάνει σχέση μαζί του. Μάλλον δεν τα κατάφερε.
Όλες οι μανάδες ξέρουν ότι αν χωρίσουν δύσκολα βρίσκουν ανδρα για σχέση-γαμο.
Στο Εκουαδόρ πάντως μου λέει ότι την θέλουν για σεξ και τίποτα άλλο. Προφανώς και τις αλλάζουν σαν τα πουκάμισα εκεί. Είναι κι αυτές χύμα απ όσο μου είπε και η ίδια. Οι πιο ώριμες θα κάτσουν σε κάποιον που πιστεύουν ότι θα κάνουν κάποια σοβαρή σχέση μαζί του.
Αν αυτή ήταν στην Ελλάδα με τόση αγαμία θα είχε του κόσμου τα δώρα και τις παροχές.
Έμενα μου κάνει εντύπωση πως δεν βρίσκει κάποιον μέσω Τιντερ. Πριν καιρό μου είχε πει μια Αφρικανα ότι άλλαξε η ζωή της με το Τιντερ. Της πληρώνουν ενοίκια, ταξίδια, κινητά. Αυτή κάποιον θα βρήκε γιατί δεν απαντάει στα μηνύματα πλέον. Πιο μικρή βέβαια σε ηλικία από την Εκουαδορινα κι αυτή αγγελικό πλάσμα.
Εγώ πάντως μια καλή πράξη τύποι μου την κανω.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 282
- Πόντοι
- 36
Τύπε κωλο και βυζιά απίστευτα. Έστειλε φωτό σήμερα στο γουατσαπ και σηκώθηκε η πουτσα στο ταβάνι.Γιατι ρε τύπε
Ξερεις ποσους πλουσιους γνωριζω εγω που ανυπομονουν να αφιερωσουν τη ζωη τους στο να μεγαλωσουν τα δυο παιδια μιας 35χρονης Εκουαδοριανης επειδη εχει ακομη ωραιο κωλο?
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Απο τα κορυφαια σχολια ever σε αυτο το σαιτ!!!!!ρε τυπε εδω εισαι σε σαιτ που ο αλλος ψυρισε την τσαντα απο το κοριτσακι που πηγαν να γαμηθουν και θες να μας φορτωσεις και 2 μαντραχαλους για να γαμησεις?
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.087
- Πόντοι
- 456
Τύπε κωλο και βυζιά απίστευτα. Έστειλε φωτό σήμερα στο γουατσαπ και σηκώθηκε η πουτσα στο ταβάνι.
βάλε τίποτα για του λόγου το αληθές
dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 219
- Πόντοι
- 66
ποσταρε κατι να τον πετσωσουμε τυπε..... ...Παρασκευη βραδυ ειναι.... :-(Τύπε κωλο και βυζιά απίστευτα. Έστειλε φωτό σήμερα στο γουατσαπ και σηκώθηκε η πουτσα στο ταβάνι.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 282
- Πόντοι
- 36
Αυτό δεν μπορώ να το κάνω. Σόρρυ. Και δεν το έχω κάνει ποτέ εδώ μέσα.βάλε τίποτα για του λόγου το αληθές
dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 219
- Πόντοι
- 66
Ιακωβεεεεεεεεε......... :S :S :SΑυτό δεν μπορώ να το κάνω. Σόρρυ. Και δεν το έχω κάνει ποτέ εδώ μέσα.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 282
- Πόντοι
- 36
Τύπε σε αισθάνομαι αλλά δεν ρισκάρω.ποσταρε κατι να τον πετσωσουμε τυπε..... ...Παρασκευη βραδυ ειναι.... :-(
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.286
- Πόντοι
- 6.256
Παίδες, όποιος για γνωριμία και σχέση με κοπέλα που ζει στο Εκουαδόρ, μπορώ να δώσω προφίλ φεισμπουκ αν στείλετε το δικό σας πρώτα σε πμ για να το εγκρίνει.
Ενδιαφέρεται για ευκαταστατους.
Επικοινωνώ μαζί της εδώ και 2 χρόνια κάποιες φορές μέσω φεισμπουκ και γουατσαπ. Δεν έχω την δυνατότητα να την επισκεφθω.
Είναι πολύ όμορφη και το σώμα της πολύ ελκυστικό.
Ενδιαφέρεται για σοβαρη σχέση. Είναι χωρισμένη με 2 παιδιά, το ένα 18 το άλλο 8. Η ηλικία της γύρω στα 35.
Σ.Σ. μου υπόσχεται γάμησα κι αν της βρω κάποιον που την ενδιαφέρει .
Συγχαρητηρια τυπε...σε αυτο το σαι που ο αλλος εκλεψε κατι ψιλα ευρω που βγηκαν απο θηκη πεσμενης μηχανης για φαει τυροπιτα και ο αλλος εκλεψε τη γκομενα που γαμουσε γιατι δεν δεχτηκε να πληρωσουν μισο μισο το χοτελι ψαχνεις να βρεις μαλακα πλουσιο να τον αρμεγει μια τσοντα απο το Εκουαδορ επειδη σου υποσχεθηκε οτι αμα της βρεις κατι καλο θα κατσει να τη γαμησεις. :S :S :S
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 282
- Πόντοι
- 36
Έχει καλό προφίλ.Ετσι ειναι
Αρκει ενα πιασαρικο προφιλ της απορης μεγαλοκορασιδας στο φεισμπου
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 602
- Πόντοι
- 246
τυπε πες της να κανει προφιλ εδω ως mariposa και να ποσταρει τιποτα ρομαντικες φωτοΈχει καλό προφίλ.
θα βρει γαμπρο σε χρονο dt
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 282
- Πόντοι
- 36
Μωρέ ας μη γαμησω. Αν πάρουμε όλες τις περιπτώσεις που έχουν συμβεί εξω τότε να κάτσουμε στα σπίτια μας τύπε και να μην συναντάμε κανέναν. Το αν θα συναντήσει κάποιον επικίνδυνο δεν θα είναι δική μου υπαιτιότητα. Ενήλικες είμαστε και παίρνουμε τα μέτρα μας.Συγχαρητηρια τυπε...σε αυτο το σαι που ο αλλος εκλεψε κατι ψιλα ευρω που βγηκαν απο θηκη πεσμενης μηχανης για φαει τυροπιτα και ο αλλος εκλεψε τη γκομενα που γαμουσε γιατι δεν δεχτηκε να πληρωσουν μισο μισο το χοτελι ψαχνεις να βρεις μαλακα πλουσιο να τον αρμεγει μια τσοντα απο το Εκουαδορ επειδη σου υποσχεθηκε οτι αμα της βρεις κατι καλο θα κατσει να τη γαμησεις. :S :S :S
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 282
- Πόντοι
- 36
ΧαχαΧα! Καλό !τυπε πες της να κανει προφιλ εδω ως mariposa και να ποσταρει τιποτα ρομαντικες φωτο
θα βρει γαμπρο σε χρονο dt
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.286
- Πόντοι
- 6.256
Μωρέ ας μη γαμησω. Αν πάρουμε όλες τις περιπτώσεις που έχουν συμβεί εξω τότε να κάτσουμε στα σπίτια μας τύπε και να μην συναντάμε κανέναν. Το αν θα συναντήσει κάποιον επικίνδυνο δεν θα είναι δική μου υπαιτιότητα. Ενήλικες είμαστε και παίρνουμε τα μέτρα μας.
Παιρνεις ποσοστα ή σου εταξε μονο μουνι;
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.268
- Πόντοι
- 6.056
τυπε και από τα δωρα του γαμου θα χαρισουν μερικα στον τυπο που θελει να διακοσμησει το μαγαζι του :S :S :SΣυγχαρητηρια τυπε...σε αυτο το σαι που ο αλλος εκλεψε κατι ψιλα ευρω που βγηκαν απο θηκη πεσμενης μηχανης για φαει τυροπιτα και ο αλλος εκλεψε τη γκομενα που γαμουσε γιατι δεν δεχτηκε να πληρωσουν μισο μισο το χοτελι ψαχνεις να βρεις μαλακα πλουσιο να τον αρμεγει μια τσοντα απο το Εκουαδορ επειδη σου υποσχεθηκε οτι αμα της βρεις κατι καλο θα κατσει να τη γαμησεις. :S :S :S
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.286
- Πόντοι
- 6.256
τυπε και από τα δωρα του γαμου θα χαρισουν μερικα στον τυπο που θελει να διακοσμησει το μαγαζι του :S :S :S
Τυπε εισαι ματσωμενος να αποκαταστησεις την Εκουαδοριανη;Να ριξει και ενα πουτσο ο flirter... :S :S :S
bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Τι ειναι, Mestizo, Criollo η Amerindian? 75% ειναι Mestizo εκει.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.268
- Πόντοι
- 6.056
μπα τυπε,αλλα μπορουμε ολοι να συνδραμουμε να βρεθει ενας καλοκαγαθος συνανθρωπος να προσφερει στεγη και λουσα στην πριγκιπισσα του Εκουαδορ για να ξεχαρμανιασει κι ο φλιρτερ :S :S :SΤυπε εισαι ματσωμενος να αποκαταστησεις την Εκουαδοριανη;Να ριξει και ενα πουτσο ο flirter... :S :S :S
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις