Ωραίος!!!Γριπη ήταν, με κέρασε η κοπέλα. Την πήρα προχτές στο προσωπικό της γιατι με ζώσανε τα φιδια σχετικα με αυτο που ανεφερες, μου ειχε περασει απο το μυαλο, μου είπε ναι εβηχα πριν σε δω λέω ευχαριστώ καλα που μου το λες τωρα. Με τα πολλά μας εφερε πιο κοντα. Σημερα ο πυρετός έπεσε αρκετά, ο λαιμός έχει κάτι σαν φλέμα που παλεύει να βγει και ψιλοποναει στην κατάποση. Πηρα Λιζοπαιν, σιρόπι, φρούτα, του πουστη πού θα πάει... υπομονή.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γρίπη/ίωση πώς το αντιμετωπίζετε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdgeorge
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 100
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
spyros21athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2015
- Like
- 901
- Πόντοι
- 81
το καλυτερο φαρμακο με το που ξεκιναει ο χειμωνας ειναι πριν τον υπνο ενα σφηνακι βοτκα με μια σταλα μελι...ζεσταμα στο μπρικι λιγο πριν βρασει και στο καπακι μουνορουφι να πεσει κατευθειαν στο λαιμο και στο στομαχι...μετα τούφα
bourdgeorge
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
Κοίτα να δεις τι είναι το κάρμα.
Ξεκιναω πριν μερικες μέρες με ποστ "πως κόψατε το τσιγαρο". Χωρις να το καταλάβω, δημιουργώ νέο νήμα "τον ήπιαμε, ιωση". Σημερα τρίτη μέρα και πυρετός 39, ακροαστικα που τα άκουγα και μόνος μου. Μπαινω γουγλη γράφω "τι έχω αν αναπνέω και ακούω γατες". Βρογχιτιδα με λέει.
Παω καρφωτος στον γιατρό. Μου λέει όντως. Λεω έλα. Μου δίνει ένα σκασμό φάρμακα και ένα για άσθμα και για δέκα μέρες θα υποφέρω έτσι. Τσιγαρο τέλος μου λεει. Ασε του λεω, μη το πεις. Μετα απ' αυτό;;;
Καρμικά όλα, τώρα αν γινόταν να κερδίσουμε κανα δελτιο και όχι λοίμωξη θα το προτιμούσα.
@Reznov ούτε γράμμα δεν είναι να στέλνεις εδώ, πέρα απ την πλάκα.
Ξεκιναω πριν μερικες μέρες με ποστ "πως κόψατε το τσιγαρο". Χωρις να το καταλάβω, δημιουργώ νέο νήμα "τον ήπιαμε, ιωση". Σημερα τρίτη μέρα και πυρετός 39, ακροαστικα που τα άκουγα και μόνος μου. Μπαινω γουγλη γράφω "τι έχω αν αναπνέω και ακούω γατες". Βρογχιτιδα με λέει.
Παω καρφωτος στον γιατρό. Μου λέει όντως. Λεω έλα. Μου δίνει ένα σκασμό φάρμακα και ένα για άσθμα και για δέκα μέρες θα υποφέρω έτσι. Τσιγαρο τέλος μου λεει. Ασε του λεω, μη το πεις. Μετα απ' αυτό;;;
Καρμικά όλα, τώρα αν γινόταν να κερδίσουμε κανα δελτιο και όχι λοίμωξη θα το προτιμούσα.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
ακου τωρα για το τσιγαρο 3 μερες δεν το ακουμπησαΚοίτα να δεις τι είναι το κάρμα.
μεσα στην χαρα εκει που περιμενω μια κακομαθημενη μοσχαρα τρωω ενα ιστορικο στησιμο "κανα τεταρτακι σιγουρα" μου στελνει (εγινε ωρα)
γιατι γαμω το σπιτι σου? θεμα μπλα μπλα λεει... μπαινω 4all οσο καθομαι σαν μαλακας ενα καπουτσινο 2πλο λεω στον ασχημαντρα μου τον δινει τιποτα αλλο? μου λεει...
πιασε και ενα μαρλμπορο
bourdgeorge
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
ακου τωρα για το τσιγαρο 3 μερες δεν το ακουμπησα
μεσα στην χαρα εκει που περιμενω μια κακομαθημενη μοσχαρα τρωω ενα ιστορικο στησιμο "κανα τεταρτακι σιγουρα" μου στελνει (εγινε ωρα)
γιατι γαμω το σπιτι σου? θεμα μπλα μπλα λεει... μπαινω 4all οσο καθομαι σαν μαλακας ενα καπουτσινο 2πλο λεω στον ασχημαντρα μου τον δινει τιποτα αλλο? μου λεει...
πιασε και ενα μαρλμπορο
Πετα το... ακούω τα πρρρρρπρρρρ όταν αναπνέω και λεω αυτό ήταν, θα πας ακλαφτος ουτε ένα ραντεβού θανάτου. Να πάνε να γαμηθουν κι αυτές και ο γαρος. Με λέει "όχι έκανα εξέταση μια χαρά ειμαι" ναι ΕΓΩ ΔΕΝ είμαι... λέει τελικά είμαι πιο σκυλί από σένα χαχαχα, θρασσσσος. Πέτα το, όπως θα το δεις εκεί δίπλα σου τώρα.
Το μνι που καθυστερούσε ήταν τουλάχιστον τίποτα αξιολογο;
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
τωρα πινω καφε δεν γινεταιΠετα το... ακούω τα πρρρρρπρρρρ όταν αναπνέω και λεω αυτό ήταν, θα πας ακλαφτος ουτε ένα ραντεβού θανάτου. Να πάνε να γαμηθουν κι αυτές και ο γαρος. Με λέει "όχι έκανα εξέταση μια χαρά ειμαι" ναι ΕΓΩ ΔΕΝ είμαι... λέει τελικά είμαι πιο σκυλί από σένα χαχαχα, θρασσσσος. Πέτα το, όπως θα το δεις εκεί δίπλα σου τώρα.
Το μνι που καθυστερούσε ήταν τουλάχιστον τίποτα αξιολογο;
τωρα οταν θα ξαναεχω ευνοικη συναστρια μονο αλλα παλι καποιος θα μαλακιστει και θα ξανακυλησω δεν ειναι για τιποτα...
μπα ναυαγιο βαρεθηκα καλα που ειχα τα τσιγαρα
bourdgeorge
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
τωρα πινω καφε δεν γινεται
τωρα οταν θα ξαναεχω ευνοική συναστρια μονο αλλα παλι καποιος θα μαλακιστει και θα ξανακυλησω δεν ειναι για τιποτα...
μπα ναυαγιο βαρεθηκα καλα που ειχα τα τσιγαρα
Εκεινο το πρώτο που ανάβεις όταν φεύγεις από φόλα... είναι ο καλύτερος φίλος όντως. Σου λέει έλα... άναψε... άναψε και πες τα όλα σε μένα να χαλαρώσεις. Η πρόταση μου ισχύει πάντως. Μαχαιρι το γαμιδι.
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.250
- Πόντοι
- 456
σκορδα, ψευδαργορος, πρασινο τσαι με λεμονι, μελι
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.641
- Πόντοι
- 496
Πριν περίπου 5 χρόνια πάω σε μασατσιδικο, και την επόμενη μέρα ακριβώς το πρωί με πιάνει εμετός, διάρροιες, και δεν κουνήθηκα από το κρεβάτι για δύο μέρες. Σίγουρα είχα κολλήσει ίωση. Μέχρι να γίνω καλά σκεφτόμουν ότι είχα κολλήσει διάφορα..
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.047
- Πόντοι
- 3.506
Μια φορά που χρειάστηκε να πάρω, 2 δίσκια σε μια ημέρα το βράδυ είχα φουλ ταχυπαλμία..Σε φυσιολογική δόση δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο
Δηλαδή 6 δισκία ανά ημέρα
bourdgeorge
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
Ευχαριστω όλα τα παιδιά που με βοηθήσατε και μου κρατήσατε και λίγη συντροφιά.
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.106
- Πόντοι
- 456
Kαι τώρα, κατάλαβες γιατί σου έγραψα να ΜΗΝ κάνεις κορτιζόνη. Θα σου άφηνε τη βρογχίτιδα ανεξέλεγκτη και χωρίς συμπτώματα, μέχρι που θα έφτανες να μη μπορείς να πάρεις ανάσα.Κοίτα να δεις τι είναι το κάρμα.
Άντε, και περαστικά.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.252
- Πόντοι
- 5.006
Ευχαριστω όλα τα παιδιά που με βοηθήσατε και μου κρατήσατε και λίγη συντροφιά.
τυπε νοιωθεις καλυτερα ή να συγχωνευσουμε το νημα με το "κηδειοχαρτα στο μπου" να τελειωνουμε????
komis diablo
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 205
- Πόντοι
- 3.983
Καλού κακού πάρε εάν δεν έχεις και ένα οξύμετρο και να μετράς ανά τακτά χρονικά διαστήματα το οξυγόνο σου, εκτός αυτού κάνε ένα μοριακό τέστ για να δεις εάν έχεις κορόνα γιατί τα ράπιντ δεν είναι αξιόπιστα.καλησπέρα,
έχω γριπη / ίωση εδώ και δύο μέρες μ' έχει πετάξει σαραντάρια πυρετό, μια πέφτει μια ανεβαινει. Ξεροβηχας επίσης. τσάι ήπια, ποδολουτρα εκανα, αλγκοφρεν πήρα, ντεπον πήρα, πορτοκαλάδα ήπια. Κοβιντ τεστ αρνητικό. Παλι κουκουλωθηκα περιμένω να ιδρωσω, αν ιδρωσω γιατί το αλγκοφρεν μια λειτουργεί μια όχι.
Ερωτηση: κορτιζόνη ένεση σε ωρλ θα βοηθήσει ή άσχετο;
Πειτε καμια συμβουλή παιδιά... αίμα με πήγε...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.958
- Πόντοι
- 9.297
Είσαι καλύτερα;Ευχαριστω όλα τα παιδιά που με βοηθήσατε και μου κρατήσατε και λίγη συντροφιά.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
ο μεσος ελληνας ειναι τοσο βλακας που οταν εχει ιωση παιρνει αντιβιωση επειδη νομιζει οτι ειναι αντι-ιωση
Κυρίες, κύριοι και μερακλήδες, νου σας γιατί το αφρικανικό σκουλαμέντο θερίζει.
Παρότι καπνίζω πάρα πολύ δεν εχω πολύ βήχα, με πιάνει κάθε 15 λεπτά και σταματά.
Πυρετός στο 38 και κάτι ψιλά, με ενα ντεπονακι μαζξιμουμ όλα ωραία.
Ο δε κώλος μου.......
Παρότι καπνίζω πάρα πολύ δεν εχω πολύ βήχα, με πιάνει κάθε 15 λεπτά και σταματά.
Πυρετός στο 38 και κάτι ψιλά, με ενα ντεπονακι μαζξιμουμ όλα ωραία.
Ο δε κώλος μου.......
Ίσως σε κάποιους να κάνειΜια φορά που χρειάστηκε να πάρω, 2 δίσκια σε μια ημέρα το βράδυ είχα φουλ ταχυπαλμία..
Εγώ πήρα πρόσφατα χωρίς παρενέργειες