Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 384K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Καταλαβαινεις οτι οι δικαστικοι αποφασισαν με τα δεδομενα της συγκεκριμενης υποθεσης. Αυτο που λες εμπιπτει στη πολιτικη. Αυτη καθοριζει τα παντα, απο τα πιο μικρα εως τα πιο μεγαλα.

Ακριβως
Ας ψηφισουμε το κομμα που θα σουταρει η θα φυλακισει ολα τα παρασιτα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ακριβως
Ας ψηφισουμε το κομμα που θα σουταρει η θα φυλακισει ολα τα παρασιτα
Μια που το εφερε η κουβεντα, ηθελα να ρωτησω επ αυτου. Καποιοι που ηταν παλια στη Χρυση Αυγη αλλα για διαφορους λογους θελησαν να αποτραβηχτουν, να αποστασιοποιηθουν, χωρις να σημαινει οτι τσακωθηκαν, οτι συγκρουστηκαν, απλως ετσι αποφασισαν, καταθετουν τις μαρτυριες τους οτι ειχαν απειληθει απο το κομμα. Λες και βρισκονταν οχι σε κομμα αλλα σε μαφια. Αυτο δειχνει κακους ανθρωπους και νοοτροπιες.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μια που το εφερε η κουβεντα, ηθελα να ρωτησω επ αυτου. Καποιοι που ηταν παλια στη Χρυση Αυγη αλλα για διαφορους λογους θελησαν να αποτραβηχτουν, να αποστασιοποιηθουν, χωρις να σημαινει οτι τσακωθηκαν, οτι συγκρουστηκαν, απλως ετσι αποφασισαν, καταθετουν τις μαρτυριες τους οτι ειχαν απειληθει απο το κομμα. Λες και βρισκονταν οχι σε κομμα αλλα σε μαφια. Αυτο δειχνει κακους ανθρωπους και νοοτροπιες.

Εμενα ρωτας ρε τυπε?

Δουλευω εξω και οποτε ειμαι Ελλάδα κανω βολτες..
Δεν ασχολουμαι με κομματικα

Το μονο που ξερω ειναι πως η ΧΑ ειναι το  κομμα που ισως μας απαλλαξει απο τις κατσαριδες

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εμενα ρωτας ρε τυπε?

Δουλευω εξω και οποτε ειμαι Ελλάδα κανω βολτες..
Δεν ασχολουμαι με κομματικα

Το μονο που ξερω ειναι πως η ΧΑ ειναι το  κομμα που ισως μας απαλλαξει απο τις κατσαριδες
Ρητορικο το ερωτημα. Το λεω  με την εννοια αν σε ενοχλουν τετοιες πρακτικες η οχι.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.020
Πόντοι
6.515

:jerking:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.183
Πόντοι
34.538
Δεν ηταν βλεπεις διορισμενοι σε κανενα υπουργειο η
δεν εφαγαν δημοσιο χρημα ,να βγαλουν το σκασμο,οπως αλλοι...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ρητορικο το ερωτημα. Το λεω  με την εννοια αν σε ενοχλουν τετοιες πρακτικες η οχι.

Δεν ειμαι τυπος που ενοχλειται γιατι ο α λασπολογει τον β

Εδω μεχρι φυλακη τους εβαλαν με τον παναθηναικακια, η προπαγανδα που αναφερεις δεν ειναι τιποτα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.950
Πόντοι
6.256
Βγαινει και ο Παιτέρης και μιλάει
Και υπερασπίζεται τα τρωκτικά που κλέβουν τα πάντα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εισαγγελεύς και ανακριτής ήταν θήλεα και Κορίνθιες (ή έστω κατοικούν εκεί).
Συσκέφθηκαν 3,5 ώρες πριν αποφασίσουν ότι δεν είναι προφυλακιστέος.
Kορίνθιες δεν μπορει να ειναι, θα ειχαν κωλυμα εντοπιοτητας.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Εισαγγελεύς και ανακριτής ήταν θήλεα και Κορίνθιες (ή έστω κατοικούν εκεί).
Συσκέφθηκαν 3,5 ώρες πριν αποφασίσουν ότι δεν είναι προφυλακιστέος.

Ευγε
αν και γυναικες ειχαν αρχιδια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
ισκεντερ εχω απορια πως δεν προφυλακιστηκε απο τη στιγμη που εκρυψε το πτωμα και δεν το πηγε νοσοκομειο ?
επισης ειπε οτι δεν ηθελε ντο δει το πτωμ η οικογενεια του και ετσι το μετεφερε σε μερος που σιγουρα θα το βρισκανε το πρωι αφου στο νταμαρι δουλευουν πολλου εργατες το πρωι

αλλα ποτε δε προφθυλακιζεται καποιος?οταν δεν ειναι επικυνδηνος να αλλαξει τα δικαστικ στοιχεια και οτν δεν ειναι επικυνδηνος να επαναλλαβει το ιδιο εγκλημα?/

αλλα και παλι πως γραψα πιο πανω με αυτη τη λογικη ν σκοτωσω την γυναικα μου και πεθερικα επειδη με κερατωνε και αυτοι εβαζαν πλατυη στο κερατο μου ,μπορει να μην προφυλακιστω αφου δεν εχω λογω να κανω εγκλημα ξανα

περιεργο αυτο με τις προφυλακισεις ακι πιστευω δεν υπαρχει βασισμενη νομοθεσια αλλα 90 τοις εκατο στην κριση των δικαστων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ισκεντερ εχω απορια πως δεν προφυλακιστηκε απο τη στιγμη που εκρυψε το πτωμα και δεν το πηγε νοσοκομειο ?
επισης ειπε οτι δεν ηθελε ντο δει το πτωμ η οικογενεια του και ετσι το μετεφερε σε μερος που σιγουρα θα το βρισκανε το πρωι αφου στο νταμαρι δουλευουν πολλου εργατες το πρωι

αλλα ποτε δε προφθυλακιζεται καποιος?οταν δεν ειναι επικυνδηνος να αλλαξει τα δικαστικ στοιχεια και οτν δεν ειναι επικυνδηνος να επαναλλαβει το ιδιο εγκλημα?/

αλλα και παλι πως γραψα πιο πανω με αυτη τη λογικη ν σκοτωσω την γυναικα μου και πεθερικα επειδη με κερατωνε και αυτοι εβαζαν πλατυη στο κερατο μου ,μπορει να μην προφυλακιστω αφου δεν εχω λογω να κανω εγκλημα ξανα

περιεργο αυτο με τις προφυλακισεις ακι πιστευω δεν υπαρχει βασισμενη νομοθεσια αλλα 90 τοις εκατο στην κριση των δικαστων
Οι προυποθεσεις για την προφυλακιση ειναι συγκεκριμενες, αλλά το αν συντρεχουν φυσικα εναποκειται στην κριση ανακριτη και εισαγγελεα.
Δηλαδη αν συμβαινει καποιο ή καποια απο τα παρακατω: Ο κατηγορουμενος δεν εχει γνωστη διαμονη στη χωρα, έχει κανει προπαρασκευαστικες ενεργειες για να διευκολυνει την φυγη του, υπηρξε στο παρελθον φυγοδικος ή φυγοποινος, είχε παραβιάσει στο παρελθον περιοριστικούς όρους που του ειχαν επιβληθεί, προκύπτει κίνδυνος φυγής του ή (το κυριοτερο) αν κρινεται αιτιολογημενα ότι εαν αφεθεί ελευθερος θα διαπραξει νεες αξιοποινες πραξεις.

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
Τι αποψη να χουμε για τα παρασιτα της κοινωνιας. Αν εξαφανιστουν δεν νομιζω να λειψουν σε κανεναν. Μονο προβληματα δημιουργουν

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
Και γιατι πρεπει να θεωρουμε ως δεδομενο την καταβολη επιδοματων στους γυφτους ? Επειδη ειναι πολυτεκνοι ? ΟΚ ας παιρνουν το επιδομα πολυτεκνου οπως και οι υπολοιποι Ελληνες πολυτεκνοι και ως εκει. Μηπως πρεπει να τους πληρωνουμε για να πανε σχολειο ? Μη σωσουν και πανε αν δεν θελουν.
Για μενα οι λυσεις παντως ειναι στειρωση ωστε να ελεγχεται ο πληθυσμος τους ή μαντρωμα σε καποιες περιοχες χωρις τη δυνατοτητα να μετακινουνται σε αλλες.

Και σε αδεσποτα την ιδια μεθοδο ακολουθουμε :-)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Οι προυποθεσεις για την προφυλακιση ειναι συγκεκριμενες, αλλά το αν συντρεχουν φυσικα εναποκειται στην κριση ανακριτη και εισαγγελεα.
Δηλαδη αν συμβαινει καποιο ή καποια απο τα παρακατω: Ο κατηγορουμενος δεν εχει γνωστη διαμονη στη χωρα, έχει κανει προπαρασκευαστικες ενεργειες για να διευκολυνει την φυγη του, υπηρξε στο παρελθον φυγοδικος ή φυγοποινος, είχε παραβιάσει στο παρελθον περιοριστικούς όρους που του ειχαν επιβληθεί, προκύπτει κίνδυνος φυγής του ή (το κυριοτερο) αν κρινεται αιτιολογημενα ότι εαν αφεθεί ελευθερος θα διαπραξει νεες αξιοποινες πραξεις.

Σωστά τα λες.Φυσικα η υπόθεση αυτή θα έχει συνέχεια στα δικαστήρια λογικά.Μπορει κάποιος "αλληλέγγυος" δικηγορος(έχει γίνει πολλάκις)να αναλάβει υπεράσπιση και να κυνηγήσει τον Κορίνθιο μέχρι τέρμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom