Επισκέπτης
Τι μαλακίες λες;Δεν πας για ύπνο καλύτερα;
Ναι ;;;;;Μαλακία ήταν πριν, τώρα παραθέτεις τη διόρθωση !
Τι μαλακίες λες;Δεν πας για ύπνο καλύτερα;
Μαλακία παραμένει .Ναι ;;;;;Μαλακία ήταν πριν, τώρα παραθέτεις τη διόρθωση !
Μαλακία παραμένει .
...αν δεν θέλουν στρατοπεδα συγκεντρωσης γιαυτά τα ζωα τοτε πουτσα και βρωμοξυλο σε καθε κωλογυφτο με την πρώτη υπονοια ότι παει να αντιμιλησει λιγο
Παντως επειδη ειμαι δυτικη αθηνα και δουλευω σε καφετερια ξερω πολυ καλα οτι οι γυφτοι εχουν κανει το ταξι επαγγελμα.για χιλιους 2 λογους εννοειτε αλλα βλεπω τουλαχιστον 5-6 ταξιτζηδες.γιαυτο καλο θαταν σε γυναικες σας και συγγενεις και δικα σας ατομα να τους πειτε να προσεχουν τα ταξι μην μπουν σε γυφτο.μπορει να φανε πλαστο.μπορει να τους ζητησει περισσοτερα λεφτα και χιλια δυο.και δεν μπλεκεις με γυφτο εννοειτε.μπορει και η κοπελα να επαθε αυτο ποτε δεν ξερεις.Προσεχτε πετρουπολη ,ιλιον , καματερο ,περιστερι ειδικα ειναι πολλοι γυφτοι ταξιτζηδες.
πηγαινε και σε γιατρο γυφτο εσυ τυπε :S :S :SΜπηκα σε γυφτο ταξιτζη. Μου σπασε τα ..δια. Γκρινιαζε ολη τη διαδρομη γιατι εχει κινηση.
Οταν εφτασα του την ειπα. Γιατι διαλεξες αυτη τη δουλεια?
οντως συμβαινει και στην δικη μου γειτονιαΚαθημερινά περνάνε κάτω από το σπίτι μου γύφτοι με φορτηγάκια με μεγάφωνα που λένε "έλα ο παλιατζής..."
Ωστόσο τρέχουν σχετικά γρήγορα, δηλ. είναι αδύνατο κάποιος να προλάβει το γύφτο για να ξεφορτωθεί πράγματα.
Συμπέρασμα: Αυτά τα φορτηγάκια κόβουν κίνηση για να σχεδιάσουν διαρρήξεις.
αυτη ειναι αποψηΟ Χίτλερ και ο Στάλιν αφησαν ημιτελές το έργο τους
Πληροφοριακά:
Εδώ και λίγο καιρό βρωμά πάνε και κατασκηνώνουν συχνά-πυκνά στο πάρκο Γουδή (δίπλα στο κλειστό Badminton). Για την ώρα τους διώχνουν και δεν "οριστικοποιείται" η μόλυνση της περιοχής, αλλά πόσο θα πάει η ιστορία και ποιός θα "κουραστεί" πρώτος είναι άγνωστο.
Νομίζω πως εδώ και χρόνια της επίλυσης του θέματος της ρύπανσης της Ευρώπης από του γύφτουλες ΔΕΝ είναι πλέον δουλειά της αστυνομίας, αλλά του στρατού (και του πυροβολικού πιο συγκεκριμμένα).
Καθημερινά περνάνε κάτω από το σπίτι μου γύφτοι με φορτηγάκια με μεγάφωνα που λένε "έλα ο παλιατζής..."
Ωστόσο τρέχουν σχετικά γρήγορα, δηλ. είναι αδύνατο κάποιος να προλάβει το γύφτο για να ξεφορτωθεί πράγματα.
Συμπέρασμα: Αυτά τα φορτηγάκια κόβουν κίνηση για να σχεδιάσουν διαρρήξεις.