Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κάνε και καμιά βόλτα προς τα εκεί δεν έχεις ακούσει που λένε τουρίστ Μενιδιάτ?απάντησα στην τύχη, χωρίς να ξέρω.
κάνε και καμιά βόλτα προς τα εκεί δεν έχεις ακούσει που λένε τουρίστ Μενιδιάτ?απάντησα στην τύχη, χωρίς να ξέρω.
αν διαβάσεις καλά θα καταλάβεις ότι δεν κατακρίνουμε την εκεί περιοχή αλλά την κρίνουμε σαν τόπο διακοπών μας το καλοκαίρι.γεια σας παιδια.πρωτη φορα μιλαω εδω.ειναι λαθος να κρινετε ετσι μια ολοκληρη περιοχη οπως το μενιδι.δηλαδη στις ΙΝ περιοχες που κλεβουν,σκοτωνουν κ πουλαν ναρκωτικα κ ολα αυτα απο υποτιθεμενους κυριλε ειναι καλυτερα?υπαρχουν σιγουρα λαθη κ καταστασεις αλλα εμενα ειναι ο τοπος μου.ευχαριστω κ συγνωμη για την παρεμβαση.
Ο Πελε....
Παει γερασε και αυτος...τον θυμαμαι που επαιζε στην ΑΕΜ....
όταν έπαιρνε την μπάλα πλάκωνε στης τρίπλες την αντίπαλη ομάδα και αφού τους πέρναγε 3 φορές τον κάθε ένα ήταν ικανός με το μυαλό που κουβάλαγε να την δώσει στα χέρια του τερματοφύλακα....Βασικα πρεπει να δουλευει στο Δημο στο Μενιδι τωρα. Ειχε παιξει σε ολες τις ομαδες του ανεξαρτητου! Πολυ τρελα!
το παρών θρέντ είναι ανάλογο της εκπομπής μένουμε Ελλάδα το θρεντ εντάσσεται στην ενότητα μένουμε Αττική...οκ.συγνωμη αν παρεξηγησα κατι.η σελιδα ειναι φοβερη κ χαιρομαι που ειμαι μελος
το παρών θρέντ είναι ανάλογο της εκπομπής μένουμε Ελλάδα το θρεντ εντάσσεται στην ενότητα μένουμε Αττική...
Μένουμε Μενίδι, κι ας το χτίσουν μέχρι το Καζίνο...
Μένουμε Μενίδι, κι ας το χτίσουν μέχρι το Καζίνο...
γεμίσαμε ντι Αρβανίτ....Πατριωτης μου εισαι εσυ???
εχει!! στην οδυσσεως 3-4 οικοπεδα!!Αμα βρεις οικοπεδο να χτισεις εκει που λες εμενα να με
Πατριωτης μου εισαι εσυ???
εχει!! στην οδυσσεως 3-4 οικοπεδα!!
κι εγω απο εκει ειμαι!!