macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.948
- Πόντοι
- 456
Φίλε μου πολύ διασκεδαστική η ιστορία σου.
Το θέμα είναι πως είπες στο προηγούμενο ποστ είπες πως δεν κάνουν δολοφονίες κτλπ όπως οι "σκληροί ποινικοί".
Το οποίο είναι τεράστιο λάθος. Οι γύφτοι κάνουν συνέχεια εγκλήματα, συνέχεια κλέβουν κτλπ 24/7. Σου φαίνονται όχι τόσο κακοί γιατί σε σχέση με τα αμέτρητα εγκλήματα που κάνουν δεν σκοτώνουν τόσο συχνά.
Στις 100,000 κλοπές κάνουν και 10 φόνους. Ο σκληρός ποινικός που λες σε 10 κλοπές θα κάνιε και 5 φόνους.
Ξεχνάμε την γιαγιά που την πάτησαν με το αμάξι αφού της πήραν την αλυσίδα; Παππούδες που έχουν στραγγαλίσει στα σπίτια τους;
Πόσους βιασμούς έχουν κάνει;
μα αυτο ακριβως λεω τυπε....! αρα που διαφωνουμε?
ποινικοι αδιαμφισβητητα ειναι ,οχι ομως στο βαθμο που περιεγραψες στην αρχη.. ως serial killers
οικονομικα εγκληματα κανουν κατα 95%....η γιαγια σκονταψε, δεν την πατησαν με το αμαξι νομιζω.
Άλλη φορά πες τους να σου ρίξουν και κάνα μανίκι.
ελα να σου ριξω εγω ενα και οι ρομά να παιρνουν ματι
τι εγινε,τελικα κατερρευσε το αφηγημα περι εμβολισμου...
τοσες σελιδες στραφι για να μας πεισετε οτι δεν εκανε μαλακια ο αστυνομικος....λες και ζουμε στην Αριζονα.
ακομα και η περιπτωση Γρηγοροπολου ειναι πιο light,υπο την εννοια οτι εκει υπηρχε και ενας διαπληκτισμος, αφου πεταξε μπουκαλι στον Κορκωνεα...προφανως καταδικαστεος και εκει ο πυροβολισμος μεν,απλα για να συγκρινουμε τις συνθηκες...
εδω υπηρχε μονο καταδιωξη,τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο...καποια στιγμη θα τον εφταναν....σε καμια περιπτωση δεν απειληθηκε η σωματικη ακεραιοτητα των αστυνομικων.
δεν ειμαι κανενας αναρχομαλαξ που θα επιχειρησει να εργαλειοποιησει πολιτικα εναν θανατο ,αλλα η αστυνομικη αυθαιρεσια πρεπει να καταδικαζεται απο την...ηγεσια. ..χωρις υπεκφυγες