Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 383K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
18
Like
1.960
Πόντοι
1.196
Οι Αλβανοί μια χαρά είναι φίλε , έχουν αγαπήσει την Ελλάδα , έχουν δουλέψει σκληρά και δεν νομιζω να υπάρχει αμφισβήτηση γι αυτό . Σαφώς υπάρχουν κακοποιά στοιχεία που είναι Αλβανοί όπως και Έλληνες φυσικά . Αλλά οι γυφτορομα κ μένα μου κάθονται στον σβέρκο .
Σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις, τίμιων κ εργατικών ,δυστηχως δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι, αλλά πάλι , δε τους χωνεύω . Ίσως γτ τους φοβάμαι , ποιος ξέρει .

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.054
Πόντοι
3.506

Έκθεση της ΕΛΑΣ: 84% όσων Ελλήνων εμπλέκονται σε κλοπές και διαρρήξεις είναι Ρομά Γύφτοι.

Γαμημενοι σκατογυφτοι!
Μαλλον μειωσαν το αληθινο ποσοστο για να αποφυγουν αντιδρασεις
:2funny:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
Πάρε πάρε πάρε πάρε κερία, πάρε κόσμε, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, πάρε πάρε πάρε.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.456
Πόντοι
9.931
Δεν πιστεύω οτι εχει υπάρχει Γύφτος που να μην εχει κλέψει εστω και μια φορά στην ζωη του και δεν εννοώ τίποτα μπύρες και κρουασάν απο περίπτερο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

Έκθεση της ΕΛΑΣ: 84% όσων Ελλήνων εμπλέκονται σε κλοπές και διαρρήξεις είναι Ρομά Γύφτοι.

Γαμημενοι σκατογυφτοι!

Αρα το 1% των πολιτων της χωρας, παραγει 5.25 φορες (84/16) περισσοτερα εγκληματα απο οτι παραγει το υπολοιπο 99% των πολιτων

Πρακτικα δηλαδη, ως μοναδες, ειναι 520 φορες πιο "παραγωγικοι" στο εγκλημα σε σχεση με εναν φιλησυχο πολιτη

1700439348085.png

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
Αρα το 1% των πολιτων της χωρας, παραγει 5.25 φορες (84/16) περισσοτερα εγκληματα απο οτι παραγει το υπολοιπο 99% των πολιτων

Πρακτικα δηλαδη, ως μοναδες, ειναι 520 φορες πιο "παραγωγικοι" στο εγκλημα σε σχεση με εναν φιλησυχο πολιτη

1700439348085.png
Με βάση λοιπόν την έκθεση της ΕΛΑΣ, κάνω έκκληση στην άριστη Κουλα, να δώσει ένα βαρβάτο επίδομα - επιβράβευση καλύτερων κλεφτών στους συμπαθείς οπαδούς της Ρομα.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595
Τύπε,όλα αυτά που αναφέρεις,εδώ μέσα τα έχουμε θίξει και έχουν χιλιοειπωθεί σε αντίστοιχα νήματα για τους διεφθαρμένους αστυνομικούς,για Λιγνάδηδες,Φιλιππίδιδες,πολιτικούς και λοιπά σκουπίδια της κοινωνίας.
Εσένα το πρόβλήμα σου ποιο ακριβώς είναι?Να μην μιλάμε για τους γύφτους και αυτά που κάνουν τόσα χρόνια?
Οχι ακριβως. Το να σε προβληματιζει η εγκληματικοτητα ειναι λογικο. Το λογικοτερο ομως θα ηταν να σε προβληματιζουν οι λογοι υπαρξης της εγκληματικοτητας, να σε προβληματιζει αν θα μπορουσες κι εσυ κι εγω πχ να ημασταν (μικρο)εγκληματιες αν ζουσαμε οπως οι Ρομα,και επισης να σε προβληματιζουν πιθανες λυσεις, περα απο αφορισμους (ισοβια, φυλακισεις, κρεμαλες κλπ - δεν λεω οτι το εχεις γραψει, δεν διαβαζω το νημα, βλεπω οτι οι περισσοτεροι, ως κλασσικοι ακροδεξιοι προτεινουν αυστηρες ποινες). Εχει αποδειχτει οτι η αυστηροποιηση των ποινων δεν προλαμβανει ουτε μειωνει το εγκλημα. Αν δεν παταχθει η φτωχια, θα εχεις εγκλημα. Ειτε απο Ρομα, ειτε απο τσουσμπα, ειτε απο Ελληνες , ειτε απο Ρουμανους κλπ.
Το να θιξεις ομως το θεμα της φτωχιας προϋποθετει να παραδεχτεις οτι υποστηριζεις ενα οικονομικο συστημα που την προαγει. Οποτε ειναι πιο ευκολο να ριξεις την ευθυνη στο κακο DNA των Ρομα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.456
Πόντοι
9.931

Γιάννης Δραγασάκης: Η κλοπή στο εξοχικό του, αποκάλυψε το κρυφό του χόμπι - Συμμορία Ρομά είχε εισβάλει στο σπίτι του​

Δεν πειράζει Δραγασακη, ετσι κι αλλιώς εσείς οι αριστεροί ειστε αλληλέγγυοι με τους Γυφτους.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.858
Πόντοι
34.538

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
Μεγάλη ποικιλία όπλων, πολεμιστές για κάθε είδους εποχή, από την αρχαία μέχρι και την σύγχρονη.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Οχι ακριβως. Το να σε προβληματιζει η εγκληματικοτητα ειναι λογικο. Το λογικοτερο ομως θα ηταν να σε προβληματιζουν οι λογοι υπαρξης της εγκληματικοτητας, να σε προβληματιζει αν θα μπορουσες κι εσυ κι εγω πχ να ημασταν (μικρο)εγκληματιες αν ζουσαμε οπως οι Ρομα,και επισης να σε προβληματιζουν πιθανες λυσεις, περα απο αφορισμους (ισοβια, φυλακισεις, κρεμαλες κλπ - δεν λεω οτι το εχεις γραψει, δεν διαβαζω το νημα, βλεπω οτι οι περισσοτεροι, ως κλασσικοι ακροδεξιοι προτεινουν αυστηρες ποινες). Εχει αποδειχτει οτι η αυστηροποιηση των ποινων δεν προλαμβανει ουτε μειωνει το εγκλημα. Αν δεν παταχθει η φτωχια, θα εχεις εγκλημα. Ειτε απο Ρομα, ειτε απο τσουσμπα, ειτε απο Ελληνες , ειτε απο Ρουμανους κλπ.
Το να θιξεις ομως το θεμα της φτωχιας προϋποθετει να παραδεχτεις οτι υποστηριζεις ενα οικονομικο συστημα που την προαγει. Οποτε ειναι πιο ευκολο να ριξεις την ευθυνη στο κακο DNA των Ρομα.
Όχι και φτωχοί οι γύφτοι το νταραβερι με τα ναρκωτικά το έχουν από τη δεκαετία του 80..Το θυμάμαι από τότε. Παράσιτα ήταν και έτσι θα μείνουν για πάντα.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595
Όχι και φτωχοί οι γύφτοι το νταραβερι με τα ναρκωτικά το έχουν από τη δεκαετία του 80..Το θυμάμαι από τότε. Παράσιτα ήταν και έτσι θα μείνουν για πάντα.
Έγινε.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.742
Πόντοι
3.506
Ποια αυστηροποιση των ποινών, αυτή που υπαρχει στα χαρτια και δεν τηρειται στη πραξη;

Ισοβια εφαγε και η Πολα η Ρουπα με τον μισο ποινικο κωδικα φορτωμενο πανω της και στα 6 χρονια ειναι έξω..

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Πριν ενα μηνα 17χρονος γυφτος με κοιταγε περιεργα στο φαναρι,τον κοιταγα και εγω και ερχεται με μαγκια στο παραθυρο και μπυ λεει μη με κοιτας ρε θα σε γαμησω,του λεω εισαι σιγουρος οτι μπορεις,ναι μου λεει τωρα θα σε γαμησω και μου χτυπησε τη πορτα του αμαξιου με το χερι.
Αυτο ηταν περίπου 1.75 αδυνατος εγω 1.80 γυμνασμένος,ανοιγω τη πορτα και παω κοντα του και του λεω εισαι μαγκας χτυπα,με σπρώχνει και τον σπρώχνω παει 3 βήματα πισω και μου χυμαει με μπουνιά κανω λαβη στο χερι του και με το αλλο χερι του κανω κεφαλοκλειδωμα,ανετα το χερι του το εσπαγα και του ελεγα για αννσε αφησω πες οτι εισαι πουστης και κοτα δεν αντεξε πολυ καιβτο ειπε,ειχε μαζευτεί κόσμος εντωμεταξι και μου ελεγαν αστον μολις τον αφησα εφυγε τρεχοντας δεν του βγηκε.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936

Γαμημενοι σκατογυφτοι!

Θα έρθουν τώρα οι συλλογικότητες και οι λοιποί γνωστοί - άγνωστοι και θα πουν ότι η έκθεση είναι ρατσιστική και θυμίζει εποχές χούντας, χιτλερ, χρυσής αυγής και χαραυγής.

Δεν υπάρχει σωτηρία τύποι.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
Πριν ενα μηνα 17χρονος γυφτος με κοιταγε περιεργα στο φαναρι,τον κοιταγα και εγω και ερχεται με μαγκια στο παραθυρο και μπυ λεει μη με κοιτας ρε θα σε γαμησω,του λεω εισαι σιγουρος οτι μπορεις,ναι μου λεει τωρα θα σε γαμησω και μου χτυπησε τη πορτα του αμαξιου με το χερι.
Αυτο ηταν περίπου 1.75 αδυνατος εγω 1.80 γυμνασμένος,ανοιγω τη πορτα και παω κοντα του και του λεω εισαι μαγκας χτυπα,με σπρώχνει και τον σπρώχνω παει 3 βήματα πισω και μου χυμαει με μπουνιά κανω λαβη στο χερι του και με το αλλο χερι του κανω κεφαλοκλειδωμα,ανετα το χερι του το εσπαγα και του ελεγα για αννσε αφησω πες οτι εισαι πουστης και κοτα δεν αντεξε πολυ καιβτο ειπε,ειχε μαζευτεί κόσμος εντωμεταξι και μου ελεγαν αστον μολις τον αφησα εφυγε τρεχοντας δεν του βγηκε.

Πήγε να φωνάξει άλλους 10 να σου ζητήσουν το λόγο γιατι μόνο έτσι τους περνάει.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.858
Πόντοι
34.538
Θα έρθουν τώρα οι συλλογικότητες και οι λοιποί γνωστοί - άγνωστοι και θα πουν ότι η έκθεση είναι ρατσιστική και θυμίζει εποχές χούντας, χιτλερ, χρυσής αυγής και χαραυγής.

Δεν υπάρχει σωτηρία τύποι.
Αν υπηρχε ενα μαγικο κουμπι που να εξαφανιζε απο την Ελλαδα,
γυφτους και λαθρο,οι φυλακες θα κλειναν απο την αναδουλεια.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595
Ποια αυστηροποιση των ποινών, αυτή που υπαρχει στα χαρτια και δεν τηρειται στη πραξη;

Ισοβια εφαγε και η Πολα η Ρουπα με τον μισο ποινικο κωδικα φορτωμενο πανω της και στα 6 χρονια ειναι έξω..
Ο καημος σου ειναι η Ρουπα ...καημενε. Που στην τελικη δεν εφαγε ανθρωπο. Τραβα δες ποσοι δολοφονοι ειναι εξω εχοντας κανει λιγοτερα χρονια απο τη Ρουπα , τραβα δες τον Κοκλωνη που σε εχει φεσωσει 3 φορες και ειναι εξω, τραβα δες ποσοι πλουσιοι ειναι εξω και εσυ κοιτα τη Ρουπα μετα.

ΚΑΜΙΑ αυστηροποιηση ποινων δεν εφερε ποτε αποτελεσμα. Χωρες οπως οι σκανδιναβικες, εχουν χαμηλη εγκληματικοτητα γιατι εχουν :
1.Κοινωνικο κρατος που δινει στους πολιτες (ακομα και στους πολιτες β κατηγοριας) ευκαιριες και δεν τους τα τρωει σε εξοπλιστικα, μεγαλους περιπατους, ολυμπιαδες και μιζες.
2.Ανθρωπιστικη παιδεια.
3.Αυξημενο βιωτικο επιπεδο, και οσο γινεται εξαλειψη της φτωχιας.

Ειναι τυχαιο που οσο φτωχοτερη ειναι μια χωρα , τοσο μεγαλυτερη η εγκληματικοτητα;

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.395
Πόντοι
14.936
Ο καημος σου ειναι η Ρουπα ...καημενε. Που στην τελικη δεν εφαγε ανθρωπο. Τραβα δες ποσοι δολοφονοι ειναι εξω εχοντας κανει λιγοτερα χρονια απο τη Ρουπα , τραβα δες τον Κοκλωνη που σε εχει φεσωσει 3 φορες και ειναι εξω, τραβα δες ποσοι πλουσιοι ειναι εξω και εσυ κοιτα τη Ρουπα μετα.

ΚΑΜΙΑ αυστηροποιηση ποινων δεν εφερε ποτε αποτελεσμα. Χωρες οπως οι σκανδιναβικες, εχουν χαμηλη εγκληματικοτητα γιατι εχουν :
1.Κοινωνικο κρατος που δινει στους πολιτες (ακομα και στους πολιτες β κατηγοριας) ευκαιριες και δεν τους τα τρωει σε εξοπλιστικα, μεγαλους περιπατους, ολυμπιαδες και μιζες.
2.Ανθρωπιστικη παιδεια.
3.Αυξημενο βιωτικο επιπεδο, και οσο γινεται εξαλειψη της φτωχιας.

Ειναι τυχαιο που οσο φτωχοτερη ειναι μια χωρα , τοσο μεγαλυτερη η εγκληματικοτητα;
Οπως η Σουηδια ας πουμε...
Εχει και τα 3 που ειπες αλλα για αγνωστο λογο ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΟ στους δρομους..
Δεν εχει να κανει βεβαια αυτο με τις ευπαθεις ομαδες των μεταναστων προς Θεου
αλλωστε και αυτοι για ενα καλυτερο μελλον πηγαν εκει δικο τους και χειροτερο των Σουηδων
αλλα απο οτι ξερω δεν θεωρειται και πολυ φτωχη χωρα η Σουηδια..
Συμφωνοι οτι η φτωχεια φερνει εγκλημα αλλα πρεπει να το εχεις και λιγο μεσα σου δεν νομιζεις?

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.278
Πόντοι
4.546
Θυμάμαι τότε που πήγες να παίξεις ξύλο με τον μπράβο στη Φυλής γιατί ήθελες τα λεφτά σου πίσω καθώς η ιερόδουλη σε είχε φολιάσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom