pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Θες και γω να απαντησω?![]()
Θες και γω να απαντησω?![]()
εσύ άσε τα γυμναστήρια και κοίτα να συμμαζέψεις λίγο την μάπα σου ;) ;)Θες και γω να απαντησω?![]()
πορνοδις και ινοδιςEγω κοντευω τα 2 χρονια! Και δε σταματαω για κανενα λογο εκτος αν φουσκωσω τοσο πολυ που γινω σαν το μιστερ ολυμπια!
Ακους εκει πατε 3 φορες και τα παρατατε!! Βλακες!!!
Πως θα γινετε ινωδη κτηνη ε? ΠΩΣ?????
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ![]()
να με αναφέρεις εις τους διαχειριστάςΣπάμαρεις, σκάσε χαχα
Τα μυονια χτιζονται οταν κοιμαστε ρε
Ελπίζω όχι πολύ υψηλούς θα απαγοητευτείς.Χαχαχα
Θέλω ήδη να τα παρατήηησω, βαριέμαι να πηγαίνω. Αλλά έχω στόχους.![]()
![]()
Ελπίζω όχι πολύ υψηλούς θα απαγοητευτείς.![]()
Ξέρω τι μου γίνεται εγώ κ δεν βάζω υψηλούς στόχους,βασικά δεν βάζω καν στόχους.Μιλάς κι εσύ μωρή? Ουστ. *P
14 χρονια (κολυμβηση) απο τα οποια τα 9 εκανα πρωταθλητισμο και 7 χρονια γυμναστηριο![]()
(αληθεια εσυ ποσα χρονια ασχολεισαι γενικα? φετος εκλεισα 15 χρονια !)
Α αυτο σουπερ ευκολακι ενα νυστερι ειναι και καθαρισεςεσύ άσε τα γυμναστήρια και κοίτα να συμμαζέψεις λίγο την μάπα σου ;) ;)
και γω απο τα 8 μου τον βασανίζω, γι αυτό έκανα μπρατσάρες14 χρονια (κολυμβηση) απο τα οποια τα 9 εκανα πρωταθλητισμο και 7 χρονια γυμναστηριο
απο 4 χρονων βασανιζομε![]()
Γι'αυτό δεν έμαθες ποτέ ορθογραφία.απο 4 χρονων βασανιζομε![]()
Ξέρω τι μου γίνεται εγώ κ δεν βάζω υψηλούς στόχους,βασικά δεν βάζω καν στόχους.
Απλά θα προσπαθήσω να μην σταματήσω...αυτός ο μόνος στόχος.![]()
![]()
![]()
Α αυτο σουπερ ευκολακι ενα νυστερι ειναι και καθαρισες![]()
ειδες κατι ειναι και αυτοκαι γω απο τα 8 μου τον βασανίζω, γι αυτό έκανα μπρατσάρες
Ταχουμε πει αυτα ρεεεεεεεεεεεεεε μην επαναλαμβανομαστεΓι'αυτό δεν έμαθες ποτέ ορθογραφία.
Ήταν τόσο βάσανο ε;;;![]()
ωχ...κατι πλατες σα του αρνολντ δηλαδη :S14 χρονια (κολυμβηση) απο τα οποια τα 9 εκανα πρωταθλητισμο και 7 χρονια γυμναστηριο
απο 4 χρονων βασανιζομε![]()
Eγω κοντευω τα 2 χρονια! Και δε σταματαω για κανενα λογο εκτος αν φουσκωσω τοσο πολυ που γινω σαν το μιστερ ολυμπια!
Ακους εκει πατε 3 φορες και τα παρατατε!! Βλακες!!!
Πως θα γινετε ινωδη κτηνη ε? ΠΩΣ?????
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ![]()
Να σου πω κ τί θα καταφέρεις από αυτά;;;Ο πρώτος στόχος είναι κι εμένα αυτός.
Μετά, να μειωθεί η κυτταρίτιδα και να σφίξει όσο μπορώ το μπουτογλουτάκι, να μειωθεί το πρήξιμο της κοιλιάς και να φτιάξει λίγο το αυχενικό που πονάω πλέον ξανά.
Αυτά.![]()
Μετά, να μειωθεί η κυτταρίτιδα και να σφίξει όσο μπορώ το μπουτογλουτάκι, να μειωθεί το πρήξιμο της κοιλιάς και να φτιάξει λίγο το αυχενικό που πονάω πλέον ξανά.
Αυτά.![]()
Οχι γλυκιε μου εκανα συγχρονισμενη κολυμβηση ;)ωχ...κατι πλατες σα του αρνολντ δηλαδη :S![]()
έχω ένα θεματάκι όμωςειδες κατι ειναι και αυτοολα κερδος εχουν
![]()
![]()