Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
ρε παιδια καντε την εξης δοκιμη κοφτε ολες της σκονες cold turkey που λενε και οι αμερικανοι και αμα δειτε διαφορα συνεχιστε να παιρνεται.δλδ δεν καταλαβαινω με τπτ ολους τους τυπους στο γυμναστηριο που κατεβαινουν αποδυτηρια και τρεχουν να πιουν πρωτεινη και τρωνε και την μπανανα τους.αλλα φταινε ολοι οι φαρμακοπιοι που παιρνουν τα παντα και αμα τους ρωτησει κανεις ασχετος λενε οτι παιρνουν πρωτινες.ξεκολατε ρε με τις μπουρδες που εχουν βαλει κατι ζωα στα διαφορα καταστηματα που απο την πολυ τεστο εχουν χασει την μπαλα να λενε οτι εγιναν ετσι απο τις πρωτεινες.παρτε μπρος. :rockon: :rockon:

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
ρε παιδια καντε την εξης δοκιμη κοφτε ολες της σκονες cold turkey που λενε και οι αμερικανοι και αμα δειτε διαφορα συνεχιστε να παιρνεται.δλδ δεν καταλαβαινω με τπτ ολους τους τυπους στο γυμναστηριο που κατεβαινουν αποδυτηρια και τρεχουν να πιουν πρωτεινη και τρωνε και την μπανανα τους.αλλα φταινε ολοι οι φαρμακοπιοι που παιρνουν τα παντα και αμα τους ρωτησει κανεις ασχετος λενε οτι παιρνουν πρωτινες.ξεκολατε ρε με τις μπουρδες που εχουν βαλει κατι ζωα στα διαφορα καταστηματα που απο την πολυ τεστο εχουν χασει την μπαλα να λενε οτι εγιναν ετσι απο τις πρωτεινες.παρτε μπρος. :rockon: :rockon:

+1 Ετσι ειναι,και η αληθεια ειναι οτι χωρις τσιμεντο(αναβολικα-στεροειδη,αυξητ.ορμονη :grin:)δεν γινεται δουλεια.το μονο συμπληρωμα απο τα αθωα που κυκλοφ.που εχω δει διαφορα,αλλα οχι μονο εγω,ειναι η καθαρη κρεατινη.αλλα οταν λεο διαφορα δηλ.καταλαβαινεις οτι κατι αλλαζει.και στα κιλα που σηκωνεις,και οπτικα στο σωμα.το θεμα ειναι οτι κανεις νερα,και δεν κραταει και πολυ.οταν την σταματησεις ξεκινας σχεδον απο την αρχη.αρα αποτελεσμα.....παντως παιδια παρα παρα πολυ σημαντικο ρολο ειναι το dna του καθενος.το καλουπι που εχει ο καθενας.αλλοι αναπτυσονται τρωγοντας σαν καναρινια  :2funny:.και αλλοι ειναι με το ρολοι για τα γευματα και αποτελεσμα οχι καλο.

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
εγω σας τα λεω επειδη ημουν κι εγω στο τριπακη με τις πρωτεινες και οταν αντι να δινω 200 ευρω για σκονες πηρα φαρμακα και ειδα διαφορα καταλαβα πως γινεσαι γιγαντας σε χρονο μηδεν.βεβαια δεν τα λεω ολα αυτα για να πατε να παρετε φαρμακα και να αρχισετε να τρυπιεστε ασυστολα.καντε διατροφη ειναι το παν παιρνεις δεν παιρνεις φαρμακα.για μενα για να κανεις τελειο σωμα 40% διατροφη 30% φαρμακα και 20% προπονηση.το πιο βασικο ειναι η διατροφη

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
έχω την πεποίθηση ότι χωρίς να ξέρει κάποιος τι ιδιότητες κουβαλάει το σώμα του δεν κάνει τίποτα,
δηλαδή θέλω να μάθω, αν κάποιος ξέρει, πόσο θα βοηθήσει αν πάω να κάνω αιματολογικές εξετάσεις αναλύσεις και κάτι τέτοιες πίπες που κάνουν και μετά πάνε σε διατροφολόγο και τους λέει τι μπορούν να φάνε, τι τους παχαίνει etc.

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
έχω την πεποίθηση ότι χωρίς να ξέρει κάποιος τι ιδιότητες κουβαλάει το σώμα του δεν κάνει τίποτα,
δηλαδή θέλω να μάθω, αν κάποιος ξέρει, πόσο θα βοηθήσει αν πάω να κάνω αιματολογικές εξετάσεις αναλύσεις και κάτι τέτοιες πίπες που κάνουν και μετά πάνε σε διατροφολόγο και τους λέει τι μπορούν να φάνε, τι τους παχαίνει etc.
κοιτα μαγκα η αληθεια ειναι οτι ενας φιλος μου πηγε σε διατροφολογο και του εγραψε ενα καρο εξετασεις αφου της πηγε και τις ειδε μετα του εβγαλε διατροφη.ο τυπος εχασε 20 κιλα αλλα ειναι πολυ παχουλος και πρεπει να χασει κι αλλα γι αυτο συνεχιζει.τωρα εαν θες να χασεις καμια 10 κιλα και να ειναι μονο λιπος για να γραμμωσεις τι να σου πω μια δοκιμη θα σε πεισει.βεβαια απ οτι μου ειπε εχωσε και κανα 2000 ευρω στη διατροφολογο τωρα αν σου περισσευουν δοκιμασε.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Υπάρχει καμια πρωτεινη που να μην επηρεαζει το πεπτικο συστημα?  :think: :think: :think:

Χωρις ορο λακτοζης και τετοια, διοτη με πειράζει η λακτοζη στο στομαχι ....

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
εγω σας τα λεω επειδη ημουν κι εγω στο τριπακη με τις πρωτεινες και οταν αντι να δινω 200 ευρω για σκονες πηρα φαρμακα και ειδα διαφορα καταλαβα πως γινεσαι γιγαντας σε χρονο μηδεν.βεβαια δεν τα λεω ολα αυτα για να πατε να παρετε φαρμακα και να αρχισετε να τρυπιεστε ασυστολα.καντε διατροφη ειναι το παν παιρνεις δεν παιρνεις φαρμακα.για μενα για να κανεις τελειο σωμα 40% διατροφη 30% φαρμακα και 20% προπονηση.το πιο βασικο ειναι η διατροφη
τι χτυπουσες;
winstrol;trenbolone;
φιλε τις επιπτωσεις τις λαμβανεις υποψην...
αν και σε συζητησεις με παιδια που εκαναν χρηση δεν τους συνεβη τιποτα
αν εισαι απολυτα υγειης λενε οτι καταπασα πιθανοτητα δεν θα παθεις κατι....

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
40+30+20= 90% το αλλο 10 που ειναι?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 :thumbsup: :thumbsup:...Aυτη συνισταται για γραμμωση γιατι ειναι καθαρη...Για ογκο υπαρχουν αλλες με υδατανθρακα που δινουν 600 θεμιδες στη δοση...Αλλα η τακτικη που εφαρμοζω ειναι η εξης,παιρνω μια απλη και ενα κουτι υδατανθρακα και φτιαχνω μονος μου.. ;)

;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Φατε ρε 3-4 μπανανες την μερα αν θελετε υδατάνθρακα, ρυζι,μακαρόνια...

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
τι χτυπουσες;
winstrol;trenbolone;
φιλε τις επιπτωσεις τις λαμβανεις υποψην...
αν και σε συζητησεις με παιδια που εκαναν χρηση δεν τους συνεβη τιποτα
αν εισαι απολυτα υγειης λενε οτι καταπασα πιθανοτητα δεν θα παθεις κατι....
πιο πολυ τεστο boldone trenbolone.winstrol οχι τοσο γιατι γαμαει πολυ ασχημα την στυση και το σπερμα και το αποφευγω.ειμαι απολυτα υγιεις και εχω κανει εξετασεις αιματος κατα την διαρκεια χρησης η οποιες και παλι ηταν τελειες.βεβαια το μελλον δεν ξερουμε τη μας επιφυλασει αλλα δεν νομιζω να μου προκαλεσουν καποιο προβλημα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
πιο πολυ τεστο boldone trenbolone.winstrol οχι τοσο γιατι γαμαει πολυ ασχημα την στυση και το σπερμα και το αποφευγω.ειμαι απολυτα υγιεις και εχω κανει εξετασεις αιματος κατα την διαρκεια χρησης η οποιες και παλι ηταν τελειες.βεβαια το μελλον δεν ξερουμε τη μας επιφυλασει αλλα δεν νομιζω να μου προκαλεσουν καποιο προβλημα
πες μου την γνωμη σου...
Εβδομάδες 1-4: 20-30mgs Dianabol
Εβδομάδες 1-10: 500mgs Testosterone Enanthate ή Cypionate (250mgs κάθε 4 μέρες)
Εβδομάδες 3-13: 500-600i.u Pregnyl χωρισμένο σε 250-300iu κάθε 4 ημέρες
Εβδομάδες 1-10: 50-100mgs Proviron
Εβδομάδες 14-17: 20mgs Nolvadex
Εβδομάδες 12-16: 40-80mcg Clenbuterol (Προαιρετικά)
Εβδομάδες 1-10: 0.25-0.50mgs Arimidex μέρα πάρα μέρα και μόνο αν χρειαστεί
Εβδομάδες 10-13: 0,5mgs Arimidex ή 25mgs aromasin μέρα παρα μέρα

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
πες μου την γνωμη σου...
τυπε τι ειναι ολα αυτα??δεν χρειαζονται ολα αυτα τα αντιοιστρογονα για 500mg τεστο.το pregnyl ειναι αυστηρα για το τελος μια ενεση την τελευταια εβδομαδα και μια μετα για να ξεκινησει η παραγωγη της τεστο.προβιρον ενα χαπακι την μερα κι αυτο προαιρετικα.για μενα εαν θες μεινε μακρια απο τα χαπια γιατι αυτα οντως πειραζουν το συκωτι.ενας κυκλος για μενα χωρις πρενεργειες και για να παρεις μερικα κιλα ειναι
εβδομαδα 1-4 τεστο εναθεικη 2χ250 και deca durabolin 2χ250
εβδομαδα 5-8 τεστο εναθεικη 3χ250 και deca 3χ250
εβδομαδα 9  τεστο 2χ250 και deca 2x250
εbδομαδα 10 τεστο 1χ250 και deca 1x250
παιρνε ενα προβιρον τη μερα και στο τελος pregnyl οπως ειπα .παρενεργειες με ακμη και τετοια λογικα δεν θα εχεις.με τετοιο κυκλο πας 12 κιλα αλλα θα υπολογησεις μολις φυγουν τα νερα να σου μεινουν 7-8 κιλα αναλογως ποσο προσεχεις την διατροφη σου

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
qnmz.gif

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
πες μου την γνωμη σου...

Ημαρτον Παναγια μου ρε αδερφε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν πατε καλα, ετσι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Να διαβαζεις Γαλουπη στον Φιλαθλο.
Και ο θεος να βαλει το χερι του.
Μου θυμιζεις κατι καραβλαχους το 1986 που εγινε το Τσερνομπιλ, που ολοι ελεγαν να μην τρωμε γαλα και τυρια για τη ραδιενεργεια, κι εκεινοι τα τρωγανε αβερτα λεγοντας "μα τα ψαξαμε, δεν εχει κατι το χρωμα τους".
Συνελθε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom