Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.832
- Πόντοι
- 6.536
Το λογικό θα ήταν να καλέσει την αστυνομία μετά την δολοφονία.Η θέση του θα ήταν σαφώς καλύτερη.
Το λογικό θα ήταν να καλέσει την αστυνομία μετά την δολοφονία.Η θέση του θα ήταν σαφώς καλύτερη.
ισκεντερ εχω απορια πως δεν προφυλακιστηκε απο τη στιγμη που εκρυψε το πτωμα και δεν το πηγε νοσοκομειο ?
επισης ειπε οτι δεν ηθελε ντο δει το πτωμ η οικογενεια του και ετσι το μετεφερε σε μερος που σιγουρα θα το βρισκανε το πρωι αφου στο νταμαρι δουλευουν πολλου εργατες το πρωι
αλλα ποτε δε προφθυλακιζεται καποιος?οταν δεν ειναι επικυνδηνος να αλλαξει τα δικαστικ στοιχεια και οτν δεν ειναι επικυνδηνος να επαναλλαβει το ιδιο εγκλημα?/
αλλα και παλι πως γραψα πιο πανω με αυτη τη λογικη ν σκοτωσω την γυναικα μου και πεθερικα επειδη με κερατωνε και αυτοι εβαζαν πλατυη στο κερατο μου ,μπορει να μην προφυλακιστω αφου δεν εχω λογω να κανω εγκλημα ξανα
περιεργο αυτο με τις προφυλακισεις ακι πιστευω δεν υπαρχει βασισμενη νομοθεσια αλλα 90 τοις εκατο στην κριση των δικαστων
Αυτο λεει η λογική αλλά συνήθως σε τέτοιες καταστασης δεν επικρατή η λογική, αυτός πόνταρε στο ότι ο γύφτος ήταν μόνος του και οτι κάνεις δεν θα ξέρει που να τον ψάξει οποτε τον πέταξε στο λατομείο.
Και καθόλου πεινασμένοι οι βρωμογυφτοι της κορίνθου, όλοι τα χουν τα κιλάκια τους
Τεράστιο στους δικαστικούς λειτουργούς της Κορίνθου που λειτούργησαν σωστά και μας δικαίωσαν εδώ στο φόρουμ!Το λογικό είναι να φάει όσα χρόνια προβλέπει ο νόμος για τη μεταφορά ενός πτώματος απο ένα σημείο σε ένα άλλο χωρίς να ειδοποιήσει την αστυνομία για την ύπαρξη αυτού!
Ας μας πει ένας νομικός ποιά είναι η ελαφρότερη ποινή για αυτή και μόνο τη πράξη!
Οι Γύφτοι είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όσους επιζητούν διάλυση της κοινωνίας και αναρχία!Υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που ια στεναχωρηθεί με τον αφανισμό τους;;;.Σκότωμα σε όλους εδώ και τώρα. Δεν προσφέρουν τίποτα. Η μοναδική φορά που έχουν δίκιο οι ρατσιστές. Και οι γυφτισες μπάνιο και στα μπορδελα για δουλειά.
Πώς άντεξε αυτή η ράτσα τόσους αιώνες χωρίς να δουλεύουν είναι απορίας αξιο. Ένας γύφτος δε βρέθηκε να πει «ρε παιδιά γιατί να ζούμε έτσι, πάμε λίγο δυνατά, για να συνέλθουμε, Σουμέλα σταμάτα να τρως σκατά, Άλεξ κάνε ένα μπάνιο βρωμάς»; Όλες οι φυλές εξελίσσονται, μέχρι και οι μουσουλμάνοι.
Με μια λεξη μονο , δεν υπαρχεια Παιδεια, κοινως ειναι αμορφωτοι και δεν κανουν κατι γι αυτοΠώς άντεξε αυτή η ράτσα τόσους αιώνες χωρίς να δουλεύουν είναι απορίας αξιο. Ένας γύφτος δε βρέθηκε να πει «ρε παιδιά γιατί να ζούμε έτσι, πάμε λίγο δυνατά, για να συνέλθουμε, Σουμέλα σταμάτα να τρως σκατά, Άλεξ κάνε ένα μπάνιο βρωμάς»; Όλες οι φυλές εξελίσσονται, μέχρι και οι μουσουλμάνοι.
Πώς άντεξε αυτή η ράτσα τόσους αιώνες χωρίς να δουλεύουν είναι απορίας αξιο. Ένας γύφτος δε βρέθηκε να πει «ρε παιδιά γιατί να ζούμε έτσι, πάμε λίγο δυνατά, για να συνέλθουμε, Σουμέλα σταμάτα να τρως σκατά, Άλεξ κάνε ένα μπάνιο βρωμάς»; Όλες οι φυλές εξελίσσονται, μέχρι και οι μουσουλμάνοι.