Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 383K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Δεν πεόκειται να τους κάνουν τίποτε αολύτως ποτέ, ότι και όσα και αν κλέψουν, όσους σκοτώσουν , όση πρέζα και να πουλήσουν και όσο ζώα και να είναι. Γιατί; Απλή η απάντηση.... Ψηφαλάκια και φυσικά κοινοτικά κονδύλια για διάφορα προγράμματα τύπου "εισαγωγή στις νέες τεχνολογίες για γυναίκες Ρομά", "γυναικεία επιχειρηματικότητα Ρομά" και άλλα λοιπά μπαρμπούτσαλα, που έρχονται εδώ μέσω κομμάτων κάθε απόχρωσης. Πριν 1-2 χρόνια μας είχαν σπάσει τα αρχίδια μια μια ταβέρνα με κουζίνα ρομά, που άνοιξαν κάτιγύφτισσες, με κοινοτιοκά κονδύλια.... Που είναι αυτή η ταβέρνα; Πλέον πουθενά. Πρέπει να έμεινε ανοιχτή για κανα δίμηνο μέχρι να πάρουν τα λεφτά και μετά πούλο. Και να πας άλλωστε να φάς τι; Σκατζόχοιρο στιφάδο; Μαλακίες, ξέρω.... Αλλά τα λεφτά είναι πολλά και τα λεφτά τα αγαπάνε πολύ όλοι, οπότε έρχονται εκατομμύρια και μόκο. Σε ποιά άλλη χωρα του πλανήτη θα μάζευαν για φθορά και κλοπή ιδιωτικής ή κρατικής περιουσίας δεκάδες φορές και θα σε άφηναν σαν να μην τρέχει τίποτε; Σε ποιά χώρα θα παραβίαζες με κλεμμένο όχημα 18 κοκκινα φανάρια κεντρικής οδικής αρτηρίας της πρωτεύουσας, μέσω πυκνοατοικημένων περιοχών και θα έβρισκαν το μπελά τους μπάτσοι, επειδή πυροβόλησαν , αφου τους εμβόλισαν; Μονο εδώ μάγκες. Στα βαλκάνια οι γύφτοι τρώνε πούτσα, με προεξάρχοντες τους ρουμάνους που τους πάνε πίπα κώλο, μονο και μονο επειδή υπάρχουν. Εμείς εδώ τους χαιδεύουμε...Γνώμη μου, που την λέω για πάνω απο 15 χρόνια, απο την εποχή που Καραμαλούγκρας ήταν πρωθυπουργός και πήγε να βάλει τον Παιτέρη στην Βουλη (και πιο παλιά ο Τσοβόλας με το ΔΗΚΚΙ, που είνια αδιάφορο γιατί δεν ήταν ποτέ κομμα έξουσίας), είναι πως ακομα δεν έχουμε δεί τίποτε. Γαμάνε περιοχές για να ξεκουμπιστεί ο νορμάλ κόσμος, είναι αναλώσιμοι και δεν διστάζουν να εγκληματουν, ακόμα και όταν δεν υπάρχει λόγος, προτάσσοντας μια δήθεν κουλτούρα που λένε ότι έχουν. Όμως είναι απλά δίποδα κτήνη, που τους έχει δοθεί άπλετος χρόνος και πλείστες ευκαιρίες και χρήματα για να ενσωματωθούν σε μια μοντέρνα κοινωνία και αντί αυτου είναι πιο αποκτηνωμένοι απο ποτέ. Όπου δεν πίπτει λόγος, λοιπόν, πίπτει ράβδος και θα πρέπει να τελειώνουμε με τις μαλακίες περί ρατσισμου, καθώς εδώ μιλάμε για μείζον πρόβλημα επιβίωσης πλέον, καθώς πεθαίνουν άνθρωποι, καταστρέφονται περιουσίες και υπάρχει τρομοκρατία για να μην μιλήσει κανείς (το πρώτο πράγμα που θα σου πούν οι μπάτσοι είναι πως αν μυνησεις γύφτους, θα μάθουν που μένεις και θα σε παρενοχλούν στην καλύτερη, εσένα και την οικογένειά σου).Με λίγα λόγια άμεση αναθεώρηση και απελευθέρωση των κανόνων εμπλοκής των αρχών και παράλληλαπροβοκάτσιες για μεταξυ τουςθανατηφόρεςσυμπλοκές, άρα ψόφος μονο. Και όταν λοιπόν θαεφαρμοστεί ο νόμος όπως προβλέπεται, χωρίς να κάνει τα στραβά μάτια, παίρνοντας παιδιά και σκυλιά στα φέρετρα όπως τους αρμοζει και τρώγωντας άπειρο ξυλο, όταν πάνε και γκαρίζουν σαν πίθηκοι ή δημιουργουν προβλήματα όπως στον Ασπρόπυργο που έκαιγαν διάφορα, θα δείτε πώς θα μαζευτούν όλα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.681
Πόντοι
3.656
ο γαμημενος κωλογυφτος κρυβει την ηλικια του για να δικαστει σαν ανηλικος τυποι :confused::confused::confused:

Ασπρόπυργος: Απίστευτο και όμως αληθινό - Δεν ξέρει κανείς αν ο 17χρονος Ρομά είναι... 17!
Το πρόβλημα δεν είναι ο γύφτος παιδιά. ΤΟ ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι ότι ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ προσποιείται ότι δεν υπάρχει τρόπος να ελεγχθεί η ηλικία ενός ατόμου. Έχω ρωτήσει φίλο Οδοντογιατρό σχετικά και μου έχει πει ότι τα δόντια δείχνουν αν κάποιος είναι ανήλικος ή όχι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.226
Πόντοι
2.356
Ερώτηση.
Αν αύριο το πρωί εξαφανιζοντουσαν δια μαγείας οι γύφτοι.
Τι θα έχανε η κοινωνία?
Καταρχάς θα είχαμε άμεση ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ σε όλα τα εφημερεύοντα νοσοκομεία.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.226
Πόντοι
2.356
Εμ εδώ που έπρεπε να μπουκάρει μια διμοιρία επιτελώντας θεάρεστο έργο δεν...

Θα πω πάλι κάτι που δεν θα αρέσει, αλλά με τρώει να το πω: το να χορεύουν τσιφτετέλι εν ώρα εφημερίας είναι το λιγότερο σκανδαλώδες από όσα συνήθως συμβαίνουν σε ένα δημόσιο νοσοκομείο.

Η εικόνα, διαβάζω, είναι τριτοκοσμική. Ενώ το να σου λείπουν 200 οργανικές θέσεις νοσηλευτών, με την ανάλογη παροχή υπηρεσιών από τους υπόλοιπους μονίμως εξαντλημένους και στα όριά τους, είναι εικόνα δυτική, σοβαρή και αξιοπρεπής. Ας μείνω κόσμιος να μην εκφραστώ όπως πρέπει.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.659
Πόντοι
6.946

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Μιλάμε για τους Ρομά λες και είναι κανονικοί πολίτες σας όλους μας ....

Απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ....

Φίλη σου ληξίαρχος μου λέει πως δεν μπορεί να βγάλει ληξιαρχικές πράξεις για δαύτους γιατί δεν έχουν χαρτιά ή τα δείνουν σε άλλους .... ποιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ο Δήμος πολύ δύσκολα βγάζει, παρουσιάζουν παιδιά από άλλους γαμους για να πάρουν επιδόματα, παρουσιάζουν πλαστά χαρτιά, κανουν ανταλλαγες εγγραφων, δεν δηλώνουν γάμους και διαζύγια, άλλοι δεν έχουν ταυτότητες και ΑΦΜ ...

Με απλά λόγια το κράτος μας ΔΕΝ γνωρίζει ΕΠΑΚΡΙΒΏΣ ποιοι είναι οι ΡΟΜΑ

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
378
Πόντοι
21
Δεν πεόκειται να τους κάνουν τίποτε αολύτως ποτέ, ότι και όσα και αν κλέψουν, όσους σκοτώσουν , όση πρέζα και να πουλήσουν και όσο ζώα και να είναι. Γιατί; Απλή η απάντηση.... Ψηφαλάκια και φυσικά κοινοτικά κονδύλια για διάφορα προγράμματα τύπου "εισαγωγή στις νέες τεχνολογίες για γυναίκες Ρομά", "γυναικεία επιχειρηματικότητα Ρομά" και άλλα λοιπά μπαρμπούτσαλα, που έρχονται εδώ μέσω κομμάτων κάθε απόχρωσης. Πριν 1-2 χρόνια μας είχαν σπάσει τα αρχίδια μια μια ταβέρνα με κουζίνα ρομά, που άνοιξαν κάτιγύφτισσες, με κοινοτιοκά κονδύλια.... Που είναι αυτή η ταβέρνα; Πλέον πουθενά. Πρέπει να έμεινε ανοιχτή για κανα δίμηνο μέχρι να πάρουν τα λεφτά και μετά πούλο. Και να πας άλλωστε να φάς τι; Σκατζόχοιρο στιφάδο; Μαλακίες, ξέρω.... Αλλά τα λεφτά είναι πολλά και τα λεφτά τα αγαπάνε πολύ όλοι, οπότε έρχονται εκατομμύρια και μόκο. Σε ποιά άλλη χωρα του πλανήτη θα μάζευαν για φθορά και κλοπή ιδιωτικής ή κρατικής περιουσίας δεκάδες φορές και θα σε άφηναν σαν να μην τρέχει τίποτε; Σε ποιά χώρα θα παραβίαζες με κλεμμένο όχημα 18 κοκκινα φανάρια κεντρικής οδικής αρτηρίας της πρωτεύουσας, μέσω πυκνοατοικημένων περιοχών και θα έβρισκαν το μπελά τους μπάτσοι, επειδή πυροβόλησαν , αφου τους εμβόλισαν; Μονο εδώ μάγκες. Στα βαλκάνια οι γύφτοι τρώνε πούτσα, με προεξάρχοντες τους ρουμάνους που τους πάνε πίπα κώλο, μονο και μονο επειδή υπάρχουν. Εμείς εδώ τους χαιδεύουμε...Γνώμη μου, που την λέω για πάνω απο 15 χρόνια, απο την εποχή που Καραμαλούγκρας ήταν πρωθυπουργός και πήγε να βάλει τον Παιτέρη στην Βουλη (και πιο παλιά ο Τσοβόλας με το ΔΗΚΚΙ, που είνια αδιάφορο γιατί δεν ήταν ποτέ κομμα έξουσίας), είναι πως ακομα δεν έχουμε δεί τίποτε. Γαμάνε περιοχές για να ξεκουμπιστεί ο νορμάλ κόσμος, είναι αναλώσιμοι και δεν διστάζουν να εγκληματουν, ακόμα και όταν δεν υπάρχει λόγος, προτάσσοντας μια δήθεν κουλτούρα που λένε ότι έχουν. Όμως είναι απλά δίποδα κτήνη, που τους έχει δοθεί άπλετος χρόνος και πλείστες ευκαιρίες και χρήματα για να ενσωματωθούν σε μια μοντέρνα κοινωνία και αντί αυτου είναι πιο αποκτηνωμένοι απο ποτέ. Όπου δεν πίπτει λόγος, λοιπόν, πίπτει ράβδος και θα πρέπει να τελειώνουμε με τις μαλακίες περί ρατσισμου, καθώς εδώ μιλάμε για μείζον πρόβλημα επιβίωσης πλέον, καθώς πεθαίνουν άνθρωποι, καταστρέφονται περιουσίες και υπάρχει τρομοκρατία για να μην μιλήσει κανείς (το πρώτο πράγμα που θα σου πούν οι μπάτσοι είναι πως αν μυνησεις γύφτους, θα μάθουν που μένεις και θα σε παρενοχλούν στην καλύτερη, εσένα και την οικογένειά σου).Με λίγα λόγια άμεση αναθεώρηση και απελευθέρωση των κανόνων εμπλοκής των αρχών και παράλληλαπροβοκάτσιες για μεταξυ τουςθανατηφόρεςσυμπλοκές, άρα ψόφος μονο. Και όταν λοιπόν θαεφαρμοστεί ο νόμος όπως προβλέπεται, χωρίς να κάνει τα στραβά μάτια, παίρνοντας παιδιά και σκυλιά στα φέρετρα όπως τους αρμοζει και τρώγωντας άπειρο ξυλο, όταν πάνε και γκαρίζουν σαν πίθηκοι ή δημιουργουν προβλήματα όπως στον Ασπρόπυργο που έκαιγαν διάφορα, θα δείτε πώς θα μαζευτούν όλα.
Κατι τετοια θα εγραφα και εγω...
Υ.Γ.: Βεβαιως δίποδα κτήνη οχι ΖΩΑ θα γραψω εγω γιατι απλα προσβαλονται τα ΖΩΑ!!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.659
Πόντοι
6.946
Κατι τετοια θα εγραφα και εγω...
Υ.Γ.: Βεβαιως δίποδα κτήνη οχι ΖΩΑ θα γραψω εγω γιατι απλα προσβαλονται τα ΖΩΑ!!
Η ενδέκατη εντολή έπρεπε να είναι "Ου μπλέξεις με γύφτους " .

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Η ενδέκατη εντολή έπρεπε να είναι "Ου μπλέξεις με γύφτους " .
Ανηψιός μου δέχτηκε επίθεση απο 4 ανήλικους γυφτους γωνία Κωνσταντινοπόλεως και Λεωφόρου Αθηνών (όπως πας να βγείς απο Κωνσταντινουπόλεως προς ρεύμα για Χαιδάρι) μεσημεριάτικα πριν κανα δίμηνο με σκοπό να τον ληστέψουν. Έφαγε ξύλο, έδωσε κιόλας, καθώς έσπασε κάτι δόντια στον έναν (πυγμάχος για χρόνια) κτλ, πήγε στην Αστυνομία και του είπαν να μην μπλέξει γιατί θα μάθουν που μένει και θα τον παρενοχλήσουν και εκείνον και την οικογένειά του. Και γαμώ τις προόδους! Νικήσαμε τον φασισμό! Ζήτω η νεοκουμουνίλα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.889
Πόντοι
6.256
Ανηψιός μου δέχτηκε επίθεση απο 4 ανήλικους γυφτους γωνία Κωνσταντινοπόλεως και Λεωφόρου Αθηνών (όπως πας να βγείς απο Κωνσταντινουπόλεως προς ρεύμα για Χαιδάρι) μεσημεριάτικα πριν κανα δίμηνο με σκοπό να τον ληστέψουν. Έφαγε ξύλο, έδωσε κιόλας, καθώς έσπασε κάτι δόντια στον έναν (πυγμάχος για χρόνια) κτλ, πήγε στην Αστυνομία και του είπαν να μην μπλέξει γιατί θα μάθουν που μένει και θα τον παρενοχλήσουν και εκείνον και την οικογένειά του. Και γαμώ τις προόδους! Νικήσαμε τον φασισμό! Ζήτω η νεοκουμουνίλα.
Την επομενη φορα να κανει οτι κοιμαται, ετσι ειχε πει ο Τοσκας,
Και τιποτα δεν αλλαξε απο τότε

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.659
Πόντοι
6.946
Άστα, και εγώ πήγα να εμπλακώ άσχημα με κάτι γύφτο ζώα που μου χάθηκαν κάποτε, ευτυχώς που δεν έγινε κακό είτε από εμένα είτε αυτούς, η φάση ήταν η ταν ή επί τας.

ΜΑΚΡΙΑ. Από τους πλέον επικίνδυνους με την ανοχή και αποδοχή της πολιτείας.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Άστα, και εγώ πήγα να εμπλακώ άσχημα με κάτι γύφτο ζώα που μου χάθηκαν κάποτε, ευτυχώς που δεν έγινε κακό είτε από εμένα είτε αυτούς, η φάση ήταν η ταν ή επί τας.

ΜΑΚΡΙΑ. Από τους πλέον επικίνδυνους με την ανοχή και αποδοχή της πολιτείας.
Εγκληματουν και με την άδεια της αστυνομίας πλέον. Δεν πειράζει... Ας κοιμουνται όρθιοι οι μπάτσοι και ας τρέχουν σε κηδείες συναδέλφων τους όταν τους σκοτώνουν οι γύφτοι και να το παίζουν συγκινημένοι. Απλά μην κλαίγονται και μας ζαλίζουν.

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.180
Πόντοι
1.346
Μια κι αναφέρεται από πάνω για την αυθαιρεσία της νομοθεσίας, ας κάνω και το συνήγορο των γύφτων: έκλεψαν αυτοκίνητο ηλικιωμένου με άγνοια...
Να τραβάς τα μαλλιά σου δηλαδή μην σου πέσει κανένας προβληματικός υγείας επάνω κι από την άλλη να λες ευτυχώς που επενέβησαν οι γύφτοι να ξεσκεπαστεί το θέμα.

ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Iso14

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.895
Πόντοι
34.538

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.678
Πόντοι
3.656
Ω ρε γκρινια με την ευάλωτη συμπαθή κοινωνικη ομαδα,
Πως κανετε ετσι ρε χρονιάρες μέρες,
Κι αυτοί σαν ανθρωποι ειναι.

τοτε να γιορτασουμε μαζι ριχνοντας τους με βεγγαλικα τυπε :confused::confused::confused:

G5Kz48@large.gif

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.792
Πόντοι
1.446
Εκεί κάτω από την αερογέφυρα (αν έχεις υπ΄όψη σου), είναι πολύ επικίνδυνα...
Σε γνωστό μου πριν μερικά χρόνια, του επιτέθηκαν 3 - 4 Αλγερινοί και του έσπασαν τα δόντια με κλωτσιές, αφού τον πέταξαν κάτω με κλωτσιά στην μέση... Ήταν απόγευμα και χειμώνας... Του πήραν 20 ευρώ που είχε πάνω του... Πήγε στην αστυνομία και του είπαν: "Πάρε ένα χαρτί και κάνε μήνυση κατ΄αγνώστων... Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα..."...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.889
Πόντοι
6.256

Stories

Νέο!