Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 386K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.046
Πόντοι
456
τυπε σιγα μην ξοδεψουμε και τοσα λεφτα για να τους στειλουμε στην ισλανδια τους κωλογυφτους :confused::confused::confused:
το πολυ πολυ κρουαζιερα στο ηφαιστειο της σαντορινης με το ε/γ ο/γ σκυλοπνιχτης :wanker::wanker::wanker:
άμα τους πας σε ανενεργό ηφαίστειο θα τη βρουν την άκρια οι αρουραίαοι και θα βγουν έξω, εγώ λέω ανταλλαγή πληθυσμών με τους ισλανδούς που μένουν στους πρόποδες του ηφαιστείου, τζάμπα χωράφια να στήσουν τα τσαντίρια τους να είμαστε σίγουροι

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.737
Πόντοι
3.656
άμα τους πας σε ανενεργό ηφαίστειο θα τη βρουν την άκρια οι αρουραίαοι και θα βγουν έξω, εγώ λέω ανταλλαγή πληθυσμών με τους ισλανδούς που μένουν στους πρόποδες του ηφαιστείου, τζάμπα χωράφια να στήσουν τα τσαντίρια τους να είμαστε σίγουροι

τυπε εχεις δικιο αλλα το ηφαιστειο της σαντορινης ειναι πιο κοντα και λενε οτι ειναι ενεργο :confused::confused::confused:
μονο ενα καλο timimg χρειαζεται :confused::confused::confused:

Ηφαίστειο Σαντορίνης: «Θέμα χρόνου» να σημειωθεί έκρηξη, λένε οι επιστήμονες - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr

gamer89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
1.635
Πόντοι
201
1703010375366.png

Από τη φάτσα και μόνο καταλαβαίνεις ότι επρόκειτο για Προϊστάμενο της ΔΕΗ που ήρθε στο σπίτι σας για την αποκατάσταση της βλάβης του ηλεκτρικού πίνακα.........
Με αυστηρό κώδικα ενδυμασίας φόρμα μπλε nike και ζακέτα adidas μαύρη ...

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.046
Πόντοι
456
τυπε εχεις δικιο αλλα το ηφαιστειο της σαντορινης ειναι πιο κοντα και λενε οτι ειναι ενεργο :confused::confused::confused:
μονο ενα καλο timimg χρειαζεται :confused::confused::confused:

Ηφαίστειο Σαντορίνης: «Θέμα χρόνου» να σημειωθεί έκρηξη, λένε οι επιστήμονες - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr
τα χουν χτίσει όλα εκεί ξενοδοχεία οι μαλάκες οι σαντορινιοί, δεν έχει χώρο για τσαντίρια

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.737
Πόντοι
3.656

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.909
Πόντοι
1.346
Ναι αυτοι που λενε ποιος θα μαζεψει τις ελιες ουτε εχουν δει δεντρο ελιας στην ζωη τους.
Έχεις δει αγριελιά ύψους 7 μέτρα;
Η μία πλευρά κατέβασε κάτι λιγότερο από ένα σακκί.
Προχθές στην ταβέρνα κάτι γυφτόφατσες - αλλοδαποί ήταν - άντρας με γυναίκα κοντοστούπηδες αμφότεροι - έψαχναν για μεροκάματο. Ρε δεν πάω να κόψω τα @@ρια μου που θα δώσω χρήματα σε αχαήρευτους;
Να τους πάρουν τα γλυφτρόνια των αποκομμάτων.

Συνημμένα

• IMG_20231219_105127.jpg
    IMG_20231219_105127.jpg
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 46

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
Εγώ πάντως, την πιστεύω. Τα καλά παιδιά κλέβουν, παρανομούν και τρέχουν να το σκάσουν σε καταδιώξεις.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.737
Πόντοι
3.656
Εγώ πάντως, την πιστεύω. Τα καλά παιδιά κλέβουν, παρανομούν και τρέχουν να το σκάσουν σε καταδιώξεις.

τυπε περαστικος ηταν ο γυφτος,δεν ηξερε τιποτα :confused::confused::confused:
εκανε οτοστοπ και ετυχε να τον παρουν αλλοι γυφτοι με τα κλεμμενα αυτοκινητα :confused::confused::confused:
καλο παιντι ειναι :confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.737
Πόντοι
3.656

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
Ναι πολύ καλο ελπίζω να το κάνουν καλύτερο οι ''μύστες'' στην φυλακή

Thanos73

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
141
Πόντοι
0
Το ότι είναι καλό παιδί :2funny::headbang: το γνωρίζουμε , έτυχε να κλέψει ένα αυτοκίνητο.Τωρα αν μπει φυλακή για αυτό δεν το βλέπω μίας και στη χώρα υπάρχει αρκετή παραβατικότητα χωρίς να υπάρχει τιμωρία!!!

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.909
Πόντοι
1.346
Είμαι υπερήφανος που η χώρα έχει πολυπολυτισμική εγκληματικότητα σταδιακά...
Συμπλοκή αλμπάνς με γυφταρέους στα Πατήσια: ένας αστυνομικός από την ομάδα που παρενέβη του έσπασαν το πόδι...
Υπήρχε και ανήλικο πορνίδιο στον καυγά που έσπαζε αμάξια, σαν πώς να το χαρακτηρίσεις;

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ, Ή ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ :cussing:

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
920
Πόντοι
81
Τυπε αν πανε φυλακη τα γυφτακια θα τα γαμανε καθε μερα Αφγανοπακιδες κι Αλβανα και μπορει κανας πρεζακιας να τα σφαξει "κατα λαθος" με καποια ανταλαγματα φυσικα. Λες οι μπατσοι να τα αφησουν στην ησυχια τους αν τα χωσουν μεσα ?

PARTOUZAKIAS

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
82
Πόντοι
0
o 20χρονος που ήταν ο πρώτος που συνελήφθη παραδέχθηκε στην προανακριτική του κατάθεση ότι μαζί με τον 17χρονο ξάδερφό του και δύο ακόμη άτομα το βράδυ, τα ξημερώματα της 18ης Δεκεμβρίου, έκλεβαν αυτοκίνητα και έτσι τους εντόπισαν οι αστυνομικοί. Στην κατάθεσή του, που αποκαλύπτει η «Ζούγκλα», ισχυρίστηκε:

Μένω στο Σοφό μαζί με την οικογένειά μου, είμαι παντρεμένος και έχω ένα παιδί. Χθες το βράδυ ήμουν στο Πέραμα μαζί με τον ξαδέρφό μου Ζ.Β, ο οποίος μου είπε να πάμε να κλέψουμε ένα αυτοκίνητο και να πάμε στο Σοφό να πάρουμε ένα άτομο που το φωνάζουμε Γκρ… Και αυτός Ρομά και ένα άλλο που ήταν μαζί του και να γυρίσουμε όλοι μαζί να κλέψουμε και άλλα αυτοκίνητα στη Νίκαια. Με τον Γκρ… με έχουν ξαναπιάσει γιατί είχαμε κλέψει σίδερα. Ξεκινήσαμε και κλέψαμε ένα πράσινο HΥUNDAI από το Πέραμα και πήγαμε στο Σοφό και πήραμε τον Γκρ… και τον άλλο που δεν ήξερα καθόλου, ο οποίος είχε ένα άλλο αυτοκίνητο».

Στη συνέχει υποστηρίζει ότι γύριζαν πίσω στη Νίκαια και επειδή όμως το όχημα που είχαν κλέψει από το Πέραμα δεν τράβαγε λόγω δίσκου το παράτησαν σε ένα δρόμο πίσω από τα Διυλιστήρια Ασπροπύργου.

«Στη συνέχεια, με το άλλο αμάξι που ζήτησε και οδήγησε ο ξάδερφός μου, πήγαμε στη Νίκαια και κλέψαμε ένα Toyota Carina και δύο άλλα HYUNDAI και φύγαμε για το Σοφό. Εγώ οδηγούσα ένα HYUNDAI που κλέψαμε από τη Νίκαια, ο ξάδερφος το Carina και ο Γκρ…. το άλλο HYUNDAI και ο τέταρτος, που δεν ξέρω πως λέγεται, το άλλο αμάξι. Στο Δαφνί μας βρήκαν με ένα κουρσάκι και μας κυνήγησαν. Ο ξάδερφός μου και οι άλλοι με τα άλλα αυτοκίνητα μόλις το είδαν αυτό έφυγαν και με άφησαν πίσω. Εγώ για να μη με πιάσουν οι αστυνομικοί πάτησα γκάζι, άλλαζα συνέχεια λωρίδες και περνούσα τα άλλα αυτοκίνητα. Όμως στη μεγάλη στροφή πριν τα διυλιστήρια ακούμπησα ένα μεγάλο αμάξι που ήταν δίπλα μου και το δικό μου γύρισε ανάποδα στο δρόμο. Αφού δεν μπορούσα να ξεφύγω από τους Αστυνομικούς παραδόθηκα με τα χέρια ψηλά και μετά άκουσα ένα μπαμ. Πιο μετά με πήραν άλλοι Αστυνομικοί με πήγαν στο νοσοκομείο και μου πήραν αίμα οι γιατροί και αργότερα άλλοι αστυνομικοί με έφεραν σε εσάς. Πάνω μου είχα κάτι εργαλεία με τα οποία κλέβαμε τα αυτοκίνητα. Ζητάω συγνώμη».

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
Τυπε αν πανε φυλακη τα γυφτακια θα τα γαμανε καθε μερα Αφγανοπακιδες κι Αλβανα και μπορει κανας πρεζακιας να τα σφαξει "κατα λαθος" με καποια ανταλαγματα φυσικα. Λες οι μπατσοι να τα αφησουν στην ησυχια τους αν τα χωσουν μεσα ?
Δεν διαφωνω και καλα θα κανουν οι μπατσοι να τα τακτοποιησουν

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538

argyrotoxos