You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
GTA V
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Περιμένω πως και πως.Εδώ θα συζητάμε τα πάντα όλα για το GTA V,το παιχνίδι μύθος που αναμένεται απο όλο τον κόσμο..Όλοι οι φανς εδώ!
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
γιατι το λες αυτο?εμενα με εντυπωσιασε!ειδικα τα epxpansions lost and damned και η μπαλαντα του γκει τονυ ηταν ολα τα λεφτα!Ελπίζω ότι καταλάβανε τι σκουπίδι φτιάξανε στο GTA IV και θα το διορθώσουν. Αλλιώς Saints Row.
Επισκέπτης
Θεωρω το GTA San Andreas αξεπεραστο. Μακαρι να καταφερουν να φτιαξουν κατι ισαξιο με το San Andreas αλλα φοβαμε οτι εκει στη Rockstar εχουν βολευτει στο ονομα που εφτιαξαν και θα μας σερβιρουν καμια πατατα σαν το IV.
To καινουριο GTA για να ειναι καλο θα πρεπει να εχει.
Μεγαλο χαρτη, ωραια τοπια, πολλα μαγαζια, γυμναστηριο, ραδιοφωνικους σταθμους με πολλα και διαφορετικα ειδη μουσικης (π.χ. στο IV ο σταθμος που επaιζε reggae ειχε μονο τραγουδια του Bob Marley) και φυσικα καλο σεναριο και γραφικα. Υπομονη και βλεπουμε.
Μεγαλο χαρτη, ωραια τοπια, πολλα μαγαζια, γυμναστηριο, ραδιοφωνικους σταθμους με πολλα και διαφορετικα ειδη μουσικης (π.χ. στο IV ο σταθμος που επaιζε reggae ειχε μονο τραγουδια του Bob Marley) και φυσικα καλο σεναριο και γραφικα. Υπομονη και βλεπουμε.
Θεωρω το GTA San Andreas αξεπεραστο. Μακαρι να καταφερουν να φτιαξουν κατι ισαξιο με το San Andreas αλλα φοβαμε οτι εκει στη Rockstar εχουν βολευτει στο ονομα που εφτιαξαν και θα μας σερβιρουν καμια πατατα σαν το IV.
κι εγώ τις ίδιες ανησυχίες και σκέψεις έχω...αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..πόσους μήνες έχεις να κοιμηθείς ήρεμος;
Επισκέπτης
Ποοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλυυυυυυυυυυυυ καψιμο με GTA εχω φαει
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Δεν είσαι ο μόνος.Ποοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλυυυυυυυυυυυυ καψιμο με GTA εχω φαει
Αν για το V δεν έχω ιδέα.
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Φαινεται υπερβολικα γαματο! Θα το σηκωνει ο υπολογιστης μου? Αρχιδια ε? Τι κριμα!
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Φαινεται υπερβολικα γαματο! Θα το σηκωνει ο υπολογιστης μου? Αρχιδια ε? Τι κριμα!
τετοια γκειμς κονσολατα αξιζουν
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ειχα καει με το vice city μικροτερος και σκοτωνα τους περαστικους για πλακατετοια γκειμς κονσολατα αξιζουν
Και ποιος δεν το κανε. Επισης γαμαει για μαθηματα οδηγησης.ειχα καει με το vice city μικροτερος και σκοτωνα τους περαστικους για πλακα
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ειχα καει με το vice city μικροτερος και σκοτωνα τους περαστικους για πλακα
και εγω στο πιες 2
πηγαινα εκει που ειχε το λιμανι κατω αριστερα στον χαρτη κ εριχνα μολοτοφ στα φορτηγα
επισης αν ανεβαινες κατι γραφεια με μηχανη εκανες αλματα απο ταρατσες ηταν κ αποστολη του παιχνιδιου
αλλα το καλυτεροηταν το μολ πανω δεξια στο χαρτη εκει εκανα σουζιτσες με ενα σκουτερακι κοκκινο
αλλα το καλυτεροηταν το μολ πανω δεξια στο χαρτη εκει εκανα σουζιτσες με ενα σκουτερακι κοκκινο
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αμα πεταγες εξω ταξιτζη κ του επαιρνες το ταξι εκανες εσυ κουρσα πηγαινες περαστικους κ σου εδιναν λεφτα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
δεν ειχα καταφερει ποτε να φτασω το 5 αστερι για καταζητουμενος..αμα πεταγες εξω ταξιτζη κ του επαιρνες το ταξι εκανες εσυ κουρσα πηγαινες περαστικους κ σου εδιναν λεφτα
μεχρι 4 αστερια εφτανα ... στο 3 αστερι εμφανιζεται ενα ελικόπτερο, στο 4 η αντιτρομοκρατικη με τους μασκοφορους μπατσους..
5 αστερι δεν θυμαμαι να ειχα πετυχει.. εξαλου εμπενα σπιτη και δεν μπορουσαν να με πιασουν
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
δεν ειχα καταφερει ποτε να φτασω το 5 αστερι για καταζητουμενος..
μεχρι 4 αστερια εφτανα ... στο 3 αστερι εμφανιζεται ενα ελικόπτερο, στο 4 η αντιτρομοκρατικη με τους μασκοφορους μπατσους..
5 αστερι δεν θυμαμαι να ειχα πετυχει.. εξαλου εμπενα σπιτη και δεν μπορουσαν να με πιασουν
Χαχαχαχα! Νουμπα! Στα πεντε αστερια ερχοτανε ο στρατος με τα τανκς!
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Για να ανεβασω το weapon skill αγοραζα παρα πολλες σφαιρες και πηγαινα στο αστυνομικο τμημα μεσα και σκοτωνα μπατσους! Καποια στιγμη εβγαιναν τα 5 αστερακια. Ειχα παρκαρει ακριβως απεξω τη μηχαναρα μου και μετα πηγαινα τρεχοντας εκει που σου αλλαζουν χρωμα και ξεφευγεις
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
υπηρχε ευκολο τσιτ να σβηνουν τα αστερια οποτε μπορεις να μαλακιζεσαι οση ωρα θες αν εχεις κ οπλα κ αμο
αν ειχες πολλα αστερια στην εστηναν αλλου κ εβαζαν καρφια στο δρομο να σκασουν τα λαστιχα
εγω ειχα τσακιστει με την εντουρο που ειχε
αν ειχες πολλα αστερια στην εστηναν αλλου κ εβαζαν καρφια στο δρομο να σκασουν τα λαστιχα
υπηρχε ευκολο τσιτ να σβηνουν τα αστερια οποτε μπορεις να μαλακιζεσαι οση ωρα θες αν εχεις κ οπλα κ αμο
γαμώ φάση με τους κωδικούς.. το'χα ξεκωλιάσει.. σε σημείο να σταματήσουν να μου δίνουν αποστολές... τότε το'κλεισα >
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 10K