Νέα

Γροθιά στο στομάχι της εκκλησίας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Φονιας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 351
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Λαθος φιλε μου, ο χριστιανισμος δεν ειναι πιο δημοκρατικος απο τον ισλαμισμο... Απλα, τα κρατη της δυσης εχουν ξεπερασει πλεον τη θρησκεια!!! Στην Ευρωπη σημερα ο ορος που επικρατει οσον αφορα τη θρησκευτικοτητα ειναι "post-christian Εurope", δηλαδη μετα-χριστιανικη Ευρωπη. Μεχρι το διαφωτισμο στη χριστιανικη Ευρωπη τα πραγματα δεν διεφεραν καθολου απο την κατασταση που επικρατει στο ισλαμ. Η δημοκρατια που λες δεν εχει σχεση με τη θρησκεια αλλα με την αποθρησκευτικοποιηση της συγχρονης δυσης!
Πολυ σωστα αν και η Ευρωπη απογαλακτιστηκε απο το παπαδαριο λιγακι νωριτερα καθως μεχρι και το 1648 η Εκκλησια ειχε παρεμβατικο ρολο στο εσωτερικο των Ευρωπαικων Κρατικων οντοτητων.Και λεω οντοτητων γιατι ΜΕΤΑ την Βεστφαλια τα Κρατη απεκτησαν την ΠΛΗΡΗ κυριαρχια στο εσωτερικο τους-γιναν πραγματικα Κρατη δλδ.

Χοντρικα οι Αραβικες χωρες,συν το Ιραν και το Πακισταν,βρισκονται ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΡΟΝΟ εκει που ηταν η Ευρωπη πριν(περιπου ετσι?)500-600 χρονια πριν.

Και κατι ενδιαφερον για να αναψουν και τα αιματα:Στην Τουρκια ο θρησκευτικος γαμος δεν αναγνωριζεται απο το Κρατος-εχει εκπεσει σε επιπεδο φολκορικου δρωμενου.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ=ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Πας μη Ορθοδοξος,ΜΗ Ελλην... :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ που δεν είμαι χριστιανή αλλά οι γονείς, οι παππούδες και οι προπαππούδες μου γεννήθηκαν ελλάδα τι είμαι;;; Πού θα ανήκω κι εγώ; Μια γωνιά του κόσμου δεν υπάρχει και για μέναααα;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εγώ που δεν είμαι χριστιανή αλλά οι γονείς, οι παππούδες και οι προπαππούδες μου γεννήθηκαν ελλάδα τι είμαι;;; Πού θα ανήκω κι εγώ; Μια γωνιά του κόσμου δεν υπάρχει και για μέναααα;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ντε και ντε για γωνια εσυ...........Γωνια μπακλαβα  δεν σου...κανει?????

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

To 12θεο είναι εδώ για σένα μωρό μου  :woldman:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
To 12θεο είναι εδώ για σένα μωρό μου  :woldman:
Χουάου, έτσι έλεγε ο πατέρας μου μια περίοδο!!! "Εγώ είμαι Δωδεκαθεϊστής"!!  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Τώρα δεν ξέρω τι κάνει, μπορεί να πηγαίνει για τελετές στο Σούνιο  :dunno:

Αλλά πείτε εσείς της Ελλάδος Ελλήνων Χριστιανών, δε με αναγνωρίζετε ως ελληνίδα;;;;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Χουάου, έτσι έλεγε ο πατέρας μου μια περίοδο!!! "Εγώ είμαι Δωδεκαθεϊστής"!!  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Είμαστε πολλοί αλλα είμαστε σκόρπιοι  :2funny:
σε έναν μήνα πες του έχουμε μια πυροβασία αν θέλει να έρθει  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Αλλά πείτε εσείς της Ελλάδος Ελλήνων Χριστιανών, δε με αναγνωρίζετε ως ελληνίδα;;;;
Ω Δια...
πατερα των Θεων

Συνημμένα

• %CE%A1%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%AC%CF%82+%CE%BC%CE%B5+%CE%BB%CF%8D%CE%BA%CE%BF.JPG
    %CE%A1%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%AC%CF%82+%CE%BC%CE%B5+%CE%BB%CF%8D%CE%BA%CE%BF.JPG
    23,7 KB · Εμφανίσεις: 46
  • 4504.jpg
    4504.jpg
    128,5 KB · Εμφανίσεις: 56
  • m31-223106dedekatheistes.jpg
    m31-223106dedekatheistes.jpg
    41,9 KB · Εμφανίσεις: 90

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Θα κανουμε ορισμενα τεστ....Στριφτοπιτα  ξερειs να φτιαχνειs??? γαλατοπιτα????

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ω Δια...
πατερα των Θεων
Αχαχαχαχααααααααα!! Κοίταξα προσεκτικά μία-μία τις φωτογραφίες, δεν είναι εκεί!!  :2funny:

Θα κανουμε ορισμενα τεστ....Στριφτοπιτα  ξερειs να φτιαχνειs??? γαλατοπιτα????
Όχι, αλλά φτιάχνω ψωμί  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Επόμενος στόχος μου η χορτόπιτα!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αχαχαχαχααααααααα!! Κοίταξα προσεκτικά μία-μία τις φωτογραφίες, δεν είναι εκεί!!   :2funny:
Όχι, αλλά φτιάχνω ψωμί  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Επόμενος στόχος μου η χορτόπιτα!!

Μμμμμ  σε βλεπω μεταξεταστεα για τον Ιουνιο...Αμα δεν ξερειs τα βασικα!!!!!!!!
Κρεβατομουρμουρα κανειs??? κουτσομπολιο???? .........ε  μα κι εσυ δεν με βοηθαs καθολου!!!!!!!
Και θελειs και να σε βαφτισω!!!!!!!  ειπαμε να δινουμε βιζεs στιs αλλοδαπεs ....αλλα εσυ το βιζα τοκανεs βιζιτα!!!!

Akapotos Kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
12 θειστες με σταρακια
μα τον απολλωνα ειναι αληθεια  :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
εγώ που γαμιέμαι ανορθόδοξα τι είμαι;
Πας γυρευοντας παλι να μπω εδω μεσα εεεεεεε????    Καλο   Πασχα.... Μη φας πολυ και σου πεση βαρη.. Επιτηδες τα ανοιγετε αυτα τα θεματα ψωφατε για ΤΖΕΡΤΖΕΛΕ.... :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Και όσο για την εκκλησία, για όποιον επιμένει ότι δεν είναι μπίζνες αλλά πνευματικός θεσμός αλλά και για όσους πιστεύουν πως το κράτος δεν είναι τσιφλίκι της εκκλησίας και ότι έχουμε κάνει πρόοδο στο θέμα διαχωρισμού εκκλησίας-κράτους, υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο, με ενδιαφέροντα λινκ.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ο αρχιεπισκοπος απο που ψωνιζη τα ρασα του??  Μου αρεσε η Ουρα του... Τωρα στην ανασταση θα βαλη και τα διαμαντια... αντε ποιος τον πιανη....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ο αρχιεπισκοπος απο που ψωνιζη τα ρασα του??  Μου αρεσε η Ουρα του... Τωρα στην ανασταση θα βαλη και τα διαμαντια... αντε ποιος τον πιανη....
Ααααχαχαχααααααααα
Ναι, κάνουν πασαρέλα οι τράγοι με τα διαμάντια και τα χρυσάφια και κατά τα άλλα "ενισχύσατε την αποπεράτωτη του ιερού ναού". Αλλά όσο υπάρχουν ζώα που τους ακολουθούν σαν πιστό ποίμνιο για να κοροϊδεύουν τον εαυτό τους ότι τους συγχωρούνται οι πουστιές και η σαπίλα τους, τόσο αυτοί θα υπάρχουν και θα παχαίνουν και θα αλωνίζουν...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ααααχαχαχααααααααα
Ναι, κάνουν πασαρέλα οι τράγοι με τα διαμάντια και τα χρυσάφια και κατά τα άλλα "ενισχύσατε την αποπεράτωτη του ιερού ναού". Αλλά όσο υπάρχουν ζώα που τους ακολουθούν σαν πιστό ποίμνιο για να νιώθουν ότι τους συγχωρούνται οι πουστιές και η σαπίλα τους, τόσο αυτοί θα υπάρχουν και θα παχαίνουν και θα αλωνίζουν...

Συνημμένα

• pan-aiga.jpg
    pan-aiga.jpg
    6,1 KB · Εμφανίσεις: 44
  • goat.jpg
    goat.jpg
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 41

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Για χαρες και πανυγηρια ειναι ολοι οι τραγο......αντε να μην αρχισω και δεν κανη σημερα τα καντηλια κλπ  :priest: :priest: :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom