pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
(αληθεια εσυ ποσα χρονια ασχολεισαι γενικα? φετος εκλεισα 15 χρονια !)Θες και γω να απαντησω?
(αληθεια εσυ ποσα χρονια ασχολεισαι γενικα? φετος εκλεισα 15 χρονια !)Θες και γω να απαντησω?
εσύ άσε τα γυμναστήρια και κοίτα να συμμαζέψεις λίγο την μάπα σου ;) ;)Θες και γω να απαντησω?
πορνοδις και ινοδιςEγω κοντευω τα 2 χρονια! Και δε σταματαω για κανενα λογο εκτος αν φουσκωσω τοσο πολυ που γινω σαν το μιστερ ολυμπια!
Ακους εκει πατε 3 φορες και τα παρατατε!! Βλακες!!!
Πως θα γινετε ινωδη κτηνη ε? ΠΩΣ?????
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
να με αναφέρεις εις τους διαχειριστάςΣπάμαρεις, σκάσε χαχα
Τα μυονια χτιζονται οταν κοιμαστε ρε
Ελπίζω όχι πολύ υψηλούς θα απαγοητευτείς.Χαχαχα
Θέλω ήδη να τα παρατήηησω, βαριέμαι να πηγαίνω. Αλλά έχω στόχους.
Ελπίζω όχι πολύ υψηλούς θα απαγοητευτείς.
Ξέρω τι μου γίνεται εγώ κ δεν βάζω υψηλούς στόχους,βασικά δεν βάζω καν στόχους.Μιλάς κι εσύ μωρή? Ουστ. *P
14 χρονια (κολυμβηση) απο τα οποια τα 9 εκανα πρωταθλητισμο και 7 χρονια γυμναστηριο(αληθεια εσυ ποσα χρονια ασχολεισαι γενικα? φετος εκλεισα 15 χρονια !)
Α αυτο σουπερ ευκολακι ενα νυστερι ειναι και καθαρισεςεσύ άσε τα γυμναστήρια και κοίτα να συμμαζέψεις λίγο την μάπα σου ;) ;)
και γω απο τα 8 μου τον βασανίζω, γι αυτό έκανα μπρατσάρες14 χρονια (κολυμβηση) απο τα οποια τα 9 εκανα πρωταθλητισμο και 7 χρονια γυμναστηριο
απο 4 χρονων βασανιζομε
Γι'αυτό δεν έμαθες ποτέ ορθογραφία.απο 4 χρονων βασανιζομε
Ξέρω τι μου γίνεται εγώ κ δεν βάζω υψηλούς στόχους,βασικά δεν βάζω καν στόχους.
Απλά θα προσπαθήσω να μην σταματήσω...αυτός ο μόνος στόχος.
Α αυτο σουπερ ευκολακι ενα νυστερι ειναι και καθαρισες
ειδες κατι ειναι και αυτο ολα κερδος εχουνκαι γω απο τα 8 μου τον βασανίζω, γι αυτό έκανα μπρατσάρες
Ταχουμε πει αυτα ρεεεεεεεεεεεεεε μην επαναλαμβανομαστεΓι'αυτό δεν έμαθες ποτέ ορθογραφία.
Ήταν τόσο βάσανο ε;;;
ωχ...κατι πλατες σα του αρνολντ δηλαδη :S14 χρονια (κολυμβηση) απο τα οποια τα 9 εκανα πρωταθλητισμο και 7 χρονια γυμναστηριο
απο 4 χρονων βασανιζομε
Eγω κοντευω τα 2 χρονια! Και δε σταματαω για κανενα λογο εκτος αν φουσκωσω τοσο πολυ που γινω σαν το μιστερ ολυμπια!
Ακους εκει πατε 3 φορες και τα παρατατε!! Βλακες!!!
Πως θα γινετε ινωδη κτηνη ε? ΠΩΣ?????
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Να σου πω κ τί θα καταφέρεις από αυτά;;;Ο πρώτος στόχος είναι κι εμένα αυτός.
Μετά, να μειωθεί η κυτταρίτιδα και να σφίξει όσο μπορώ το μπουτογλουτάκι, να μειωθεί το πρήξιμο της κοιλιάς και να φτιάξει λίγο το αυχενικό που πονάω πλέον ξανά.
Αυτά.
Μετά, να μειωθεί η κυτταρίτιδα και να σφίξει όσο μπορώ το μπουτογλουτάκι, να μειωθεί το πρήξιμο της κοιλιάς και να φτιάξει λίγο το αυχενικό που πονάω πλέον ξανά.
Αυτά.
Οχι γλυκιε μου εκανα συγχρονισμενη κολυμβηση ;)ωχ...κατι πλατες σα του αρνολντ δηλαδη :S
έχω ένα θεματάκι όμωςειδες κατι ειναι και αυτο ολα κερδος εχουν