Νέα

Greek Mafia δολοφονία βενζινά, άλλο ένα πληρωμένο συμβόλαιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 313
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Αυτο που δεν ξερουμε είναι ποσοι απο αυτους που θα ανοιξουν σαμπανιες σημερα, δεν θα βγαλουν την χρονιά.

τυπε δεν εννοω τους συναδελφους του τυπου,αν και πολυ σωστη η παρατηρηση σου,αλλα τα μαγαζια τα ιδια απο τα οποια τα επαιρνε :confused::confused::confused:
αν και τωρα θα βρεθουν αλλοι να αναπληρωσουν το κενο :dunno::confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τυπε δεν εννοω τους συναδελφους του τυπου,αλλα τα μαγαζια τα ιδια απο τα οποια τα επαιρνε :confused::confused::confused:
αν και τωρα θα βρεθουν αλλοι να αναπληρωσουν το κενο :dunno::confused::confused::confused:
Α καλα, εννοειται, αυτοι απλα γλυτωσαν την πληρωμη Φεβρουαριου.
Απο Μαρτιο τα ιδια παλι

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.711
Πόντοι
6.946
Πως μπορείτε ρε μάγκες μια γελάτε με την αγριότητα που είδαμε;

Οι μπάτσοι γιατί δεν έχουν κάνει τίποτα τόσα χρόνια με τη νύχτα;

Πως κυκλοφορούνε όλα αυτά τα παράνομα οπλοπολυβόλα; Πως είναι δυνατόν σκοτώνει ο ένας τον άλλον με τέτοιο τρόπο;

Λέτε για ονόματα της νύχτας. Αφού όλοι αυτοί είναι γνωστοί γιατί κυκλοφορούνε έξω;

Ποιος είναι ο ρόλος της αστυνομίας; Να προσέχει τους βουλευτές, να γράφει κλήσεις ή να κυνηγάει τους γύφτους που κλέψουν τα καλώδια;

Έλεος ρε μάγκες δηλαδή δεν ξέρω αν με τρομάζει περισσότερο το γεγονός ή το ποσό χαλαρά το έχουν δει όλοι;
Ναι, άγριες καταστάσεις, δεν είναι για όλα τα βλέμματα που δεν βλέπουν συχνά τέτοια σκηνικά (π.χ. από δημόσιο, πυροσβεστική, ασθενοφόρα, αστυνομία, νοσοκομεία, νεκροτομεία, υπόκοσμος, κ.λπ.)
Η αστυνομία ξέρει ποιος τι και γιατί σκοτώνει απλά κάνει τα στραβά μάτια και δεν ασχολείται για να βγάζουν τα μάτια τους μόνοι τους .
Απλά πάνε και μαζεύουν τα πτώματα τίποτα άλλο . Εδώ ένα τσιγάρο άμα έχεις πάνω σου το σκέφτεσαι τώρα πως κυκλοφορούν πληρωμένοι δολοφόνοι σαν αστακοί και ποτέ μα ποτέ δεν έχουν πέσει σε έλεγχο και πως διασχίζουν λεωφόρους ολόκληρες μετά το συμβάν μόνο αυτοί το ξέρουν .
Τα περισσότερα ερωτήματα τα απαντάτε και μόνοι σας, και οι δύο που παρέθεσα. Να πούμε τι παραπάνω, έτσι έχουν τα πράγματα.

• Like
Αντιδράσεις: enduro

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Α καλα, εννοειται, αυτοι απλα γλυτωσαν την πληρωμη Φεβρουαριου.
Απο Μαρτιο τα ιδια παλι

και πολυ λες τυπε :confused::confused::confused:
ισως να τα δωσουν ολα το δευτερο 15θημερο με φιλικο τοκο 150% :confused::confused::confused:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
τι να κανουμε τυπε,να παμε να συλλυπηθουμε στην κηδεια; :think::confused::confused::confused:
ξερεις σε ποσα μαγαζια θα κανουν αποψε παρτι που τον καθαρισανε τον τυπο; :hi::hi::hi:
Να κάνεις πάρτυ επειδή πεθαίνει άνθρωπος είναι ελαφρώς ανώμαλο.
Τι θελεις να κανουμε παλικαρι μου?
Να εκφρασουμε τον αποτροπιασμο μας?
Προσωπικα σου λεω οτι ειλικρινα μού ειναι αδιαφορο, αν οχι και ελαφρως ικανοποιητικο να ξεβρωμιζει ο τοπος
Δεν ξέρω ρε τύπε αν είναι το φυσιολογικό να καθαρίζει ο ένας τον άλλον ας πάρουμε όλοι ένα καλάσνικοφ και όποιος ζήσει.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
Έχασε η δικηγορία ένα πολύτιμο στέλεχος

1705269904500.png
Φυσικά... Και έχει αρκετές τέτοιες και τέτοιους το επάγγελμά σου... Το ξέρεις καλά...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και κατι αλλο
Ειδα το καινουργιο βιντεο της εκτελεσης, προσπαθω να καταλαβω αν ο εκτελεστης φοραει γάντια.
Αλλιώς δεν καταλαβαινω πώς παει και ανοιγει την πορτα με γυμνο χερι αφηνοντας αποτυπωματα, για να δωσει την χαριστική.

• Like
Αντιδράσεις: enduro

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Να κάνεις πάρτυ επειδή πεθαίνει άνθρωπος είναι ελαφρώς ανώμαλο.

τυπε για ελα στην θεση των μυστων που τους επαιρνε μηνιατικο με νταβατζιλικι ο τυπος,και θα το ξανασκεφτεις :hi::hi::hi:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.099
Πόντοι
6.056
Το ειπα στην κολομπιανα μου αυτο, και γελαγε, μου λεει άσε τα παραμυθια.
Και αναγκαστηκα να βγω εξω να της το δειξω σε βιντεοκληση.
βλέπεις και κροκόδειλους εκτός από φίδια ? στο όνειρο σου ?:confused:

στο τέλος του βίντεο έχει το περιβόητο Medellin

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Φυσικά... Και έχει αρκετούς τέτοιους το επάγγελμά σου... Το ξέρεις καλά...
Νομιζω το εχω ξαναγραψει.
Μια φορα πηγα σε ενα στριπτιζαδικο και ανοιγοντας την πορτα πεφτω μουρη με μουρη με εναν συναδελφο μου. Κάνω ότι δεν τον βλεπω, αυτος με χαιρεταει, τον χαιρεταω τελικα κι εγω.
Παω μετα και ρωταω μια κοπελα, τι ειναι αυτος εδω?
"Το αφεντικό", μου απανταει...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Και κατι αλλο
Ειδα το καινουργιο βιντεο της εκτελεσης, προσπαθω να καταλαβω αν ο εκτελεστης φοραει γάντια.
Αλλιώς δεν καταλαβαινω πώς παει και ανοιγει την πορτα με γυμνο χερι αφηνοντας αποτυπωματα, για να δωσει την χαριστική.

στο ΠΘ ολοι οι μυστες λενε οτι φοραει γαντια τυπε.ειναι πολυ ασπρα τα χερια του :confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
βλέπεις και κροκόδειλους εκτός από φίδια ? στο όνειρο σου ?:confused:

στο τέλος του βίντεο έχει το περιβόητο Μεντελίν

Α ναι.
Τα περιφημα οδοιπορικα ευρωπαιων και αμερικανων στην Κολομβια, για να ανεβαζουν στο youtube. Σαχλαμαρίτσες.
Το Μεντεγιν αυτη τη στιγμη συγκριτικα ειναι πολυ καλυτερα από το Καλι, την Μπουεναβεντουρα, την Μπογκοτά και την Παλμύρα.

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.985
Πόντοι
206
Απλά αναρωτιέμαι τι είδους άνθρωποι είναι αυτό που εκτελούν τα σύμβολα θανάτου . Απλοί δολοφόνοι δεν νομίζω
με τον επαγγελματισμό και τον τρόπο που δρουν δείχνουν τέλεια φυσική κατάσταση , μεγάλη ψυχραιμία που δεν μπορεί να τα έχει ένας οποιασδήποτε ανθρωπος . Μισθοφοροι σίγουρα εκπευδευμενοι άνθρωποι

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.099
Πόντοι
6.056
Α ναι.
Τα περιφημα οδοιπορικα ευρωπαιων και αμερικανων στην Κολομβια, για να ανεβαζουν στο youtube. Σαχλαμαρίτσες.
Το Μεντεγιν αυτη τη στιγμη συγκριτικα ειναι πολυ καλυτερα από το Καλι, την Μπουεναβεντουρα, την Μπογκοτά και την Παλμύρα.
ναί αλλά δείχνει εικόνες-βίντεο , οπότε τι ?
είναι σκηνοθετημένα ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ναί αλλά δείχνει εικόνες-βίντεο , οπότε τι ?
είναι σκηνοθετημένα ?
Τι εικονες μωρε? Τι εννοεις? Μια ωρα βιντεο ειναι, τι να δω τωρα? Εννοεις οτι ολα ειναι καλα εκει και ασφαλη? Πες το μου να το μεταφερω στην κολομπιανα μου να γελασει το κοριτσι

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.099
Πόντοι
6.056
Τι εικονες μωρε? Τι εννοεις? Μια ωρα βιντεο ειναι, τι να δω τωρα? Εννοεις οτι ολα ειναι καλα εκει και ασφαλη? Πες το μου να το μεταφερω στην κολομπιανα μου να γελασει το κοριτσι
άσε το ποίημα
στα τελευταία 5 λεπτά έχει Medellin

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Απλά αναρωτιέμαι τι είδους άνθρωποι είναι αυτό που εκτελούν τα σύμβολα θανάτου . Απλοί δολοφόνοι δεν νομίζω
με τον επαγγελματισμό και τον τρόπο που δρουν δείχνουν τέλεια φυσική κατάσταση , μεγάλη ψυχραιμία που δεν μπορεί να τα έχει ένας οποιασδήποτε ανθρωπος . Μισθοφοροι σίγουρα εκπευδευμενοι άνθρωποι
Θα σε σοκαρω αν σου πω οτι υπαρχουν ανθρωποι που το να σκοτωσουν καποιον, θεωρουν οτι ειναι ισης απαξιας με το να παρουν ενα πακετο τσιγαρα απο το περιπτερο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

άσε το ποίημα
στα τελευταία 5 λεπτά έχει Medellin
Δεν με ενδιαφερει το Μεντεγίν ρε τύπε. Αν εχεις κατι για Καλι το συζηταμε

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.395
Πόντοι
456
Και κατι αλλο
Μάλλον δεν έχει καν δακτυλικά αποτυπώματα (έπεσε σε οξύ όταν ήταν μικρός...).

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom