Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.138
Πόντοι
5.506
Αν τους κόψεις όλα αυτά που λες θα πάρουν από μια καραμπίνα να τα διεκδικήσουν έτσι.
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ένας μικρός "εμφύλιος", αναγκαστική πρόσληψη μεγαλύτερου αριθμού προσωπικού καταστολής άρα μεγαλύτερο κόστος για τον φορολογούμενο ή να βγει ο στρατός στο δρόμο. Όλα τα παραπάνω συνεπάγονται διεθνή καταδίκη για την χώρα από όλες τις ανθρωπιστικές οργανώσεις.
( Στην ψυχρή και απάνθρωπη λογική που τους βλέπει σαν παράσιτα σκέψου απλά ότι θα χάσεις κάποια απο τα κονδύλια της Ευρώπης).
Επίσης προχθές έκαψαν ένα λεωφορείο, αν τους πιέσεις κι άλλο το 1 θα γίνει 10, κοινή λογική.

Για να στο πω στη γλώσσα σου ή καλύτερα εκεί που το καταλαβαίνεις αφού τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα δεν σου λένε τίποτα.

Το να τους έχεις έτσι με επιδόματα και στην ελαφριά παρανομία σου στοιχίζει πολύ λιγότερο από το να τους ξεπαστρέψεις ή ακόμη και να τους εξαγριώσεις βγαίνοντας σε μια ευθεία αντιπαράθεση μαζί τους.

Να στο πάω και ένα βήμα παρακάτω πάλι στη γλώσσα σου;
Οι λάθρο στην Ελλάδα αποτελούν ένα εργαλείο που θα μας επιτεθεί από μέσα προς τα έξω σε μια ευρύτερη κοινωνική αναταραχή όπως θα ήταν επί παραδείγματι μια γενική σύγκρουση με τους γύφτους, οποίος έχει πάει έστω μερικους μήνες στρατό αυτό θα το έχει ακούσει στάνταρ.

Όποιος έχει αντίθετη άποψη ας την τεκμηριώσει.
Πως ξέφυγες εσύ από το διαγωνισμό βλαστάρι;;; @Kyriakos29 :tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff:

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Αν τους κόψεις όλα αυτά που λες θα πάρουν από μια καραμπίνα να τα διεκδικήσουν έτσι.
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ένας μικρός "εμφύλιος", αναγκαστική πρόσληψη μεγαλύτερου αριθμού προσωπικού καταστολής άρα μεγαλύτερο κόστος για τον φορολογούμενο ή να βγει ο στρατός στο δρόμο. Όλα τα παραπάνω συνεπάγονται διεθνή καταδίκη για την χώρα από όλες τις ανθρωπιστικές οργανώσεις.
( Στην ψυχρή και απάνθρωπη λογική που τους βλέπει σαν παράσιτα σκέψου απλά ότι θα χάσεις κάποια απο τα κονδύλια της Ευρώπης).
Επίσης προχθές έκαψαν ένα λεωφορείο, αν τους πιέσεις κι άλλο το 1 θα γίνει 10, κοινή λογική.

Για να στο πω στη γλώσσα σου ή καλύτερα εκεί που το καταλαβαίνεις αφού τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα δεν σου λένε τίποτα.

Το να τους έχεις έτσι με επιδόματα και στην ελαφριά παρανομία σου στοιχίζει πολύ λιγότερο από το να τους ξεπαστρέψεις ή ακόμη και να τους εξαγριώσεις βγαίνοντας σε μια ευθεία αντιπαράθεση μαζί τους.

Οι λάθρο στην Ελλάδα αποτελούν ένα εργαλείο που θα μας επιτεθεί από μέσα προς τα έξω σε μια ευρύτερη κοινωνική αναταραχή όπως θα ήταν επί παραδείγματι μια γενική σύγκρουση με τους γύφτους, οποίος έχει πάει έστω μερικους μήνες στρατό αυτό θα το έχει ακούσει στάνταρ.

Σκάσε ρε σιχαμα κυρ Παντελή επιτέλους. Θα μας κλάσουν τα αρχιδια οι γύφτοι. Άντε ζώο, έχεις ζαλίσει αρχιδια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.138
Πόντοι
5.506

:confused::confused::confused:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796

Εγω λέω όλοι εσείς οι πρωτοποριακοί ευαίσθητοι,να υιοθετήσετε από μια οικογένεια Ρομά η λάθρο ,ας υπάρχει επιλογή για να ελαφρυνετε και το βάρος των υπολοίπων πολιτών που δεν θέλουν να τους πληρώνουν άλλο μιας και οι συνθήκες καθημερινής διαβίωσης έχουν γίνει πολύ δύσκολες .
Δεν είδα ποτέ κανένα ευαίσθητουλη να τους πηγαίνει ένα πιάτο φαι ,αντίθετα μόνο διαδηλώνουν και ζητάνε από το κράτος να τους συντηρησει με τα λεφτά των υπολοίπων.

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Ναι πολύ σοβαρό επιχείρημα
Καραγκιόζη έχεις αραδιασει απίστευτες αηδιες. Δεν σου αξίζει απάντηση με επιχειρήματα. Επίσης θα μας κλασουν τα αρχιδια και οι λάθρο που αναφέρεις. Θα μας κάνει ντα η Ευρώπη λες πιο πάνω, είδαμε τι έγινε με την Ουγγαρία. Μακάρι να ήμασταν σαν τους Ουγκρους.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.726
Πόντοι
216

όλα αυτά τα χαριτωμένα μόνος σου τα σκέφτηκες ή ήρθε δελτίου τύπου ?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.381
Πόντοι
2.606
Αν το βάλουν φωτιά ίσως ξυπνήσει....
Άσε που εγώ είδα σε εκδήλωση με χορωδίες σχολείων μερικά λαθρακια....να τραγουδάνε για την γέννηση του Χριστού και για την Παναγία(!!!;;!!!) ...η δικαιωματιστικη ηλιθιότητα σε νέα ρεκόρ...και έρχονται και άλλα!
Περαστικά μας και ο Θεός να μας βοηθάει!
τυπε λογικα δεν πιστευουμε στον ιδιο θεο ,αλλα, αν για οικονομια δεχτω οτι εισαι χριστιανος ορθοδοξος και πιστευουμε στον ιδιο θεο ,ο θεος αυτος οχι απλα δεν θα σε βοηθησει ,αλλα την ημερα της κρισης ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.....Αν λοιπον συνεχιζεις να πιστευεις οτι με αυτες τις αρχιδιες που γραφεις ανηκεις στην χριστιανικη ορθοδοξη εκκλησια σε ενημερωνω οτι καπου εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου και καλα θα κανεις να αλλαξεις πορεια....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796

:confused::confused::confused:
Από την στιγμή που δεν έχει jormakka η ψηφοφορία είναι σαν να κλέβουν σε εκλογές

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ναι πολύ σοβαρό επιχείρημα
Αυτά που γράφεις είναι τόσο εκτός τόπου και χρόνου, που και να θέλει κάποιος δεν έχει τα κουράγια να αντεπιχειρηματολογήσει..

Άμα φας καμιά μπούκα εσύ, κάνε απλά ότι κοιμάσαι μην αντί για 1 κάψουν 10 λεωφορεία και για να μην χάσουμε τα κονδύλια της ΕΕ..

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Αυτά που γράφεις είναι τόσο εκτός τόπου και χρόνου, που και να θέλει κάποιος δεν έχει τα κουράγια να αντεπιχειρηματολογήσει..

Άμα φας καμιά μπούκα εσύ, κάνε απλά ότι κοιμάσαι μην αντί για 1 κάψουν 10 λεωφορεία και για να μην χάσουμε τα κονδύλια της ΕΕ..
Ήθελα να ξέρω πού διάολο ζουν αυτά τα ρεμαλια και δεν έχουν επαφή με τον πραγματικό κόσμο.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ήθελα να ξέρω πού διάολο ζουν αυτά τα ρεμαλια και δεν έχουν επαφή με τον πραγματικό κόσμο.

Υπάρχουν ψυχικές ασθένειες που σε κάνουν να χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα. Πες ότι είμαι τρελός, θα βοηθήσει.

Έχει ήδη μπουκαρει Αλβανός σπίτι μου. Με τη γυναίκα μου και το παιδί μέσα. Βούτηξε κάτι ρούχα που είχα γύρω στα 100€ μέσα στις τσέπες και έφυγε γιατί η βλαμμένη η σύζυγος νόμιζε ότι ήμουν εγώ και του είπε "που πας;".

Εσείς λοιπόν είστε αυτοί που μιλάτε εκ του ασφαλούς που πιθανόν έχετε τις δουλίτσες σας και μια τακτοποιημένη ζωή.

Εγώ από την άλλη που δουλεύω ταξί και γαμιεμαι με την αβεβαιότητα κάθε μέρα δεν με πειράζει να κάνω τη μια κούρσα για το σουβλάκι του Πακιστανού.
Εσείς που δουλεύετε σε τράπεζες, επιχειρήσεις και έχετε και το κομπόδεμα σας σας πονάει το 65% στα ασφαλιστικά ταμεία και οι κρατήσεις που σας κάνουν αν είστε δημ. υπάλληλοι.

* Εντελώς τυχαία θα αναφέρω την Κύπρο. Το ελάχιστο εισόδημα για το οποίο καμαρώνει ο Κούλης ότι θα δώσει διπλό δωράκι φέτος είναι 2,5 φορές πάνω μόνιμα.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206

Μια χαρά επαφή έχουν. Οι κάτοικοι στο Κεφαλάρι και την Πολιτεία δεν γράφουν στο FB ούτε εδώ. Ασχολούνται με το χρόνο παράδοσης της Φερράρι και της Μπέντλεϊ.

Τύποι όπως οι από πάνω είναι είτε άμεσα εμπλεκόμενοι σε κάθε είδους λαμογιά όπως ΜΚΟ και πολιτική, είτε λοβοτομημένοι αριστεροί που νομίζουν ότι η μόνη αλήθεια είναι ο κομμουνισμός που δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ.

Όσοι έχω γνωρίσει ανήκουν στις 2 παραπάνω κατηγορίες. Βέβαια μέχρι να τους χτυπήσει η πραγματικότητα την πόρτα. Τότε ο Χίτλερ παίρνει το κουβαδάκι του και πάει σε άλλη παραλία. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι το Ζεφύρι ή το κέντρο της Αθήνας είναι γκέτο και φυσικά ΔΕΝ πλησιάζουν ούτε με μεραρχία πεζοναυτών. Αλλά στο FB - IG είναι γεμάτοι φωτογραφίες από δήθεν φιλανθρωπικό έργο στο Ζάππειο και τη Δραπετσώνα. Δηλαδή εκ του ασφαλούς. Συχνάζουν σε γκαλά και λοιπές μαλακίες ώστε να "προβληματίζονται". Βέβαια για εμάς τους υπόλοιπους ο προβληματισμός έρχεται στο πεζοδρόμιο όταν χρειαστεί πχ να πας κάπου για δουλειά και δεν ξέρεις αν στο 10λεπτο θα σου έχουν σπάσει το αμάξι για να πάρουν τη σακούλα με το κολατσιό σου.

Πριν 10+ χρόνια είχα φάει ban από site όταν είχα γράψει ότι ΘΕΛΟΥΝ να ζουν σαν παράσιτα όταν την ίδια ώρα οι υπόλοιποι εργάτες ερχόντουσαν για εποχική δουλειά και ζούσαν μια χαρά στο ενοίκιο. Και μιλάμε για εποχές προ Χρυσής Αυγής.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206
Υπάρχουν ψυχικές ασθένειες που σε κάνουν να χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα. Πες ότι είμαι τρελός, θα βοηθήσει.

Έχει ήδη μπουκαρει Αλβανός σπίτι μου. Με τη γυναίκα μου και το παιδί μέσα. Βούτηξε κάτι ρούχα που είχα γύρω στα 100€ μέσα στις τσέπες και έφυγε γιατί η βλαμμένη η σύζυγος νόμιζε ότι ήμουν εγώ και του είπε "που πας;".

Εσείς λοιπόν είστε αυτοί που μιλάτε εκ του ασφαλούς που πιθανόν έχετε τις δουλίτσες σας και μια τακτοποιημένη ζωή.

Εγώ από την άλλη που δουλεύω ταξί και γαμιεμαι με την αβεβαιότητα κάθε μέρα δεν με πειράζει να κάνω τη μια κούρσα για το σουβλάκι του Πακιστανού.
Εσείς που δουλεύετε σε τράπεζες, επιχειρήσεις και έχετε και το κομπόδεμα σας σας πονάει το 65% στα ασφαλιστικά ταμεία και οι κρατήσεις που σας κάνουν αν είστε δημ. υπάλληλοι.

* Εντελώς τυχαία θα αναφέρω την Κύπρο. Το ελάχιστο εισόδημα για το οποίο καμαρώνει ο Κούλης ότι θα δώσει διπλό δωράκι φέτος είναι 2,5 φορές πάνω μόνιμα.

Μη γράφεις τέτοια και γελάμε μεσημεριάτικα. Ποια εκ του ασφαλούς; Πότε έκαναν νόμιμη δουλειά οι γύφτοι να πούμε ότι ΟΚ τους έκατσε μια στραβή; Οι Πακιστανοί που γράφεις και οι περισσότεροι άλλοι μια χαρά δουλεύουν. Μην κοιτάς τα τελευταία χρόνια με τα μεγάλα παιχνίδια των ΜΚΟ. Οι υπόλοιποι μια χαρά κάνουν μεροκάματα έστω και χαμαλίκι.

Οι γύφτοι μόνο παρανομία. Ελάχιστοι των ελαχίστων κανονική και νόμιμη δουλειά. Διαχρονικά άκυρες οι όποιες ευαισθησίες.

Έχω γνωστούς με βιοτεχνίες και βλέπεις μέσα όλες τις φυλές. Αλβανούς, Βούλγαρους, Γεωργιανούς, Πακιστανούς και δεν ξέρω τι άλλο. Γύφτους όμως ΠΟΥΘΕΝΑ. Και όσο ξέρω πολύ καλά χρήματα. Όχι βασικός αλλά πολύ πολύ παραπάνω για ανειδίκευτη εργασία. Ρατσιστές οι εργοδότες ή μήπως τεμπέληδες οι άλλοι;

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456

Φίλε τα έχεις κάνει αχταρμά μέσα στην κεφάλα σου. Όταν τα ξεμπερδεψεις εδώ είμαστε

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796

Μόνο λόγια και εξυπνάδα είσαι ..το σουβλάκι όμως δεν του το δίνεις ..το τρως μπροστά του απλά .
Τελειώνετε με αυτή την υποκρισία επιτέλους ,τι σε νοιάζει τι δουλειά κάνει ο καθένας ;
Αν θες να δώσεις απλά κάνε το καλό αυτό δείχνει τι άνθρωπος είσαι όχι να κάνεις μόνο τον έξυπνο στα σάιτ .
Εμείς που δεν θέλουμε να τα δώσουμε σε αυτούς γιατί να συμμετέχουμε με το ζόρι;
Παντού πεταγεστε να μιλήσετε για δικαιώματα και δικαιοσύνη...έξω από τον χορό λένε ..
Και στην ουσία όλοι αυτοί που φαίνονται ενεργή δράση φιλανθρωπίας δεν κάνουν τίποτα ,μόνο παριστάνουν τους έξυπνους σαν και εσένα .
Αυτοί που κάνουν πράγματα στα αλήθεια να ξέρεις ..ούτε φαίνονται .
Να βλέπετε πρώτα καμία οικογένεια Ελλήνων ( που είναι πολλές ) και δεν έχουν ούτε τα βασικά .δεν είδα κανέναν να πει κρίμα είναι ..ας πάνε να βρουν δουλειά λέτε κατευθείαν ,οι λάθρο και οι Ρομά γιατί να μην δουλέψουν τόσα χρόνια στην Ελλάδα;;λιγότερα χέρια ή πόδια έχουν;

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Μόνο λόγια και εξυπνάδα είσαι ..το σουβλάκι όμως δεν του το δίνεις ..το τρως μπροστά του απλά .
Τελειώνετε με αυτή την υποκρισία επιτέλους ,τι σε νοιάζει τι δουλειά κάνει ο καθένας ;
Αν θες να δώσεις απλά κάνε το καλό αυτό δείχνει τι άνθρωπος είσαι όχι να κάνεις μόνο τον έξυπνο στα σάιτ .
Εμείς που δεν θέλουμε να τα δώσουμε σε αυτούς γιατί να συμμετέχουμε με το ζόρι;
Παντού πεταγεστε να μιλήσετε για δικαιώματα και δικαιοσύνη...έξω από τον χορό λένε ..
Και στην ουσία όλοι αυτοί που φαίνονται ενεργή δράση φιλανθρωπίας δεν κάνουν τίποτα ,μόνο παριστάνουν τους έξυπνους σαν και εσένα .
Αυτοί που κάνουν πράγματα στα αλήθεια να ξέρεις ..ούτε φαίνονται .
Να βλέπετε πρώτα καμία οικογένεια Ελλήνων ( που είναι πολλές ) και δεν έχουν ούτε τα βασικά .δεν είδα κανέναν να πει κρίμα είναι ..ας πάνε να βρουν δουλειά λέτε κατευθείαν ,οι λάθρο και οι Ρομά γιατί να μην δουλέψουν τόσα χρόνια στην Ελλάδα;;λιγότερα χέρια ή πόδια έχουν;
Με είδες να καμαρώνω για κάτι ή να το παίζω έξυπνος;

Λέω απλά πως είναι τα πράγματα και προσωπικά τι περιμένω από την κοινωνία.

Είτε μας αρέσει είτε όχι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Δεν αγοράζω ο ίδιος το σουβλάκι του άλλου αλλά απαιτώ να του το δίνει αξιοπρεπώς ο φόρος που πληρώνω.

Ο κάποιος που βγάζει αντιστοίχως 10 φορές παραπάνω να αποδίδει τον αντίστοιχο φόρο του.

Τώρα για τους γύφτους τι να πω επειδή αρνούνται να προσαρμοστούν θα τους σκοτώσουμε; Βγάζω 10 την ημέρα πάρε (γύφτε, πάκι κτλ.) το ένα από τα 10 και άσε με στην ησυχία μου.

Τι πιο λογικό;

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206

Είτε μας αρέσει είτε όχι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Δεν αγοράζω ο ίδιος το σουβλάκι του άλλου αλλά απαιτώ να του το δίνει αξιοπρεπώς ο φόρος που πληρώνω.

Ο κάποιος που βγάζει αντιστοίχως 10 φορές παραπάνω να αποδίδει τον αντίστοιχο φόρο του.

Τώρα για τους γύφτους τι να πω επειδή αρνούνται να προσαρμοστούν θα τους σκοτώσουμε; Βγάζω 10 την ημέρα πάρε (γύφτε, πάλι κτλ.) το ένα από τα 10 και άσε με στην ησυχία μου.

Τι πιο λογικό;

Τι το πιο παράλογο ρε μάστορα. Είσαι σοβαρός;

1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
2. Oι Έλληνες και οι Eλληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
5. Oι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

Τι από αυτά που γράφει το ρημάδι το Σύνταγμα μας ισχύει για τους γύφτους; Πότε πλήρωσε γύφτος τον παραμικρό φόρο; Παίρνουν επιδόματα αβέρτα και ΠΟΤΕ κανένας δεν επέστρεψε ούτε ένα λεπτό στο κράτος. Κλέβουν αβέρτα και πουλάνε ντρόγκια στη μαύρη χωρίς να τους πειράξει κανένας. Μαύρα και άραχλα τα λεφτά τους.

Εσύ σαν ταξιτζής που λες ότι είσαι για δοκίμασε αύριο πρωί να μην κόψεις μια απόδειξη και έλα να μας πεις πόσοι εφοριακοί σε γάμησαν ταυτόχρονα. Δε μιλάω φυσικά για το γεγονός να είσαι ΕΛ.ΕΠ. και να έχεις χρέος σε Εφορία ή ΤΕΒΕ όπου τότε δε μπορείς να κάνεις ούτε βήμα χωρίς φορολογική ενημερότητα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796

Τώρα για τους γύφτους τι να πω επειδή αρνούνται να προσαρμοστούν θα τους σκοτώσουμε; Βγάζω 10 την ημέρα πάρε (γύφτε, πάκι κτλ.) το ένα από τα 10 και άσε με στην ησυχία μου.

Τι πιο λογικό;
Θεωρείς λογικό να τους ταιζεις μια ζωή για να έχεις την ησυχία σου;
Σαν να λες πήρα σκύλο γιατί έχει και ο γείτονας .
Τέτοια έξυπνα λέγανε και οι Γερμανοί και τώρα που πνίγονται κόντεψαν να φτάσουν σε πραξικόπημα.
Το κράτος λειτουργεί μια χαρά αρκεί να διορθώσει τις μαλακίες τις προηγούμενης κυβέρνησης.
Γιατί να μην παίρνει αυτό το επίδομα π.χ. μια πολύτεκνη οικογένεια η μία μονογονεϊκή που δουλεύουν κανονικά και δεν τους φτάνουν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom