Νέα

Γροθιά στο στομάχι της εκκλησίας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Φονιας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 351
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Σαs ευχαριστω παρα πολυ που μου υποδειξατε ενα επαγγελμα με μελλον!!!!!!!!!!!
Ολα αφορολογητα ,  ο κοσμοs να με λατρευει,  να μη με νοιαζει το παχοs μου, να φοραω καπελακι για τον ηλιο  , οι γυναικεs να μου φιλανε τα χερια και....οτιδηποτε αλλο........και το σημαντικοτερο να μη με δικαζουνε ποτε αν ποτε παιξω την μακρυα γαιδουρα!!!!!!!!!!!!!!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καθε κυριακη χειροτονουνται παπαδες γιατι; αφου δεν περνουν καλα
Καλα να παθουμε αφου δεν γιναμε παπαδες αλλα με τοσο βρισιμο καθε μερα στο κυνηγητο θα μας ειχανε συνεχεια
Γιατι νομιζης οτι επειδη ειναι Παπαδες δεν βριζουνε???  Μωρε ριχνουνε κατι καντηλια.... Οταν ειναι μεταξυ τους να δεις ....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Βλέπω κόσμο μέσα στο site - δε θα πάτε Εκκλησία ρε Αντίχριστοι? :grin:

Έχει και σουλάτσο έξω σήμερα - καμάκι με τις καμένες Ελλεηνίδες δηλ. :headbang:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Σαs ευχαριστω παρα πολυ που μου υποδειξατε ενα επαγγελμα με μελλον!!!!!!!!!!!
Ολα αφορολογητα ,  ο κοσμοs να με λατρευει,  να μη με νοιαζει το παχοs μου, να φοραω καπελακι για τον ηλιο  , οι γυναικεs να μου φιλανε τα χερια και....οτιδηποτε αλλο........και το σημαντικοτερο να μη με δικαζουνε ποτε αν ποτε παιξω την μακρυα γαιδουρα!!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Λοιπον οπως ειμαστε δεν παμε αυριο να καταταγουμε??? Ζωη και κοτα θα περναμε ακομα και τις δυσκολες εποχες θα τα εχουμε ολα... χεστηκαμε για τους αλλους...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Βλέπω κόσμο μέσα στο site - δε θα πάτε Εκκλησία ρε Αντίχριστοι? :grin:

Έχει και σουλάτσο έξω σήμερα - καμάκι με τις καμένες Ελλεηνίδες δηλ. :headbang:
Σημερα οποια δεν χωνευη την αλλη της βαζη φωτια με την Λαμπαδα και στην Ανασταση επισης.... ασε καλυτερα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Λοιπον οπως ειμαστε δεν παμε αυριο να καταταγουμε??? Ζωη και κοτα θα περναμε ακομα και τις δυσκολες εποχες θα τα εχουμε ολα... χεστηκαμε για τους αλλους...

Ακου λεει........κι απο σημερα κιολαs.........Ασε που δεν θα μαs νοιαζει και η μοδα στα ρουχα και γενικα....
Καβαλι  σου λεει ο αλλοs...σιγα τα αυγα!!!  Κοκο Σανελ!!!! Πριτs!!!!  Σανελ στα μουτρα τουs!!!!
Βαζειs μια χαρα την κελεμπια....να νοιωθειs και αερατα........και βουρ !!!!  Θα μαs κερνανε και στα μαγαζια
Ασε  που θα ταχουμε καλα με την εξουσια!!!!!!!
Και αν μαs ζορισει και κανειs,  του παταμε κι ενα αφορισμο να μαθει ο αλητηs!!!!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Θα κανουμε και μεγαλο σταυρο οπως κανουν αυτοι

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάντως, πρέπει να παραδεχτώ ότι αυτός ο διαχωριμός θρησκείας-εκκλησίας...είναι λίγο κάπως. (είμαι και χαζούλης...)

Δλδ...θα υπήρχε αυτή η θρησκεία εάν δεν υπήρχε αυτή η εκκλησία?

Ή μάλλον, θα υπήρχε αυτή η εκκλησία εάν δεν υπήρχε αυτή η θρησκεία?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δανάη να σε δω υποψήφιο παπαδάκι και τίποτ' άλλο - ειδικά σε εξομόλογηση θα είσαι αστέρας.

:2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Διαλεχτε πια θρησκεια θελετε και αποφασιστε και παμε... Και οι Καθολικοι εχουν πολλα λεφτα... αμα θελετε παμε και εκει.. αλλα δεν μου αρεσουν τα ρουχα τους... ασε καλυτερα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πάντως, πρέπει να παραδεχτώ ότι αυτός ο διαχωριμός θρησκείας-εκκλησίας...είναι λίγο κάπως. (είμαι και χαζούλης...)

Ή μάλλον, θα υπήρχε αυτή η εκκλησία εάν δεν υπήρχε αυτή η θρησκεία?

O διαχωρισμοs φιλε μου γινεται για το περιουσιακο........Δεν γινεται για τουs πιστουs--απιστουs
Τα δικα μου ,  τα δικα σου....
Δεν αναλωνονται στην δικη μαs φιλοσοφια
Ειναι πολλα τα λεφτα....παπα Αρη!!!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Σημερα οποια δεν χωνευη την αλλη της βαζη φωτια με την Λαμπαδα και στην Ανασταση επισης.... ασε καλυτερα...
Ναι αλλα ειναι ευκαιρια τωρα να μας δειξεται (πασαρελα γινεται)της καινουργιες φουστισες σας

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αυτή η θρησκεία ξεκίνησε πολύ πριν δημιουργηθεί η εκκλησία. Την ξεκίνησε κάποιος που πίστευε πως βρήκε τη λύση για την ευτυχία και είπε να το μοιραστεί με τον κόσμο. Αφού πέθανε αυτός είπαν οι υπόλοιποι να οργανωθούν για να αποκτήσουν μια κάποια δύναμη και εγένετο η εκκλησία.
Μπορείς να πιστεύεις στη διδασκαλία του χριστού χωρίς να είσαι βαπτισμένος, χωρίς να έχεις μιλήσει ποτέ με παππά και χωρίς να έχεις πατήσει πόδι σε εκκλησία. Επίσης μπορεί να εκκλησιάζεσαι κάθε μέρα, να γλείφεις τα χέρια των τράγων και να βαφτίζεις το παιδί σου για να το σώσεις, αλλά να είσαι κλέφτης, ψεύτης, εκμεταλλευτής και καταπατητής, δηλαδή να χέζεις πάνω σε όσα είπε ο "σωτήρας" σου.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δανάη να σε δω υποψήφιο παπαδάκι και τίποτ' άλλο - ειδικά σε εξομόλογηση θα είσαι αστέρας.

:2funny:
Μπαμ μπαμ θα τους ξεπεταω εγω ασε που θα νοιωθη και 10 κιλα πιο ελαφρυς μετα...
Δεσποσυνη Δαναη θα με λενε... Ολα τα μυστικα του εμενα θα τα λεει....
Θα φοραω ειδικο ρασο με φερμουαρ...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Διαλεχτε πια θρησκεια θελετε και αποφασιστε και παμε... Και οι Καθολικοι εχουν πολλα λεφτα... αμα θελετε παμε και εκει.. αλλα δεν μου αρεσουν τα ρουχα τους... ασε καλυτερα...

Να διαλεξουμε?????????χμμμμμ   χλωμο το βλεπω........Εδω καναμε θυσιεs για να αποτοξινωθουμε απ το ποδοσφαιρο  και μαs
γυρναs εσυ παλι πισω????????.............Κατι  σε θεοτητα Βισνου  εχετε????

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μπαμ μπαμ θα τους ξεπεταω εγω ασε που θα νοιωθη και 10 κιλα πιο ελαφρυς μετα...
Δεσποσυνη Δαναη θα με λενε... Ολα τα μυστικα του εμενα θα τα λεει....
Κλεισε με πρωτο στην σειρα για εξομολογηση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αυτή η θρησκεία ξεκίνησε πολύ πριν δημιουργηθεί η εκκλησία. Την ξεκίνησε κάποιος που πίστευε πως βρήκε τη λύση για την ευτυχία και είπε να το μοιραστεί με τον κόσμο. Αφού πέθανε αυτός είπαν οι υπόλοιποι να οργανωθούν για να αποκτήσουν μια κάποια δύναμη και εγένετο η εκκλησία.

Χμ...αλλά τα περισσότερα που ξέρουμε για αυτόν τον μάγκα, τα ξέρουμε από τα μαθητούδια του που δημιούργησαν ουσιαστικά και την εκκλησία.

Πολύ μεγάλο κόλπο τελικά...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Να διαλεξουμε?????????χμμμμμ   χλωμο το βλεπω........Εδω καναμε θυσιεs για να αποτοξινωθουμε απ το ποδοσφαιρο  και μαs
γυρναs εσυ παλι πισω????????.............Κατι  σε θεοτητα Βισνου  εχετε????
Ναι αλλα αυτοι εχουν βρη τον τροπο να επιβιωσουν για παντα... στεναχωριες δεν εχουν ρυτιδες δεν εχουν και το μουτρακη μας φραπα θα ειναι και απο μεσα μονο εσωρουχακια θα φοραμε απ εξω αερινα... Και καθε μηνα ο Μισθος ΝΤΑΓΚΑ ΝΤΑΓΚΑ...
Ασε που θα εχουμε και τα τυχερα μας....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Χμ...αλλά τα περισσότερα που ξέρουμε για αυτόν τον μάγκα, τα ξέρουμε από τα μαθητούδια του που δημιούργησαν ουσιαστικά και την εκκλησία.

Πολύ μεγάλο κόλπο τελικά...
Είναι πολύ μεγάλο κόλπο, και υπάρχουν ενδείξεις ότι τελικά δεν ξέρουμε τα περισσότερα γι' αυτόν... Μάλλον τα έκοψαν όλα και τα έραψαν στα μέτρα τους τα χρυσά μου, κατά πώς τα βόλευε  :grin:

Και δε χρειάζεται απαραίτητα οργάνωση σε εκκλησία για να διαδοθεί μια ιδεολογία, για παράδειγμα ο βουδισμός, που είναι πολύ διαδεδομένος, δεν έχει εκκλησία (και δεν είναι καν θρησκεία εδώ που τα λέμε, αλλά μιλάμε για διδασκαλίες τώρα).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom