Νέα

Green cockney club (1986-1998)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
N

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
6χρονια μέλος του κεντρικου με δικαστηρια επι Παπουτσέλη στα 18 μου... αλλα χρονια... τα καλυτερα ηταν οι πεζοποριες (παντα ανευ μπατσων) στο καραισκακη ή ΣΕΦ... Επίσης το μονο πανο που μπορουσε να μπει στη θεση του κεντρικου ήταν των cockneys Καλαματας με αντιτιμο το τσουβαλι που φερναν πριν στο κεντρικο.. Μορφή ο Δήμος που ενω ο Στεφανος εδιωχνε τους απορους εκλεινε το ματι & τους εδεινε μετα το εισητηριο τσαμπε παντα... Ηταν εποχες που ο γνωστος πανελιστας Ακης των γαβρων ηταν πολυ μαγκας... χε,χε, 
καλα η καλαματα ειχε ετσι κι αλλιως δυνατο συνδεσμο και ηταν παντου δεν ηταν μονο ο αλλος λογος που ειπες.ακομα και οταν εκλεισαν οι συνδεσμοι και ειδικα οι cockneys η καλαματα ειχε κρατησει τον τιτλο cockneys πολλα χρονια μετα.τωρα ειναι στον ενιαιο φορεα συνδεσμων θυρας 13 αλλα τα ατομα ειναι περιπου ιδια.ειχαν δημιουργησει και ομαδα παναθηναικος καλαματας που επαιε στα τοπικα μεσσηνιας.ο δημος ηταν παντα δεξι χερι του στεφανου.πρεπει να ασχολειται ακομα και να ειναι στην θυρα 13-1966.

Ποιος θυμάται το Μάριο (το 1990 ήταν πιτσιρικάς γύρω στα 15-16) ο οποίος ήταν μεγάλο αλάνι και πάντα μέσα σ' όλα;
Σε κάποιο περιοδικό μετά από μερικά χρόνια, τον είχα δει φωτογραφία, να κρατάει ένα αεροβόλο πιστόλι, σε κάποια κατάληψη σχολείου...
δεν μπορω να θυμηθω ποιον λες.

OP
OP
N

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
simacockneys.jpg

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Μεγάλη μορφή ο Στέφανος.Αν ήταν αυτός ο αρχηγός του Φορέα,όλα θα ήταν αλλιώς.Αλλα γτα ρουφιανάκια του Φορεα έχουν κατι ανύπαρκτους για μπροστινούς.

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Μεγάλη μορφή ο Στέφανος.Αν ήταν αυτός ο αρχηγός του Φορέα,όλα θα ήταν αλλιώς.Αλλα γτα ρουφιανάκια του Φορεα έχουν κατι ανύπαρκτους για μπροστινούς.

ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΙΟΣ????????????????Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ?????????ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ??????ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!!!!
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΙΑΚΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ!!!!!!

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΙΟΣ????????????????Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ?????????ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ??????ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!!!!
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΙΑΚΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ!!!!!!

Ο Στέφανος δεν είναι μεγάλη μορφή;Ρε φίλε μου,εισαι σίγουρα Παναθηναικός;Ξέρεις απο πότε ήταν μπροστάρης της 13 ο Στέφανος και τι έχει κάνει στα χρόνια της παντοκρατορίας του;

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Ο Στέφανος δεν είναι μεγάλη μορφή;Ρε φίλε μου,εισαι σίγουρα Παναθηναικός;Ξέρεις απο πότε ήταν μπροστάρης της 13 ο Στέφανος και τι έχει κάνει στα χρόνια της παντοκρατορίας του;

Ακριβως επειδη τα ξερω τα λεω!!!!!!

cocobloco

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μεγάλη μορφή είναι ο απλός οπαδός που τραβιέται πετάει τα φράγκα του και ανοίγει το κεφάλι του για την  αρρώστια του

Και όχι ο κάθε μαγαζάτορας

Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Μεγάλη μορφή είναι ο απλός οπαδός που τραβιέται πετάει τα φράγκα του και ανοίγει το κεφάλι του για την  αρρώστια του

Και όχι ο κάθε μαγαζάτορας

Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες

Ακριβως!!!!!!!!

OP
OP
N

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ολα τα καλα σκηνικα του παο στα χρονια των cockneys εγιναν.

OP
OP
N

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
και ο ψηλος cockneys ηταν.ειχε το club στην αγια παρασκευη πριν το 98 και μετα ανοιξαν το east end.

OP
OP
N

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ο στεφανος απο τους cockneys ειναι καθε δευτερα και παρασκευη μετα τις 21.00 στο chat και στη ραδιοφωνικη εκπομπη της θυρα 13 1966.
δεξια εχει επιλογη που λεει web radio.

actionathens

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
1
φιλε η ιστορια των cockneys ειναι τεραστια οπως και του ιδρυτη της .ο ενας βαρδινογιαννης τον εδιωξε ο αλλος τον ταιζε.ημουν μελος.ΑΛΛΑ εμεις ζουμε για τον παναθηναικο και ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ απο το παναθηναικο.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ
ο ενας που τον εδιωξε ταιζε του αθενς φανς τοτε γι'αυτο και τον εδιωξε
ο αλλος μετα αναγκαστηκε να τον χρησιμοποιησει

actionathens

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
1
δεν νομιζω να ειχε αναγκη να ζησει απο τους βαρδινογιαννηδες.ακουγονται πολλα για την παρτη του.η ουσια ειναι οτι οι cockneys ειχαν κλεισει πεντε φορες απο διοικησεις και απο διαφορα αλλα.

τιποτα δεν ακουγετε

ανοιξε ξανα μετα καπου κοντα στην κουμουνδουρου στο 5οροφο μιας πολυκατοικιας μου φαινεται και πρεπει να ταν το 90

ειχε δυσκολα ατομακια αλλα πολλα πιαχα ρε αδερφε

εχω την εντυπωση οτι ισως καλυτερα να μην αναφερω ονοματα γιατι καποιοι ειναι αρκετα γνωστοι

αυτα τα ειχε γενικα η δεκαετια
τα ατομα που ειναι τωρα μπροστα στη 13 οι 8/10 ειναι απο κοκνευς

τοτε ειχε αναγκη και ΜΕΓΑΛΗ μαλιστα(ηταν και σε περιεργη φαση τοτε)...ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ δεν εχει αναγκη
παντως ειχε κανει πολλες μαλακιες και ισως φταιει για την καταντια αυτου του ιστορικου συνδεσμου

οταν εχεις εναν μεγαλο συνδεσμο δεν εχεις αναγκη κανεναν ισα ισα οι αλλοι εχουν αναγκη εσενα για πολλους λογους

το σιγουρο ειναι οτι ειχε πιασει τον τσουκαλα με αλλους 2-3 γνωστους γαυρους σε νυχτερινο κεντρο πριν 2 χρονια περιπου η και παραπανω ο στεφανος και η παρεα του και ο τσουκαλας τους κερασε μπουκαλι ουισκι για να μην τις φανε.

ισχυει

Πω ρε φίλε τι μου θύμισες τώρα!

Πρωτοετής φοιτητής στην Αθήνα εν έτει 1990 και βρίσκω κοντά στην Ομόνοια, εντελώς τυχαία Σύνδεσμο του Παναθηναϊκού και γίνομαι μέλος!

Μέχρι το 1997 που έφυγα από την Αθήνα, ήμουν ενεργό μέλος σε πολλές "δραστηριότητες" του Συνδέσμου! Από εκεί μέσα βγήκαν πολλά άτομα, που τα επόμενα χρόνια, στελέχωσαν τη 13...

Δεν ξέρω αν πρέπει να πω και άλλα πράγματα επ' αυτού, πάντως ο Στέφανος μας πούλησε τα τελευταία χρόνια και επειδή τον ήξερα προσωπικά, με στεναχώρησε το γεγονός αυτό. Αφού πρόσφατα σε ένα αγώνα που τον πέτυχα, προτίμησα να κάνω πως δεν τον είδα, γιατί θα μου έβγαινε και θα του έλεγα καμιά βαριά κουβέντα...

Για κάποιο φίλο που ρώτησε παραπάνω για το αν ο Στέφανος είχε πλακώσει το παοκτζή, αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο αδερφός του Στέφανου, ο λεγόμενος Μπίλης, είχε μαχαιρωθεί από παόκια πριν κάποια χρόνια..

ο αδερφος του ηταν ενα ατομο ασχετο ρε φιλε που δεν ειχε και πολυ σχεση με οπαδικα

Ο Κουτσουμπός ακόμα ασχολείται και φτιάχνει διάφορα (μπλουζάκια, βερμούδες, καπελάκια κ.λ.π.) για τους συνδέσμους!

Οταν μαχαίρωσαν τον Καρνέζη, θυμάμαι ότι όποιος κυκλοφορούσε στο δρόμο και ήταν γνωστός οπαδός άλλης ομάδας πλην Παναθηναϊκού, έτρωγε πολύ ξύλο.

Με τον Πανούλη από τους Cockney's είχαμε κάνει το θρυλικό ντου (το 1992) στη Λεωφόρο στους γαύρους σε αγώνα βόλει μεταξύ μας και ενώ ήμασταν 30 άτομα τη πέσαμε σε 150 και τους πήραμε. Και αν δεν ήταν οι μπάτσοι στην Ιπποκράτους, ακόμα θα τους κυνηγάγαμε...

ο καρνεζης ηταν ζωγραφιωτης αλλα πηγαινε και στους κοκνευς

6χρονια μέλος του κεντρικου με δικαστηρια επι Παπουτσέλη στα 18 μου... αλλα χρονια... τα καλυτερα ηταν οι πεζοποριες (παντα ανευ μπατσων) στο καραισκακη ή ΣΕΦ... Επίσης το μονο πανο που μπορουσε να μπει στη θεση του κεντρικου ήταν των cockneys Καλαματας με αντιτιμο το τσουβαλι που φερναν πριν στο κεντρικο.. Μορφή ο Δήμος που ενω ο Στεφανος εδιωχνε τους απορους εκλεινε το ματι & τους εδεινε μετα το εισητηριο τσαμπε παντα... Ηταν εποχες που ο γνωστος πανελιστας Ακης των γαβρων ηταν πολυ μαγκας... χε,χε,  

ο δημος ο μανιατης τι θυμηθηκες ρε μεγαλε?

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Πωωωωωωωωωωωωωωω μου θύμισες τα νιάτα μου...

Να ΄σαι καλά αδερφέ!

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Κάποτε μετρούσε.Τώρα τα έχει παρατήσει.Έχει έναν σύνδεσμο με ετήσιες πωλήσεις 1000 διαρκείας και μέχρι και τα διαρκείας του έκοψε ο Αλαφούζος και αυτός δεν αντέδρασε καθόλου.Σε παλαιότερες εποχές θα διέλυε τον βάζελο και τώρα εξαφανιζόλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom