Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Κι εγώ το ίδιο!
Κι εγώ το ίδιο!
Σαν ταξιτζης θα σας πω οτι αν τυχει κ παμε απο εφαρμογες κ τετοια μολις αποβιβασουμε το πρωτο πραγμα που κανουμε ειναι να σβησουμε το ελευθερο να κλειδωσουμε τις πορτες κ να φυγουμε οσο πιο γρηγορα γινεται!
Δυστυχως οσο διαρκει η παραμονη μας εκει ορισμενες φορες μας πετανε νερατζια κ αλλα τετοια προσπαθωντας να πετυχουν το καπελο σαν παιχνιδι!
Δυσκολες περιοχες...
το κανουν και αλβανακια αυτοΣαν ταξιτζης θα σας πω οτι αν τυχει κ παμε απο εφαρμογες κ τετοια μολις αποβιβασουμε το πρωτο πραγμα που κανουμε ειναι να σβησουμε το ελευθερο να κλειδωσουμε τις πορτες κ να φυγουμε οσο πιο γρηγορα γινεται!
Δυστυχως οσο διαρκει η παραμονη μας εκει ορισμενες φορες μας πετανε νερατζια κ αλλα τετοια προσπαθωντας να πετυχουν το καπελο σαν παιχνιδι!
Δυσκολες περιοχες...
κι ενώ κανουν πολλα παιδια που χρειαζονται στην ελλαδα, οι νεες γεννιες τους γινονται χειρότεροι από τους παλιους
δεν συμφερουν κ οικονομικα τυπε, γιατι καταναλωνουν ενα σωρο επιδοματα κ παραγουν μπελαδες > >
:
:Οι γύφτοι θέλουν ειδική αντιμετώπιση, δεν είναι άνθρωποι, είναι νεάτερνταλ.
ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???
αν υπηρχε κρατος κι αν υπηρχαν λεφτα μια λυση θα 'ταν να τους υποχρεωνε το κρατος να εβαζαν τα παιδια σε ιδρυματα, να τα εκπαιδευαν και να τα εκαναν ανθρώπους
σιγουρα τον στριμωξαν καθως περνουσε απο τον καταυλισμο για ψυρισμα,τον εγκλωβισαν ,πηρε τους λοφους και πυροβολησε για να ξεφυγει και πηραν τα σκαγια το γυφτακι :- :S :S :S
Ορίστε οι βρωμόγυφτοι, έχουν κάνει άνω κάτω ακόμα και την ήρεμη ζωή του ποδολάγνου.κι εγώ όσες φορές έχω πάει προς τα εκεί με δυσκολία βρίσκω ταξί να φύγω, και οι ταξιτζήδες όντως φοβούνται όταν περνάνε από εκεί... κυρίως από ζεφύρι
αλλά δυστυχώς μένουν πολλοί άλλοι καύλαροι στο μενίδι :S
όπως Πόντιοι κτλπ...
τεσπα... καλά που υπάρχει και το new dream και μπορώ να τους συναντώ εκεί γιατί όντως είναι λίγο τρομακτικά να βρίσκεσαι ανάμεσα σε γύφτους, ακόμα και σε αυτή τη μεγάλη λεωφόρο που υποτίθεται είναι μαγαζιά κτλπ, όλα τα έχουν γύφτοι. (βιτρίνες προφανώς όπως σωστά μου είχε πει κάποιος ταξιτζής)
Ορίστε οι βρωμόγυφτοι, έχουν κάνει άνω κάτω ακόμα και την ήρεμη ζωή του ποδολάγνου.
Πληροφοριακά:
Εδώ και λίγο καιρό βρωμά πάνε και κατασκηνώνουν συχνά-πυκνά στο πάρκο Γουδή (δίπλα στο κλειστό Badminton). Για την ώρα τους διώχνουν και δεν "οριστικοποιείται" η μόλυνση της περιοχής, αλλά πόσο θα πάει η ιστορία και ποιός θα "κουραστεί" πρώτος είναι άγνωστο.
Νομίζω πως εδώ και χρόνια της επίλυσης του θέματος της ρύπανσης της Ευρώπης από του γύφτουλες ΔΕΝ είναι πλέον δουλειά της αστυνομίας, αλλά του στρατού (και του πυροβολικού πιο συγκεκριμμένα).