παιδιά. Ήρθα απο επαρχία σήμερα και αρχικά θα πάω σε στριπτιζάδικο. Θέλω καμμιά πρόταση σε μαγαζί που δεν θα γίνεται και ο μεγάλος πάνικος λόγω Σαββάτου. Το lolita μου είπαν ότι είναι καλό. Που είναι σας παρακαλώ. Κανένα μαγαζί για ποτάκι που να έχει πολλές γκόμενες;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γρήγορα πληροφορίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Παντου θα γινεται ψιλοπανικος σημερα.
Διαβασε τα posts του vasos ( στα στριπτηζαδικα Αθηνας) και θα παρεις αμεσες και ακριβεις πληροφοριες για αυτα που ψαχνεις.
Λολιτα = Λαγουμιτζη + Συγγρου, διπλα στην Πανειο.
Καλα να περασεις.
Διαβασε τα posts του vasos ( στα στριπτηζαδικα Αθηνας) και θα παρεις αμεσες και ακριβεις πληροφοριες για αυτα που ψαχνεις.
Λολιτα = Λαγουμιτζη + Συγγρου, διπλα στην Πανειο.
Καλα να περασεις.
Συναγωνιστες θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας.
Αυριο εχω κανονισει ραντεβου με Call- Girl κ δεν ξερω σε ποιο ξενοδοχειο να την παω! Αν καποιος ξερει καποιο ξενοδοχειο της προκοπης στην περιοχη γυρω απο τον σταθμο του τρενου της βικτωριας, θα του ειμαι ευγνωμων.
Ευχαριστω.
Αυριο εχω κανονισει ραντεβου με Call- Girl κ δεν ξερω σε ποιο ξενοδοχειο να την παω! Αν καποιος ξερει καποιο ξενοδοχειο της προκοπης στην περιοχη γυρω απο τον σταθμο του τρενου της βικτωριας, θα του ειμαι ευγνωμων.
Ευχαριστω.
Επισκέπτης
[quote author=PROFONDOπαιδιά. Ήρθα απο επαρχία σήμερα και αρχικά θα πάω σε στριπτιζάδικο.
link=topic=2447.msg36555#msg36555 date=1163873744]
Παιδιά ευχαριστώ παρα πολύ για τις πληροφορίες. Θα παω Πετρέλη [/quote]
τωρα μας κανεις πλακα, ετσι ?
Συναγωνιστες θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας.
Ευχαριστω.
Victory hotel, λιγο μετα το κτιριο του οτε σε ενα στενακι δεξια (οδο νικαιας αν θυμαμαι καλα). πεντακαθαρο, διακριτικοτατο και οικονομικο (27 ευρω). αντε, καλο βολι..
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ποιο είναι το καλο στριπτηζαδικο-αλλο γκομενες χορο και φραπεδια΄
το πιο καλο για μενα ειναι το grand ritorno!στην μιχαλακοπουλου
galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
παιδια πηγα χτες σρο raspoutin.....τρελα......πηρα για χορο ενα μελαχροινο μωρο δεν θυμαμαι το ονομα της......της εγλειφα τις ρογες τις ρουφαρα και μεχρι και δαχτυλακι της εβαλα και δεν ειπε οχι!!!!!!φυσικα μετα δεν συγκρατηθηκα και πηρα cg οπου του αλλαξα τα φωτα....αυτα ευχαριστω....
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
παιδια πηγα χτες σρο raspoutin.....τρελα......πηρα για χορο ενα μελαχροινο μωρο δεν θυμαμαι το ονομα της......της εγλειφα τις ρογες τις ρουφαρα και μεχρι και δαχτυλακι της εβαλα και δεν ειπε οχι!!!!!!φυσικα μετα δεν συγκρατηθηκα και πηρα cg οπου του αλλαξα τα φωτα....αυτα ευχαριστω....
Με τις υγείες σου!
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.481
- Πόντοι
- 8.345
επειδη δεν καταλαβα την ερωτηση, vaso εσυ το ριτορνο το θεωρεις το καλυτερο σαν στριπ? αμα ειναι να παμε μια, να τιμησουμε τον ινστορικο χωρο του Playboy-playlandτο πιο καλο για μενα ειναι το grand ritorno!στην μιχαλακοπουλου
Δυστυχως αυτο το κακο εχουν τα στριπτιζ χαλας λεφτα στους χωρους και στους φραπεδες αλλα μετα επειδη δεν εχεις χορτασει ικανοποιητικα παιρνεις και μια βιζιτα....παιδια πηγα χτες σρο raspoutin.....τρελα......πηρα για χορο ενα μελαχροινο μωρο δεν θυμαμαι το ονομα της......της εγλειφα τις ρογες τις ρουφαρα και μεχρι και δαχτυλακι της εβαλα και δεν ειπε οχι!!!!!!φυσικα μετα δεν συγκρατηθηκα και πηρα cg οπου του αλλαξα τα φωτα....αυτα ευχαριστω....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις