Νέα

Γρίπη/ίωση πώς το αντιμετωπίζετε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdgeorge
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
Κυρίες, κύριοι και μερακλήδες, νου σας γιατί το αφρικανικό σκουλαμέντο θερίζει.
Παρότι καπνίζω πάρα πολύ δεν εχω πολύ βήχα, με πιάνει κάθε 15 λεπτά και σταματά.
Πυρετός στο 38 και κάτι ψιλά, με ενα ντεπονακι μαζξιμουμ όλα ωραία.
Ο δε κώλος μου.......:skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::mrs-help::mrs-help::mrs-help:
Σκουλαμεντο;
Πηγές για σεξοτουρισμο στην υποσαχάρια Αφρική;Πως κόλλησες;

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Panadol ColdnFlu ανά όσες ώρες οριζουν οι οδηγίες , για την μύτη Dexa Rhinaspray και για τον λαιμό Feldene, μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες.
Τα μη στεροειδή έχουν τον κινδυνο ελκους στο στομάχι, μετά από κάποια χρήση. Κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται γαστροπροστασια. Επίσης και κάποια φυσικά προϊόντα βοηθούν, πχ echinacea και προπολη

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
23.845
Τα μη στεροειδή έχουν τον κινδυνο ελκους στο στομάχι, μετά από κάποια χρήση. Κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται γαστροπροστασια. Επίσης και κάποια φυσικά προϊόντα βοηθούν, πχ echinacea και προπολη
Συμφωνώ πλήρως, δυστυχώς ξέχασα να το αναφέρω. Φάρμακα σαν το Feldene έχουν αυξημένο κίνδυνο έλκους, αιμορραγίας στο γαστρεντερικό κ.ο.κ. οπότε μια συμβουλή από γιατρό ενδείκνυται οπωσδήποτε.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
τα μη στεροειδη αποφευγετε τα γενικοτερα. το οτι ειναι ηπια φαρμακα δεν σημαινει οτι πρεπει να τα κουμπωνετε σαν καραμελες. Μην ξεχνατε οτι 9/10 φορες τα παιρνετε ολοι ως παυσιπονα και οχι για να ριξουν καποια φλεγμονη. Αλλα και φλεγμονη να υπαρχει, αν ειναι κατι απλο φυσικα, τα ΜΣΑΦ καθυστερουν την ολη επουλωση... Υπαρχει λογος που φλεγμαινει ενα σημειο αλλωστε, αφηστε το σωμα σας να αντιμετωπισει τα ευκολα, και κρατειστε τα χαπια για τα πιο δυσκολα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.721
Πόντοι
3.656
Κυρίες, κύριοι και μερακλήδες, νου σας γιατί το αφρικανικό σκουλαμέντο θερίζει.
Παρότι καπνίζω πάρα πολύ δεν εχω πολύ βήχα, με πιάνει κάθε 15 λεπτά και σταματά.
Πυρετός στο 38 και κάτι ψιλά, με ενα ντεπονακι μαζξιμουμ όλα ωραία.
Ο δε κώλος μου.......:skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::mrs-help::mrs-help::mrs-help:

τυπε περαστικα,ελπιζω να σου εχει περασει το σκουλαμεντο μεχρι τωρα :hi::hi::hi:
και μην ξεχασεις να γραψεις στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο :confused::confused::confused:

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
καλησπέρα,

έχω γριπη / ίωση εδώ και δύο μέρες μ' έχει πετάξει σαραντάρια πυρετό, μια πέφτει μια ανεβαινει. Ξεροβηχας επίσης. τσάι ήπια, ποδολουτρα εκανα, αλγκοφρεν πήρα, ντεπον πήρα, πορτοκαλάδα ήπια. Κοβιντ τεστ αρνητικό. Παλι κουκουλωθηκα περιμένω να ιδρωσω, αν ιδρωσω γιατί το αλγκοφρεν μια λειτουργεί μια όχι.

Ερωτηση: κορτιζόνη ένεση σε ωρλ θα βοηθήσει ή άσχετο;

Πειτε καμια συμβουλή παιδιά... αίμα με πήγε...
Μια ακαποτη πίπα με πολύ σάλιο , αρχιδια μούσκεμα από το σάλιο και γυάλισμα κωλοτρυπιδας
Όταν χύσεις , θα φύγει μαζί και το κρύωμα

• Χαχα
Αντιδράσεις: Knoper

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.381
Πόντοι
3.506
ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΓΙΩΡΓΗ

Σημερα τιμουμε το φιλτατο παλιο μελος Μπουδελογιωργαρο.

Με μια κριτικη απ το 2009, δε θα μας λείψει. Ηρθε, είδε και απήλθε. Καλο παιδί, και όμορφο, με γαλανά μάτια, προκάλεσε την κυβέρνηση όμως και πήγε ακλαφτο. Δεν τον έφαγε η γρίπη, τον έφαγε όμως η διεύθυνση.

Ζωη σε μας

Αιωνια του η μνήμη, έδινε και καλά δελτία, κριμα​
να ειμαστε καλα να τον θυμομαστε - η ψυχουλα του εδω γυρω θα γυριζει :priest:

• Like
Αντιδράσεις: 666666

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
τα μη στεροειδη αποφευγετε τα γενικοτερα. το οτι ειναι ηπια φαρμακα δεν σημαινει οτι πρεπει να τα κουμπωνετε σαν καραμελες. Μην ξεχνατε οτι 9/10 φορες τα παιρνετε ολοι ως παυσιπονα και οχι για να ριξουν καποια φλεγμονη. Αλλα και φλεγμονη να υπαρχει, αν ειναι κατι απλο φυσικα, τα ΜΣΑΦ καθυστερουν την ολη επουλωση... Υπαρχει λογος που φλεγμαινει ενα σημειο αλλωστε, αφηστε το σωμα σας να αντιμετωπισει τα ευκολα, και κρατειστε τα χαπια για τα πιο δυσκολα.
Τα δίνουν και οι γιατροί εύκολα για τον πόνο απ'οτι έχω καταλαβει και αν δεν έχει ιδέα ο ασθενής πως δουλεύουν μπορεί να νομίζει ότι είναι σαν δυνατά παυσιπονα. Εμένα μου έχουν δώσει οδοντίατρος και ορθοπαιδικος πχ και με τον δεύτερο μετά από 8 μέρες ειχα πάθει έλκος και αναρωτιομουνα γιατί υποφέρω λες και τρωω καυτερά συνέχεια. Από τότε τέρμα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Τα δίνουν και οι γιατροί εύκολα για τον πόνο απ'οτι έχω καταλαβει και αν δεν έχει ιδέα ο ασθενής πως δουλεύουν μπορεί να νομίζει ότι είναι σαν δυνατά παυσιπονα. Εμένα μου έχουν δώσει οδοντίατρος και ορθοπαιδικος πχ και με τον δεύτερο μετά από 8 μέρες ειχα πάθει έλκος και αναρωτιομουνα γιατί υποφέρω λες και τρωω καυτερά συνέχεια. Από τότε τέρμα.
στο εξωτερικο τα πουλαει το σουπερμαρκετ (600μγ ιμποπροφαινη που θυμαμαι) λιγοτερο απο 1 ευρω το πακετο...

Ενας γιατρος μου ειπε οτι στην ελλαδα καταπινουμε MESULID (ειδικα οι γκομενες με την περιοδο) σαν καραμελες, ενω ειναι σκληρο ΜΣΑΦ και η ουσια του νομιζω εχει απαγορευτει σε αρκετες χωρες. Τσαμπα ζημια σε στομαχι/συκωτι, και αυτο γιατι ειμαστε και ανενημερωτοι και απαιδευτοι...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
καλησπέρα,

έχω γριπη / ίωση εδώ και δύο μέρες μ' έχει πετάξει σαραντάρια πυρετό, μια πέφτει μια ανεβαινει. Ξεροβηχας επίσης. τσάι ήπια, ποδολουτρα εκανα, αλγκοφρεν πήρα, ντεπον πήρα, πορτοκαλάδα ήπια. Κοβιντ τεστ αρνητικό. Παλι κουκουλωθηκα περιμένω να ιδρωσω, αν ιδρωσω γιατί το αλγκοφρεν μια λειτουργεί μια όχι.

Ερωτηση: κορτιζόνη ένεση σε ωρλ θα βοηθήσει ή άσχετο;

Πειτε καμια συμβουλή παιδιά... αίμα με πήγε...
Επίσης comptrex cold..παλιό αλλά καλό

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
τυπε περαστικα,ελπιζω να σου εχει περασει το σκουλαμεντο μεχρι τωρα :hi::hi::hi:
και μην ξεχασεις να γραψεις στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο :confused::confused::confused:
Κρεμομαστε απο τον κωλο του συναγωνιστή....ελπίζω να έχει αναρρώσει τώρα πια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom