Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.928
- Πόντοι
- 3.656
Προσωπική μου άποψη είναι ότι την έχει πάρει και λίγο η μπάλα της δημοσιότητας. Αλλά μένω στην άποψη μου ως προς το ότι ένας άνθρωπος όπως αυτή έχει το ακαταλόγιστο.η μητερα Φυσσα θα μπορουσε να διαχειριστει με μεγαλυτερη αξιοπρεπεια το θανατο του γιου της....
απο τη στιγμη που σχεδον ολη η πρωην βουλευτικη ομαδα της ΧΑ φυλακιστηκε....ακομα και ατομα δηλαδη που δεν ηταν μπλεγμενα στο φονο (οπως ο Κασιδιαρης)....τι αλλο επιδιωκει... ???
οι μητεραδες των ΑΛΚΗ ΚΑΜΠΑΝΟΥ και των 2 Χρυσαυγιτων απο το Νεο Ηρακλειο τι επρεπε να κανουν δηλαδη?
σε αυτες τις 3 περιπτωσεις δεν υπηρξε καν συμπλοκη.....σε περιπτωση που το ξεχνας...στο Κερατσινι εγινε μαχη...
εδω να τονισω πως ....ο Κασιδιαρης οσο δεν κοβει μαχαιρι τις επαφες του με διαφορα καραγκιοζακια της Χρυσης Αυγης(τα οποια βλεπουμε να συρρεουν στη δικη του και να τρολαρουν την μητερα Φυσσα),να μην περιμενει να τον παρουν στα σοβαρα αρκετοι δεξιοι που σκεφτονται να τον ψηφισουν....
Εγώ προσωπικά λυπάμαι το ίδιο και για τους 2 Χρυσαυγίτες που δολοφονήθηκαν διότι ήταν παιδιά που τους είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου τα καθάρματα οι ναζί...και σκοτώθηκαν χωρίς να ξέρουν γιατί. Παιδιά με μάνες ήταν και αυτοί. Δεν διαχωρίζω τα θύματα σε δεξιούς και αριστερούς.
Ο Κασιδιάρης είναι ένας εγκληματίας και αυτός ρε τύπε..τι να ψηφίσουν? νομίζεις ότι είναι καλύτερος από τους μαφιόζους και τους μπράβους που απάρτιζαν την χρυσή αυγή? Επειδή αυτός είναι λιγότερο όρκ και έχει καλό και συγκροτημένο λόγο?