Νέα

Γυναίκα ανίδεη και μη ικανή στο μαγείρεμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
φιλε εχω δει κ χειροτερα
στο δευτερο σπιτι που επιασα όταν εμενα αθηνα ημασταν 5 ατομα από την δουλεια
είχαμε συμφωνησει το φαγητο να το βαζουμε ρεφενε η μια να μαγειρευει ο ενας μια ο άλλος για να μην φτιαχνουμε φαγητο να τρωμε 2 και 3 μερες το ιδιο
μια από την παρεα δεν ηξερε να μαγειρευει κ μια μερα καθόμασταν σπιτι της κ βλέπαμε ταινια από ντροπη ειπε να μας κερασει να παραγγειλει
κ παω κ της λεω ακου παω να φερω σαλατα από το σπιτι βαλε 5-6 αυγα να βραζουν κ λιγο ψωμοτυρι θα ειμαστε οκ
παω φερνω την σαλατα κ περιμεναμε τα αυγα να γινουν
ξαφνικα ακουμε στην κουζινα μπαμ μπουμ μπαμ τρεχουμε κ τι να δουμε?
ειχε βαλει τα αυγα να βραζουν χωρις να βαλει νερο στην κατσαρολα κ ειχαν κολλησει στον αποροφυτηρα :S

ευτηχως η γυνεκα μου νερο της δεινεις να βρασει παπαδες φτιαχνει ισα μην την πιανουν τα φεμηνιστηκα όμως :grin:

:S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Στο κρεβάτι καλή, αλλά τι να το κάνεις; Σου λέω δεν καταννοεί ότι δεν βάζουμε νερό στους 100 βαθμούς στον καφέ τον στιγμιαίο. Και ο καφές καίγεται και δεν πίνεται τουλάχιστον μισή ώρα να κρυώσει.
Δεν μιλάω για 15 χρονών παιδάκι μιλάω για 45άρα.

Δεν καταλαβαίνει ότι το αλάτι πρέπει να το μετρήσουμε κάπως στο φαγητό δεν γίνεται την μια φορά λύσσα την άλλη φορά 2 κόκκοι αλατιού σε μια ολόκληρη κατσαρόλα.

Έχεις δοκιμάσει να μαγειρέψει στο κρεβάτι;  :think:

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
φιλε εχω δει κ χειροτερα
στο δευτερο σπιτι που επιασα όταν εμενα αθηνα ημασταν 5 ατομα από την δουλεια
είχαμε συμφωνησει το φαγητο να το βαζουμε ρεφενε η μια να μαγειρευει ο ενας μια ο άλλος για να μην φτιαχνουμε φαγητο να τρωμε 2 και 3 μερες το ιδιο
μια από την παρεα δεν ηξερε να μαγειρευει κ μια μερα καθόμασταν σπιτι της κ βλέπαμε ταινια από ντροπη ειπε να μας κερασει να παραγγειλει
κ παω κ της λεω ακου παω να φερω σαλατα από το σπιτι βαλε 5-6 αυγα να βραζουν κ λιγο ψωμοτυρι θα ειμαστε οκ
παω φερνω την σαλατα κ περιμεναμε τα αυγα να γινουν
ξαφνικα ακουμε στην κουζινα μπαμ μπουμ μπαμ τρεχουμε κ τι να δουμε?
ειχε βαλει τα αυγα να βραζουν χωρις να βαλει νερο στην κατσαρολα κ ειχαν κολλησει στον αποροφυτηρα :S

ευτηχως η γυνεκα μου νερο της δεινεις να βρασει παπαδες φτιαχνει ισα μην την πιανουν τα φεμηνιστηκα όμως :grin:

Εγώ έχω απελπιστεί πάντως, το φαγητό το έχει σαν αγγαρεία δηλαδή να γεμίσουν τα πιάτα και ας είναι ότι να ναι.   Χρειάζονται συνταγή τα μακαρόνια; 8 λεπτά βράσιμο είναι και μια κουταλιά της σούπας αλάτι. Ε... ούτε αυτό ούτε αυτό. Άλλες φορές 15 λεπτά άλλες 20 λεπτά να βλέπεις τα μακαρόνια να είναι στο όριο να διακτινιστούν σε άλλη διάσταση να ξαναγίνουν σιτάρι και άμυλο σκόνη. Το αλάτι; Με το μάτι γίνεται να αλατίσεις φαγητό με την αλατιέρα από πανω... αν δεν βάλεις σταθερά σε ένα κουτάλι ή στο χέρι να αισθανθείς πόσο βάζεις;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εγώ έχω απελπιστεί πάντως, το φαγητό το έχει σαν αγγαρεία δηλαδή να γεμίσουν τα πιάτα και ας είναι ότι να ναι.  Χρειάζονται συνταγή τα μακαρόνια; 8 λεπτά βράσιμο είναι και μια κουταλιά της σούπας αλάτι. Ε... ούτε αυτό ούτε αυτό. Άλλες φορές 15 λεπτά άλλες 20 λεπτά να βλέπεις τα μακαρόνια να είναι στο όριο να διακτινιστούν σε άλλη διάσταση να ξαναγίνουν σιτάρι και άμυλο σκόνη. Το αλάτι; Με το μάτι γίνεται να αλατίσεις φαγητό με την αλατιέρα από πανω... αν δεν βάλεις σταθερά σε ένα κουτάλι ή στο χέρι να αισθανθείς πόσο βάζεις;
Γαμηθικες με κάτι μακαρόνια!!!Ιταλός είσαι;;;;;;
Τα ντελίβερι γιατι τα έκανε ο θεός ρε τύπε;
Κονσερβες δεν υπάρχουν;Σκλαβενίτη να πάρεις έτοιμα;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Χρειάζονται συνταγή τα μακαρόνια; 8 λεπτά βράσιμο είναι και μια κουταλιά της σούπας αλάτι.

Λάδι η βουτυρο δε βάζετε; Ετσι τα τρωτε; Μηπως φταιει αυτο;

Για πες της να βαλει την επομενη φορα

Κριμα να χωρισετε για λιγο βιταμ ελαις

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Εγώ έχω απελπιστεί πάντως, το φαγητό το έχει σαν αγγαρεία δηλαδή να γεμίσουν τα πιάτα και ας είναι ότι να ναι.   Χρειάζονται συνταγή τα μακαρόνια; 8 λεπτά βράσιμο είναι και μια κουταλιά της σούπας αλάτι. Ε... ούτε αυτό ούτε αυτό.

που θα παει.... σιγα σιγα θα μαθει!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Τύπε, η τοστιέρα την έχει γλιτώσει ή την έχει εκτοξεύσει κι αυτή στην στρατόσφαιρα πάνω στο μαγειρικό της οίστρο;

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Γαμηθικες με κάτι μακαρόνια!!!Ιταλός είσαι;;;;;;
Τα ντελίβερι γιατι τα έκανε ο θεός ρε τύπε;
Κονσερβες δεν υπάρχουν;Σκλαβενίτη να πάρεις έτοιμα;

Τι να γράψω βρε φίλε για πιο πολύπλοκα φαγητά;
Καλαμαράκια είχε χτες και έφαγα 2 ροδέλες, δεν έτρωγα καλύτερα την σαμπρέλα από το παπί;
Ευτυχώς είχα πάρει καλό ψωμάκι από τον φούρνο και κάτι ελιές και βγήκε η μέρα.
Νομίζω οι γάτες έφαγαν τα υπόλοιπα ήταν στο τραπέζι και σήμερα μεσημέρι δεύτερη μέρα μη χάσουμε την γκουρμεδιά... στο τέλος θα μύριζαν και τα βγάλαμε στην αυλή για τις γάτες...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.169
Πόντοι
2.606
Καλαμαράκια είχε χτες και έφαγα 2 ροδέλες, δεν έτρωγα καλύτερα την σαμπρέλα από το παπί;
Νομίζω οι γάτες έφαγαν τα υπόλοιπα ήταν στο τραπέζι και σήμερα μεσημέρι δεύτερη μέρα μη χάσουμε την γκουρμεδιά... στο τέλος θα μύριζαν και τα βγάλαμε στην αυλή για τις γάτες...

Είναι και νοικοκυρά εκτός από μαγείρισσα!!
Έχεις πιάσει τζακ ποτ!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
τυπε εκει σιδερωνει τα παντελονια τα κοτλε  :grin:

Στάνταρ δεν έχει πάρει χαμπάρι οτι έχουν αυτή την τοστιέρα.

URL]]

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
τυπε εκει σιδερωνει τα παντελονια τα κοτλε  :grin:

Φίλε ζευγάρι κάλτσες δεν έχω, αν δεν προλάβω να μαζέψω τα ρούχα εγώ. Καταφέρνει στο πλύσιμο να χάνει πάντα την μια του ζευγαριού.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506

Οι γάτες έφαγαν τύπε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom