Νέα

Γρήγορα πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
παιδιά. Ήρθα απο επαρχία σήμερα και αρχικά θα πάω σε στριπτιζάδικο. Θέλω καμμιά πρόταση σε μαγαζί που δεν θα γίνεται και ο μεγάλος πάνικος λόγω Σαββάτου. Το lolita μου είπαν ότι είναι καλό. Που είναι σας παρακαλώ. Κανένα μαγαζί για ποτάκι που να έχει πολλές γκόμενες;

Επισκέπτης
Παντου θα γινεται ψιλοπανικος σημερα.

Διαβασε τα posts του vasos ( στα στριπτηζαδικα Αθηνας) και θα παρεις αμεσες και ακριβεις πληροφοριες για αυτα που ψαχνεις.

Λολιτα = Λαγουμιτζη + Συγγρου, διπλα στην Πανειο.
Καλα να περασεις.

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Εγω θα ελεγα να πας σε κανα 2 "καλες" διευθυνσεις απο τον καταλογο,να ριξεις και κανα ..@μησάκι μιας και ανεβαινεις Αθηνα για βολτα,και μετα πινεις και κανα ποτακι. ;)

OP
OP
P

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Παιδιά ευχαριστώ παρα πολύ για τις πληροφορίες. Θα παω Πετρέλη και μετά τηλέφωνο απο εφημερίδα στο ξενοδοχείο με 100 ευρω περνάω καλά. Καμια πρόταση για κανα καλό κωλόμπαρο

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Ε τοτε ρε φιλε τι το θες το κολωμπαρο?
Στον Πετρελη κατι θα παιζει.

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
374
Πόντοι
6.135
Συναγωνιστες θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας.

Αυριο εχω κανονισει ραντεβου με Call- Girl κ δεν ξερω σε ποιο ξενοδοχειο να την παω! Αν καποιος ξερει καποιο ξενοδοχειο της προκοπης στην περιοχη γυρω απο τον σταθμο του τρενου της βικτωριας, θα του ειμαι ευγνωμων.

Ευχαριστω.

Detective

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
0
Έχει πολλά ξενοδοχεία εκεί γύρω.

Στη Λιοσίων (στο σταθμό του τραίνου - υπεραστικά) υπάρχει το ΚΙSSOS.

Οικονομικό, κυριλέ (πάνε με γκόμενες εκεί) και καθαρό - διακριτικό.

Σήμερα Σάββατο 3ωρο 25? νομίζω.

Επισκέπτης
παιδιά. Ήρθα απο επαρχία σήμερα και αρχικά θα πάω σε στριπτιζάδικο.
[quote author=PROFONDO

link=topic=2447.msg36555#msg36555 date=1163873744]
Παιδιά ευχαριστώ παρα πολύ για τις πληροφορίες. Θα παω Πετρέλη [/quote]

τωρα μας κανεις πλακα, ετσι ?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Συναγωνιστες θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας.

Αυριο εχω κανονισει ραντεβου με Call- Girl κ δεν ξερω σε ποιο ξενοδοχειο να την παω! Αν καποιος ξερει καποιο ξενοδοχειο της προκοπης στην περιοχη γυρω απο τον σταθμο του τρενου της βικτωριας, θα του ειμαι ευγνωμων.

Ευχαριστω.

Victory hotel, λιγο μετα το κτιριο του οτε σε ενα στενακι δεξια (οδο νικαιας αν θυμαμαι καλα). πεντακαθαρο, διακριτικοτατο και οικονομικο (27 ευρω). αντε, καλο βολι..

LOYLOY

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
ποιο είναι το καλο στριπτηζαδικο-αλλο γκομενες χορο και φραπεδια΄

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
παιδια πηγα χτες σρο raspoutin.....τρελα......πηρα για χορο ενα μελαχροινο μωρο δεν θυμαμαι το ονομα της......της εγλειφα τις ρογες τις ρουφαρα και μεχρι και δαχτυλακι της εβαλα και δεν ειπε οχι!!!!!!φυσικα μετα δεν συγκρατηθηκα και πηρα cg οπου του αλλαξα τα φωτα....αυτα ευχαριστω....

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
παιδια πηγα χτες σρο raspoutin.....τρελα......πηρα για χορο ενα μελαχροινο μωρο δεν θυμαμαι το ονομα της......της εγλειφα τις ρογες τις ρουφαρα και μεχρι και δαχτυλακι της εβαλα και δεν ειπε οχι!!!!!!φυσικα μετα δεν συγκρατηθηκα και πηρα cg οπου του αλλαξα τα φωτα....αυτα ευχαριστω....

Με τις υγείες σου!

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.481
Πόντοι
8.345
το πιο καλο για μενα ειναι το grand ritorno!στην μιχαλακοπουλου
επειδη δεν καταλαβα την ερωτηση, vaso εσυ το ριτορνο το θεωρεις το καλυτερο σαν στριπ? αμα ειναι να παμε μια, να τιμησουμε τον ινστορικο χωρο του Playboy-playland

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Δυστυχως αυτο το κακο εχουν τα στριπτιζ χαλας λεφτα στους χωρους και στους φραπεδες αλλα μετα επειδη δεν εχεις χορτασει ικανοποιητικα παιρνεις και μια βιζιτα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom