Νέα

Γρίπη/ίωση πώς το αντιμετωπίζετε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdgeorge
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.634
Πόντοι
11.956
Τα αντιβιοτικά στα έδωσε γιατρός η ο γείτονάς του ξαδέρφου που έχει μια γνωστή που είχε γκόμενο γιατρό;
Φυσικά και ο γιατρός ειθελε να μου δώσει αγκμεντιν...αλλά μου λέει θα έχει έλλειψη και μου έδωσε αμοξιλ τον 1000...και πήρα και άδεια από δουλειά ...δεν παίζουμε με αυτά ...

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.381
Πόντοι
3.506
καλησπέρα,

έχω γριπη / ίωση εδώ και δύο μέρες μ' έχει πετάξει σαραντάρια πυρετό, μια πέφτει μια ανεβαινει. Ξεροβηχας επίσης. τσάι ήπια, ποδολουτρα εκανα, αλγκοφρεν πήρα, ντεπον πήρα, πορτοκαλάδα ήπια. Κοβιντ τεστ αρνητικό. Παλι κουκουλωθηκα περιμένω να ιδρωσω, αν ιδρωσω γιατί το αλγκοφρεν μια λειτουργεί μια όχι.

Ερωτηση: κορτιζόνη ένεση σε ωρλ θα βοηθήσει ή άσχετο;

Πειτε καμια συμβουλή παιδιά... αίμα με πήγε...
μπραβο φιλε 40 πυρετο και γραφεις στο μπου γερη κραση εχεις μαλλον δεν πρεπει να ανησυχουμε εγω μια φορα που εκανα 40αρι πυρετο ηδη εβλεπα το λευκο φως να ερχεται

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
Γονεις, άκουσα και τα κλασσικά "αφού γυμνός βγαίνεις πάντα" "που κολλησες (ποια σε κόλλησε δλδ)" και το πάλαι ποτέ "καλέ αυτός βραζει". :grouphug:
Δηλαδή "Ζακέτα ΔΕΝ βάζεις";
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φυσικά και ο γιατρός ειθελε να μου δώσει αγκμεντιν...αλλά μου λέει θα έχει έλλειψη και μου έδωσε αμοξιλ τον 1000...και πήρα και άδεια από δουλειά ...δεν παίζουμε με αυτά ...
Σωραιος...τσιμπ@ και ένα λικε!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
μπραβο φιλε 40 πυρετο και γραφεις στο μπου γερη κραση εχεις μαλλον δεν πρεπει να ανησυχουμε εγω μια φορα που εκανα 40αρι πυρετο ηδη εβλεπα το λευκο φως να ερχεται
Το bou.ειναι φάρμακο σε μιλάω!

OP
OP
bourdgeorge

bourdgeorge

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21
Δηλαδή "Ζακέτα ΔΕΝ βάζεις";

20230301_191549.jpg

Πεταξα και ένα χοντρό αλάτι μπας και αλλά δε συγκινήθηκε :dunno: ακόμα στο 39.5

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.634
Πόντοι
11.956
20230301_191549.jpg

Χλιαρό προς κρύο ντους γρήγορα όσο αντέχει το κρύο το σώμα ....στα παιδιά αυτό κάνω όταν δεν πιάνει το αντιπυρετικά φάρμακα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
20230301_191549.jpg

Έπεσες κάτω από το ψυχολογικό όριο του 40...υπομονή,ζεστά και ,αντιπυρετικά και τα λέμε το πρωί.Υπομονη...

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.375
Πόντοι
2.536
Παιδιά, για να ρίξετε τον πυρετό, μια είναι η λύση: μουνοκομπρέσες (από θεόμουνο όμως)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
ευχαριστώ μύστες μου. Το Αλγκοφρεν δεν κάνει τίποτα. Ο πυρετός πάει 40 μετά με τραχανά, κοτόσουπα, πορτοκαλάδα, τσάι με μέλι, ποδολουτρο, κομπρεσα και ξάπλα με δύο κουβέρτες πέφτει, αλλά κουμπωνω ένα 500αρι ντεπον. Φαντασου δηλαδή να ήμουν πουθενά ξεμπαρκος και αβοήθητος. Τεσπα, είναι κάτι σαν μικροβιο σφηνωμένο στον οισοφαγο κατω-κατω κοντά στα πνευμονια. Σιγα-σιγα το γυρνάει σε συνάχι σα να θέλει να το αποβάλει. Στο κούτελο μου αυτή τη στιγμή άνετα βράζεις δυο αυγά. Φλέμα έβγαλα δύο φορές μόνο, τις υπόλοιπες ξεροβηχας εντελώς ίσα ίσα να γδαρει.

τυπε τα συμπτωματα ειναι φως φαναρι....ξεκαθαρο αφρικανικο σκουλαμεντο λογω επισκεψης σε αραπακια στην πατησιων...
πες μας την αληθεια για να βγαλουμε ασφαλη επιστημονικη διαγνωση....
:coffee: :coffee: :coffee:

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
23.845
καλησπέρα,

έχω γριπη / ίωση εδώ και δύο μέρες μ' έχει πετάξει σαραντάρια πυρετό, μια πέφτει μια ανεβαινει. Ξεροβηχας επίσης. τσάι ήπια, ποδολουτρα εκανα, αλγκοφρεν πήρα, ντεπον πήρα, πορτοκαλάδα ήπια. Κοβιντ τεστ αρνητικό. Παλι κουκουλωθηκα περιμένω να ιδρωσω, αν ιδρωσω γιατί το αλγκοφρεν μια λειτουργεί μια όχι.

Ερωτηση: κορτιζόνη ένεση σε ωρλ θα βοηθήσει ή άσχετο;

Πειτε καμια συμβουλή παιδιά... αίμα με πήγε...
Panadol ColdnFlu ανά όσες ώρες οριζουν οι οδηγίες , για την μύτη Dexa Rhinaspray και για τον λαιμό Feldene, μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.045
Πόντοι
3.506
Panadol ColdnFlu ανά όσες ώρες οριζουν οι οδηγίες , για την μύτη Dexa Rhinaspray και για τον λαιμό Feldene, μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες.
Μύστη μου το goldenFlu σου δημιουργεί ταχυπαλμίες, αν δεν το γνωρίζεις :hi:

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
23.845
Γυναίκα είμαι! Εγώ ανέφερα τον τρόπο μου το αντιμετωπίζω συνήθως εγώ..και το algofren έχει παρεμφερή παρενέργεια.. τοξικότητα του καρδιαγγειακού κτλ..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
εδω πεθαινει ο τυπος...ψηνεται στον πυρετο...
πρεπει να ρισκαρουμε ενα ψιλοεμφραγματακι, αμα ειναι να ριξουμε τον πυρετο...
:woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

OP
OP
bourdgeorge

bourdgeorge

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21

Νομιζω όλα δημιουργούν γιατί έτσι λειτουργούν για να ιδρώσεις.

Πηγα μέχρι το φαρμακείο να πάρω σαν εσκιμωος, αλλά είχε έλλειψη. Πηρα το σκέτο και το advance. :dunno:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.163
Πόντοι
22.886
Γυναίκα είμαι! Εγώ ανέφερα τον τρόπο μου το αντιμετωπίζω συνήθως εγώ..και το algofren έχει παρεμφερή παρενέργεια.. τοξικότητα του καρδιαγγειακού κτλ..
Θα τσιμπήσεις ίσα με τριακόσα pm με αυτό που είπες .
Σε
3
2
1

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
23.845
Νομιζω όλα δημιουργούν γιατί έτσι λειτουργούν για να ιδρώσεις.

Πηγα μέχρι το φαρμακείο να πάρω σαν εσκιμωος, αλλά είχε έλλειψη. Πηρα το σκέτο και το advance. :dunno:
Με την γυναικεία μου ευχή μακάρι να γίνεις καλά σύντομα..κι εάν τις επόμενες μέρες παρουσιάσεις βήχα κτλ βράσε νερό, πέτα λίγο ευκάλυπτο σε φύλλα, σκέπασε κεφάλι με πετσέτα και ανεπνεε.. ρωσικά μαντζουνια

Θα τσιμπήσεις ίσα με τριακόσα pm με αυτό που είπες .
Σε
3
2
1
Έως τώρα είναι κουλούρι στρογγυλό τα pm.. όλα καλά

OP
OP
bourdgeorge

bourdgeorge

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21
Με την γυναικεία μου ευχή μακάρι να γίνεις καλά σύντομα..κι εάν τις επόμενες μέρες παρουσιάσεις βήχα κτλ βράσε νερό, πέτα λίγο ευκάλυπτο σε φύλλα, σκέπασε κεφάλι με πετσέτα και ανεπνεε.. ρωσικά μαντζουνια

Σ' ευχαριστώ πολύ.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.221
Πόντοι
2.646
Cold and flu είναι ρε αγραμματε. Σιγά μην ήταν και golden rain.

Βάλε το κρεμμύδι στα παπαρια σου τυπε οπως σου ειπαν ηδη και πιες κια μια φαντα. Μια χαρα θα είσαι αύριο

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
ευχαριστώ μύστες μου. Το Αλγκοφρεν δεν κάνει τίποτα. Ο πυρετός πάει 40 μετά με τραχανά, κοτόσουπα, πορτοκαλάδα, τσάι με μέλι, ποδολουτρο, κομπρεσα και ξάπλα με δύο κουβέρτες πέφτει, αλλά κουμπωνω ένα 500αρι ντεπον. Φαντασου δηλαδή να ήμουν πουθενά ξεμπαρκος και αβοήθητος. Τεσπα, είναι κάτι σαν μικροβιο σφηνωμένο στον οισοφαγο κατω-κατω κοντά στα πνευμονια. Σιγα-σιγα το γυρνάει σε συνάχι σα να θέλει να το αποβάλει. Στο κούτελο μου αυτή τη στιγμή άνετα βράζεις δυο αυγά. Φλέμα έβγαλα δύο φορές μόνο, τις υπόλοιπες ξεροβηχας εντελώς ίσα ίσα να γδαρει.
Το περνάω κ γω κάθε χρόνο Φλεβάρη. Ξεροβηχας μόνο χωρίς φλεματα χωρίς πυρετό.
Είχα κοβιντ πριν 2 χρόνια Φλεβάρη.
Πέρσυ μ έπιασε πρώτη φορά. Το χα όλο το Φλεβάρη και Μάρτη.
Φέτος πιο ελαφριά. Πιο ήπια
Κατάλοιπα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom