Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 382K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.292
Πόντοι
3.936

Μπορείτε να συνεχίσετε κάποιοι εδω μεσα να ρουφάτε γύφτικη κωλοτρυπιδα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.292
Πόντοι
3.936
Ο ζακ είναι η ενναλακτικια πουστρα που μπήκε να κλέψει τον άνθρωπο και του έκλεισε το σπίτι και το μαγαζι και του κατέστρεψε τη ζωή;
ποιος έκλεισε το σπίτι ποιου είναι το ερώτημα. εάν ήταν κανένα ρομα θα το είχαν πούδρα

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Οτι πρέπει για την αποψινή βραδια, βρίσκεις ενα καλο σημείο, ξαπλώνεις 5-6 γυφτους και εξαφανίζεσαι στην αναμπουμπούλα.
μακάρι να είμαστε όπως η Αμερικάνοι
να μπορούμε να ρίχνουμε χωρίς πρόβλημα ,αν κάποιο σκουπίδι μπει στην ιδιοκτησία μας

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.096
Πόντοι
5.006
καλα να παθουν που στειλανε την πυροσβεστικη να τους λούσει με το ζόρι...
δεν θελουν λεμε ρε!!!! δεν γουστάρουν να πλυθουν!!!!
:confused: :confused: :confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.394
Πόντοι
9.931

Ολα καλα τυποι μου, μονο πυροβολούν και ρίχνουν ξυλο μεχρι τωρα... Δεν εχουν έρθει ακόμα να μας γαμησουν!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.687
Πόντοι
3.656
στο μεταξύ στην αμέρικα το ar-15 πωλείται στα wallmart , όπως πουλάνε εδώ τις σαγιονάρες, για 800$ .....

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.292
Πόντοι
3.936

Ολα καλα τυποι μου, μονο πυροβολούν και ρίχνουν ξυλο μεχρι τωρα... Δεν εχουν έρθει ακόμα να μας γαμησουν!!
έτσι να τα κάψουν όλα. εμείς πληρώνουμε τα σκατομουνοπανα

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.420
Πόντοι
8.346
Οπότε τους συμφέρει θυμούνται τους νόμους κ το κράτος. Να πάνε να γαμηθουν κ αυτοι κ τα κόμματα που τους χαϊδεύουν

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496

Τι γινεται; Ατακτη υποχωρηση; Μπηκαν στη πολη οι εχθροι; Η εκκενωση της Σμυρνης; Εκκενωση της Ανατολικης Θρακης;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.420
Πόντοι
8.346
Ο θεωδορικακος αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.. δεν βρέχει σε φτύνουν. Συγχαρητήρια πήρε πίσω ένα κτίριο υπό κατάληψη. Το ότι τα γυφταρια σπανε καινε κ ρημάζουν επειδή δεν τους αφήνουν να κάνουν ότι γουστάρουν είναι ψιλά γράμματα

_TELIS_

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2022
Like
544
Πόντοι
81
Δυστυχώς η Ελλάδα από το 1980 και μετά έχει διαλυθεί από την ΑΡΙΣΤΕΡΙΛΑ

Κάθε χρόνο όλο και θα αυξάνεται η εγκληματικότητα από την στιγμή που υπάρχει ατιμωρησία και σε περίπτωση που κάποιος αστυνομικός κάνει το καθήκον του, σχεδόν ολόκληρο το πολιτικό σύστημα στρέφεται εναντίον του και υπέρ του εγκληματία

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.946
Πόντοι
456

εγω θα σου μιλησω ως προσφατως παθων ....:coffee:
η κλοπη εμεινε στο σταδιο της αποπειρας διοτι τους επιασα επ'αυτοφωρω.
οσοι ειναι απο Θεσσαλονικη ,γνωριζουν για τη σπειρα ρομά που χτυπουσε διανα απο τα μεσα Σεπτεμβρη σχεδον σε ολο τον αστικο+περιαστικο ιστο.....απο την Ανω Ηλιουπολη και το Ωραιοκαστρο μεχρι την Πυλαια και τη Θερμη.
στο 90% των περιπτωσεων 8 με 9 το βραδακι , αυτο ειναι το ανηκουστο:shockedeyes:
μιλαμε οι τυποι ηταν χειρουργοι στη διαρρηξη,για πλακα ανοιγαν πορτες με λοστους :headbang2:
... πριν λιγο καιρο 3 ρομά μπουκαραν σπιτι μ....ΕΝΩ ημουν μεσα!
το εζησα και αυτο. ο τεταρτος περιμενε στο αμαξι για τσιλιες ,λιγο παρακατω.
προφανως νομιζαν πως κανεις δε βρισκεται μεσα λογω ελλειψης φωτισμου (που και που κανω οικονομια στο ρευμα)
....ξαφνικα λοιπον ακουω εναν θορυβο ..! και παραξενευτηκα ειναι η αληθεια !
λεω ρε πουστη μου "σεισμος εγινε","επεσε κανα βαζο" ????:2funny::2funny::2funny:
παλι καλα δεν ημουν με καμια μουνιτσα:wanker: να εβγαινα οξω με την μαλαπερδα ....χαχαχα!!!

ΤΗΝ ΩΡΑ που ΤΡΕΧΩ προς την εξωπορτα για να δω τι εγινε,φωναζω μεταξυ σοβαρου και αστειου "εεεπ! τι εχουμε εδω????"
εδω να σημειωσω πως εντος σπιτιου συνηθως τραγουδαω ρεπερτοριο Μακη Δημακη :rockon: που ειναι ο αγαπημενος των ρομά!
....πριν προλαβω να ολοκληρωσω τη φραση μου, βλεπω τον εναν φατσα καρτα... και τους αλλους δυο να ξεκινανε ΗΔΗ την..αναστροφη! με καλυμμενα χρακτηριστικα μεν ,αλλα απ 'οτι διεκρινα δεν ηταν και ...μικροσωμοι-ανηλικοι.
εβαλαν οπισθεν στην πεμπτη..και φωναζαν "αστυνομια ,μην κουνιεσαι" για να μην τους καταδιωξω
δε ξερω αν το ειπαν ετσι ή αν και αυτοι ΠΡΑΓΜΑΤΙ ξαφνιαστηκαν που υπηρχε μεσα ατομο..και τι ατομο? ο macchiato!!!:headbaning2:

ΕΝΤΑΞΕΙ ,εγω μπορει να το διασκεδαζω τωρα...αλλα αν αυτο συνεβαινε σε περιπτωσεις οπου υπαρχουν μικρα παιδια μεσα εκεινη τη στιγμη,πολυ πιθανον να τους εμενε καποιο τραυματακι ....:shockedeyes:

ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ λοιπον απο τη δικη μου εμπειρια?:coffee:
οτι ναι, πλεον εχουν αποθρασυνθει και χτυπανε αστραπιαια σε κατοικησιμες περιοχες και σε ωρες φουλ αιχμης
αυτα ειναι τα απονερα της παρατεταμενης οικονομικης κρισης....δυστυχως...! πρεπει να εχουμε το νου μας 24/7 πλεον.
ΟΜΩΣ οι ρομά ΣΥΝΗΘΩΣ διαπραττουν εγκληματα κατα ιδιοκτησιας.δε θα απειλησουν ουτε θα δολοφονησουν με κουμπουρια κλπ
παρα μονο αν επιχειρησεις να τους κοπανησεις πρωτος...βεβαια και εγω μιλω εκ του ασφαλους τωρα διοτι δεν προλαβαν να παρουν κλοπιμαια....αν τυχον επαιρναν κατι,μπορει να τους κυνηγουσα εξω,αλλα δε νομιζω οτι θα ειχα καποια τυχη....
οχι απλα δε θα τα επαιρνα πισω,αλλα τοτε πραγματι μπορει να γινοταν καμια μαλακια εκατερωθεν!

αλλης φαρας ποινικοι στη θεση τους οχι μονο δε θα τρεπονταν σε φυγη,αλλα πριν καν καταλαβω τι συμβαινει εντος σπιτιου,θα μου ειχαν φορεσει κολαρο κανεναν λοστο....και ειχαν αριθμητικη υπεροχη τυπε,αν ηθελαν μπορουσαν να κανουν το οτιδηποτε για να με ακινητοποιησουν...εστω μετα απο παλη. ηταν τρεις,ημουν ενας:think:

στην αστυνομια δεν το κατηγγειλα γιατι το θεωρησα ανουσιο. αλλωστε εχω καναδυο γνωστους στην Ασφαλεια.
επειδη εγινε μεγας ντορος ομως απο αλλες καταγγελιες ακομη και στο Ραδιο Θεσσαλονικη και επειδη το θεμα εφτασε μεχρι τα υψηλα κλιμακια, εξαρθρωσαν τη συγκεκριμενη συμμορια τελικα πριν κανα 20μερο.
σαμπως και τι θα γινει τωρα? θα κατσουν δυο χρονια μεσα(το πολυ) και μετα ξανα μανα.

ΑΝ θελεις τη γνωμη μου παντως,στην προκειμενη για 20 γαμημενα ευρω δεν πυροβολας ΟΥΤΕ καν στον αερα...:uglystupid:
εγινε η στραβη τωρα και αντε να ηρεμησεις τα πνευματα...η φαση θυμιζει εντονα black lives matter απο Αμερικη. και οχι αδικα.
για μενα χρειαζονται α) εκ βαθρων αλλαγη του ποινικου κωδικα και β) "εκκαθαρισεις" σε καποια σωματα σωματα της αστυνομιας.
μερικοι δεν αξιζουν να βρισκονται ουτε σε... γραφεια.

Τελευταία τροποποίηση:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.946
Πόντοι
456
Απο τι στιγμη που ειναι Έλληνες πολίτες για ποιο λογο πρέπει να παίρνουν επιπλέον επιδόματα απο αυτα που παίρνει ενας «κανονικος» Έλληνας;;

γι' αυτο οι ρομά φταίνε ή οι πολιτικάντηδες που τα παρασχουν αβερτα και δεν προσπαθουν να τους ενταξουν στην κοινωνια?

γνωριζεις εστω εναν Ελληνα που του δινουν επιδομα και το..αρνειται? :confused: :confused:

παρεμπιπτοντως,περιοπτη θεση στη λιστα των επιδοματουχων βρισκονται οι υπηρετουντες στα σωματα ασφαλειας...

καλημερα συντεκνε @troubaman :coffee: για να το ελαφρυνουμε παντως ,ωραια γουστα πρεπει να βγαζουν στα πανηγυρια τους :rockon:

εσυ @Sub-Zero τι γνωμη εχεις επ 'αυτου ??? για κοζαρε στην αρχη:worship:

Τελευταία τροποποίηση:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.504
Πόντοι
2.357

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.507
Πόντοι
206
ΓΥΦΤΟΙ:ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΕΓΩ:
unnamed.jpg

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.507
Πόντοι
206
Τα ελληνέζικα MME έχουν επιδοθεί σε διαγωνισμό virtue signaling Δικαιωματισμού/Αντιρατσισμού (με μια λέξη Wokeness)δεν ξέρω τι είναι πιο εμετικό οι ΓΙΟΥΦΤΟΙ ή η στημένη υποκρισία τους προς εξυπηρέτηση woke ατζέντας
Το πασοκοΚράτος&η νομενκλατούρα που το διοικεί εδώ&42 χρόνια αν δεν υπήρχαν ΓΙΟΥΦΤΟΙ θα έπρεπε να τους ανακαλύψει.Τρομερή μπίζνα για δημόσιους κηφήνες,αριστερούς αλληλέγγυους,δικηγόρους μαφιόζους,παιδέρες, μαστροπούς,Πρεζέμπορες/πρεζάκια,διεφθαρμένους μπάτσους&ψηφοθήρες πολιτικάντηδες
Όλη η Ελληνική κοινωνία δύναται να παραδοθεί στον πρωτογονισμό των ΓΥΦΤΩΝ και να καεί λόγω αντιρατσιστικού virtue signaling &Woke ιδεοληψίας του Κούλη
&της κυβέρνησης του ΑΝΤΕ ΜΑΝΤΡΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΦΤΟ ΟΡΚ ΡΕ ΓΑΛΑΖΑΙΟΙ!

Προσκυνά πολ.ορθότητα&Δικαιωματισμό(Wokeness) το παράρτημα στο Ελλαδιστάν Δημοκρατικού Κόμματος ΗΠΑ που λέγεται ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΝΔ ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΥΦΤΟ.
Εκπληκτικό σημάδι&οικονομία στα πυρομαχικά ο ήρωας Αστυνομικός ...'Robocop' κανονικός αν γίνει πόλεμος με Τουρκία τον θέλω 1η γραμμή
Paul Verhoeven Robocop GIF by Filmin

Τελευταία τροποποίηση:
  • Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.674
Πόντοι
2.306
Ωραία, σε ρωτάω κάτι απλό, γιατί έτρεξε;
Εγώ εξήγησα τον λόγο, επειδη τον καταδιωξαν και φοβήθηκε.
Εσύ τι μπορείς να αντικρουσεις εδω;
Εγω σου απαντησα πιο πανω.
υπαρχει και μια αλλη εκδοχη, που δεν υποστηριζω, η οποια λεει οτι οταν κλεβεις βενζινη ή αλλα αγαθα την κοπανας γρηγορα να μην σε πιασουν και σε πλακωσουν στις μπουνιες αυτοι που τους εκλεψες.
οταν εισαι κλεφτης και ζεις παραβατικη ζωη.
Δεν τη πιστευω ομως, συνηθως τρεχεις οταν εχεις συνδρομο καταδιωξης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom