argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.540
- Πόντοι
- 9.297
Με τέτοια φυσική κατάσταση θα διέπρεπε στα γήπεδα...Χαχαχαχαχα τι αυτιά είναι αυτά , σαν ταξί με ανοιχτές πόρτες είναι
Με τέτοια φυσική κατάσταση θα διέπρεπε στα γήπεδα...Χαχαχαχαχα τι αυτιά είναι αυτά , σαν ταξί με ανοιχτές πόρτες είναι
Εγώ λέω ότι μάλλον ΟΛΟΙ ήσαν συγγενείς.Έχω προσωπικό περιστατικό με τέτοιο. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά σε μπούκα ο έμπειρος την έκανε και άφησε πίσω του τον πιτσιρικά. Το βράδυ ο έμπειρος παραδόθηκε ΜΟΝΟΣ του στο τμήμα. Τον είχαν σαπίσει στο ξύλο οι συγγενείς του μικρού επειδή τον άφησε πίσω και θα έμπλεκαν οι ίδιοι.
Εγώ λέω ότι μάλλον ΟΛΟΙ ήσαν συγγενείς.
Αυτοί που μοιάζουν με 80-90 μπορεί να είναι γύρω στα 65.1) Έχετε δει γύφτο γερο δηλαδή 80-90 χρόνων?
2) Έχετε δει γύφτο με γυαλιά ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας?
3) Έχετε δει γύφτισσα να μην καπνίζει?
Κοντεύω να κλάψω από την συγκίνηση...Πύργος: Επίθεση με σπαθί - κατάνα στην οδό Πατρών - Γνωστός ΡΟΜΑ τραυματίστηκε στο χέρι
Στο νοσοκομείο κατέληξε γνωστός ΡΟΜΑ που τραυματίστηκε στο χέρι ελαφρά, μετά από επίθεση που δέχθηκε από ημεδαπό με σπαθί τύπου κατάνα, σε επεισόδιο που συνέβη περίπου στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής στην οδό Πατρών. Το περιστατικό συνέβη στο τμήμα ανάμεσα στο παλιό ξενοδοχείο "Λέτρινα" έω...www.ilialive.gr
Απο το αρθρο βγαίνει συμπέρασμα οτι ο τυπος-Σαμουραι δεν ηταν Γύφτος.... Κοιτα να δεις που η λυση απέναντι στους σκατογυφτους ειναι να κυκλοφορούμε με κατανες περασμένες στην μέση!Κοντεύω να κλάψω από την συγκίνηση...
Έχουμε τέτοιους άξιους Σαμουράι - Ρομ στην Ελλάδα!
Πρέπει ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ να διοργανωθεί αγώνας μεταξύ των Ρομ Σαμουράι και των Γιαπωνέζων Σαμουράι.
Μην ξεχνάς τύπε μου το Baygon και την λαστιχένια παντόφλα!Απο το αρθρο βγαίνει συμπέρασμα οτι ο τυπος-Σαμουραι δεν ηταν Γύφτος.... Κοιτα να δεις που η λυση απέναντι στους σκατογυφτους ειναι να κυκλοφορούμε με κατανες περασμένες στην μέση!
Γατακια....σιδεροβεργες και μαλακιες..Θεσσαλονίκη: Ρομά προσπάθησαν να κλέψουν 500 κιλά μεταλλικές βέργες από εργοτάξιο για το FlyOver
Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για κλοπή απο κοινού και παραπέμφθηκαν να δικαστούνwww.protothema.gr
όταν μπουν φυλακή, ειδοποιείστε μεΘεσσαλονίκη: Ρομά προσπάθησαν να κλέψουν 500 κιλά μεταλλικές βέργες από εργοτάξιο για το FlyOver
Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για κλοπή απο κοινού και παραπέμφθηκαν να δικαστούνwww.protothema.gr
Εμεις θα σε στηρίξουμε παντως στο νεο σου ξεκινημα, οποτε το αποφασισεις.Οι γύφτοι πέρα από τα επιδόματα πολυτεκνου παιρνουνε επιδόματα ως προστατευομενη μειονοτητα, επίσης παίρνουν σίγουρα ευρωπαϊκά λεφτά για ένταξη η κάτι τέτοιο. Ζωαρα κάνουνε. Εγώ θέλω να δηλώνω γύφτος για να παίρνω λεφτά, το προβλημα Αείναι ότι είμαι άσπρος και σχετικά ομορφουλησ οπότε δεν θα με πιστέψει κανενας
Το εβαλα και στο νημα του μητσοτάκη, ετσι ειναι το σωστό.
Λες να πηγαινουν σε κομμωτηρια της γλυφαδας;Σε Πακιστανούς κουρεύονται; Μήπως είναι οι ίδιοι Πακο-Ινδοί;
κοιτα φατσες λεω πιυ παριστανουν τη δεη!!Νέα startup εταιρεία με ειδικότητα στην έρευνα στα δίκτυα της Δεη,βρήκε η Αστυνομία στη κοσμοπολίτικη περιοχή των Νέων Λιοσίων.
(Ύστερα λέτε για brain drain στο εξωτερικο. Εδω έχουμε τεχνολογία high level και μάλιστα με CEO Νορβηγό,οπως φαίνεται προφανώς οτι ειναι ο κάτω δεξιά.)