αν εννοεις το σκηνικο στη λεωφορο το 1988 αυτος που φαινεται σε φωτογραφιες να κοπαναει γνωστο παοκι ειναι ο καλτσας απο ζωγραφου που μιλαει και στην εκπομπη του τραγκα που εχει μπει παραπανω ενα αποσπασμα.ειχαν γινει χοντρα σκηνικα στην τουμπα και φυσικα υπηρχε και η αναλογη απαντηση.ειχαν στησει καρτερι σε ολη την αθηνα ατομα απο θυρα 13 και ελεγχαν ταυτοτητες.οσους βρηκαν απο θεσσαλονικη τους πλακωσαν και 500 παοκια που καταφεραν να μπουν στη λεωφορο εφυγαν στο ημιχρονο τρεχοντας ολη την αλεξανδρας.σε ολα αυτα ειχε πρωτοστατησει το green cockney club και ο βαρδινογιαννης τους εδιωξε απο το γηπεδο.Aν και ολυμπιακος μεγαλο respect στον στεφανο,εχει αφησει εποχη.Αληθευει οτι ο μαναβης ο παοκτζης ειχε φαει κλωτσομπουνιδα απο τον στεφανο?
ειχαν προηγηθει καποια αλλα σκηνικα και τους ειχε διωξει πιο πριν και απο τα γραφεια που ειχαν στο υπογειο της παε επειδη ειχε μπει αιφνιδιως μεσα πριν απο εκδρομη στην κερκυρα και ειχε δει απο παλουκια μεχρι χαπια και πρεζες.
κακως εκανες οτι δεν τον ειδες γιατι αν του μιλαγες αφου λες οτι σε ξερει θα ειχες καταλαβει οτι δεν ειναι ετσι οπως τα λενε καποιοι και επισης θα καταλαβει οτι ειναι ο παλιος στεφανος και ποτε δεν αλλαξε.πριν λιγα χρονια ειχε βρει τον τσουκαλα και αλλους γνωστους της θυρας 7 σε νυχτερινο κεντρο και τον παρακαλαγαν να τον κερασουν χωρις αυτος να δεχθει.Πω ρε φίλε τι μου θύμισες τώρα!
Πρωτοετής φοιτητής στην Αθήνα εν έτει 1990 και βρίσκω κοντά στην Ομόνοια, εντελώς τυχαία Σύνδεσμο του Παναθηναϊκού και γίνομαι μέλος!
Μέχρι το 1997 που έφυγα από την Αθήνα, ήμουν ενεργό μέλος σε πολλές "δραστηριότητες" του Συνδέσμου! Από εκεί μέσα βγήκαν πολλά άτομα, που τα επόμενα χρόνια, στελέχωσαν τη 13...
Δεν ξέρω αν πρέπει να πω και άλλα πράγματα επ' αυτού, πάντως ο Στέφανος μας πούλησε τα τελευταία χρόνια και επειδή τον ήξερα προσωπικά, με στεναχώρησε το γεγονός αυτό. Αφού πρόσφατα σε ένα αγώνα που τον πέτυχα, προτίμησα να κάνω πως δεν τον είδα, γιατί θα μου έβγαινε και θα του έλεγα καμιά βαριά κουβέντα...
Για κάποιο φίλο που ρώτησε παραπάνω για το αν ο Στέφανος είχε πλακώσει το παοκτζή, αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο αδερφός του Στέφανου, ο λεγόμενος Μπίλης, είχε μαχαιρωθεί από παόκια πριν κάποια χρόνια..
ενω αλλοι απο τη θυρα 13 που κανουν τους ανεξαρτητους και οτι ειναι αντι-ΠΑΕ και τετοια γινονται κουμπαροι και γαμπροι και κουνιαδοι με κορυφαια στελεχη της θυαρς 7.
μακραν οι καλυτερες στιγμες του cockney club ειναι η πρωτη εκδρομη στο σουονσι και η εκδρομη στην κρητη αν δεν κανω λαθος το 1988 που εσπασαν ολο το καραβι και τους περιμενε ολη η αστυνομικη δυναμη της κρητης.πολλοι καταδικαστηκαν τοτε και φυλακιστηκαν.
η χειροτερη στιγμη ειναι το 1998 οταν σε αγωνα εκτος με ΑΕΚ στη νεα φιλαδελφεια πλακωνονταν περιπου στα 200 ατομα απο cockneys και athens fans απο τη βικτωρια μεσα στον ηλεκτρικο μεχρι και μεσα στο γηπεδο την ωρα του αγωνα και οι αεκτζηδες γελαγαν.