gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
τοτε..
pitbull ηταν φιλε, μην μπερδευεις τα σκυλια ..και τωρα υπαρχουν αυτοι οι τυποι ,αλλα πανε και ψαχνουν για αλλοδάπια στις πολιτιστικες εκδηλωσεις που διοργανωνει ο δημος αθηναιων..δεν ψαχνουν για ολυμπιακους τωρα..μονο για αλλοδάπια ή ταλιμπάνια...Εγω παιδια δεν ειμαι και πολυ σχετικος με αυτα .... μην πω οτι ειμαι πανασχετος .... αλλα για βαζελους εχω ακουσει .... για τη περιβοητη ΝΟΠΟ και για κατι κωλοπαιδα με ντοπερμαν που σε σταματαγανε στο δρομο στην Αθηνα και σε ρωταγανε τι ομαδα εισαι χεχεχεχεχε .....
απο εμενα ενα τεραστιο respect στον χιλιοτραγουδισμενο στρακο γιαννακη,για την εξαιρετη αποδοτικοτητα του στο ξεπουτσιασμα του γνωστου πουλμαν..Aν και ολυμπιακος μεγαλο respect στον στεφανο,εχει αφησει εποχη.Αληθευει οτι ο μαναβης ο παοκτζης ειχε φαει κλωτσομπουνιδα απο τον στεφανο?
απο εμενα ενα τεραστιο respect στον χιλιοτραγουδισμενο στρακο γιαννακη,για την εξαιρετη αποδοτικοτητα του στο ξεπουτσιασμα του γνωστου πουλμαν..
ανοιξαν θρεντ οι πουθεναδες..
με τον Γιαννακη θα μεγαλωσουν γεννιες και γεννιες γαβρων
τοτε..
το σιγουρο ειναι οτι ειχε πιασει τον τσουκαλα με αλλους 2-3 γνωστους γαυρους σε νυχτερινο κεντρο πριν 2 χρονια περιπου η και παραπανω ο στεφανος και η παρεα του και ο τσουκαλας τους κερασε μπουκαλι ουισκι για να μην τις φανε.Aν και ολυμπιακος μεγαλο respect στον στεφανο,εχει αφησει εποχη.Αληθευει οτι ο μαναβης ο παοκτζης ειχε φαει κλωτσομπουνιδα απο τον στεφανο?
τωρα το ειδα
τον ψηλο απο τον χολαργο που ειχε ριξει κατι γροθιες στον τσουκαλα.. τον ανακαλυψε τελικα ο τσουκαλας?τωρα το ειδα
γυρω στο 90
μμακαρι να τον βρει ο βρωμιαρης για να φαει και αλλεςτον ψηλο απο τον χολαργο που ειχε ριξει κατι γροθιες στον τσουκαλα.. τον ανακαλυψε τελικα ο τσουκαλας?
Τεραστιο RESPECT.