Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 384K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

να μαθει να κανει καουμπουλικια αλλη φορα ο εργαζομενος των 360

ποτε δεν καταλαβα τι ακριβως υπερασπιζεται ενας σεκιουριτας

τα λεφτα των αλλων

συνηθως αυτα ειναι σκυλια που φυλανε και τα σκυλια που φυλανε τους ριχνουν μια φολα και ξεμπερδευουν

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.536
Πόντοι
506

τα λεφτα των αλλων

συνηθως αυτα ειναι σκυλια που φυλανε και τα σκυλια που φυλανε τους ριχνουν μια φολα και ξεμπερδευουν
O γυφτος τι δουλεια εκανε?

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.536
Πόντοι
506
μαλλον τους χαιδευουν για ψηφοθηρικους λόγους
δεν βρισκω άλλη χρησιμοτητα στο να υπάρχει αυτή η φυλή
πουστηδες, λεσβιες, γυφτοι, τεμπεληδες δημοσιοι υπαλληλοι, αναρχοαπλυτοι. Οι ψηφοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεχασαμε κανεναν?

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16

τα λεφτα των αλλων

Βανακια πιπωνεις ρωμαδες;;;

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Φοβάστε τους Ρομά, φοβάστε τους πυροβολισμούς, φοβάστε το κέντρο της Αθήνας και θέλετε ισχυρή αστυνόμευση...και τι δε φοβάστε δηλαδή. Μόνο με συνοδεία περιπολικού θα θέλετε να βγένετε έξω σε λίγο.

Σωστός ο wagon κατά τα άλλα για τους σεκιουριτάδες. Παίρνουν τ'αρχίδια τους για να φυλάνε τα μεγάλα αφεντικά. Κακομοιριά εντελώς.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εφοσον οι κωλογυφτοι δεν εχουν καμια γαμημενη υποχρεωση στην κοινωνια γιατι απαιτουν με τοσο τσαμπουκα δικαιώματα?
μπαινουν στα νοσοκομεια και στα κεντρα υγειας και με τσαμπουκα απαιτουν απτους γιατρους να τους κάνουν καλά ...
μη τους γ...σω τπτ με την βρώμα τους τα ζωα  :vomit: γιατι να τους δίνει αυτο το κωλοκράτος επιδοματα και ασφαλεια
τι διαολο προσφερουν?

TeoTonic

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2017
Κριτικές
2
Like
123
Πόντοι
1
Φοβάστε τους Ρομά, φοβάστε τους πυροβολισμούς, φοβάστε το κέντρο της Αθήνας και θέλετε ισχυρή αστυνόμευση...και τι δε φοβάστε δηλαδή. Μόνο με συνοδεία περιπολικού θα θέλετε να βγένετε έξω σε λίγο.

Σωστός ο wagon κατά τα άλλα για τους σεκιουριτάδες. Παίρνουν τ'αρχίδια τους για να φυλάνε τα μεγάλα αφεντικά. Κακομοιριά εντελώς.

Πολύ γαμάς εσύ ρε φίλε. Πρέπει να είσαι πολύ μάχιμος. Ή βουτυροχλεχλες απο τα ΒΠ. Λογικά το δεύτερο.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Γιατί τι έχουν τα ΒΠ; Από ΝΠ είναι μίλια ανώτερα και από άποψη κόσμου αλλά και από άποψη αισθητικής, και οι βουτυροχλεχλέδες (και ψωνάρες) που λες είναι συγκεντρωμένοι στα ΝΠ κυρίως ανατολικά από το ρέμα της Πικροδάφνης, αλλά και πάνω από τη Παραλιακή Ζώνη (Ν. Σμύρνη & Αργυρούπολη).  ;)

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6

Για τους μεγαλοεπιχειρηματίες κουβέντα έτσι;

Να ξέρετε, τα μεγαλύτερα καθάρματα φοράνε τέτοια ρούχα:

9ad491feec0dd6200921a8c0216402ee--mens-suits-high-fashion.jpg

Όπου δείτε άτομο με τέτοιο ρουχισμό καταλαβαίνετε με τι έχετε να κάνετε.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
κοιτάξτε... η αλήθεια είναι ότι οι ρομά, τσιγγάνοι και ειδικά γύφτοι, αυτοί που είναι κυρίως από ξάνθη, είναι πολύ ωραίοι άντρες,
ειδικά τα παιδιά από 17-27 περίπου, νέοι δηλαδή έχουν απίστευτα σώματα, έχουν ωραίο χρώμα δέρματος και ντύνονται και ωραία, είτε με τις κανονικές μάρκες είτε με μούφα, γιατί πολλοί ρομά αν και μένουν σε σπίτια-άδεια τύπου τσαντίρια έχουν πολλά λεφτά...

δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς ότι είναι όμορφοι και για σεξ τους προτιμούν πολλοί!!!

εννοώ πολλοί πληρώνουν για να τους γαμήσουν τσιγγάνοι, το έχω κάνει και εγώ, έχω πάει με αρκετούς και χωρίς χρήματα με τους περισσότερους φυσικά, αλλά πάρα πολλοί έλληνες και διάσημοι πληρώνουν για να τους γαμάνε τσιγγάνοι...

έχω πολλούς στο fb και έχω δει πανέμορφα παιδιά και πανέμορφα σπίτια όπου στη διακόσμηση κυριαρχεί το γυαλί, το μάρμαρο και ο χρυσός.

από την εμπειρία μου μέχρι τώρα όμως, αν και έχω γνωρίσει και καλά παιδιά και κωλόπαιδα...
έχω να πω ότι

στο μυαλό όλων τους υπάρχει μόνο μία σκέψη.
λεφτά.
οτιδήποτε κάνουν, οτιδήποτε σκέφτονται είναι για το πως θα βγάλουν/αποκτήσουν/κλέψουν χρήματα...

είναι κρίμα αλλά είναι αλήθεια, και το λέω ενώ έχω γνωρίσει αρκετούς θέλω να πιστεύω.

μόνο ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους, και οτιδήποτε κάνουν έχει σκοπό αυτό. το χρήμα.

:(

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Ρομά, τσιγγάνοι και γύφτοι είναι η ίδια λέξη.  :jerking:

Μιας και ο άλλος μίλησε για ΒΠ... και οι γύφτοι παιδιά των ΒΠ είναι. Στο Χαλάνδρι έχουν καταυλισμό εδώ και δεκαετίες.  :grin:

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
387
Πόντοι
36

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ανδρουλακη ολοι μαζι και να μας δωσετε 50αρια.....

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Για τους μεγαλοεπιχειρηματίες κουβέντα έτσι;

Να ξέρετε, τα μεγαλύτερα καθάρματα φοράνε τέτοια ρούχα:

9ad491feec0dd6200921a8c0216402ee--mens-suits-high-fashion.jpg

Όπου δείτε άτομο με τέτοιο ρουχισμό καταλαβαίνετε με τι έχετε να κάνετε.

16χρονο είσαι αγόρι μου? Τραβα να παίξεις άλλου το πουλάκι σου εδω είναι site για ενήλικους. Αντε μπράβο!

hyena

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
220
Πόντοι
1

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
16χρονο είσαι αγόρι μου? Τραβα να παίξεις άλλου το πουλάκι σου εδω είναι site για ενήλικους. Αντε μπράβο!

Βγάλε με ψεύτη αν μπορείς. Τα μεγαλύτερα σκάνδαλα από τέτοια κατακάθια έχουν γίνει.

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Είσαι ηλίθιος αγόρι μου. Έβαλες φωτογραφία απο ενα κλαρινογαμπρο και λες για σκάνδαλα. Σου προτείνω να πας να γαμήσεις δε σε βλέπω καλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom