Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 382K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.832
Πόντοι
6.256
Πρεπει να
παραιτηθεί ο προπο, δε μπορει να εξασφαλισει την ασφαλεια στη χωρα, τον γλεντάνε οι γύφτοι, πως να πιστεψουν οι ελληνες οτι μπορουμε να αντισταθουμε στους τουρκους οταν τα παράσιτα καταστρεφουν τη χώρα,
Το αφιερώνω στον ψυχακια τον αλεξ που δε βλεπει τη γινεται κατω απ τη μυτη του γιατι απλα ειναι βολεμένος του κομματος,
Ξύπνα κοιμισμένε μην κανεις οτι κοιμασαι,
@alex71

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.592
Πόντοι
1.706
Πρεπει να
παραιτηθεί ο προπο, δε μπορει να εξασφαλισει την ασφαλεια στη χωρα, τον γλεντάνε οι γύφτοι, πως να πιστεψουν οι ελληνες οτι μπορουμε να αντισταθουμε στους τουρκους οταν τα παράσιτα καταστρεφουν τη χώρα,
Το αφιερώνω στον ψυχακια τον αλεξ που δε βλεπει τη γινεται κατω απ τη μυτη του γιατι απλα ειναι βολεμένος του κομματος,
Ξύπνα κοιμισμένε μην κανεις οτι κοιμασαι,
@alex71
Υπερβολές, οι γυφταραίοι οσμίστηκαν τις εκλογές.
Αντιλήφθηκαν επίσης πως είναι κουτσό άλογο ο τσύριζας και στην δεξά τους έχουν χεσμένους.
Μόλις πάρουν το αντάλαγμα θα ξαναγυρίσουν στα τσαντίρια τους (και οι βίλες που ζουν ορισμένοι τσαντίρια καταλήγουν).

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.239
Πόντοι
2.036
Μάγκες, το πιο αποτελεσματικό φάρμακο για την εξόντωση των κατσαρί΄δων, είναι ένα χημικό που τις κάνει καννίβαλους. Τρώει δηλαδή η μία κατσαρίδα την άλλη...

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Αντιλήφθηκαν επίσης πως είναι κουτσό άλογο ο τσύριζας και στην δεξά τους έχουν χεσμένους.
Χεσμένους τους έχουν επειδή τοσες μέρες τους αφήνει να κλείνουν εθνικές οδούς, να καίνε ξένες περιουσίες, υπό αυτήν την έννοια, ναι, χεσμένους τους έχουν.

20221207_145856.jpg

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.832
Πόντοι
6.256
Υπερβολές, οι γυφταραίοι οσμίστηκαν τις εκλογές.
Μόλις πάρουν το αντάλαγμα θα ξαναγυρίσουν στα τσαντίρια τους (και οι βίλες που ζουν ορισμένοι τσαντίρια καταλήγουν).
Χτιζει η εκαστοτε κυβερνηση μια πλαστή εικόνα ασφαλειας με δικα μας λεφτα και αν παει κατι στραβα με γυφτους λαθρο κλπ τα γαμανε ολα χωρις συνεπειες, ε και μενα μου φταινε οι αρμόδιοι υπουργοι, δικαιωμά μου ειναι.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.271
Πόντοι
2.586
εγω θα σου μιλησω ως προσφατως παθων ....:coffee:
η κλοπη εμεινε στο σταδιο της αποπειρας διοτι τους επιασα επ'αυτοφωρω.
οσοι ειναι απο Θεσσαλονικη ,γνωριζουν για τη σπειρα ρομά που χτυπουσε διανα απο τα μεσα Σεπτεμβρη σχεδον σε ολο τον αστικο+περιαστικο ιστο.....απο την Ανω Ηλιουπολη και το Ωραιοκαστρο μεχρι την Πυλαια και τη Θερμη.
στο 90% των περιπτωσεων 8 με 9 το βραδακι , αυτο ειναι το ανηκουστο:shockedeyes:
μιλαμε οι τυποι ηταν χειρουργοι στη διαρρηξη,για πλακα ανοιγαν πορτες με λοστους :headbang2:
... πριν λιγο καιρο 3 ρομά μπουκαραν σπιτι μ....ΕΝΩ ημουν μεσα!
το εζησα και αυτο. ο τεταρτος περιμενε στο αμαξι για τσιλιες ,λιγο παρακατω.
προφανως νομιζαν πως κανεις δε βρισκεται μεσα λογω ελλειψης φωτισμου (που και που κανω οικονομια στο ρευμα)
....ξαφνικα λοιπον ακουω εναν θορυβο ..! και παραξενευτηκα ειναι η αληθεια !
λεω ρε πουστη μου "σεισμος εγινε","επεσε κανα βαζο" ????:2funny::2funny::2funny:
παλι καλα δεν ημουν με καμια μουνιτσα:wanker: να εβγαινα οξω με την μαλαπερδα ....χαχαχα!!!

ΤΗΝ ΩΡΑ που ΤΡΕΧΩ προς την εξωπορτα για να δω τι εγινε,φωναζω μεταξυ σοβαρου και αστειου "εεεπ! τι εχουμε εδω????"
εδω να σημειωσω πως εντος σπιτιου συνηθως τραγουδαω ρεπερτοριο Μακη Δημακη :rockon: που ειναι ο αγαπημενος των ρομά!
....πριν προλαβω να ολοκληρωσω τη φραση μου, βλεπω τον εναν φατσα καρτα... και τους αλλους δυο να ξεκινανε ΗΔΗ την..αναστροφη! με καλυμμενα χρακτηριστικα μεν ,αλλα απ 'οτι διεκρινα δεν ηταν και ...μικροσωμοι-ανηλικοι.
εβαλαν οπισθεν στην πεμπτη..και φωναζαν "αστυνομια ,μην κουνιεσαι" για να μην τους καταδιωξω
δε ξερω αν το ειπαν ετσι ή αν και αυτοι ΠΡΑΓΜΑΤΙ ξαφνιαστηκαν που υπηρχε μεσα ατομο..και τι ατομο? ο macchiato!!!:headbaning2:

ΕΝΤΑΞΕΙ ,εγω μπορει να το διασκεδαζω τωρα...αλλα αν αυτο συνεβαινε σε περιπτωσεις οπου υπαρχουν μικρα παιδια μεσα εκεινη τη στιγμη,πολυ πιθανον να τους εμενε καποιο τραυματακι ....:shockedeyes:

ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ λοιπον απο τη δικη μου εμπειρια?:coffee:
οτι ναι, πλεον εχουν αποθρασυνθει και χτυπανε αστραπιαια σε κατοικησιμες περιοχες και σε ωρες φουλ αιχμης
αυτα ειναι τα απονερα της παρατεταμενης οικονομικης κρισης....δυστυχως...! πρεπει να εχουμε το νου μας 24/7 πλεον.
ΟΜΩΣ οι ρομά ΣΥΝΗΘΩΣ διαπραττουν εγκληματα κατα ιδιοκτησιας.δε θα απειλησουν ουτε θα δολοφονησουν με κουμπουρια κλπ
παρα μονο αν επιχειρησεις να τους κοπανησεις πρωτος...βεβαια και εγω μιλω εκ του ασφαλους τωρα διοτι δεν προλαβαν να παρουν κλοπιμαια....αν τυχον επαιρναν κατι,μπορει να τους κυνηγουσα εξω,αλλα δε νομιζω οτι θα ειχα καποια τυχη....
οχι απλα δε θα τα επαιρνα πισω,αλλα τοτε πραγματι μπορει να γινοταν καμια μαλακια εκατερωθεν!

αλλης φαρας ποινικοι στη θεση τους οχι μονο δε θα τρεπονταν σε φυγη,αλλα πριν καν καταλαβω τι συμβαινει εντος σπιτιου,θα μου ειχαν φορεσει κολαρο κανεναν λοστο....και ειχαν αριθμητικη υπεροχη τυπε,αν ηθελαν μπορουσαν να κανουν το οτιδηποτε για να με ακινητοποιησουν...εστω μετα απο παλη. ηταν τρεις,ημουν ενας:think:

στην αστυνομια δεν το κατηγγειλα γιατι το θεωρησα ανουσιο. αλλωστε εχω καναδυο γνωστους στην Ασφαλεια.
επειδη εγινε μεγας ντορος ομως απο αλλες καταγγελιες ακομη και στο Ραδιο Θεσσαλονικη και επειδη το θεμα εφτασε μεχρι τα υψηλα κλιμακια, εξαρθρωσαν τη συγκεκριμενη συμμορια τελικα πριν κανα 20μερο.
σαμπως και τι θα γινει τωρα? θα κατσουν δυο χρονια μεσα(το πολυ) και μετα ξανα μανα.

ΑΝ θελεις τη γνωμη μου παντως,στην προκειμενη για 20 γαμημενα ευρω δεν πυροβολας ΟΥΤΕ καν στον αερα...:uglystupid:
εγινε η στραβη τωρα και αντε να ηρεμησεις τα πνευματα...η φαση θυμιζει εντονα black lives matter απο Αμερικη. και οχι αδικα.
για μενα χρειαζονται α) εκ βαθρων αλλαγη του ποινικου κωδικα και β) "εκκαθαρισεις" σε καποια σωματα σωματα της αστυνομιας.
μερικοι δεν αξιζουν να βρισκονται ουτε σε... γραφεια.

Φίλε μου πολύ διασκεδαστική η ιστορία σου.

Το θέμα είναι πως είπες στο προηγούμενο ποστ είπες πως δεν κάνουν δολοφονίες κτλπ όπως οι "σκληροί ποινικοί".

Το οποίο είναι τεράστιο λάθος. Οι γύφτοι κάνουν συνέχεια εγκλήματα, συνέχεια κλέβουν κτλπ 24/7. Σου φαίνονται όχι τόσο κακοί γιατί σε σχέση με τα αμέτρητα εγκλήματα που κάνουν δεν σκοτώνουν τόσο συχνά.
Στις 100,000 κλοπές κάνουν και 10 φόνους. Ο σκληρός ποινικός που λες σε 10 κλοπές θα κάνιε και 5 φόνους.

Ξεχνάμε την γιαγιά που την πάτησαν με το αμάξι αφού της πήραν την αλυσίδα; Παππούδες που έχουν στραγγαλίσει στα σπίτια τους;
Πόσους βιασμούς έχουν κάνει;

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.822
Πόντοι
3.656
ξεροχύνω με :wanker:μυθιστορήματα :wanker:ρομαλαθρολάγνων
ο ένας τάχα τους τσάκιζε στο ξύλο αλλά μπλα μπλα και κορόμηλο το δάκρυ στο τέλος φταίει η αστυνομία
και ο άλλος μπλα μπλα δήθεν του έσπασαν τη πόρτα για μπούκα αλλά μπλα μπλα κ δώστου κλάμα στη σαπουνόπερα φταίει η αστυνομία
:wanker: :2funny:

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
εγω θα σου μιλησω ως προσφατως παθων ....:coffee:
η κλοπη εμεινε στο σταδιο της αποπειρας διοτι τους επιασα επ'αυτοφωρω.
οσοι ειναι απο Θεσσαλονικη ,γνωριζουν για τη σπειρα ρομά που χτυπουσε διανα απο τα μεσα Σεπτεμβρη σχεδον σε ολο τον αστικο+περιαστικο ιστο.....απο την Ανω Ηλιουπολη και το Ωραιοκαστρο μεχρι την Πυλαια και τη Θερμη.
στο 90% των περιπτωσεων 8 με 9 το βραδακι , αυτο ειναι το ανηκουστο:shockedeyes:
μιλαμε οι τυποι ηταν χειρουργοι στη διαρρηξη,για πλακα ανοιγαν πορτες με λοστους :headbang2:
... πριν λιγο καιρο 3 ρομά μπουκαραν σπιτι μ....ΕΝΩ ημουν μεσα!
το εζησα και αυτο. ο τεταρτος περιμενε στο αμαξι για τσιλιες ,λιγο παρακατω.
προφανως νομιζαν πως κανεις δε βρισκεται μεσα λογω ελλειψης φωτισμου (που και που κανω οικονομια στο ρευμα)
....ξαφνικα λοιπον ακουω εναν θορυβο ..! και παραξενευτηκα ειναι η αληθεια !
λεω ρε πουστη μου "σεισμος εγινε","επεσε κανα βαζο" ????:2funny::2funny::2funny:
παλι καλα δεν ημουν με καμια μουνιτσα:wanker: να εβγαινα οξω με την μαλαπερδα ....χαχαχα!!!

ΤΗΝ ΩΡΑ που ΤΡΕΧΩ προς την εξωπορτα για να δω τι εγινε,φωναζω μεταξυ σοβαρου και αστειου "εεεπ! τι εχουμε εδω????"
εδω να σημειωσω πως εντος σπιτιου συνηθως τραγουδαω ρεπερτοριο Μακη Δημακη :rockon: που ειναι ο αγαπημενος των ρομά!
....πριν προλαβω να ολοκληρωσω τη φραση μου, βλεπω τον εναν φατσα καρτα... και τους αλλους δυο να ξεκινανε ΗΔΗ την..αναστροφη! με καλυμμενα χρακτηριστικα μεν ,αλλα απ 'οτι διεκρινα δεν ηταν και ...μικροσωμοι-ανηλικοι.
εβαλαν οπισθεν στην πεμπτη..και φωναζαν "αστυνομια ,μην κουνιεσαι" για να μην τους καταδιωξω
δε ξερω αν το ειπαν ετσι ή αν και αυτοι ΠΡΑΓΜΑΤΙ ξαφνιαστηκαν που υπηρχε μεσα ατομο..και τι ατομο? ο macchiato!!!:headbaning2:

ΕΝΤΑΞΕΙ ,εγω μπορει να το διασκεδαζω τωρα...αλλα αν αυτο συνεβαινε σε περιπτωσεις οπου υπαρχουν μικρα παιδια μεσα εκεινη τη στιγμη,πολυ πιθανον να τους εμενε καποιο τραυματακι ....:shockedeyes:

ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ λοιπον απο τη δικη μου εμπειρια?:coffee:
οτι ναι, πλεον εχουν αποθρασυνθει και χτυπανε αστραπιαια σε κατοικησιμες περιοχες και σε ωρες φουλ αιχμης
αυτα ειναι τα απονερα της παρατεταμενης οικονομικης κρισης....δυστυχως...! πρεπει να εχουμε το νου μας 24/7 πλεον.
ΟΜΩΣ οι ρομά ΣΥΝΗΘΩΣ διαπραττουν εγκληματα κατα ιδιοκτησιας.δε θα απειλησουν ουτε θα δολοφονησουν με κουμπουρια κλπ
παρα μονο αν επιχειρησεις να τους κοπανησεις πρωτος...βεβαια και εγω μιλω εκ του ασφαλους τωρα διοτι δεν προλαβαν να παρουν κλοπιμαια....αν τυχον επαιρναν κατι,μπορει να τους κυνηγουσα εξω,αλλα δε νομιζω οτι θα ειχα καποια τυχη....
οχι απλα δε θα τα επαιρνα πισω,αλλα τοτε πραγματι μπορει να γινοταν καμια μαλακια εκατερωθεν!

αλλης φαρας ποινικοι στη θεση τους οχι μονο δε θα τρεπονταν σε φυγη,αλλα πριν καν καταλαβω τι συμβαινει εντος σπιτιου,θα μου ειχαν φορεσει κολαρο κανεναν λοστο....και ειχαν αριθμητικη υπεροχη τυπε,αν ηθελαν μπορουσαν να κανουν το οτιδηποτε για να με ακινητοποιησουν...εστω μετα απο παλη. ηταν τρεις,ημουν ενας:think:

στην αστυνομια δεν το κατηγγειλα γιατι το θεωρησα ανουσιο. αλλωστε εχω καναδυο γνωστους στην Ασφαλεια.
επειδη εγινε μεγας ντορος ομως απο αλλες καταγγελιες ακομη και στο Ραδιο Θεσσαλονικη και επειδη το θεμα εφτασε μεχρι τα υψηλα κλιμακια, εξαρθρωσαν τη συγκεκριμενη συμμορια τελικα πριν κανα 20μερο.
σαμπως και τι θα γινει τωρα? θα κατσουν δυο χρονια μεσα(το πολυ) και μετα ξανα μανα.

ΑΝ θελεις τη γνωμη μου παντως,στην προκειμενη για 20 γαμημενα ευρω δεν πυροβολας ΟΥΤΕ καν στον αερα...:uglystupid:
εγινε η στραβη τωρα και αντε να ηρεμησεις τα πνευματα...η φαση θυμιζει εντονα black lives matter απο Αμερικη. και οχι αδικα.
για μενα χρειαζονται α) εκ βαθρων αλλαγη του ποινικου κωδικα και β) "εκκαθαρισεις" σε καποια σωματα σωματα της αστυνομιας.
μερικοι δεν αξιζουν να βρισκονται ουτε σε... γραφεια.
Άλλη φορά πες τους να σου ρίξουν και κάνα μανίκι. :jerking:
:jerking:
:2funny:
:2funny:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.672
Πόντοι
3.715
όσο και να μην τους γουστάρω τους γιούφτους, περισσότερο δε γουστάρω τους ψυχοπαθείς πιστολέροζ με στολή. Φυσικά και δεν έπρεπε να πυροβολήσει ο δημόσιος υπάλληλος τον 16χρονο. Υπήρχαν πολλές επιλογές πιο ήπιας ακινητοποίησης από τη χρήση όπλου με στόχευση κι εκτέλεση. Δεν εξωστρακίστηκε κάποια σφαίρα, δεν υπήρξε ζαρντινιέρα.
Υπάρχει λογαριασμός τώρα που πρέπει να πληρωθεί.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
όσο και να μην τους γουστάρω τους γιούφτους, περισσότερο δε γουστάρω τους ψυχοπαθείς πιστολέροζ με στολή. Φυσικά και δεν έπρεπε να πυροβολήσει ο δημόσιος υπάλληλος τον 16χρονο. Υπήρχαν πολλές επιλογές πιο ήπιας ακινητοποίησης από τη χρήση όπλου με στόχευση κι εκτέλεση. Δεν εξωστρακίστηκε κάποια σφαίρα, δεν υπήρξε ζαρντινιέρα.
Υπάρχει λογαριασμός τώρα που πρέπει να πληρωθεί.
Αυτό ακριβώς τους γράφω τόσες μέρες.
Μια κατάλληλα εκπαιδευμένη αστυνομία θα τον είχε συλλάβει σώο και δεν θα συζητούσαμε τίποτα από όλα αυτά τώρα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.396
Πόντοι
9.931
Τύποι αριστεροί και δεξιοι να μην ξεχάσουμε στις επόμενες εκλογες να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, επειδή ο ενας θα μας τάξει μικρή μείωση στην φορολογία, ο αλλος ελάχιστη αύξηση στο μισθο και την συνταξη και ο τρίτος ενα νεο επιδομα....είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.396
Πόντοι
9.931
Αυτό ακριβώς τους γράφω τόσες μέρες.
Μια κατάλληλα εκπαιδευμένη αστυνομία θα τον είχε συλλάβει σώο και δεν θα συζητούσαμε τίποτα από όλα αυτά τώρα.
Τα αρχιδια μου θα συλλαβανε τυπε... Ο Γυφτος ετρεχε και πέρναγε τα κόκκινα και τα STOP για να χωθεί στα γύφτικα, απο εκείνη τι στιγμη η υπόθεση θα τέλειωνε γιατι κανεις αστυνομικος δεν θα εμπαινε μεσα στο γκετο για να το συλλάβει.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.396
Πόντοι
9.931
Και ναι οταν κάποιος κινείται με μεγάλη ταχύτητα μεσα στον ιστο της πολης και παραβιάζει κόκκινα και STOP τοτε τον σταματάς με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.
Δεν μπα να ειναι γυφτος, δεν μπα να ειναι 80χρονος παππούς η 15 μαθητής!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Τα αρχιδια μου θα συλλαβανε τυπε... Ο Γυφτος ετρεχε και πέρναγε τα κόκκινα και τα STOP για να χωθεί στα γύφτικα, απο εκείνη τι στιγμη η υπόθεση θα τέλειωνε γιατι κανεις αστυνομικος δεν θα εμπαινε μεσα στο γκετο για να το συλλάβει.
Εκεί ακριβώς ξεκινάει το πρόβλημα.
Μια αστυνομία που φοβάται να κανει το καθήκον της με τον σωστό τρόπο, ή ακομα χειροτερα να μην ξερει τι πρέπει να κάνει και να προβεί σε ατόπημα στο τελος.
Αν ηταν πιο ικανοι θα ειχαν λειτουργήσει και πιο μεθοδικα.
Μπορώ να σου βρω χίλια επιχειρηματα ότι η αστυνομία έκανε μαλακια που πυροβόλησε, και πόσο μάλλον δε, στο κεφάλι.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.396
Πόντοι
9.931
Εκεί ακριβώς ξεκινάει το πρόβλημα.
Μια αστυνομία που φοβάται να κανει το καθήκον της με τον σωστό τρόπο, ή ακομα χειροτερα να μην ξερει τι πρέπει να κάνει και να προβεί σε ατόπημα στο τελος.
Αν ηταν πιο ικανοι θα ειχαν λειτουργήσει και πιο μεθοδικα.
Μπορώ να σου βρω χίλια επιχειρηματα ότι η αστυνομία έκανε μαλακια που πυροβόλησε, και πόσο μάλλον δε, στο κεφάλι.
Συνεχίζεις και επιμένεις οτι μεσα στην αναμπουμπούλα, τον κακο χαμο και με την αδρεναλίνη στο φουλ ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΣ αστυνομικος κατάφερε και σημάδεψε στο κεφαλι....οκ εγινε...

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Συνεχίζεις και επιμένεις οτι μεσα στην αναμπουμπούλα, τον κακο χαμο και με την αδρεναλίνη στο φουλ ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΣ αστυνομικος κατάφερε και σημάδεψε στο κεφαλι....οκ εγινε...
Τουναντίον, είναι τόσο άχρηστος που ηθελε να τον εκφοβισει, αλλά είναι και τοσο ΑΝΕΚΠΑΊΔΕΥΤΟΣ, όπως πολύ σωστά έγραψες, που τελικά τον πέτυχε στο κεφάλι.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.396
Πόντοι
9.931
Η κοινη λογική λεει οτι οταν κάποιος έρχεται καταπάνω σου με ενα αυτοκίνητο ειτε εισαι αστυνομικος ειτε εισαι ενας απλος πολίτης που τυγχάνει να κρατάς οπλο, ρίχνεις στον οδηγο και οχι στο αυτοκινητο και κανενα ρολο δεν παίζει αν ο οδηγος ειναι 16χρονος, 50χρονος η 80χρονος.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Η κοινη λογική λεει οτι οταν κάποιος έρχεται καταπάνω σου με ενα αυτοκίνητο ειτε εισαι αστυνομικος ειτε εισαι ενας απλος πολίτης που τυγχάνει να κρατάς οπλο, ρίχνεις στον οδηγο και οχι στο αυτοκινητο και κανενα ρολο δεν παίζει αν ο οδηγος ειναι 16χρονος, 50χρονος η 80χρονος.
"Απλός πολίτης που τυγχάνει να κρατάς οπλο" μαλιστα, ενδιαφέρον.

Όταν επί 3 μέρες τώρα λες ένα σωρό ψέμματα, αλλάζεις τα δεδομένα του συμβάντος, ότι μια "μας εμβολισε" την άλλη οτι "προσπάθησε να μας εμβολισει αλλά δεν τα κατάφερε" , βρίσκεσαι σε σύγχυση ως αστυνομία, και η φωλίτσα σου είναι χεσμένη.
Και τελικά, ο 16χρονος βρίσκεται με σφαίρα στο ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ του κεφαλιου.
Το αποτέλεσμα της όλης υπόθεσης ξέρεις ποιο είναι;
Ο αστυνομικος κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει την δουλειά του, και η οικογένεια του πιτσιρικά θα πάρει κάτι χιλιάρικα αποζημίωση.
Αν εσύ το λες αυτό επιτυχία, καλώς.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Η κοινή λογική λέει μαζέψτε τα παπούτσια σας από τις πόρτες γιατί ανεβαίνουν όλοι οι γύφτοι Θεσσαλονίκη και θα κλέψουν μέχρι και τις γλάστρες απ' τα μπαλκόνια .
Κάθεσαι τζάμπα και συζητάς με τον Τσε Γκεβάρα του μπουρδέλα που αντί να βλέπει σε τι χάλια καταντησαμε μας κάνει μάθημα αστυνομικής εκπαίδευσης ..
Η κοινή λογικοί είναι επιτέλους το κράτος να κάνει ντου στους καταυλισμούς και να τελειώνει αυτή η ιστορία .
Βγες στο μπαλκόνι σου και ρίξε μια σφαίρα με την καραμπίνα τώρα ,να δεις σε πέντε λεπτά πόσοι αστυνομικοί θα είναι μέσα στο σπίτι σου

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
"Απλός πολίτης που τυγχάνει να κρατάς οπλο" μαλιστα, ενδιαφέρον.

Όταν επί 3 μέρες τώρα λες ένα σωρό ψέμματα, αλλάζεις τα δεδομένα του συμβάντος, ότι μια "μας εμβολισε" την άλλη οτι "προσπάθησε να μας εμβολισει αλλά δεν τα κατάφερε" , βρίσκεσαι σε σύγχυση ως αστυνομία, και η φωλίτσα σου είναι χεσμένη.
Και τελικά, ο 16χρονος βρίσκεται με σφαίρα στο ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ του κεφαλιου.
Το αποτέλεσμα της όλης υπόθεσης ξέρεις ποιο είναι;
Ο αστυνομικος κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει την δουλειά του, και η οικογένεια του πιτσιρικά θα πάρει κάτι χιλιάρικα αποζημίωση.
Αν εσύ το λες αυτό επιτυχία, καλώς.
Αγαπητέ μου επαναστάτη, σε ρωτάω για 2η φορά.

Ποια είναι η γνώμη σου για κάμερες σε στολές και περιπολικά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom