Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.765
Πόντοι
34.538
Είπα να μην μιλήσω άλλο αλλά δεν αντέχω θα σκάσω και έχω πίεση.

Ο Ταλιμπάν ρε μάστορα υποθήκευσε την χώρα μου με δάνεια στους Γερμανούς ή τα επιδόματα των γύφτων θα σώσουν το κράτος από την πτώχευση;

Είμαστε ένας βόθρος που παίρνουμε τσιμπούκια υπηρετώντας τον κάθε Ευρωπαίο καπιτάλα και φταίνε τα ναρκωτικά των γύφτων, οι κλεψιές των Αλβανών τα λαχατα λαχατα των Πακιστανών.

Περιμένω σαν το μαλακά το καλοκαίρι Πειραιά μπας και κάτσει καμιά καλή κούρσα από τα κρουαζιερόπλοια λες και είναι νορμάλ αυτή η κατάντια και αν πάψουν να υπάρχουν τα παράσιτα θα γίνουμε όλοι Έλον Μάσκ και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια.

Ε ρε μυαλά...
Επειδη εχουμε μνημονιο και υπηρετουμε τον καθε Ευρωπαιο καπιταλα,
ας πουλανε ναρκωτικα και ας κλεβουν πακια γυφτοι κλπ..
Ωραια λογικη φιλε..

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Είπα να μην μιλήσω άλλο αλλά δεν αντέχω θα σκάσω και έχω πίεση.

Ο Ταλιμπάν ρε μάστορα υποθήκευσε την χώρα μου με δάνεια στους Γερμανούς ή τα επιδόματα των γύφτων θα σώσουν το κράτος από την πτώχευση;

Είμαστε ένας βόθρος που παίρνουμε τσιμπούκια υπηρετώντας τον κάθε Ευρωπαίο καπιτάλα και φταίνε τα ναρκωτικά των γύφτων, οι κλεψιές των Αλβανών τα λαχατα λαχατα των Πακιστανών.

Περιμένω σαν το μαλακά το καλοκαίρι Πειραιά μπας και κάτσει καμιά καλή κούρσα από τα κρουαζιερόπλοια λες και είναι νορμάλ αυτή η κατάντια και αν πάψουν να υπάρχουν τα παράσιτα θα γίνουμε όλοι Έλον Μάσκ και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια.

Ε ρε μυαλά...
:tooth: :kneel::jerking:

καλύτερα να μην μίλαγες,μαν

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Επειδη εχουμε μνημονιο και υπηρετουμε τον καθε Ευρωπαιο καπιταλα,
ας πουλανε ναρκωτικα και ας κλεβουν πακια γυφτοι κλπ..
Ωραια λογικη φιλε..
Ξέρεις την φράση "μάθανε ότι τον παίρνουμε και πλάκωσαν κι οι γύφτοι;"
Συμφωνώ απόλυτα με τον Τσίπρα που είπε ότι κλέβεις 20€ τρως σφαίρα, κλέβεις όλο τον ελληνικό λαό είσαι μάγκας.

Και στο κάτω κάτω στα αρχίδια μου οι γύφτοι. Είναι απλά μια αφορμή για να βγουν για άλλη μια φορά στην επιφάνεια τα προβλήματα της χώρας.
Οικογενειοκρατία, ολιγαρχία, έλλειψη σε βασικά αγαθά,ρεμούλες, λάδωμα - φακελάκι, έλλειψη ελευθερίας, υγείας και παιδείας, μηδέν κοινωνικό κράτος, αστυνομοκρατία, πανεπιστήμια κράτος εν κράτει και κουτοπονηριά σε όλο της το μεγαλείο.

Εσείς φάτε ραφαλ και φρεγάτες, καμαρώστε την εξ. πολιτική του Δένδια και για να περνάει η μέρα χαλαρά Πισπιρίγκου, Μίχος και Ρομά.

Edit----

Περιμένω πότε θα έχουμε υπόθεση και με κανιβαλισμό. Από τότε με το Μίχο το λέω ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Ξέρεις την φράση "μάθανε ότι τον παίρνουμε και πλάκωσαν κι οι γύφτοι;"
Συμφωνώ απόλυτα με τον Τσίπρα που είπε ότι κλέβεις 20€ τρως σφαίρα, κλέβεις όλο τον ελληνικό λαό είσαι μάγκας.

Και στο κάτω κάτω στα αρχίδια μου οι γύφτοι. Είναι απλά μια αφορμή για να βγουν για άλλη μια φορά στην επιφάνεια τα προβλήματα της χώρας.
Οικογενειοκρατία, ολιγαρχία, έλλειψη σε βασικά αγαθά,ρεμούλες, λάδωμα - φακελάκι, έλλειψη ελευθερίας, υγείας και παιδείας, μηδέν κοινωνικό κράτος, αστυνομοκρατία, πανεπιστήμια κράτος εν κράτει και κουτοπονηριά σε όλο της το μεγαλείο.

Εσείς φάτε ραφαλ και φρεγάτες, καμαρώστε την εξ. πολιτική του Δένδια και για να περνάει η μέρα χαλαρά Πισπιρίγκου, Μίχος και Ρομά.

Edit----

Περιμένω πότε θα έχουμε υπόθεση και με κανιβαλισμό. Από τότε με το Μίχο το λέω ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό.
"Ότι τον παίρνετε...." Θα είναι μάλλον καμία παροιμία της νέας γενιάς .άλλο εννοούσε η παλιά ..
Άμα ξεκαθαρίζεις ότι συμφωνείς και με τον Τσίπρα δεν σε παρεξηγεί τότε κανένας

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
"Ότι τον παίρνετε...." Θα είναι μάλλον καμία παροιμία της νέας γενιάς .άλλο εννοούσε η παλιά ..
Άμα ξεκαθαρίζεις ότι συμφωνείς και με τον Τσίπρα δεν σε παρεξηγεί τότε κανένας
Συμφωνώ με τον Τσίπρα σε αυτό που είπε, όπως συμφωνώ με τον Κούλη ότι η ψηφιοποίηση ήταν απαραίτητη.

Τι σημαίνει αυτό;
Το είπα και πιο πάνω.

Ο Τσίπρας ΔΕΝ είναι αριστερός. Μια χαρά τα κράτησε τα ΜΑΤ, έφερε τον Ομπάμα και πολλά πολλά άλλα που δεν αρμόζουν σε έναν αριστερό.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Συμφωνώ με τον Τσίπρα σε αυτό που είπε, όπως συμφωνώ με τον Κούλη ότι η ψηφιοποίηση ήταν απαραίτητη.

Τι σημαίνει αυτό;
Το είπα και πιο πάνω.

Ο Τσίπρας ΔΕΝ είναι αριστερός. Μια χαρά τα κράτησε τα ΜΑΤ, έφερε τον Ομπάμα και πολλά πολλά άλλα που δεν αρμόζουν σε έναν αριστερό.
Ο Τσίπρας είναι απλά ένας που έπεσε με τα μούτρα στην τούρτα ..
Δεν έχει προσφέρει τίποτα καλό στη χώρα ούτε πρόκειται

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.114
Πόντοι
3.556
Χαιρετίσματα από Κολωνό. Έλα μια μέρα να σε δω αν θα επιβιώσεις εδώ που μένω εγώ.

Κάνεις αμάν να δεις άσπρο και και ας είναι Αλβανός/Ρουμάνος.

Ο γιος μου δεν γυρνάει ποτέ μόνος από το φροντιστήριο το βράδυ και πηγαίνω να τον πάρω με το ταξί. Στο δε σχολείο του είναι από τα 22 παιδιά της τάξης Έλληνες είναι οι 4.
Εγώ λοιπόν που ζω εδώ και τα βλέπω κάθε μέρα, που τους ακούω να σφάζονται για τη μοιρασιά λογικά από τα ναρκωτικά.

Ούτε μια. Ούτε μια φορά δεν σκέφτηκα να γίνω ο χαφιές των μπάτσων και τώρα θέλετε να μου πείτε ότι οι Ράμπο κάνουν καλά που θερίζουν κόσμο.

Πριν 3 - 4 μήνες Στρ. Καλλάρη 2 Αλβανοί σφάχτηκαν μεταξύ τους, αυτός που επιβίωσε έκλεψε ένα αμάξι και προσπάθησε να διαφύγει. (Ψάξτε το)

Μέσα σε 1-2 ώρες τον δολοφόνησαν και αυτόν οι μπάτσοι και έχεις τους φασίστες να λένε "δόξα και τιμή στα παιδιά που έπεσαν εν ώρα υπηρεσίας".

Τελευταίο και δεν ξαναμιλάω:

Στην Αγγλία απλά λίγο αυτισμό να έχεις παίρνεις ειδική κάρτα μεταξύ των δικαιωμάτων που σου παρέχονται είναι και το να σε αντιμετωπίζουν με περισσότερη ευγένεια και εξατομικευμένη συμπεριφορά σε περίπτωση ελέγχου. (Ψάξτε το και αυτό) Εδώ αν πεις σε μπάτσο "πως μου μιλάς ρε" έχεις πάει με βίαιη προσαγωγή για εξακρίβωση στοιχείων.
Τέλος!

Έβγαλες τελικά κάρτα από Αγγλία τύπε ? :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.828
Πόντοι
6.256
Εγώ αναρωτιέμαι, όλες αυτές οι περιουσίες των ανθρώπων που έκαψαν και κατέστρεψαν χωρίς δεύτερη σκέψη, ποιος θα τις πληρώσει? Βέβαια αυτό είναι ένα δευτερεύον ζήτημα μπροστά στα άλλα που συμβαίνουν.
Μη γραφεις τετοια γιατι θα μπει μετα ο αλεξ και θα σου πει να τα ειχαν ασφαλισμένα τα υπαρχοντα τους.
Το κουλιστάν δε φερει καμία ευθύνη.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.114
Πόντοι
3.556
Μη γραφεις τετοια γιατι θα μπει μετα ο αλεξ και θα σου πει να τα ειχαν ασφαλισμένα τα υπαρχοντα τους.
Το κουλιστάν δε φερει καμία ευθύνη.

Δεν θα κλάψουμε για τον κάθε καρχαρία με επιχείρηση :confused: να την πήγαινε αλλού ... Α ! και να κάνει ότι κοιμάται αμα μπουκάρει κανείς και να μην περνάει από κέντρο αλλά γύρω γύρω

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.828
Πόντοι
6.256
Δεν θα κλάψουμε για τον κάθε καρχαρία με επιχείρηση :confused: να την πήγαινε αλλού ... Α ! και να κάνει ότι κοιμάται αμα μπουκάρει κανείς και να μην περνάει από κέντρο αλλά γύρω γύρω
Α γεια σου, εισαι στο πνευμα της εποχής

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.343
Πόντοι
786
κάνουν επιχειρήσεις σε σκατοπεριοχές

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.114
Πόντοι
3.556
κάνουν επιχειρήσεις σε σκατοπεριοχές
Θα το έστηνε το μαγαζί δίπλα από το Μαξίμου αλλά για τα logistics θα του γαμούσε το πρόγραμμα η μπατσαρία στην Ηρώδου Αττικού :confused:

_TELIS_

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2022
Like
544
Πόντοι
81
Αν τους κόψεις όλα αυτά που λες θα πάρουν από μια καραμπίνα να τα διεκδικήσουν έτσι.
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ένας μικρός "εμφύλιος", αναγκαστική πρόσληψη μεγαλύτερου αριθμού προσωπικού καταστολής άρα μεγαλύτερο κόστος για τον φορολογούμενο ή να βγει ο στρατός στο δρόμο. Όλα τα παραπάνω συνεπάγονται διεθνή καταδίκη για την χώρα από όλες τις ανθρωπιστικές οργανώσεις.
( Στην ψυχρή και απάνθρωπη λογική που τους βλέπει σαν παράσιτα σκέψου απλά ότι θα χάσεις κάποια απο τα κονδύλια της Ευρώπης).
Επίσης προχθές έκαψαν ένα λεωφορείο, αν τους πιέσεις κι άλλο το 1 θα γίνει 10, κοινή λογική.

Για να στο πω στη γλώσσα σου ή καλύτερα εκεί που το καταλαβαίνεις αφού τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα δεν σου λένε τίποτα.

Το να τους έχεις έτσι με επιδόματα και στην ελαφριά παρανομία σου στοιχίζει πολύ λιγότερο από το να τους ξεπαστρέψεις ή ακόμη και να τους εξαγριώσεις βγαίνοντας σε μια ευθεία αντιπαράθεση μαζί τους.

Να στο πάω και ένα βήμα παρακάτω πάλι στη γλώσσα σου;
Οι λάθρο στην Ελλάδα αποτελούν ένα εργαλείο που θα μας επιτεθεί από μέσα προς τα έξω σε μια ευρύτερη κοινωνική αναταραχή όπως θα ήταν επί παραδείγματι μια γενική σύγκρουση με τους γύφτους, οποίος έχει πάει έστω μερικους μήνες στρατό αυτό θα το έχει ακούσει στάνταρ.

Όποιος έχει αντίθετη άποψη ας την τεκμηριώσει.
Κανένας εμφύλιος δεν θα γίνει, όλα αυτά γίνονται επειδή έχουμε αριστεριλα στην χώρα.

Με Παπαδόπουλο δεν τολμούσαν ούτε να σκεφτούν να κλέψουν.

Μετά το 80 η χώρα συνεχώς κατρακύλα λόγω της αριστεριλα που ευνοεί την ατιμωρησία

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.828
Πόντοι
6.256
Βλεπουν οι λαθρο τους γυφταιους να κανουν οτι θέλουν και την καταλληλη στογμη θα ειναι ετοιμοι

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.828
Πόντοι
6.256
Κανένας εμφύλιος δεν θα γίνει, όλα αυτά γίνονται επειδή έχουμε αριστεριλα στην χώρα.

Με Παπαδόπουλο δεν τολμούσαν ούτε να σκεφτούν να κλέψουν.

Μετά το 80 η χώρα συνεχώς κατρακύλα λόγω της αριστεριλα που ευνοεί την ατιμωρησία
Οπως πας θα μας πεις οτι οι αριστεροι χρεοκωπησαν την ελλαδα.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206
Εγώ αναρωτιέμαι, όλες αυτές οι περιουσίες των ανθρώπων που έκαψαν και κατέστρεψαν χωρίς δεύτερη σκέψη, ποιος θα τις πληρώσει? Βέβαια αυτό είναι ένα δευτερεύον ζήτημα μπροστά στα άλλα που συμβαίνουν.

Έχω εντύπωση πως μπορούν να ζητήσουν ευθύνη από το κράτος σε κάποιες περιπτώσεις.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.361
Πόντοι
506
Aυτους θα έβαζε ο συριζα στην αστυνομία

Stories

Νέο!

Stories