kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.946
- Πόντοι
- 6.256
Σου στείλα πμΒρωμα = συριζο-βρωμα
Για δες
Σου στείλα πμΒρωμα = συριζο-βρωμα
Όλοι τους χαιδεύουν τελικά.Βρωμα = συριζο-βρωμα
To βρωμύλο τον Παϊτέρη μην το κλαις καθόλου. Έχει εταιρεία ανακυκλώσεως και συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες (πχ. ΑΓΕΤ ηρακλης). Εγώ νομιζα ότι πούλαγε τρέλα με την κιθάρα του.Όλοι τους χαιδεύουν τελικά.
Φωτογραφίες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξε ποδόσφαιρο με την ομάδα των Ρομά.
Ο Βασίλης Παϊτέρης είναι Έλληνας τσιγγάνος τραγουδιστής και συνθέτης τσιγγάνικης και λαϊκής μουσικής.
Ασχολήθηκε στο παρελθόν με την πολιτική, έχει συμμετάσχει, στις εθνικές εκλογές, ως υποψήφιος βουλευτής
της Νέας Δημοκρατίας, στη Β' εκλογική περιφέρεια Αθηνών.
Η κόρη του «βασιλιά των τσιγγάνων» Χριστίνα Χαλιλοπούλου υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ.
Το παρατήρησα τον τελευταίο καιρό. Πιο πολύ βλέπεις γύφτους παντού παρα αστυνομία. Εχουν κατακλύσει την καθημερινότητα. Πλέον αρχίζω και τους μελετάω και τους παρατηρώ πολύ προσεκτικά.
Μια λέξη μπορεί να περιγράψει την πλειονότητα τους, για να μην πω όλους:ΑΠΑΤΗ. Εξαπλώνονται σαν την χολέρα. Είναι κουτοπόνηροι, χαμηλό δείκτη νοημοσύνης σαν μαϊμού, αλλά το μυαλό δουλεύει συνέχεια για απάτες. Πάντα βέβαια με προβλεπόμενο τρόπο, με ηλιθιότητα, γι αυτό και συνήθως συλλαμβάνονται εύκολα σχετικά.
Ενας φίλος που δουλεύει σε ασφάλεια μου είπε:"Τους βλέπεις που γυρνάνε και μαζεύουν σίδερα ή πουλάνε χώμα; Τσιλιαδόροι, τσεκαδόροι ή κράχτες είναι. Περνάνε συνέχεια απο τα ίδια μέρη και ελέγχουν σπίτια, γείτονες κλπ.Αμα είσαι και βλάκας και τους βάλεις σπίτι για να πάρουν κανα παλιό ψυγείο ή να σου ανεβάσουν χώμα, την γάμησες.Σε λίγες μέρες θα είναι άδειο το σπίτι σου"
Χτυπάνε όπου μπορείς να φανταστείς: Τηλεφωνικές απάτες, παρουσιάζονται σαν υπάλληλοι της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, της Εφορίας, σαν αστυνομικοί κλπ.
Δεν έχουν μπέσα, φιλότιμο ή ιερό και όσιο. Περιμένω να ανταλλάξουμε γνώμες κλπ.
Βρωμιαρηδες,οχι καβλιαρηδες!Το καψες τυπεσυμφωνώ απολύτως
(θα πρόσθετα μόνο ότι καλώς ή κακώς οι περισσότεροι από αυτούς είναι καυλιάρηδες... όπως και οι γύφτισσες για εσάς φαντάζομαι)
συμφωνώ απολύτως
(θα πρόσθετα μόνο ότι καλώς ή κακώς οι περισσότεροι από αυτούς είναι καυλιάρηδες... όπως και οι γύφτισσες για εσάς φαντάζομαι)
Βρωμιαρηδες,οχι καβλιαρηδες!Το καψες τυπε
άσε με να ξέρω καλύτερα είναι σαν να μου λες ότι έχεις πάει με γύφτο
οι περισσότεροι δεν είναι βρωμιάριδες, είναι πολύ καθαροί και περιποιημένη όσον αφορά την εμφάνιση...
επίσης υπάρχουν γύφτοι που πουλάνε πατάτες και καρπούζια στους δρόμους και γύφτοι που μένουν σε βίλες φτιαγμένες από μάρμαρο/χρυσό και γυαλί
στα υπόλοιπα έχετε δίκιο
Ο Σαρκοζί τους είχε κάνει ένα καλό κλύσμα πριν λίγα χρόνια.
[/quoteαντι να κανουμε το ιδιο σε αλβανους τους δωσαμε υπηκοοτητα!
δεν καταλαβα¨Οταν πόσταρα υπέρ της Σερβικής ένταξης στην Ε.Ε. στο φορουμ , λίγες μέρες μετά ήταν η πρώτη φορά που τσιγγάνα -απ'αυτές που πουλάνε πατάτες με τα Datsun (θα θυμάστε)- μου χάρισε δολοφονικό βλέμμα (και μην αρχίσετε να μου λέτε σύμπτωση ! ) . Ας είναι "καλά" Αλβανή γειτόνισσα που μας έφερε κανονικούς τσιγγάνους στην πολυκατοικία , έχω "ουρίτσα" όπου κι αν πάω.
Προσωπικά ,έχω καταλήξει στο συμπερασμα ότι οι τσιγγάνοι είναι τα τσιράκια των Τούρκων για να ενημερώνουν για γεννήσεις , οικονομική κατάσταση κλπ κυρίως όσων έχουν ακίνητη περιουσία.
Θα ήταν ευχής έργον να καταργούσαμε κάποτε τις λαϊκές - φως φανάρι κατάλοιπο της Τουρκοκρατίας.
Οι ταρίφες εχουν ιστορίες να πουν που πηγαίνουν κούρσες σε Γυφτομέρη οπως Θρακομακεδόνες ζεφυρι λιοσια Ασπρόπυργο κλπ
Φίλος μου οδηγος πηγε κούρσα μενιδι κ του λεει ο γύφτος παρε 5 ευρω κ παω να σου φέρω αλλα 5
Περίμενε Περιμένε ο φίλος μου κ τπτ ο γύφτος , περίμενε ευτυχως με ανοιχτή τη μηχανή
Ξαφνικά ανοίγουν τις δυο πιςω πορτες δυο μικρα γυφτακια κ πάνε να μπουν μεςα
Άντανακλαστικα πατάει γκαζι ο ταριφας κ φεύγει απο το σημείο με ανοιχτές τις δυο πιςω πορτες του Ταξι
Του έφαγαν τα πεντε ευρω αλλα γλίτωσε τα χειρότερα κ δε ξαναπήγε ποτε κούρσα εκει