Υπάρχουν ψυχικές ασθένειες που σε κάνουν να χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα. Πες ότι είμαι τρελός, θα βοηθήσει.
Έχει ήδη μπουκαρει Αλβανός σπίτι μου. Με τη γυναίκα μου και το παιδί μέσα. Βούτηξε κάτι ρούχα που είχα γύρω στα 100€ μέσα στις τσέπες και έφυγε γιατί η βλαμμένη η σύζυγος νόμιζε ότι ήμουν εγώ και του είπε "που πας;".
Εσείς λοιπόν είστε αυτοί που μιλάτε εκ του ασφαλούς που πιθανόν έχετε τις δουλίτσες σας και μια τακτοποιημένη ζωή.
Εγώ από την άλλη που δουλεύω ταξί και γαμιεμαι με την αβεβαιότητα κάθε μέρα δεν με πειράζει να κάνω τη μια κούρσα για το σουβλάκι του Πακιστανού.
Εσείς που δουλεύετε σε τράπεζες, επιχειρήσεις και έχετε και το κομπόδεμα σας σας πονάει το 65% στα ασφαλιστικά ταμεία και οι κρατήσεις που σας κάνουν αν είστε δημ. υπάλληλοι.
* Εντελώς τυχαία θα αναφέρω την Κύπρο. Το ελάχιστο εισόδημα για το οποίο καμαρώνει ο Κούλης ότι θα δώσει διπλό δωράκι φέτος είναι 2,5 φορές πάνω μόνιμα.
Μόνο λόγια και εξυπνάδα είσαι ..το σουβλάκι όμως δεν του το δίνεις ..το τρως μπροστά του απλά .
Τελειώνετε με αυτή την υποκρισία επιτέλους ,τι σε νοιάζει τι δουλειά κάνει ο καθένας ;
Αν θες να δώσεις απλά κάνε το καλό αυτό δείχνει τι άνθρωπος είσαι όχι να κάνεις μόνο τον έξυπνο στα σάιτ .
Εμείς που δεν θέλουμε να τα δώσουμε σε αυτούς γιατί να συμμετέχουμε με το ζόρι;
Παντού πεταγεστε να μιλήσετε για δικαιώματα και δικαιοσύνη...έξω από τον χορό λένε ..
Και στην ουσία όλοι αυτοί που φαίνονται ενεργή δράση φιλανθρωπίας δεν κάνουν τίποτα ,μόνο παριστάνουν τους έξυπνους σαν και εσένα .
Αυτοί που κάνουν πράγματα στα αλήθεια να ξέρεις ..ούτε φαίνονται .
Να βλέπετε πρώτα καμία οικογένεια Ελλήνων ( που είναι πολλές ) και δεν έχουν ούτε τα βασικά .δεν είδα κανέναν να πει κρίμα είναι ..ας πάνε να βρουν δουλειά λέτε κατευθείαν ,οι λάθρο και οι Ρομά γιατί να μην δουλέψουν τόσα χρόνια στην Ελλάδα;;λιγότερα χέρια ή πόδια έχουν;