Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 386K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Φίλε μου πολύ διασκεδαστική η ιστορία σου.

Το θέμα είναι πως είπες στο προηγούμενο ποστ είπες πως δεν κάνουν δολοφονίες κτλπ όπως οι "σκληροί ποινικοί".

Το οποίο είναι τεράστιο λάθος. Οι γύφτοι κάνουν συνέχεια εγκλήματα, συνέχεια κλέβουν κτλπ 24/7. Σου φαίνονται όχι τόσο κακοί γιατί σε σχέση με τα αμέτρητα εγκλήματα που κάνουν δεν σκοτώνουν τόσο συχνά.
Στις 100,000 κλοπές κάνουν και 10 φόνους. Ο σκληρός ποινικός που λες σε 10 κλοπές θα κάνιε και 5 φόνους.

Ξεχνάμε την γιαγιά που την πάτησαν με το αμάξι αφού της πήραν την αλυσίδα; Παππούδες που έχουν στραγγαλίσει στα σπίτια τους;
Πόσους βιασμούς έχουν κάνει;

μα αυτο ακριβως λεω τυπε....! :confused: αρα που διαφωνουμε?

ποινικοι αδιαμφισβητητα ειναι ,οχι ομως στο βαθμο που περιεγραψες στην αρχη.. ως serial killers

οικονομικα εγκληματα κανουν κατα 95%....η γιαγια σκονταψε, δεν την πατησαν με το αμαξι νομιζω.

Άλλη φορά πες τους να σου ρίξουν και κάνα μανίκι. :jerking:
:jerking:
:2funny:
:2funny:

ελα να σου ριξω εγω ενα και οι ρομά να παιρνουν ματι :cool2:

τι εγινε,τελικα κατερρευσε το αφηγημα περι εμβολισμου...:jerking:

τοσες σελιδες στραφι για να μας πεισετε οτι δεν εκανε μαλακια ο αστυνομικος....λες και ζουμε στην Αριζονα.

ακομα και η περιπτωση Γρηγοροπολου ειναι πιο light,υπο την εννοια οτι εκει υπηρχε και ενας διαπληκτισμος, αφου πεταξε μπουκαλι στον Κορκωνεα...προφανως καταδικαστεος και εκει ο πυροβολισμος μεν,απλα για να συγκρινουμε τις συνθηκες...

εδω υπηρχε μονο καταδιωξη,τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο...καποια στιγμη θα τον εφταναν....σε καμια περιπτωση δεν απειληθηκε η σωματικη ακεραιοτητα των αστυνομικων.

δεν ειμαι κανενας αναρχομαλαξ που θα επιχειρησει να εργαλειοποιησει πολιτικα εναν θανατο ,αλλα η αστυνομικη αυθαιρεσια πρεπει να καταδικαζεται απο την...ηγεσια. ..χωρις υπεκφυγες :confused: :confused: :confused:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
μα αυτο ακριβως λεω τυπε....! :confused: αρα που διαφωνουμε?

ποινικοι αδιαμφισβητητα ειναι ,οχι ομως στο βαθμο που περιεγραψες στην αρχη.. ως serial killers

οικονομικα εγκληματα κανουν κατα 95%....η γιαγια σκονταψε, δεν την πατησαν με το αμαξι νομιζω.

Δεν είπα ότι είναι serial killers αλλά serial παράσιτα. Οι serial killers ενδιαφέρονται μόνο να σκοτώσουν, αυτοί αναπνέουν για να παρανομούν και κάθε τόσο σκοτώνουν και κανένα.
Πόσους πεζούς έχουν σκοτώσει στον δρόμο όσο τρέχουν;

Και την είχαν πατήσει

Έχουν σκοτώσει πάρα πολλούς.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.991
Πόντοι
9.297
τυπε λογικα δεν πιστευουμε στον ιδιο θεο ,αλλα, αν για οικονομια δεχτω οτι εισαι χριστιανος ορθοδοξος και πιστευουμε στον ιδιο θεο ,ο θεος αυτος οχι απλα δεν θα σε βοηθησει ,αλλα την ημερα της κρισης ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.....Αν λοιπον συνεχιζεις να πιστευεις οτι με αυτες τις αρχιδιες που γραφεις ανηκεις στην χριστιανικη ορθοδοξη εκκλησια σε ενημερωνω οτι καπου εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου και καλα θα κανεις να αλλαξεις πορεια....
Εσύ βγες και πες ότι το θεωρείς πρέπον και ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ να τραγουδάνε αυτά τα παιδάκια για θρησκεία που δεν πιστεύουν ( στην καλύτερη περίπτωση) η που την μισούν ( στην χειρότερη).
Ο δικαιωματισμος και η δήθεν κορεκτιλα θα μας φάει ...ξυπνήστε πριν είναι αργα!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.991
Πόντοι
9.297
Ήθελα να ξέρω πού διάολο ζουν αυτά τα ρεμαλια και δεν έχουν επαφή με τον πραγματικό κόσμο.
Μεταξύ Εκάλης και Ψυχικού είναι ασφαλείς αυτοί...αλίμονο σε εμάς.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.991
Πόντοι
9.297
τυπε λογικα δεν πιστευουμε στον ιδιο θεο ,αλλα, αν για οικονομια δεχτω οτι εισαι χριστιανος ορθοδοξος και πιστευουμε στον ιδιο θεο ,ο θεος αυτος οχι απλα δεν θα σε βοηθησει ,αλλα την ημερα της κρισης ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.....Αν λοιπον συνεχιζεις να πιστευεις οτι με αυτες τις αρχιδιες που γραφεις ανηκεις στην χριστιανικη ορθοδοξη εκκλησια σε ενημερωνω οτι καπου εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου και καλα θα κανεις να αλλαξεις πορεια....
Λαθρολαγνοι φιλελεδες και αναρχοαθεοι κατσαπλιαδες είναι απλά οι δύο όψεις του ίδιου κιβδηλου νομίσματος.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Καλά ρε μλκες υπάρχει νοήμων άνθρωπος που θα πάρει το μέρος των γύφτων..είναι η ράτσα που το μόνο "επάγγελμα" τους είναι η κλεψιά και το ψειρισμα..ποσό νταντεμα ακόμα;;;

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Μεταξύ Εκάλης και Ψυχικού είναι ασφαλείς αυτοί...αλίμονο σε εμάς.

Χαιρετίσματα από Κολωνό. Έλα μια μέρα να σε δω αν θα επιβιώσεις εδώ που μένω εγώ.

Κάνεις αμάν να δεις άσπρο και και ας είναι Αλβανός/Ρουμάνος.

Ο γιος μου δεν γυρνάει ποτέ μόνος από το φροντιστήριο το βράδυ και πηγαίνω να τον πάρω με το ταξί. Στο δε σχολείο του είναι από τα 22 παιδιά της τάξης Έλληνες είναι οι 4.
Εγώ λοιπόν που ζω εδώ και τα βλέπω κάθε μέρα, που τους ακούω να σφάζονται για τη μοιρασιά λογικά από τα ναρκωτικά.

Ούτε μια. Ούτε μια φορά δεν σκέφτηκα να γίνω ο χαφιές των μπάτσων και τώρα θέλετε να μου πείτε ότι οι Ράμπο κάνουν καλά που θερίζουν κόσμο.

Πριν 3 - 4 μήνες Στρ. Καλλάρη 2 Αλβανοί σφάχτηκαν μεταξύ τους, αυτός που επιβίωσε έκλεψε ένα αμάξι και προσπάθησε να διαφύγει. (Ψάξτε το)

Μέσα σε 1-2 ώρες τον δολοφόνησαν και αυτόν οι μπάτσοι και έχεις τους φασίστες να λένε "δόξα και τιμή στα παιδιά που έπεσαν εν ώρα υπηρεσίας".

Τελευταίο και δεν ξαναμιλάω:

Στην Αγγλία απλά λίγο αυτισμό να έχεις παίρνεις ειδική κάρτα μεταξύ των δικαιωμάτων που σου παρέχονται είναι και το να σε αντιμετωπίζουν με περισσότερη ευγένεια και εξατομικευμένη συμπεριφορά σε περίπτωση ελέγχου. (Ψάξτε το και αυτό) Εδώ αν πεις σε μπάτσο "πως μου μιλάς ρε" έχεις πάει με βίαιη προσαγωγή για εξακρίβωση στοιχείων.
Τέλος!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Χαιρετίσματα από Κολωνό. Έλα μια μέρα να σε δω αν θα επιβιώσεις εδώ που μένω εγώ.

Ο γιος μου δεν γυρνάει ποτέ μόνος από το φροντιστήριο το βράδυ και πηγαίνω να τον πάρω με το ταξί. Στο δε σχολείο του είναι από τα 22 παιδιά της τάξης Έλληνες είναι οι 4.
Εγώ λοιπόν που ζω εδώ και τα βλέπω κάθε μέρα, που τους ακούω να σφάζονται για τη μοιρασιά λογικά από τα ναρκωτικά.

Ούτε μια. Ούτε μια φορά δεν σκέφτηκα να γίνω ο χαφιές των μπάτσων και τώρα θέλετε να μου πείτε ότι οι Ράμπο κάνουν καλά που θερίζουν κόσμο.

Πριν 3 - 4 μήνες Στρ. Καλλάρη 2 Αλβανοί σφάχτηκαν μεταξύ τους, αυτός που επιβίωσε έκλεψε ένα αμάξι και προσπάθησε να διαφύγει. (Ψάξτε το)

Μέσα σε 1-2 ώρες τον δολοφόνησαν και αυτόν οι μπάτσοι και έχεις τους φασίστες να λένε "δόξα και τιμή στα παιδιά που έπεσαν εν ώρα υπηρεσίας".

Στην Αγγλία απλά λίγο αυτισμό να έχεις παίρνεις ειδική κάρτα μεταξύ των δικαιωμάτων που σου παρέχονται είναι και το να σε αντιμετωπίζουν με περισσότερη ευγένεια και εξατομικευμένη συμπεριφορά σε περίπτωση ελέγχου. (Ψάξτε το και αυτό) Εδώ αν πεις σε μπάτσο "πως μου μιλάς ρε" έχεις πάει με βίαιη προσαγωγή για εξακρίβωση στοιχείων.
Τέλος!
Ολα καλα...δεν υπαρχει προβλημα.
Μια χαρα περνας στη γειτονια σου, γιατι να φωναξεις αστυνομια?

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206

Ας έκανε μια νομιμότατη δουλειά και να μην έκλεβε το ξένο αμάξι. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες όπως λέμε στο χωριό μου. Τι δουλειά είχε να εμπλακεί με τον μαχαιροβγάλτη. Ή μήπως ήταν ΤΟΣΟ άτυχος που μέσα στα 5000000 Αθηναίων του την έπεσε ο ληστής;

Δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα. Δεν σου ζήτησε κανένας να γίνεις ρουφιάνος. Καλά κάνεις και δεν είσαι καθώς έτσι προστατεύεις τη ζωή σου και την οικογένεια σου. Κοινώς κοιτάς τη δουλειά σου και μόνο αυτή. ΕΕΕ ρε μεγάλε αυτό ζητάμε και από τους γύφτους. Να βρουν μια δουλειά και να κοιτάζουν μόνο αυτή και όχι τα σπίτια μας και τα αυτοκίνητα μας.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
Συλλήψεις υπανθρώπων που πυροβόλησαν μπάτσους εχουμε; Προσωπα στα μανταλάκια;
Προσωπικά δεδομένα :confused: άσε που οι γιούφτοι ούτε χαρτιά δεν έχουν. Πως να συλλάβεις κάποιον που δεν υπάρχει και είναι μόνο ιδέα:tooth:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796

Τέλος!
Α πες το τόση ώρα...εισαι και εσύ από το κίνημα "τι κάνετε ρε;" που βρίσκονται παντού σε κάθε σύλληψη και αρχίζουν και ουρλιάζουν σαν να τις - τους σφάζουν ( τώρα με τους γυναικοτους δεν μπορείς να καταλάβεις και ποιος τσιριζει άντρας η γυναίκα )
Σοβαρεψου λίγο ,ειδικά οι νέοι αστυνομικοί αποκλείεται να μην σου μιλήσουν στον πληθυντικό σε απλό έλεγχο ..και εσύ θα του πεις και πως μου μιλάς ρε;;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Α πες το τόση ώρα...εισαι και εσύ από το κίνημα "τι κάνετε ρε;" που βρίσκονται παντού σε κάθε σύλληψη και αρχίζουν και ουρλιάζουν σαν να τις - τους σφάζουν ( τώρα με τους γυναικοτους δεν μπορείς να καταλάβεις και ποιος τσιριζει άντρας η γυναίκα )
Σοβαρεψου λίγο ,ειδικά οι νέοι αστυνομικοί αποκλείεται να μην σου μιλήσουν στον πληθυντικό σε απλό έλεγχο ..και εσύ θα του πεις και πως μου μιλάς ρε;;
Τον κοβω να ψηφιζει και Καιλη τον τυπο..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006

Τέλος!

συγχαρητηρια τυπε...κερδισες το βραβειο του νουμερο 1 ευνούχου για το 2022...
πιστευω καποια στιγμη θα ξυπνησεις μεσα στο βραδυ και θα δεις να βιαζουν την γυναικα σου 2-3 αλβανοι και θα πεις "πιο σιγά ρε παιδια, σε 3 ωρες πρεπει να παω δουλεια"....
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Δεν είπα ότι είναι serial killers αλλά serial παράσιτα. Οι serial killers ενδιαφέρονται μόνο να σκοτώσουν, αυτοί αναπνέουν για να παρανομούν και κάθε τόσο σκοτώνουν και κανένα.
Πόσους πεζούς έχουν σκοτώσει στον δρόμο όσο τρέχουν;

Και την είχαν πατήσει

Έχουν σκοτώσει πάρα πολλούς.
Εγώ αναρωτιέμαι, όλες αυτές οι περιουσίες των ανθρώπων που έκαψαν και κατέστρεψαν χωρίς δεύτερη σκέψη, ποιος θα τις πληρώσει? Βέβαια αυτό είναι ένα δευτερεύον ζήτημα μπροστά στα άλλα που συμβαίνουν.

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456

Τέλος!
κάτσε εκεί να σε γαμάνε αλβανοί - βούλγαροι - ρουμάνοι και κάνε την κότα όπως σχεδόν όλοι οι Έλληνες πλέον
θα γίνουν και χειρότερα τα πράγματα στο μέλλον,είναι σίγουρο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
κάτσε εκεί να σε γαμάνε αλβανοί - βούλγαροι - ρουμάνοι και κάνε την κότα όπως σχεδόν όλοι οι Έλληνες πλέον
Σε τέτοιους πρέπει να κόβεται το δικαίωμα τηλεφώνου στην αστυνομία για οποιοδήποτε λόγο ..να βγαίνει τηλεφωνητής να του λέει βγαλτα πέρα μόνος σου

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456

Διπλή εισαγγελική παρέμβαση εκδηλώθηκε με αφορμή τις εξελίξεις για την υπόθεση του πυροβολισμού του 16χρονου Ρομά από αστυνομικό, κατά τη διάρκεια καταδίωξης, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Πυροβολισμός 16χρονου: Διπλή εισαγγελική παρέμβαση για την υπόθεση
Πυροβολισμός 16χρονου: Διπλή εισαγγελική παρέμβαση για την υπόθεση© Παρέχεται από: sofokleousin.gr
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μετά από εισαγγελική εντολή διεξάγονται δύο προκαταρκτικές έρευνες, αφενός για δηλώσεις που είδαν τα τελευταία 24ωρα το φως της δημοσιότητας από μέλη της κοινότητας Ρομά με τις οποίες απειλούν ή καλούν σε αντίποινα και πράξεις αντεκδίκησης, και αφετέρου για διαρροή υλικού το οποίο περιλαμβάνεται στη δικογραφία τής υπόθεσης.

Η πρώτη έρευνα διεξάγεται από την Κρατική Ασφάλεια, με διερευνώμενα αδικήματα αυτά της απειλής και της διέγερσης σε διάπραξη εγκλήματος, ενώ η δεύτερη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την πράξη της παραβίασης δικαστικού απορρήτου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό μετά τη διαφωνία που προέκυψε ανάμεσα σε εισαγγελέα και ανακριτή ως προς την προφυλάκισή του ή μη (θα κληθεί να την άρει εντός 5ημέρου το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης).

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.847
Πόντοι
9.931

Τέλος!

Εντάξει τυπε καταλάβαμε, παμε στο επόμενο παρατράγουδο.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Διπλή εισαγγελική παρέμβαση εκδηλώθηκε με αφορμή τις εξελίξεις για την υπόθεση του πυροβολισμού του 16χρονου Ρομά από αστυνομικό, κατά τη διάρκεια καταδίωξης, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Η πρώτη έρευνα διεξάγεται από την Κρατική Ασφάλεια, με διερευνώμενα αδικήματα αυτά της απειλής και της διέγερσης σε διάπραξη εγκλήματος,

:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

Τελευταία τροποποίηση:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216

Είπα να μην μιλήσω άλλο αλλά δεν αντέχω θα σκάσω και έχω πίεση.

Ο Ταλιμπάν ρε μάστορα υποθήκευσε την χώρα μου με δάνεια στους Γερμανούς ή τα επιδόματα των γύφτων θα σώσουν το κράτος από την πτώχευση;

Είμαστε ένας βόθρος που παίρνουμε τσιμπούκια υπηρετώντας τον κάθε Ευρωπαίο καπιτάλα και φταίνε τα ναρκωτικά των γύφτων, οι κλεψιές των Αλβανών τα λαχατα λαχατα των Πακιστανών.

Περιμένω σαν το μαλακά το καλοκαίρι Πειραιά μπας και κάτσει καμιά καλή κούρσα από τα κρουαζιερόπλοια λες και είναι νορμάλ αυτή η κατάντια και αν πάψουν να υπάρχουν τα παράσιτα θα γίνουμε όλοι Έλον Μάσκ και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια.

Ε ρε μυαλά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom