Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 386K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.643
Πόντοι
1.706
Η κοινη λογική λεει οτι οταν κάποιος έρχεται καταπάνω σου με ενα αυτοκίνητο ειτε εισαι αστυνομικος ειτε εισαι ενας απλος πολίτης που τυγχάνει να κρατάς οπλο, ρίχνεις στον οδηγο και οχι στο αυτοκινητο και κανενα ρολο δεν παίζει αν ο οδηγος ειναι 16χρονος, 50χρονος η 80χρονος.
Ε μα τέτοια πράγματα δεν τα λέει καμία λογική.
Καθώς είναι αφενός απίστευτα δύσκολο να πυροβολήσεις κινούμενο στόχο όταν και εσυ κινείσαι (ακόμα και σταθμευμένος αν είσαι), αφετέρου τι θα απογίνει το όχημα όταν πυροβοληθεί ο οδηγός του.
Ακόμα και ο πυροβολισμός στα λάστιχα είναι επίκινδυνος γιατί το λάστιχο ξεφουσκώνει άμεσα και χάνεται ο έλεγχος του οχήματος επίσης άμεσα.
Σε αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιείς τις λωρίδες με τα καρφιά όπου τα λάστιχα ξεφουσκώνουν σταδιακά και το όχημα σταματάει ελεγχόμενα.
Και πυροβολείς τον γύφτο μεσοκαύκαλα αφού τον κατεβάσεις από το όχημα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Σε αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιείς τις λωρίδες με τα καρφιά όπου τα λάστιχα ξεφουσκώνουν σταδιακά και το όχημα σταματάει ελεγχόμενα.
Είδατε ότι υπάρχουν και πιο αποτελεσματικές λύσεις αγαπητοί μπατσόκαυλοι;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.885
Πόντοι
9.931
Ε μα τέτοια πράγματα δεν τα λέει καμία λογική.
Καθώς είναι αφενός απίστευτα δύσκολο να πυροβολήσεις κινούμενο στόχο όταν και εσυ κινείσαι (ακόμα και σταθμευμένος αν είσαι), αφετέρου τι θα απογίνει το όχημα όταν πυροβοληθεί ο οδηγός του.
Ακόμα και ο πυροβολισμός στα λάστιχα είναι επίκινδυνος γιατί το λάστιχο ξεφουσκώνει άμεσα και χάνεται ο έλεγχος του οχήματος επίσης άμεσα.
Και πυροβολείς τον γύφτο μεσοκαύκαλα αφού τον κατεβάσεις από το όχημα.
Λωρίδες με καρφιά, τυπε μου η ελληνική αστυνομία δεν πρόκειται να αποκτήσει ουτε σε 20 χρονια αφου ειναι ακόμα στην δεκαετία τουν 80 στο θεμα του βασικού εξοπλισμού.

Αυτο που μπορει να δουλέψει πιο ευκολα ειναι περιπολικά με μεγάλους σιδερένιους προφυλακτήρες σαν αυτους που εχουν τα αμερικανικά περιπολικά, πέφτεις πανω στον καταδιωκόμενο και τον ακινητοποιης

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Μπορει η κυβερνηση να αφηνει ανεξελεγκτους τους Ρομα να καινε και να καταστρεφουν, αλλα να ειμαστε και δικαιοι. Το 112 εστειλε μηνυμα στους κατοικους Κλειστειτε σπιτια σας, και οι υπευθυνοι επιστημονες βγαινουν να εξηγησουν ποσο επικινδυνη ειναι η κατασταση για την δημοσια υγεια.
Τι αλλο να κανει η κυβερνηση;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Αγαπητέ μου επαναστάτη, σε ρωτάω για 2η φορά.

Ποια είναι η γνώμη σου για κάμερες σε στολές και περιπολικά;
θα σου απαντήσω εγώ. Τις θεωρώ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ. Αν η Αστυνομία μας παρουσίαζε εγγραφή από κάμερα η οποία να αποδείκνυε την προσπάθεια του Ρομά να τους χτυπήσει, σχεδόν όλοι θα το βούλωναν, κι αυτοί οι οποίοι θα τραγούδαγαν για ανήλικους και δικαιώματα θα σταμπαρίζονταν σαν φανατικοί

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
θα σου απαντήσω εγώ. Τις θεωρώ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ. Αν η Αστυνομία μας παρουσίαζε εγγραφή από κάμερα η οποία να αποδείκνυε την προσπάθεια του Ρομά να τους χτυπήσει, σχεδόν όλοι θα το βούλωναν, κι αυτοί οι οποίοι θα τραγούδαγαν για ανήλικους και δικαιώματα θα σταμπαρίζονταν σαν φανατικοί
Απάντα εσύ φίλε γιατί οι επαναστάτες κάνουν την κότα όταν τους στριμώξεις και δεν έχουν τι να πουν

Επί της ουσίας, να προσθέσω κι όλας, πως με τις κάμερες οι αστυνομικοί νομοτελειακά θα είχαν και πιο επαγγελματική συμπεριφορά.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.376
Πόντοι
3.656
Έπρεπε να βγει δικαστική απόφαση και νόμος της πολιτείας
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ή ΕΣΤΩ ΑΝΗΛΙΚΟ
ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΟΔΗΓΑΕΙ ΟΧΗΜΑ.

Οδηγός = ΕΝΗΛΙΚΟΣ .

Ο τύπος οδηγούσε όχημα και μάλιστα ΙΧΦ.
Μη μου πει κανείς ότι υπάρχουν πολλοί οδηγοί ΙΧΦ 18 χρονών !
Δεν προλαβαίνει να κάνει έναρξης ως επαγγελματίας και να πάρει επαγγελματικό φορτηγό . Οπότε
ΟΔΗΓΟΣ ΙΧΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 18
ΟΔΗΓΟΣ ΙΧΦ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 19.

Θα έπρεπε να τρώει πρόστιμο και φυλακή ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟ ΟΔΗΓΟ.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Αγαπητέ μου επαναστάτη, σε ρωτάω για 2η φορά.

Ποια είναι η γνώμη σου για κάμερες σε στολές και περιπολικά;
Αγαπητέ μου μπατσόκαυλε, δεν θα σε γράψω στα αρχιδια μου για 2η φορά.

Θα σου πω οτι μου είναι αδιάφορο.
Αν θεωρούν ότι θα αποδώσει στην αποτελεσματικοτητα της δουλειάς τους, ας τις έχουν.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Απάντα εσύ φίλε γιατί οι επαναστάτες κάνουν την κότα όταν τους στριμώξεις και δεν έχουν τι να πουν

Επί της ουσίας, να προσθέσω κι όλας, πως με τις κάμερες οι αστυνομικοί νομοτελειακά θα είχαν και πιο επαγγελματική συμπεριφορά.
προσυπογράφω όσα λες. Ο Καθένας μπορεί να ισχυριστεί ότι του αρέσει, όταν όμως έρθει το βίντεο, όλα θα μπουν στη θέση τους

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.376
Πόντοι
3.656
Τουναντίον, είναι τόσο άχρηστος που ηθελε να τον εκφοβισει, αλλά είναι και τοσο ΑΝΕΚΠΑΊΔΕΥΤΟΣ, όπως πολύ σωστά έγραψες, που τελικά τον πέτυχε στο κεφάλι.

Θεωρείς δηλαδή δύσκολο να ξεφύγει μια σφαίρα ;;
Τι εμπειρία και γνώση έχεις πάνω στο θέμα ;;;
Θεωρείς ότι πάνω από μοτοσυκλέτα που τρέχει , μπορεί κάποιος να ρίχνει σε κινούμενο όχημα με ακρίβεια και να πετυχαίνει αυτό ακριβώς που θέλει ;
Μάλλον το φέρνεις πλάγια , να μην γίνεται χρήση όπλων καθόλου.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Λωρίδες με καρφιά, τυπε μου η ελληνική αστυνομία δεν πρόκειται να αποκτήσει ουτε σε 20 χρονια αφου ειναι ακόμα στην δεκαετία τουν 80 στο θεμα του βασικού εξοπλισμού.
σε αμερικάνικη ταινία με κλεμμένη ιδέα απο gta 5,
ελικόπτερο έριξε ένα τεράστιο δίχτυ στο αυτοκίνητο του γκάγκστερ
και το σήκωσε-ακινητοποίησε στον αέρα !!! αλλά ο γκάγκστερ άνοιξε τη πόρτα κ φούνταρε στο κενό :cheesy:
Επομένως και η καλύτερη αστυνομία του κόσμου με τα πιο εξελιγμένα επιστημονικής φαντασίας μέσα ,
ευθύνεται-φταίει διότι αν δεν υπήρχε καταδίωξη με ελικόπτερο και εναέριο λάσσο ο γκάγκστερ θα ζούσε :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Αγαπητέ μου μπατσόκαυλε, δεν θα σε γράψω στα αρχιδια μου για 2η φορά.

Θα σου πω οτι μου είναι αδιάφορο.
Αν θεωρούν ότι θα αποδώσει στην αποτελεσματικοτητα της δουλειάς τους, ας τις έχουν.
Διακριτικά κάνεις την κότα δηλαδή γιατί ξέρεις πως με κάμερες θα μπουζουριάσουν το κάθε "επαναστατημένο" απολειφάδι που κάνει πόλεμο με πέτρες-ξύλα-λοστάρια.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Διακριτικά κάνεις την κότα δηλαδή γιατί ξέρεις πως με κάμερες θα μπουζουριάσουν το κάθε "επαναστατημένο" απολειφάδι που κάνει πόλεμο με πέτρες-ξύλα-λοστάρια.
Στ' αρχιδια μου, ειλικρινά, όποιος αποδεδειγμένα παρανομεί, να τιμωρείται, να τιμωρείται όπως ορίζει ο νόμος όμως.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.376
Πόντοι
3.656

Ποιός θα τους μπουζουριάσει μωρή λινάτσα ;;;;;
Το διοικητή τον πυροβόλησαν ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ !
Πήγαν να πιάσουν αυτούς που πυροβόλησαν , να τους πάρουν τις καραμπίνες και να τους τις βάλουν εκεί που πρέπει ;;;;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Βρες μου ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ .... 18χρονους .... που έχουν ΙΧΦ στο όνομά τους. Ζώον .
Δε μπορεί 18χρονος με δίπλωμα ρε ΑΧΡΗΣΤΕ να οδηγεί ΙΧΦ; Δε μπορεί 18χρονος (και νεότερος) να συμμετέχει σε εταιρικό καθεστώς; ΒΛΑΚΑ.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.376
Πόντοι
3.656
Δε μπορεί 18χρονος με δίπλωμα ρε ΑΧΡΗΣΤΕ να οδηγεί ΙΧΦ;
Να έχει στο όνομά του ΙΧΦ ρε μαλάκα ;;;;
Ο συγκεκριμένος ήταν 18 ;;;;
Δικαιούνται τα σκουλήκια να μιλάνε ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ... ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΙΧΦ ΣΤΙΣ 01.30 ;;;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom