Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206
Μπορεί έστω ένας εδώ μέσα να μου απαντήσει στο εξής;
Ψάχνω έστω μία δικαιολογία για τον μπάτσο που έριξε αυτή την σφαίρα.
Στην ιδέα ότι αν χάσω τη δουλειά μου αύριο και κλέψω ένα ψωμί για το παιδί μου θα βρεθώ με σφαίρα στο κεφάλι ηθικά μέσα μου δικαιώνει τους γύφτους για το οτιδήποτε και αν κάνουν τις επόμενες ημέρες απέναντι την πολιτεία.

Εσύ μπορείς να μου απαντήσεις στο εξής;

Γιατί να κλέψεις ψωμί; Στις μεγάλες πόλεις απ' όσο ξέρω η εκκλησία κάνει συσσίτια και στις μικρές όλο και κάποιο μεροκάματο θα κάνεις αν είσαι σωστός άνθρωπος.

Αμάν πια με την δήθεν ευαισθησία. Υπάρχουν ένα σωρό άστεγοι στο κέντρο των μεγάλων πόλεων αλλά ΠΟΤΕ δεν έχει ακουστεί το παραμικρό γι' αυτούς. Ο ορισμός της αξιοπρέπειας. Οι περισσότεροι καν δε ζητιανεύουν.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.685
Πόντοι
3.656
Σωστό . Κάνει τα πάντα η πολιτεία για να σε κάνει άστεγο , χωρίς φράγκο και σπίτι να βρεθείς στο δρόμο .
Όταν βρεθείς όμως, σου δίνει συσίτια και στέγη κάποιες φορές ή έστω χώρους να κάνεις μπάνιο ,
για να μην έχεις τσιμπούρια.

Ξέρει ότι κάποιοι στο παρελθόν, μάζεψαν άστεγους και τους φόρεσαν στολές ... και μετά τους ανέθεσαν καθήκοντα ...
οπότε δεν ρισκάρει .

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
Καναλι kontra
Aσπροπυργος. Ο ιδιοκτητης της επιχειρησης με τα πλαστικα που καηκε., οπως τα μετεφερε η δημοσιογραφος. <Ειναι εμπρησμος. Πηδηξαν και ηρθαν μεσα στην επιχειρηση και εβαλαν φωτια. 35 χρονια επιχειρηση και καταστραφηκε.>

<Αστυνομικοι της ΟΠΚΕ εγκλωβιστηκαν επι μια ωρα επειτα απο ενεδρα ομαδας Ρομα, και δεχονταν επιθεσεις. Ελικοπτερο της αστυνομιας εσπευσε να τους βοηθησει.>
Τι γινεται; Στο Βιετναμ ειμαστε; Επεσαν σε ενεδρα και ηρθαν τα ελικοπτερα να τους απεγκλωβισουν;

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206
Σωστό . Κάνει τα πάντα η πολιτεία για να σε κάνει άστεγο , χωρίς φράγκο και σπίτι να βρεθείς στο δρόμο .
Όταν βρεθείς όμως, σου δίνει συσίτια και στέγη κάποιες φορές ή έστω χώρους να κάνεις μπάνιο ,
για να μην έχεις τσιμπούρια.

Ξέρει ότι κάποιοι στο παρελθόν, μάζεψαν άστεγους και τους φόρεσαν στολές ... και μετά τους ανέθεσαν καθήκοντα ...
οπότε δεν ρισκάρει .

Ένα δίκιο το έχεις. Το θέμα όμως δεν είναι η κυβέρνηση αλλά οι γύφτοι. Ο άστεγος αν είναι λογικός και όχι καμένος από ντρόγκια και ποτό μπορεί να επανέλθει. Δύσκολα μεν αλλά το θέλει και το προσπαθεί. Ο γύφτος πότε προσπάθησε; Ελάχιστοι είναι που έχουν ξεφύγει. Εγώ έχω κάποια πολύ ελάχιστα παραδείγματα στην περιοχή μου. Αλλά τόσο λίγα που είναι σαν να μην υπάρχουν. Φυσικά οι ίδιοι έχουν κόψει κάθε επαφή με τους γύφτους και συναναστρέφονται μόνο με μπαλαμούς.

Καναλι kontra
Aσπροπυργος. Ο ιδιοκτητης της επιχειρησης με τα πλαστικα που καηκε., οπως τα μετεφερε η δημοσιογραφος. <Ειναι εμπρησμος. Πηδηξαν και ηρθαν μεσα στην επιχειρηση και εβαλαν φωτια. 35 χρονια επιχειρηση και καταστραφηκε.>

<Αστυνομικοι της ΟΠΚΕ εγκλωβιστηκαν επι μια ωρα επειτα απο ενεδρα ομαδας Ρομα, και δεχονταν επιθεσεις. Ελικοπτερο της αστυνομιας εσπευσε να τους βοηθησει.>
Τι γινεται; Στο Βιετναμ ειμαστε; Επεσαν σε ενεδρα και ηρθαν τα ελικοπτερα να τους απεγκλωβισουν;

Τι σου φαίνεται περίεργο; Αυτό δε συζητάμε τόσες μέρες; Ο μικρός παραβίασε τον μισό ΠΚ και υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο είναι μετριοπαθείς αλλά του δίνουν και δίκιο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.685
Πόντοι
3.656
Ένα δίκιο το έχεις. Το θέμα όμως δεν είναι η κυβέρνηση αλλά οι γύφτοι. Ο άστεγος αν είναι λογικός και όχι καμένος από ντρόγκια και ποτό μπορεί να επανέλθει. Δύσκολα μεν αλλά το θέλει και το προσπαθεί. Ο γύφτος πότε προσπάθησε; Ελάχιστοι είναι που έχουν ξεφύγει.
Φταίει πρώτα η πολιτεία. Επί 7ετίας, θα έκαναν τέτοιες μαγκιές ; Για μαλάκες τους έχεις ;;;; Λες να θέλαν να πάνε στο σταθμό της χωροφυλακής ;;;
Οι χωροφύλακες τότε, δεν έμπαιναν στο σώμα με ... εισαγωγικές εξετάσεις στα μαθηματικά ! Και δεν είχε ... γυναίκες. Θα θέλαν λες νταραβέρια με την ΕΣΑ ;;; Γιατί δεν κάναν τότε μαγκιές ;;; ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΓΑΝΕ ΧΑΜΩ. Θα τους τσάκιζαν στο ξύλο . Και αν έβγαζαν όπλα, θα τους ξάπλωναν.
Γιατί τις κάνουν τώρα ;;; ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ , ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ.

Είναι δυνατό να πυροβολούν διοικητή της αστυνομίας με καραμπίνα στα μούτρα ;;; ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ;;;
Τι είναι η καραμπίνα ;;; Γόπα ;;;;

Δεν θέλουν να αλλάξουν . Δεν πληρώνουν εισφορές, δεν πληρώνουν φόρους, δεν πληρώνουν παράβολα, δεν πάνε σχολείο , δεν διαβάζουν , δεν δίνουν εξετάσεις, δεν τηρούν κανέναν κανόνα. Μόνο προνόμια έχουν . Οι τύποι εκεί που μένουν , μόνιμα ψησταριά, μπριζόλες, μπύρες και γαμήσια με τις δικές τους. Υπάρχει αγάμητος γύφτος ;;; Υπάρχει πίκερ γύφτος ή sub ;;; Γαμάνε όλοι !!!!!!
Μισθό από το κράτος για να τα ξύνουν , τσάμπα ρεύμα νερό , όλα κομπλέ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.138
Πόντοι
5.506
πεζός δεν πας για βόλτα ...... το αμάξι μου πάντως αν πηγαίνει νύχτα προς καμιά ταβέρνα στη χασιά με γκομενέτο ..... το φοβούνται ... δεν το πλησιάζουν .....
Το λεον ρε μαλάκα;;;;;; ΤΟ ΛΕΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;;; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.114
Πόντοι
3.556
πεζός δεν πας για βόλτα ...... το αμάξι μου πάντως αν πηγαίνει νύχτα προς καμιά ταβέρνα στη χασιά με γκομενέτο ..... το φοβούνται ... δεν το πλησιάζουν .....

Γιατί ρε τύπε ? Ο Optimus Prime είναι ? :confused: :think:

Niko_laos

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Like
195
Πόντοι
1
Μπορεί έστω ένας εδώ μέσα να μου απαντήσει στο εξής;
Ψάχνω έστω μία δικαιολογία για τον μπάτσο που έριξε αυτή την σφαίρα.
Στην ιδέα ότι αν χάσω τη δουλειά μου αύριο και κλέψω ένα ψωμί για το παιδί μου θα βρεθώ με σφαίρα στο κεφάλι ηθικά μέσα μου δικαιώνει τους γύφτους για το οτιδήποτε και αν κάνουν τις επόμενες ημέρες απέναντι την πολιτεία.

φίλε αν ισχύει η κατάθεση του αστυνομικού(ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ 16ΧΡΟΝΟ ΡΟΜΑ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ – Thessreportage.gr)
τότε μάλλον καλά έκανε...ή μάλλον δεν είχε άλλη επιλογή.
Αν κάποιος προπαθησει, 3 φορές!, να σε πατήσει με το αμάξι τί θα στοχεύσεις;
τα λάστιχα; μα δεν θα τον σταματήσει αυτό ...
την μηχανή του αυτοκινήτου μπας και την σπάσεις..;
Αναγκαστικά θα ρίξεις στον Θώρακα του και αν πυροβολήσεις από μηχανή και από απόσταση εύκολα πάει στο κεφάλι του

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.394
Πόντοι
9.931
Καναλι kontra

Στις κανονικές αστυνομίες θα ειχαν ανταποδώσει τα πυρά και θα είχαν ξαπλώσει αυτους που τους πυροβολούσαν, αλλα τι περιμενεις οταν εχεις αστυνομικους που περνανε στις σχολες με πανελληνιες και ειναι ολοι βουτηρομπεμπεδες΄.

Καποτε στην αστυνομια και την χωροφυλακη πηγαιναν σκληρη ανθρωποι, καποιοι ηταν γιδοβοσκοι και γενικα άνθρωποι της υπαίθρου που ήθελαν να ξεφύγουν απο την σκληρή εργασια και να αποκτήσουν και κάποιο κυρος, αυτη δεν σήκωναν πολλά πολλά με το παραμικρο παράπτωμα έτρωγες τις σφαλιάρες σου και τις κλωτσιές σου και πέρναγες και μερικές μερες στην ψειρού.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.114
Πόντοι
3.556
φίλε αν ισχύει η κατάθεση του αστυνομικού(ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ 16ΧΡΟΝΟ ΡΟΜΑ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ – Thessreportage.gr)
τότε μάλλον καλά έκανε...ή μάλλον δεν είχε άλλη επιλογή.
Αν κάποιος προπαθησει, 3 φορές!, να σε πατήσει με το αμάξι τί θα στοχεύσεις;
τα λάστιχα; μα δεν θα τον σταματήσει αυτό ...
την μηχανή του αυτοκινήτου μπας και την σπάσεις..;
Αναγκαστικά θα ρίξεις στον Θώρακα του και αν πυροβολήσεις από μηχανή και από απόσταση εύκολα πάει στο κεφάλι του

Και έριξε μόνο μία ? Τσιγκουνιές ... τι διάλο τους τις χρεώνουν 5ευρα τις σφαίρες ? :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.114
Πόντοι
3.556
Στις κανονικές αστυνομίες θα ειχαν ανταποδώσει τα πυρά και θα είχαν ξαπλώσει αυτους που τους πυροβολούσαν, αλλα τι περιμενεις οταν εχεις αστυνομικους που περνανε στις σχολες με πανελληνιες και ειναι ολοι βουτηρομπεμπεδες΄.

Καποτε στην αστυνομια και την χωροφυλακη πηγαιναν σκληρη ανθρωποι, καποιοι ηταν γιδοβοσκοι και γενικα άνθρωποι της υπαίθρου που ήθελαν να ξεφύγουν απο την σκληρή εργασια και να αποκτήσουν και κάποιο κυρος, αυτη δεν σήκωναν πολλά πολλά με το παραμικρο παράπτωμα έτρωγες τις σφαλιάρες σου και τις κλωτσιές σου και πέρναγες και μερικές μερες στην ψειρού.

Και μιλάμε τύπε οι περικυκλωμένοι είναι ΟΠΚΕ έτσι ?
Φαντάσου να ήταν τίποτα ένστολοι με τα παπάκια έξω από Γρηγόρη - Everest :confused:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496

Το ειχα γραψει παλια. Δεκαετια 1980, και πηγαινα πιτσιρικας καθε χρονο στο Γυρο της Αθηνας. Καποιες χρονιες ηταν και χορηγοι. Τσαι LIPTON. Μοιραζανε ποτηρια παγωμενο τσαι. Αλλη χρονια σοκολατες Mars. Θυμαμαι ερχεται το φορτηγακι γεματο κουτια σοκολατες. Να μοιρασει σε ολους, να παρει ο καθενας απο μια. Δεν προφταινει να παρκαρει το φορτηγο, και κανουν ντου καποιοι να κανουν πλιατσικο. Ανοιξανε το μουσαμα απο το φορτηγακι και περνανε ο,τι προλαβαινανε, οσο πιο πολλα μπορουσαν. Πλησιαζει ενας μπαρμπας αστυνομικος και τους κανει παρατηρηση να απομακρυνθουν. Εκεινοι τον αγνοουν, και ορμανε με περισσοτερο θρασος και ζηλο, αφου δεν υπηρχαν πολλοι αστυνομικοι, και θεωρησαν οτι τους επαιρνε να τον γραψουν και να συνεχισουν αυτο που ηθελαν. Τοτε ο αστυνομικος σκαει ενα χαστουκι σε εναν, που ακουστηκε μεχρι απεναντι. Τοτε οι υπολοιποι αμεσως σταματησαν να προσπαθουν να κλεψουν και σκορπισαν.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Μπας και η υποστήριξη των συριζαιων στους βρομα, τη στιγμή που η πλειοψηφια του κόσμου αγανακτει μαζί τους, εχει να κάνει με το να ξαναβγεί ο Κουλης?
Αν δεν ήταν η νάρκη της απλής αναλογικής και η πρόταση συγκυβέρνησης με προοδευτικό πρόσημο και όλες αυτές η παπαροεκφράσεις της πούτσας που πουλάνε στα κορόιδα αέρα κοπανιστό,

θα έλεγα ότι δουλεύουν για τον Κούκη τον Χρυσό,αλλά δεν…

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
όχι, για αυτό ελέγχεται,
ίσως υπάρχει υπέρβαση άμυνας, ποινή φυλάκισης, πειθαρχική ποινή και αστική ευθύνη του κράτους
Με τον κατάλληλο δικηγόρο είμαι σίγουρος ότι το παιδί θα πάρει και παράσημο ανδρείας. Εδώ το Βέλγιο καταδικάστηκε γιατί έδωσε περισσότερη έμφαση στα λόγια του οργάνου και όχι στον πολίτη.
Στην Ελλαδίτσα θα πούνε ότι ο μπάτσος με αυτοθυσία και σεβασμό προς την κοινωνία δεν έκανε κατάχρηση πυρών και του αξίζουν συγχαρητήρια που δεν έφαγε και κανέναν περαστικό στην καταδίωξη.
Δεν υπάρχει αυτό που γράφεις, για οποιοδήποτε λόγο.
Ο αστυνομικός ισχυρίζεται πως του επιτέθηκε με σκοπό να τον σκοτώσει, αυτό είναι ο εμβολισμός και τον πυροβόλησε.
Ο αστυνομικός ελέγχεται για ότι έκανε και θα δούμε που θα καταλήξει η ιστορία.
Που την βλέπεις την θανατική ποινή?
Θανατική ποινή είναι όταν τραβάς και πυροβολείς κάποιον που προσπαθεί να ξεφύγει από τη σύλληψη του.

Αν αισθάνεσαι πως όσα λες είναι συμβαδίζουν με τις εννοείς του ανθρωπισμού και της συμπόνιας κάτι δεν πάει καλά.

Ποιος νόμος επιτρέπει στο κράτος να ασκεί βία στον πολίτη; Έστω ότι υπήρχε τέτοιος νόμος ηθικά είναι αποδεκτή η συμπεριφορά αυτή;

Α και μια τελευταία τοποθέτηση προς κάποιον που μου έγραψε ότι είμαι από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερό κόμμα ούτε εφάρμοσε πότε πραγματικά αριστερή πολιτική.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.394
Πόντοι
9.931
Με τον κατάλληλο δικηγόρο είμαι σίγουρος ότι το παιδί θα πάρει και παράσημο ανδρείας. Εδώ το Βέλγιο καταδικάστηκε γιατί έδωσε περισσότερη έμφαση στα λόγια του οργάνου και όχι στον πολίτη.
Στην Ελλαδίτσα θα πούνε ότι ο μπάτσος με αυτοθυσία και σεβασμό προς την κοινωνία δεν έκανε κατάχρηση πυρών και του αξίζουν συγχαρητήρια που δεν έφαγε και κανέναν περαστικό στην καταδίωξη.

Θανατική ποινή είναι όταν τραβάς και πυροβολείς κάποιον που προσπαθεί να ξεφύγει από τη σύλληψη του.

Αν αισθάνεσαι πως όσα λες είναι συμβαδίζουν με τις εννοείς του ανθρωπισμού και της συμπόνιας κάτι δεν πάει καλά.

Ποιος νόμος επιτρέπει στο κράτος να ασκεί βία στον πολίτη; Έστω ότι υπήρχε τέτοιος νόμος ηθικά είναι αποδεκτή η συμπεριφορά αυτή;

Α και μια τελευταία τοποθέτηση προς κάποιον που μου έγραψε ότι είμαι από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερό κόμμα ούτε εφάρμοσε πότε πραγματικά αριστερή πολιτική.
Δεν γνωριζεις τυπε οτι ΜΟΝΟ το κρατος εχει το δικαίωμα να ασκεί βια. Και το οργανο που χρησιμοποιεί για την άσκηση της βιας ειναι η αστυνομία.

Αστυνομία που φοβάται να ασκήσει βια δεν ειναι αστυνομία.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.401
Πόντοι
9.297
Όλοι μας γνωρίζουμε το τι παίζει με τους γύφτους .Θα πρέπει να τους αναγνωρίσουμε όμως , το ότι γίνονται μια γροθιά , το ότι δεν είναι ραγιάδες , και το ότι έχουν τρομερή αλληλεγγύη μεταξύ τους .Σε αντίθεση με εμάς που γράφουμε ο ένας τον άλλον στα αρχίδια μας , που γουστάρουμε όταν ο άλλος παθαίνει ζημιά , και που μας πηδάνε καθημερινά και λέμε και ευχαριστώ .
Βέβαια αυτό ερμηνεύεται και ως τεράστια προσωπική αδυναμία του καθενός να καθαρίσει...και βλέπει τους άλλους σαν σωσίβιο οντας ανίκανος να κολυμπήσει μόνος.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756
τι θα γινει με τους ΜΠΟΥΣΤΟΓΥΦΤΟΥΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΥΛΗ;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.