Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 386K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.060
Πόντοι
6.256
Κατρχην δεν εχουν τα ιδια εξοδα με σενα. Δεν πληρωνουν ΔΕΗ, νερο και μαλλον ουτε δημοτικα τελη. Αν και εχουν λεφτα προσπαθουν να μην πληρωνουν τιποτα. και το καταφερνουν σε μεγαλο βαθμο. Ενα καφε, βενζινη ενα παγωτο θα τα κλεψουν ακομα και το λογιστη που τους φτιαχνει τα χαρτια για να παρουν τα επιδοματα θα του φανε λεφτα. Και μετα ζητιανια, κλοπες, καθε ειδους εμποριο νομιμο ή παρανομο, συνηθως το 2ο. Και "ανακυκλωση". Kαι τα επιδοματα. Σιγουρα πιο πολλα απο εναν απλο υπαλληλο καβατζωνουν το μηνα
Ειναι χοντροι γιατι τρωνε πολυ κρεας και junk food. Για αυτο ψοφανε πιο γρηγορα
Καλα το πάνε οι γύφτοι, και καθε λογης παρασιτο που ταϊζουν οι ελληνες,
Οι γυφτοι δεν ειναι ελληνες, οι λάθρο προσφερουν πιο πολλα απ αυτους

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Ημιμαθής είσαι εσύ μάστορα.

Σου έγραψα ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ για τους Έλληνες και τους Ιταλούς και τώρα μου το αντιγυρίζεις. Ο Spyro Agnew ήταν ΈΛΛΗΝΑΣ και κατάφερε να γίνει αντιπρόεδρος της Αμερικής. Για πες μου έναν ΈΛΛΗΝΑ γύφτο υπουργό. ΈΝΑΝ.

Όσο για τους Έλληνες επί της τουρκοκρατίας φαίνεται η δικιά σου ημιμάθεια. Τους Φαναριώτες τους γνωρίζεις; Ψάξε λίγο να δεις ποιοι ήταν οι Λόγιοι όπως τους ονόμαζαν τότε. Η αμάθεια σου θα εκπλαγεί με τα τούβλα που πετάς.

ΔΕΝ έγραψα πουθενά ότι φταίει το DNA. Αλλά ότι φταίει η κοινωνική τους δομή. Καταλαβαίνεις τη διαφορά; Ένας φυσιολογικός άνθρωπος ή νοικοκυραίος ή Κυρ Παντελής όπως αρέσκεστε να βάζετε ταμπέλες θέλει την ησυχία του. Να έχει μια δουλειά, οικογένεια και να μη του πρήζει τα αρχίδια κανένας. Αυτό θέλουν ΌΛΟΙ. Από τον κάτοικο της Γροιλανδίας μέχρι τη Νέα Ζηλανδία. Και με τον έναν ή άλλο τρόπο το καταφέρνουν. Μπορείς να πας σε ένα χωριό του Αμαζονίου και να μην έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα διότι οι άνθρωποι απλά θέλουν την ησυχία τους.

Οι Γύφτοι όμως που τους υπερασπίζεσαι έχουν μάθει να είναι παράσιτα τα τελευταία χρόνια. ΔΕΝ ήταν πάντα έτσι. ΈΓΙΝΑΝ λόγω της μαλακίας που μας δέρνει σαν Δυτικός Πολιτισμός μη χέσω. Επιδόματα επί επιδομάτων και μην αγγίζεται. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Μαύρους στην Αμερική. Και όχι η λύση δεν είναι το Άουσβιτς.

Λύση είναι η κατάργηση του ΣΑΠΙΟΥ κοινωνικού κράτους. Εμένα αν αύριο με απολύσουν θα ΠΕΙΝΑΣΩ διότι το ΓΑΜΗΜΕΝΟ κράτος με θεωρεί πλούσιο που έχω σπίτι και αυτοκίνητο. ΔΕΝ δικαιούμαι ΚΑΝΕΝΑ επίδομα. ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να βρω δουλειά ώστε να καλύψω τους φόρους μου. Οι άλλοι είναι ευπαθείς ομάδες και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Αυτά λοιπόν πρέπει να κοπούν. Θες να ζήσεις; Δούλεψε. Όπως κάνει ΟΛΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί γκρινιάζουμε; Κονομάνε ΠΟΛΛΑ, κλέβουν περισσότερα και στο τέλος τους αμολάνε και από τη φυλακή διότι η κλοπή είναι πταίσμα και δεν συμψηφίζεται.
1.Γιατι δεν πας κι εσυ να ζησεις σαν Ρομα αφου ειναι τοσο τυχεροι και τα κονομανε απο το κρατος;Παρε ενα σπιτακι στο Μενιδι, πολιτογραφησου Ρομα (δες αν γινεται) , παρε επιδοματα και κανε ζωαρα.
2. Μπορεις να μου πεις ακριβως τι ειδους επιδοματα παιρνουν οι Ρομα, που δεν παιρνει ενας φτωχος Ελληνας; Δεν το γνωριζω. Δηλαδη παιρνουν επιδοματα επειδη ειναι Ρομα και μονο; Μπορεις να παραθεσεις τι παιρνουν ακριβως ; μαλλον το "ευπαθεις" ομαδες ειναι δικη σου επινοηση, αφου ολοι οι φτωχοι Ελληνες παιρνουν καποιο επιδομα ετσι κι αλλιως. Εσυ θες να μην παιρνουν οι Ρομα και να παιρνεις εσυ, γιατι αυτοκλητα θεωρεις οτι εσυ εισαι Ελληνας και οι αλλοι οχι.
3."Λύση είναι η κατάργηση του ΣΑΠΙΟΥ κοινωνικού κράτους" ---και αντικατασταση του με τι; με υγιες; Ανακαλυψες την Αμερικη τωρα. Εκτος αν προτιμας την αντικατασταση του με φασιστικο. Αν ομως προτιμας με υγιες, θα ηθελα να μου εξηγησεις πως μπορει να γινει αυτο, με δεδομενο το καπιταλιστικο μοντελο : "ο φτωχος φτωχοτερος και ο πλουσιος πλουσιοτερος". Εσενα, αν αυριο σε απολυσουν θα πεινασεις, γιατι το κρατος υπερασπιζεται τους ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕς ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (δουλειες, γραφεια, υπηρεσιες, εταιρειες, ενεργεια) ενω εσυ εχεις μονο τα 2 σου χερακια. Εσυ επιλεγεις να βλεπεις το δεντρο (διακρισεις υπερ των Ρομα-που και αυτες δεν ισχυουν) εναντι του δασους (διακρισεις υπερ των πλουσιων). Πεινας, οχι γιατι παιρνουν επιδοματα οι Ρομα,αλλα γιατι στα παιρνουν οι πλουσιοι απο δεκα μεριες καημενε.
4.Το παραλογο (ο παραλογισμος παει ντουγρου προς τον φασισμο ειναι το εξης) : αν οι Ρομα ΔΕΝ ηταν παραβατικοι, θα ησουν ΟΚ με τα επιδοματα τους (που περιμενω να μου πεις ποια ειναι). Τωρα που τους θεωρεις παραβατικους, ΟΛΟΥΣ, φανταζομαι σου φταιει και μια οικογενεια Ρομα που ΔΕΝ ειναι παραβατικη ή ενα μωρο Ρομα, και συνεπως ευχεσαι-ζητας να μην παρει δεκαρα για να ζησει. Αουσβιτς απο την πισω πορτα δηλαδη;
5.Οι κλοπες ειναι προβλημα. Επιμενω οτι οι (μικρο)παραβασεις σε μια κοινωνια ελαττωνονται οταν υπαρχει δικαιοσυνη. Και δικαιοσυνη δεν ειναι η γκετοποιηση. Δυστυχως οι Ρομα ειναι γκετοποιημενοι. Η παραβατικοτητα των μη-Ρομα Ελληνων αυξανει επισης, θες δεν θες να το δεις, γιατι εχει αυξηθει η φτωχια. Για τη μεγαλη παραβατικοτητα δε βλεπω να προβληματιζεσαι : αν το βαπορακι ειναι ενας Ρομα, ποιος ειναι ο ναρκεμπορος με το πλοιο γεματο ηρωινη; Αν ο Ρομα που εκλεψε εκανε 5 μηνες φυλακη, ο Κοκλωνης γιατι ειναι εξω; Επιλεκτικη ευαισθησια, ξερεις γιατι; γιατι δεν μπορεις να παραδεχτεις οτι πιστευεις σε ενα συστημα που ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ την αδικια. Οποτε τα ριχνεις εκει που σε βολευει.
6.Η "κοινωνικη δομη" μιας ομαδας ΔΕΝ ειναι ξεχωριστη απο το εξωτερικο περιβαλλον, επηρεαζεται. Δηλαδη αν εμεις αυριο κανουμε ενα παρεακι 10 ατομων και πουμε "Παμε να ζησουμε μονοι μας ως αγροτες, τιμια και ωραια", αυτο ειναι η κοινωνικη μας δομη. Αν ομως ξαφνικα, αρχισουν προβληματα , ειτε το κρατος δεν μας δωσει επιχορηγησεις, ειτε χτυπησει το χωραφι μας η κακοκαιρια , ειτε γενικα μας κοιταζουν με μισο ματι οι ανταγωνιστες αγροτες, τοτε η κοινωνικη μας δομη μπορει να αναθεωρηθει και να αλλαξει και να γινουμε και εμεις επιθετικοι προς τους αλλους.
Δεν εφτιαξαν μια κοινωνικη δομη οι Ρομα που να ειναι επιθετικη και κλειστη, αλλα εγινε ετσι.
7.Θα ηθελα να σε ρωτησω και το εξης : ΕΣΤΩ οτι το κρατος τους ευνοει. Μπορεις να μου πεις τι οφελος εχει και τι σκοπο, για να το κανει αυτο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ψαξε να βρεις την εγκληματικοτητα και τους βιασμους στην Σουηδια λογω του μουσουλμανικου εποικισμου που αφησαν ανεξελεγκτο
Οχι, εσυ επικαλεισαι βιασμους, εσυ οφειλεις να τους βρεις και να τους παραθεσεις.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
apocalypse now napalm GIF

Η μόνη λύση και μοιάζει με ασπροπυργο:grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ο Bleach εχει δικιο, βεβαια.
Κανενας γυφτος δεν παιρνει επιδομα επειδη και μονο ειναι γυφτος.
Θα ηταν εξαλλου αντισυνταγματικο να παιρνει μια ομαδα πολιτων λογω "καταγωγης" (?) ενα επιδομα και οχι μια αλλη.
Εχουν δεκα παιδια, παιρνουν επιδομα για τα δεκα παιδια.
Και ενας μη Ρομα, αν εχει 10 παιδια, το ιδιο επιδομα θα παρει.

Υ.Γ. Ουδείς "πολιτογραφειται" ως Ρομα, εξαλλου

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
δεν σε πιανω,ειμαι λιγο αργος,αυτα που γραφεις αναιρουν την πραγματικοτητα ?οτι οι γυφτοι ειναι ακρως παραβατικοι? ποσους γερους εχουν σκοτωσει για να να τους κλεψουν? να δουμε συμπαθη σου ομαδα? μην με προκαλεις μονο..τελειωσε η κουβεντα εδω
Ποια συμπαθεια παιδακι μου?
Μην μπερδευεσαι! Αλλο το να βλεπω ποιος ειναι το πραγματικο μου προβλημα και αλλο η συμπαθεια!
Οι γυφτοι ειναι γυφτοι και η παραβατικοτητα τους ειναι ενοχλητικη! Παραμενει ομως μικροπαραβατικη και περιθωριακη η συμπεριφορα τους! Κατι που το περιμενεις απο μια ταξη τοσο πολυ φτωχη και περιθωριοποιημενη!
Μην μπερδευουμε ομως το ποιος εχει κανει εμενα και ολους οσους ξερω να τρεχουν και να μην φτανουν! ΔΕΝ ειναι λοιπον οι γυφτοι! Ακομα και αν χαθουν απο το προσωπο της γης αυριο, τιποτα δε θα αλλαξει στη ζωη μου!

Αν ομως γινει κανα θαυμα και χαθουν αυτοι που με κλεβουν με το νομο μεσα στα μουτρα μου... ε ολο και καπως θα ανακουφιστω και εγω και εσυ!

Επισης... τι να μη σε προκαλω? Οτι? τι θα γινει?

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.003
Πόντοι
9.297
Ο καημος σου ειναι η Ρουπα ...καημενε. Που στην τελικη δεν εφαγε ανθρωπο. Τραβα δες ποσοι δολοφονοι ειναι εξω εχοντας κανει λιγοτερα χρονια απο τη Ρουπα , τραβα δες τον Κοκλωνη που σε εχει φεσωσει 3 φορες και ειναι εξω, τραβα δες ποσοι πλουσιοι ειναι εξω και εσυ κοιτα τη Ρουπα μετα.

ΚΑΜΙΑ αυστηροποιηση ποινων δεν εφερε ποτε αποτελεσμα. Χωρες οπως οι σκανδιναβικες, εχουν χαμηλη εγκληματικοτητα γιατι εχουν :
1.Κοινωνικο κρατος που δινει στους πολιτες (ακομα και στους πολιτες β κατηγοριας) ευκαιριες και δεν τους τα τρωει σε εξοπλιστικα, μεγαλους περιπατους, ολυμπιαδες και μιζες.
2.Ανθρωπιστικη παιδεια.
3.Αυξημενο βιωτικο επιπεδο, και οσο γινεται εξαλειψη της φτωχιας.

Ειναι τυχαιο που οσο φτωχοτερη ειναι μια χωρα , τοσο μεγαλυτερη η εγκληματικοτητα;
Ξεχνάς ότι οι Σκανδιναβικές χώρες δεν γειτονεύουν με χώρες όπως η Τουρκία και η Αλβανία.
Παρόλα αυτά φυλάγεται η μία από την άλλη ενώ στην γειτονιά τους υπάρχει παντα ο ρωσικός κίνδυνος.

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Ο καημος σου ειναι η Ρουπα ...καημενε. Που στην τελικη δεν εφαγε ανθρωπο. Τραβα δες ποσοι δολοφονοι ειναι εξω εχοντας κανει λιγοτερα χρονια απο τη Ρουπα , τραβα δες τον Κοκλωνη που σε εχει φεσωσει 3 φορες και ειναι εξω, τραβα δες ποσοι πλουσιοι ειναι εξω και εσυ κοιτα τη Ρουπα μετα.

ΚΑΜΙΑ αυστηροποιηση ποινων δεν εφερε ποτε αποτελεσμα. Χωρες οπως οι σκανδιναβικες, εχουν χαμηλη εγκληματικοτητα γιατι εχουν :
1.Κοινωνικο κρατος που δινει στους πολιτες (ακομα και στους πολιτες β κατηγοριας) ευκαιριες και δεν τους τα τρωει σε εξοπλιστικα, μεγαλους περιπατους, ολυμπιαδες και μιζες.
2.Ανθρωπιστικη παιδεια.
3.Αυξημενο βιωτικο επιπεδο, και οσο γινεται εξαλειψη της φτωχιας.

Ειναι τυχαιο που οσο φτωχοτερη ειναι μια χωρα , τοσο μεγαλυτερη η εγκληματικοτητα;
Από πότε έχεις να πας στη Σουηδία τύπε;;
Ας τελειώνει αυτό το παραμυθάκι με τον παραδεισο της Σουηδίας.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Παρτε και τον ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ..

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
1.Γιατι δεν πας κι εσυ να ζησεις σαν Ρομα αφου ειναι τοσο τυχεροι και τα κονομανε απο το κρατος;Παρε ενα σπιτακι στο Μενιδι, πολιτογραφησου Ρομα (δες αν γινεται) , παρε επιδοματα και κανε ζωαρα.
2. Μπορεις να μου πεις ακριβως τι ειδους επιδοματα παιρνουν οι Ρομα, που δεν παιρνει ενας φτωχος Ελληνας; Δεν το γνωριζω. Δηλαδη παιρνουν επιδοματα επειδη ειναι Ρομα και μονο; Μπορεις να παραθεσεις τι παιρνουν ακριβως ; μαλλον το "ευπαθεις" ομαδες ειναι δικη σου επινοηση, αφου ολοι οι φτωχοι Ελληνες παιρνουν καποιο επιδομα ετσι κι αλλιως. Εσυ θες να μην παιρνουν οι Ρομα και να παιρνεις εσυ, γιατι αυτοκλητα θεωρεις οτι εσυ εισαι Ελληνας και οι αλλοι οχι.
3."Λύση είναι η κατάργηση του ΣΑΠΙΟΥ κοινωνικού κράτους" ---και αντικατασταση του με τι; με υγιες; Ανακαλυψες την Αμερικη τωρα. Εκτος αν προτιμας την αντικατασταση του με φασιστικο. Αν ομως προτιμας με υγιες, θα ηθελα να μου εξηγησεις πως μπορει να γινει αυτο, με δεδομενο το καπιταλιστικο μοντελο : "ο φτωχος φτωχοτερος και ο πλουσιος πλουσιοτερος". Εσενα, αν αυριο σε απολυσουν θα πεινασεις, γιατι το κρατος υπερασπιζεται τους ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕς ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (δουλειες, γραφεια, υπηρεσιες, εταιρειες, ενεργεια) ενω εσυ εχεις μονο τα 2 σου χερακια. Εσυ επιλεγεις να βλεπεις το δεντρο (διακρισεις υπερ των Ρομα-που και αυτες δεν ισχυουν) εναντι του δασους (διακρισεις υπερ των πλουσιων). Πεινας, οχι γιατι παιρνουν επιδοματα οι Ρομα,αλλα γιατι στα παιρνουν οι πλουσιοι απο δεκα μεριες καημενε.
4.Το παραλογο (ο παραλογισμος παει ντουγρου προς τον φασισμο ειναι το εξης) : αν οι Ρομα ΔΕΝ ηταν παραβατικοι, θα ησουν ΟΚ με τα επιδοματα τους (που περιμενω να μου πεις ποια ειναι). Τωρα που τους θεωρεις παραβατικους, ΟΛΟΥΣ, φανταζομαι σου φταιει και μια οικογενεια Ρομα που ΔΕΝ ειναι παραβατικη ή ενα μωρο Ρομα, και συνεπως ευχεσαι-ζητας να μην παρει δεκαρα για να ζησει. Αουσβιτς απο την πισω πορτα δηλαδη;
5.Οι κλοπες ειναι προβλημα. Επιμενω οτι οι (μικρο)παραβασεις σε μια κοινωνια ελαττωνονται οταν υπαρχει δικαιοσυνη. Και δικαιοσυνη δεν ειναι η γκετοποιηση. Δυστυχως οι Ρομα ειναι γκετοποιημενοι. Η παραβατικοτητα των μη-Ρομα Ελληνων αυξανει επισης, θες δεν θες να το δεις, γιατι εχει αυξηθει η φτωχια. Για τη μεγαλη παραβατικοτητα δε βλεπω να προβληματιζεσαι : αν το βαπορακι ειναι ενας Ρομα, ποιος ειναι ο ναρκεμπορος με το πλοιο γεματο ηρωινη; Αν ο Ρομα που εκλεψε εκανε 5 μηνες φυλακη, ο Κοκλωνης γιατι ειναι εξω; Επιλεκτικη ευαισθησια, ξερεις γιατι; γιατι δεν μπορεις να παραδεχτεις οτι πιστευεις σε ενα συστημα που ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ την αδικια. Οποτε τα ριχνεις εκει που σε βολευει.
6.Η "κοινωνικη δομη" μιας ομαδας ΔΕΝ ειναι ξεχωριστη απο το εξωτερικο περιβαλλον, επηρεαζεται. Δηλαδη αν εμεις αυριο κανουμε ενα παρεακι 10 ατομων και πουμε "Παμε να ζησουμε μονοι μας ως αγροτες, τιμια και ωραια", αυτο ειναι η κοινωνικη μας δομη. Αν ομως ξαφνικα, αρχισουν προβληματα , ειτε το κρατος δεν μας δωσει επιχορηγησεις, ειτε χτυπησει το χωραφι μας η κακοκαιρια , ειτε γενικα μας κοιταζουν με μισο ματι οι ανταγωνιστες αγροτες, τοτε η κοινωνικη μας δομη μπορει να αναθεωρηθει και να αλλαξει και να γινουμε και εμεις επιθετικοι προς τους αλλους.
Δεν εφτιαξαν μια κοινωνικη δομη οι Ρομα που να ειναι επιθετικη και κλειστη, αλλα εγινε ετσι.
7.Θα ηθελα να σε ρωτησω και το εξης : ΕΣΤΩ οτι το κρατος τους ευνοει. Μπορεις να μου πεις τι οφελος εχει και τι σκοπο, για να το κανει αυτο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι, εσυ επικαλεισαι βιασμους, εσυ οφειλεις να τους βρεις και να τους παραθεσεις.

Στο μυαλό σου επικρατεί η γνωστή τρικυμία που έχουν όλοι οι δήθεν αριστεροί. Βλέπω πως η "καραμέλα" του φασισμού καλά κρατεί. Σου το έγραψα και χτες. Πήγαινε και ζήσε ΕΣΥ εκεί να δεις πόσο ωραία είναι. Άσε 1-2 μέρες το αυτοκίνητο σου εκεί και επέστρεψε μετά να μας πεις τι θα βρεις.

Εγώ και όλοι οι υπόλοιπου ΘΕΛΟΥΜΕ να έχουμε μια φυσιολογική ζωή. Όχι πολυτελής αλλά με ένα ΧΨΩ επίπεδο. Καθαρά ρούχα, σωστή αποχέτευση, συνθήκες υγιεινής κτλ. Φυσικά και ΔΕΝ θα πάω να ζήσω σαν ζώο για να παίρνω τα επιδόματα. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ ώστε να έχω μια αξιοπρέπεια.

Το "Σάπιο" κράτος που ανέφερα ισχύει και έχει να κάνει με τα ψευτοδικαιώματα. ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για τη μη ολοκλήρωση της φοίτησης του Λυκείου. ΚΑΜΙΑ. Το ίδιο ισχύει με την ανεργία και τα ψευδή στοιχεία που δηλώνουν. Έχει γίνει ποτέ πραγματικός έλεγχος στις οικογένειες για σωστά στοιχεία;

Από τη στιγμή που γράφεις για τις αποτυχημένες κομμουνιστικές θεωρίες καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ότι δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα. Σου το ξαναγάφω πως όποιος θέλει δουλεύει. Αυτοί ΔΕΝ θέλουν. Κάποτε δούλευαν. Και δούλευαν πολύ. Αλλά τώρα ΌΧΙ.

Οι γύφτοι ΠΑΝΤΑ ήταν ξεχωριστοί. ΠΑΝΤΑ. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ. Και γι' αυτό έχουν επιβιώσει. Πχ Ινδιάνους δε θα βρεις στην Αμερική. Τελειώσανε. Υπάρχουν κάποιοι με καταγωγή όπως ο Kyle Irving αλλά και αυτός είναι μιγάς καθώς είναι μαύρος. Οι γύφτοι ΔΕΝ θέλουν να αναμιχθούν. Αν τους είχες κάνει έστω και ελάχιστο νταραβέρι θα το ήξερες. Αλλά καημένε δεν έχεις δει ούτε από μακριά γύφτο για να το γνωρίζεις.

Το κράτος τους ανέχεται διότι θέλει ΤΣΑΜΠΑ ΨΗΦΟΥΣ. Ο γύφτος ΔΕΝ έχει καμία απαίτηση σύγχρονης ζωής. Πότε άκουσες γύφτο να ζητάει το παραμικρό; ΠΟΤΕ. Εμείς θέλουμε ΈΡΓΑ. Νοσοκομεία, σχολεία, δρόμους και οτιδήποτε θα μας βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο. Ο γύφτος ΔΕΝ τα θέλει αυτά. ΔΕΝ τον ενδιαφέρουν. Αν τον ενδιέφεραν θα φρόντιζε να σπουδάσει τα παιδιά του όπως έκαναν οι παππούδες μας και οι γονείς μας που έζησαν φτώχεια στα χωριά τους.

Έχεις συζητήσει ποτέ με κανένα παππού από χωριό; Σε τίποτα Άγραφα; Να σου πει καταστάσεις; Αυτοί λοιπόν γιατί έγιναν άνθρωποι; Γιατί ΠΑΝΤΑ ήταν. Διότι ΠΟΤΕ δεν θεώρησαν ότι είναι κάτι διαφορετικό. Πάντα ήταν άνθρωποι που ήξεραν ότι ΔΕΝ ΔΙΕΦΕΡΑΝ σε τίποτα από ένα ΒΑΣΙΛΙΑ. Το μόνο που τους χώριζε ήταν η ποιότητα ζωής. Και με αυτή την πυξίδα έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο και το Πανεπιστήμιο. Πείνασαν για να σπουδάσει το παιδί τους. Ποιός γύφτος το έχει κάνει αυτό; Στις μεγάλες πόλεις τι ακριβώς λείπει ώστε να το κάνουν; Δεν έχουν Γυμνάσια και Λύκεια;

Ο Bleach εχει δικιο, βεβαια.
Κανενας γυφτος δεν παιρνει επιδομα επειδη και μονο ειναι γυφτος.
Θα ηταν εξαλλου αντισυνταγματικο να παιρνει μια ομαδα πολιτων λογω "καταγωγης" (?) ενα επιδομα και οχι μια αλλη.
Εχουν δεκα παιδια, παιρνουν επιδομα για τα δεκα παιδια.
Και ενας μη Ρομα, αν εχει 10 παιδια, το ιδιο επιδομα θα παρει.

Υ.Γ. Ουδείς "πολιτογραφειται" ως Ρομα, εξαλλου

Η διαφορά όμως είναι πως ο απλός πολίτης όπως εγώ και εσύ με το που θα κολλήσουμε το πρώτο ένσημο θα γίνουμε ξαφνικά πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Πόσες οικογένειες γύρω μας έχουν θέματα επειδή το συνολικό εισόδημα είναι "μεγάλο"; Ή όσοι δουλεύουν σεζόν θα πρέπει να προσέχουν με το ταμείο ανεργείας καθώς υπάρχει ανώτατο όριο. Εννοείται πως σε κυνηγάει και η εφορία μαζί με τα υπόλοιπα. Να σημειώσω πως είμαστε όλοι φακελωμένοι και ελάχιστοι είναι αυτοί που παίζουν με πολυτεκνίες και αδήλωτους γάμους. Όχι ότι δεν υπάρχουν αλλά γενικά το ποσοστό είναι μικρό.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Οι γύφτοι πέρα από τα επιδόματα πολυτεκνου παιρνουνε επιδόματα ως προστατευομενη μειονοτητα, επίσης παίρνουν σίγουρα ευρωπαϊκά λεφτά για ένταξη η κάτι τέτοιο. Ζωαρα κάνουνε. Εγώ θέλω να δηλώνω γύφτος για να παίρνω λεφτά, το προβλημα Αείναι ότι είμαι άσπρος και σχετικά ομορφουλησ οπότε δεν θα με πιστέψει κανενας
Πιο ομορφος απο τον τσαμπικο?

Συνημμένα

• 1700671373999.jpeg
    1700671373999.jpeg
    217,6 KB · Εμφανίσεις: 26

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Να τονίσω ακόμη μια φορά το πόσο ΔΕΝ ενδιαφέρονται οι ίδιοι για τις ΔΙΚΕΣ τους ζωές και την πρόοδο.

Σε αυτή την γαμημένη χώρα έχουμε εκλέξει βουλευτές κάθε καρυδιάς καρύδι.

"Σελήνη πάει άσυλο" Ελένη Κούρκουλα
"Θα σε λιώσω σκουλίκι" Γιώργος Βασιλείου
Θοδωρής Ζαγοράκης
Γιώργος Ανατολάκης
Νόνη Δούνια
Ραλλία Χριστίδου

και πολλά άλλα φυντάνια.

Που είναι η δική τους φωνή; Και ΟΚ βουλευτή δε βγάζουν μόνοι τους αλλά ένα δημοτικό σύμβουλο μπορούν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.003
Πόντοι
9.297
Οι γύφτοι πέρα από τα επιδόματα πολυτεκνου παιρνουνε επιδόματα ως προστατευομενη μειονοτητα, επίσης παίρνουν σίγουρα ευρωπαϊκά λεφτά για ένταξη η κάτι τέτοιο. Ζωαρα κάνουνε. Εγώ θέλω να δηλώνω γύφτος για να παίρνω λεφτά, το προβλημα Αείναι ότι είμαι άσπρος και σχετικά ομορφουλησ οπότε δεν θα με πιστέψει κανενας
Εύκολο...
Κάτσε στον ήλιο και κάνε κούρεμα στον Πάκη της γειτονιάς σου με 5€.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Ποια αυστηροποιση των ποινών, αυτή που υπαρχει στα χαρτια και δεν τηρειται στη πραξη;

Ισοβια εφαγε και η Πολα η Ρουπα με τον μισο ποινικο κωδικα φορτωμενο πανω της και στα 6 χρονια ειναι έξω..
το ότι είναι γυναίκα σου διαφεύγει, μου φαίνεται

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.050
Πόντοι
456

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
Αξιότιμοι συναγωνιστές.... Καμιά κοινωνική ομάδα δεν υπάρχει τυχαία. Η κοινωνία της δίνει χώρο, ανοχή γιατί εξυπηρετεί πάντα κάποιο σκοπό. Όντως οι Ρομα δεν είναι γνωστοί για τις επιστημονικές τους γνώσεις, όμως από την αποκατάσταση της Ελληνικής Δημοκρατίας οι νέοι πάνε στρατό και καλύπτουν ένα πολύ σεβαστό ποσοστό θέσεων σε στρατόπεδα και πόστα όπου τα (νέα γαλαζοαίματα) Ελληνόπουλα ή οι παραδοσιακές Ελληνίδες Μάνες δεν θα άφηναν ποτέ τα παιδιά τους να καλύψουν. Επίσης λαμβάνουν επιδόματα (η επιδοματική πολίτικη στους Ρομα είναι πάνω από 20 ετών) και σε αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο το τραπεζοασφαλιστικο μοντελο που ακολουθειται στην Ελλαδα. Κανείς μα κανείς Πολίτης αυτό του Κράτους δεν έχει βρεθεί στην θέση να παίρνει ένα επίδομα (ανεξάρτητου ποσού) και να το αρνείται λέγοντας να το πάρει κάποιος άλλος που το έχει ανάγκη. Οι τραπεζες και ο ασφαλιστικός τομέας βγάζουν τεράστια κέρδη από προμήθειες (την λεγόμενη διαχείριση και την διανομή των επιδομάτων αυτών). Αφήνοντας τον νόμιμο κοινωνικό ιστό και φτάνοντας στον παράνομο ο κάθε λογικός και παραγωγικός νους θα μπορούσε να σκεφτεί και να φέρει στην επιφάνεια 100 δες πράξεις που αποφέρουν οικονομικό όφελος σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας (κανένας δεν γνωρίζει το χαρτονόμισμα των 50 ευρω που εχει στην τσέπη του η στην τράπεζα εαν η προέλευση του είναι νόμιμη). Σε καμια περιπτωση δεν θελω να παρεξηγηθω η να χρωματιστώ ως υπερασπιστής αλλά έχω πραγματικά βαρεθεί να ακούω και να βλέπω σεβαστής νοημοσύνης ανθρώπους να επικαλούνται τους νόμους και την τάξη ενός κοινωνικού ιστού που σε όλες τις (μη φανερές) περιπτώσεις αποκομίζει κέρδος από την ύπαρξη και την δράση των διαφόρων κοινωνικών ομάδων. Κλείνοντας θα γράψω ένα παράδειγμα στο οποίο ήμουν παρόν. Σε ένα πολύ σεβαστό Τραπέζι το 2001 έγινε μια συζήτηση για την έλευση των (πεινασμένων και ταλαιπωρημένων) (γειτόνων)) και το πόσο σοβαρά προβλήματα είχαν δημιουργηθεί τότε (λογικό μέχρι ο ξένος λαός να μάθει την γλώσσα και τα έθιμα του δικού μας λαού). Η απάντηση ήταν η εξής....Εαν φύγουν θα καταρρεύσει το ασφαλιστικό. Περάσαν αρκετά χρόνια μέχρι να καταλάβω την απάντηση και κυρίως την δύναμη που έχει ο κοινωνικός ιστός να αντλεί δύναμη μεσα από μια ανοχή σε κάποια κοινωνική ομάδα.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Αξιότιμοι συναγωνιστές.... Καμιά κοινωνική ομάδα δεν υπάρχει τυχαία. Η κοινωνία της δίνει χώρο, ανοχή γιατί εξυπηρετεί πάντα κάποιο σκοπό. Όντως οι Ρομα δεν είναι γνωστοί για τις επιστημονικές τους γνώσεις, όμως από την αποκατάσταση της Ελληνικής Δημοκρατίας οι νέοι πάνε στρατό και καλύπτουν ένα πολύ σεβαστό ποσοστό θέσεων σε στρατόπεδα και πόστα όπου τα (νέα γαλαζοαίματα) Ελληνόπουλα ή οι παραδοσιακές Ελληνίδες Μάνες δεν θα άφηναν ποτέ τα παιδιά τους να καλύψουν. Επίσης λαμβάνουν επιδόματα (η επιδοματική πολίτικη στους Ρομα είναι πάνω από 20 ετών) και σε αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο το τραπεζοασφαλιστικο μοντελο που ακολουθειται στην Ελλαδα. Κανείς μα κανείς Πολίτης αυτό του Κράτους δεν έχει βρεθεί στην θέση να παίρνει ένα επίδομα (ανεξάρτητου ποσού) και να το αρνείται λέγοντας να το πάρει κάποιος άλλος που το έχει ανάγκη. Οι τραπεζες και ο ασφαλιστικός τομέας βγάζουν τεράστια κέρδη από προμήθειες (την λεγόμενη διαχείριση και την διανομή των επιδομάτων αυτών). Αφήνοντας τον νόμιμο κοινωνικό ιστό και φτάνοντας στον παράνομο ο κάθε λογικός και παραγωγικός νους θα μπορούσε να σκεφτεί και να φέρει στην επιφάνεια 100 δες πράξεις που αποφέρουν οικονομικό όφελος σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας (κανένας δεν γνωρίζει το χαρτονόμισμα των 50 ευρω που εχει στην τσέπη του η στην τράπεζα εαν η προέλευση του είναι νόμιμη). Σε καμια περιπτωση δεν θελω να παρεξηγηθω η να χρωματιστώ ως υπερασπιστής αλλά έχω πραγματικά βαρεθεί να ακούω και να βλέπω σεβαστής νοημοσύνης ανθρώπους να επικαλούνται τους νόμους και την τάξη ενός κοινωνικού ιστού που σε όλες τις (μη φανερές) περιπτώσεις αποκομίζει κέρδος από την ύπαρξη και την δράση των διαφόρων κοινωνικών ομάδων. Κλείνοντας θα γράψω ένα παράδειγμα στο οποίο ήμουν παρόν. Σε ένα πολύ σεβαστό Τραπέζι το 2001 έγινε μια συζήτηση για την έλευση των (πεινασμένων και ταλαιπωρημένων) (γειτόνων)) και το πόσο σοβαρά προβλήματα είχαν δημιουργηθεί τότε (λογικό μέχρι ο ξένος λαός να μάθει την γλώσσα και τα έθιμα του δικού μας λαού). Η απάντηση ήταν η εξής....Εαν φύγουν θα καταρρεύσει το ασφαλιστικό. Περάσαν αρκετά χρόνια μέχρι να καταλάβω την απάντηση και κυρίως την δύναμη που έχει ο κοινωνικός ιστός να αντλεί δύναμη μεσα από μια ανοχή σε κάποια κοινωνική ομάδα.

Μα δε λέμε τίποτα το διαφορετικό. Ξέρεις πόσα κονδύλια υπάρχουν για την εκπαίδευση τους και την κοινωνική ένταξη; Το ξέρω από "μέσα" καθώς έχω ανθρώπους που τα διαχειρίζονται στο Δήμο μας. Το ίδιο ισχύει και για τους λαθρομετανάστες. Πχ οι Δομές Φιλοξενίας κοστίζουν τρελά χρήματα. Και όλα αυτά για να ξύνουν τα @@ τους.

Όμως το κράτος μας ΔΕΝ κάνει κανένα έλεγχο στο μετά. Έγραψα και προχτές. Έχει γίνει σοβαρή καταγραφή όλων αυτών των ανθρώπων; Δεν ξέρω πως. Ας τους πάρουν δείγμα DNA. Δε με νοιάζει. Όπως εγώ είμαι φακελωμένος και δε μπορώ να γλιτώσω ούτε 1€ έτσι και αυτοί πρέπει να μπουν κάποια στιγμή σε μια σειρά.

Δε γίνεται όμως ρε φίλε να παίρνεις αυτά που παίρνεις και ταυτόχρονα να μας έχεις ρημάξει στην κλεψιά. Να σε βάζουν φυλακή, να βγαίνεις και να παίρνεις εκ νέου επιδόματα για επανένταξη. Κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό.

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
Μα δε λέμε τίποτα το διαφορετικό. Ξέρεις πόσα κονδύλια υπάρχουν για την εκπαίδευση τους και την κοινωνική ένταξη; Το ξέρω από "μέσα" καθώς έχω ανθρώπους που τα διαχειρίζονται στο Δήμο μας. Το ίδιο ισχύει και για τους λαθρομετανάστες. Πχ οι Δομές Φιλοξενίας κοστίζουν τρελά χρήματα. Και όλα αυτά για να ξύνουν τα @@ τους.

Όμως το κράτος μας ΔΕΝ κάνει κανένα έλεγχο στο μετά. Έγραψα και προχτές. Έχει γίνει σοβαρή καταγραφή όλων αυτών των ανθρώπων; Δεν ξέρω πως. Ας τους πάρουν δείγμα DNA. Δε με νοιάζει. Όπως εγώ είμαι φακελωμένος και δε μπορώ να γλιτώσω ούτε 1€ έτσι και αυτοί πρέπει να μπουν κάποια στιγμή σε μια σειρά.

Δε γίνεται όμως ρε φίλε να παίρνεις αυτά που παίρνεις και ταυτόχρονα να μας έχεις ρημάξει στην κλεψιά. Να σε βάζουν φυλακή, να βγαίνεις και να παίρνεις εκ νέου επιδόματα για επανένταξη. Κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό.
Αυτα που αναφερεις θα γινοντουσαν ΕΑΝ δεν υπηρχαν ΜΚΟ και αριστεριζουσες (ανθρωπιστικες) αποψεις (δεν υπαρχουν συνορα, Κρατοι, Σημαιες, κτλ). Δυστυχως ομως και απο την αντιπαλη πλευρα δεν υπαρχουν εκπαιδευμενοι πολιτες για να μπορουν να συνθεσουν τετοιο πλαισιο (γιατι δεν συμφαιρει κανεναν). Υπαρχουν καταγραφες κανονικες για ολες τις κοινοτητες απλα κανεις δεν μπαινει στην διαδικασια να αντλησει τα στοιχεια. Νοσοκομεια (γεννες), Στρατολογια, Περιφερεια εγγραφες στα κατα τοπους σχολεια, οπως και τραπεζες (ολοι οι δικαιουντες επιδοματων εχουν πλαστικη καρτα μετρητων). Οπως λοιπον υπαρχει αρχειο για ολους μας, μπορει να ειπαρξει αρχειο και για οποιαδηποτε κοινοτητα η μειωνοτητα φερει την Ελληνικη ταυτοτητα (ειδικα στο τελευταιο υπαρχει τεραστια δυνατοτητα γιατι η εκδοση και η διαχειριση των αριθμων των ταυτοτητων γινεται απο το ιδιο το κρατος). Αυτο το ανεφερα γιατι τα νοσοκομεια και οι τραπεζες μπορει να κρυφτούν πίσω από το νομοθετικό πλαίσιο του GDPR και να αρνηθουν να δωσουν στοιχεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom