Ναι φιλε, με δουλευει. Παραδεισος η Κολομβια.
Καθε μερα μου στελνει βιντεο απο το "CaliNews" ή καπως ετσι, με διάφορα γεγονοτα της φαντασιας της.
Να σου πω το πιο απλο, πιθανον να μην το πιστεψεις, χέστηκα.
Τις προαλλες ηταν συνοδηγος σε ενα ταξι και μιλουσαμε με βιντεο κληση. Και μου λεει ξαφνικα "κοιτα!!!"
Ειχαν σταματησει στο φαναρι, και διπλα τους ηταν ενα αυτοκινητο σταματημενο. Και πηγαινει ενας με μοτοσικλέτα και χτυπαει με το χέρι του το παραθυρο του οδηγου. Αυτος το ανοιγει. Βγαζει ενα οπλο απο το μπουφαν του, σημαδευει τον οδηγό και του λεει "Dame telefono" (δώσε μου το τηλεφωνο). Ο οδηγός του δίνει το κινητο του, ο μοτοσικλετιστής φεύγει και η ζωη συνεχιζεται.
Πιθανον να το σκηνοθετησε και να ειναι ολα καλα.
Τις προαλλες βγηκε απο την τραπεζα και κρατούσε το κινητο της στο χερι (μεγαλο λαθος). Σταματαει ενα μηχανακι διπλα της, ενω ηταν πεζή, κατεβαινει ο συνεπιβατης, της λεει δώστο μου. Εκεινη αρνειται, αυτος την πλησιαζει, εκεινη τον κλωτσαει στο στομαχι, κατεβαινει μετα ο οδηγός με ενα μαχαιρι και παει να την καρφωσει, αυτη αντιστέκεται, πεφτει κατω και χτυπαει το χερι της και ευτυχως πριν την μαχαιρώσει πέσανε πανω του περαστικοι και τον εδιωξαν.
Πιθανον να μου ειπε ψεματα, το οτι ειδα κατι μελανιές και γρατζουνιές πανω της ισως να ηταν τυχαιο, μπορει να εκανε αγριο σεξ και να ηθελε να δικαιολογησει τα σημαδια.
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΥΠΕ