Νέα

Grand Ritorno

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Δεν έχει σχέση αυτό. Αντιθέτως, μαγαζιά που έχουν μπάζα έχουν δουλειά - με την ανάλογη πελατεία βέβαια

βρε αδερφε για ποσο ακομα μεχρι να τους κανουν βουκινο? φανταζεσαι μια καμερουλα του μακη εκει μεσα τι εχει να γινει? αλλα ο καθενας θελει να το παιξει μαγκας που με 50 € αγορασε φραπε και το λεει σε ολο το λαο. μιλαμε για ανωτατη βλακια βρε αδερφια. καντε οτι κανετε και αφηστε τις ζητοκραυγες για ενα πληρωμενο φραπε.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: Δεν αντιλαμβάνομαι τις ζητωκραυγές, αλλά δεν πάει ο μάκης εκεί :rolleyes:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ο manos έχει άλλη άποψη κατανοητή για τις εμπειρίες και την ηλικία. Το Lido πχ έχει φάει κυνηγητό το Baby-O όχι :rolleyes:

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: Δεν αντιλαμβάνομαι τις ζητωκραυγές, αλλά δεν πάει ο μάκης εκεί :rolleyes:

μονο στην εφημεριδα της κυβερνησεως δε το γραψανε οι φιλοι οτι παιζει φραπες στα μαγαζια αυτα.

οσο γοα τον μακη και τον καθε μακη με μια καμερουλα γινανε ολα σκατα και μετα θα δεις μπουζουριασματα και πρωτοσελιδα και παραθυρα. ερε πλακες που εχουν να δουν τα ματια μας αν δε βαλουν μερικοι μυαλο.

:think: :jerking: :headbang: :huh:

αλλα βεβαια μπορει και να κανω λαθος και να εχω απλα αδικο. ασε που μπορει και να λεω φραπεδομαλακιες. :think:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αγαπητε εκενωτη χαιρομαι που τα λεμε για πρωτη φορα αν και εγω παρακολουθω τα λεγομενα σου οπως και ολων των συναγωνιστων και οπως γνωριζεις δεν γραφω συχνα αλλα μονο οταν πιστευω πως η αποψη μου μπορει να εχει ουσιαστικη σημασια. βεβαια πολλοι εδω απλα θελουν να λενε και να προσπαθουν να κανουν τους υπολοιπους απο εμας να τους θαυμασουμε το οποιο δεν με ενοχλει καθολου αφου τους καλυπτει τα ψυχολογικα τους προβληματα και τους προσφερει επιβεβαιωση που προφανως δεν μπορουν με αλλο τροπο να κερδισουν.

εσυ αγαπητε αν και μεγαλη προσπαθεια κανεις να περασεις το υφος του αγραμματου και αμορφωτου τα πηγες καλα στη μεταφραση του ονοματος μου και μερικες φορες ξεχνιεσαι και η ορθογραφια σου ειναι ζηλευτη. μου εισαι πολυ ευχαριστος και πιστευω πολυ διασκεδαστικος για ολους μας και πραγματικα χαιρομαι να σε διαβαζω γιατι σε γενικες γραμμες δεν βγαζεις κακιες. βεβαια εδω το μηνηματακι που μου εστειλες περιεχει και τον μη γνωριμο για σενα σαρκασμο για την "προσφορα μου στο χωρο". θα μου επιτρεψεις λοιπον να σου πω εαν θεωρεις οτι καποιος εδω προσφερει σε καποιο χωρο μαλλον εχεις χασει τη μπαλα καθως δεν υπαρχει χωρος απλα ενα ματσο αρσενικα αμφιβολου ποιοτητας και αμφιβολου προθεσεων που ψαχνουν τον αγοραιο ερωτα. πρεπει να σκεφτουμε πολυ σοβαρα ολοι μας εαν υπαρχει καμια σοβαροτητα σε ενα σαιτ που αναφερεται στο αγοραιο σεξ. απλα λεει ο καθενας καποιες εμπειριες και κανουν πολυ καλα την διαφημιση τους οι επαγγελματιες του ειδους. και πολυ απορω με την συχνοτητα των ποσταρισματων εδω μεσα γιατι η πραγματικα δεν εχουν τιποτα αλλο στη ζωη τους και τοτε μαλλον ειναι κοντα στον πατο του σκατου η απλα εχουν καποιο συμφερον απο τα λεγομενα τους οποτε και καλα κανουν. οσο αναφορα για το εαν εχω καμια προταση για καλο φραπε να σου συστησω το καφενεδακι της γειτονια σου που ειναι και οικονομικο αφου οπως λες εισαι παιδι λαικου στρωματος και δεν αντεχεις τις ακριβες συνοικιες.

και κατι σχετικο αλλα πολυ σοβαρο. ο φραπες που τοσο πολυ αρκετοι αναζητουν εδω μεσα θα ειναι και απολυτος λογος που τα στριπ θα πανε στον πατο και το ενα μετα το αλλο θα κλεινουν. δεν ειναι δυνατον να σερβιρεται φραπες σε αυτα τα μαγαζια τουλαχιστον με την υπαρχουσα νομοθεσια γιατι η παρανομια στα μαγαζια αργα η γρηγορα θα ειναι η καταδικη τους. μονο εαν εξελιχθουν νομιμως σε φραπιερες θα μπορει ο καθενας να πηγαινει εκει και να του βαρανε αλυπητα το Τουιτυ του μεχρι να φτειαξει φραπε. ασ γινουν οπως σε αλλες χορες (οχι πολλες) πορνεια και να δειτε ποσο γρηγορα θα σβησουν. τα ιδρυματα αυτα πρεπει απλα να προσφερουν θεαμα, αντε και λιγο μπαλαμουτι και τελος αλλιως θα σβησουν. η παρανομια δε μπορει να συντηρηθει για παντα και αργα η γρηγορα ο φραπες θα εχει ασχημα αποτελεσματα για τα μαγαζια αυτα. ρε φανταστειτε να κανει καμια βολτα κανα καναλι και να δειξει τις δραστηριωτητες των φραπετζουδων τι εχει να γινει. γιαυτο εαν αγαπατε αυτα τα μαγαζια και αν περνατε καλα εκει αφηστε τους φραπεδες γιατι θα μεινετε με τον Τουιτυ στο χερι.
κυριε Manobeach,γραφω ορθοντοπε για παρτι σας!!!!!!!!!!!
εχετε δικιο στα αμερικανικα στριπ ολα ειναι φοβερα και αφραπε με τρομερο σοου,στην Ελλαδα μας καμια απο τις σαβουρες που δουλευουν δε θα περναγε ουτε απεξω απο μαγαζι της μαμας Αμερικης,αλλα εδω ειναι Ελλαδα και στριπ σημαινει φραπες (μινιμουμ) και χοτελι μετα,τιποτα δεν δουλευει με αδειες οποτε ολα επιτρεπονται και απαγορευονται.
Ναι ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ και οχι λιγο ΠΟΛΥ(ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ) και αυτο το ξερουν ολοι στο σαιτακι,και ο λογος ειναι οτι ειμαι μπουφος και αγραμματος,δεν ειμαι του πανεπιστημιου αλλα ενας ανθρωπος μορφωμενος και πανεπιστημιακα για πιο λογο συχναζει σε καταγωγια μαζι με μπραβους ,τανες,νταβαδες κτλ και διπλα του καθονται ατομα χαμηλου επιπεδου και αρχιμαλακες σα και μενα!!!!!!!!!!!
ακομα ,ναι τα καλυτερα μαγαζια στριπ ειναι τα ποιοτικα αφραπα που δε πατα ανθρωπος αλλα δε καταλαβαινω γιατι δεν κλεινουν,μαλλον ανηκουν στη κατηγορια ταπητοκαθαριστηριων...παντα νομιμα
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ στα στριπομαγαζα ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ και ΔΕΡΝΟΥΝ εγω ουτε ΓΑΜΩ ουτε Δερνω,ολοι με εχετε του χεριου σας και απλα περιμενω κανα χαμογελακι απο καμια μουναρα μπας και καβλωσω και γω λιγο με το μονοποντο την καραφλα και τη μπυροκοιλια μου,να βαλετε και κωδικα ντυσιματος γιατι εγω ντυνομαι σα γυφτουλας(ειμαι και λιγο) !!!!!!!!!!!!!
Για χαρα φιλοι μου,αναβαθμιστε τα μαγαζια και να μην πατα κανεις,γιατι εδω ειναι ΕΛΛΑΔΑ χωρα της φραπας=μαλακιας
ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΤΕΡΜΑ Το ορθοΝτοπε,θα με παλι ο εαυτος μου ο ΓΥΦΤΟΥΛΑΣ Ο ΣΚΑΤΑΤΖΗΣ,αλλα τα λεφτα τα θελετε ακομα και αν ειναι σκατενια!!!!!!!!!!!!!

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
κυριε Manobeach,γραφω ορθοντοπε για παρτι σας!!!!!!!!!!!
εχετε δικιο στα αμερικανικα στριπ ολα ειναι φοβερα και αφραπε με τρομερο σοου,στην Ελλαδα μας καμια απο τις σαβουρες που δουλευουν δε θα περναγε ουτε απεξω απο μαγαζι της μαμας Αμερικης,αλλα εδω ειναι Ελλαδα και στριπ σημαινει φραπες (μινιμουμ) και χοτελι μετα,τιποτα δεν δουλευει με αδειες οποτε ολα επιτρεπονται και απαγορευονται.
Ναι ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ και οχι λιγο ΠΟΛΥ(ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ) και αυτο το ξερουν ολοι στο σαιτακι,και ο λογος ειναι οτι ειμαι μπουφος και αγραμματος,δεν ειμαι του πανεπιστημιου αλλα ενας ανθρωπος μορφωμενος και πανεπιστημιακα για πιο λογο συχναζει σε καταγωγια μαζι με μπραβους ,τανες,νταβαδες κτλ και διπλα του καθονται ατομα χαμηλου επιπεδου και αρχιμαλακες σα και μενα!!!!!!!!!!!
ακομα ,ναι τα καλυτερα μαγαζια στριπ ειναι τα ποιοτικα αφραπα που δε πατα ανθρωπος αλλα δε καταλαβαινω γιατι δεν κλεινουν,μαλλον ανηκουν στη κατηγορια ταπητοκαθαριστηριων...παντα νομιμα
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ στα στριπομαγαζα ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ και ΔΕΡΝΟΥΝ εγω ουτε ΓΑΜΩ ουτε Δερνω,ολοι με εχετε του χεριου σας και απλα περιμενω κανα χαμογελακι απο καμια μουναρα μπας και καβλωσω και γω λιγο με το μονοποντο την καραφλα και τη μπυροκοιλια μου,να βαλετε και κωδικα ντυσιματος γιατι εγω ντυνομαι σα γυφτουλας(ειμαι και λιγο) !!!!!!!!!!!!!
Για χαρα φιλοι μου,αναβαθμιστε τα μαγαζια και να μην πατα κανεις,γιατι εδω ειναι ΕΛΛΑΔΑ χωρα της φραπας=μαλακιας
ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΤΕΡΜΑ Το ορθοΝτοπε,θα με παλι ο εαυτος μου ο ΓΥΦΤΟΥΛΑΣ Ο ΣΚΑΤΑΤΖΗΣ,αλλα τα λεφτα τα θελετε ακομα και αν ειναι σκατενια!!!!!!!!!!!!!

σεβαστη η αποψη σου αλλα δεν ειναι κακο να ελπιζουμε σε συνολικη βελτιωση και οχι απλα στη προσκαιρη ευχαριστηση του φραπε γιατι αν κατι παει στραβα θα τελειωσει και ο φραπες αλλα και τα φραπομαγαζα. επαναλαμβανω και παλι τον σεβασμο μου στις αποψεις σου και στο υφος τους.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Επειδή εκφράζονται διάφορες απόψεις και προτιμήσεις για τα τα strip, όπως και απορίες, θα παραθέσω αυτό το post για τη παραπάνω... αντιδικία
Ρε παιδιά, έλεος. ʼλλος τρελένεται με φραπέδες, άλλος τις βλέπει για σπίτι, άλλος για συνηδητοποιημενους παιχτες της ελεύθερης οικονομίας, σε τουτη την κουβέντα. Σιγά μη τα έχουν βάλει σωστά αυτές στο μυαλό τους όλα αυτά, δηλ. το ρόλο τον κοινωνικό τους. Μπλεγμένες ξένες κοπέλες είναι που δεν ξέρουν αν υπάρχει αύριο και ότι νάναι κάνουν και λένε. Τι ασχολείστε, έτσι και αλλιώς αυτές στον υπόκοσμο ανήκουν, εκει βαράνε προσοχές, αυτούς θαυμάζουν και ερωτεύονται.  ʼμα κανας ρομαντικός με χοντρή τσέπη την δεί να τις τραβήξει, τις πουλάνε. Ο τυχόν παθιασμένος λαϊκός που τρώει απο τα αναγκαία του, φορτώνει που τον παθιάζουν και τον δουλεύουν. Ο πλούσιος ο κυριλέ, χόμπυ κάνει και είναι ψύχραιμος, δεν τον πονάνε τα έξοδα και δεν τρελένεται. Αυτό είναι. Δεν θέλει πάθος, καταντάει πρέζα.
και Είναι 200000 post κάποιοι μπορεί να έχουν γράψει κάτι

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τί είσαστε  εσείς  ρε  λαμόγια ;
Έφυγα  για  Σαββατοκύριακο  και  το ...μήσατε  το thread !
Για  συνέλθετε  μη  λάβω  μέτρα ...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Off-topic σβήστηκαν.

dogigr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα εχθες στο ιδρυμα για να δω το νεο προγραμμα. Τελικα οι αλλαγες ειναι, καποια νεα show που βαλανε, και καποιες καινουργιες γκόμενες που παιζουν μπάλα. Σημαντικοτερη βελτίωση όμως είναι ότι δεν ειχε τόσες πολλές βλαχορουμάνες που ειχα δει το καλοκαίρι τον Αυγουστο) που το μαγαζί είχε πιασει πάτο απο ποιότητα.  :-
Λες να βαλανε μυαλό  :uglystupid: και να καταλάβανε τι σούργελα ειχανε φέρει ή τις μετακινησανε στο αλλο που πήρανε από οτι λενε εδω οι φίλοι?
Οποιος ξέρει μας λεει.

Στο ψητο τωρα όλα τα λεφτα η Τζεσικα που κανει ενα παιχνιδι - χορο με το δονητη με μια πολύ ωραια μουσικη. Αυτη η γυναικα ενω δεν ειναι ωραια βγαζει μια απιστευτη καυλα, οτι και αν κανει.
Μετα βγαινουν και δυο τυπισσες πολωνεζες -μάλλον- που κανουν τα δικα τους επανω στη πιστα μαζι με τους χορευτες.
Στο παιχνιδι και η Ιζαμπελα που με τη γνωστη τρέλλα της τα κανει ολα (μεχρι και ενα μπουκαλι σαμπανια εβαλε στο νουνι της)
Κατα τα αλλα οπως τα ξεραμε με ανεβασμενη ατμοσφαιρα και αρκετο κόσμο
Εχουν βαλει και οθονες στους τοιχους που προβαλλουν διαφορα κλιπακια σχετικα με το αθλημα
Γενικά ητανε μια καλη βραδυα για εμενανε υστερα ειδικα απο τις 2-3 τελευταιες επισκεψεις που ειχα απογοητευτει με τα σουργελλα που ειχανε μαζευτει εκει.
Μαλλον ξανασηκωνεται το μαγαζι....

apo87

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Υπαρχει κανας θαμωνας να μου πει αν εμφανιστηκε καμια καινουργια κοπελα
με ονομα Ντιανα απο Ρωσια στο μαγαζι;;; (ξανθο, μικροκαμωμενο,20χρονο με γαλαζια ματια αγγελουδι!)

δουλεψε ενα μηνα στο Σταρ και εξαφανιστηκε!
ψαχνουμε στα θυγατρικα του μηπως γινει κανα θαυμα...αντε να δουμε!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πηγα εχθες στο ιδρυμα για να δω το νεο προγραμμα. Τελικα οι αλλαγες ειναι, καποια νεα show που βαλανε, και καποιες καινουργιες γκόμενες που παιζουν μπάλα. Σημαντικοτερη βελτίωση όμως είναι ότι δεν ειχε τόσες πολλές βλαχορουμάνες που ειχα δει το καλοκαίρι τον Αυγουστο) που το μαγαζί είχε πιασει πάτο απο ποιότητα.  :-
Λες να βαλανε μυαλό  :uglystupid: και να καταλάβανε τι σούργελα ειχανε φέρει ή τις μετακινησανε στο αλλο που πήρανε από οτι λενε εδω οι φίλοι?
Οποιος ξέρει μας λεει.

Στο ψητο τωρα όλα τα λεφτα η Τζεσικα που κανει ενα παιχνιδι - χορο με το δονητη με μια πολύ ωραια μουσικη. Αυτη η γυναικα ενω δεν ειναι ωραια βγαζει μια απιστευτη καυλα, οτι και αν κανει.
Μετα βγαινουν και δυο τυπισσες πολωνεζες -μάλλον- που κανουν τα δικα τους επανω στη πιστα μαζι με τους χορευτες.
Στο παιχνιδι και η Ιζαμπελα που με τη γνωστη τρέλλα της τα κανει ολα (μεχρι και ενα μπουκαλι σαμπανια εβαλε στο νουνι της)
Κατα τα αλλα οπως τα ξεραμε με ανεβασμενη ατμοσφαιρα και αρκετο κόσμο
Εχουν βαλει και οθονες στους τοιχους που προβαλλουν διαφορα κλιπακια σχετικα με το αθλημα
Γενικά ητανε μια καλη βραδυα για εμενανε υστερα ειδικα απο τις 2-3 τελευταιες επισκεψεις που ειχα απογοητευτει με τα σουργελλα που ειχανε μαζευτει εκει.
Μαλλον ξανασηκωνεται το μαγαζι....

Α και σεις  εκεί ήσασταν .
Όντως  το μαγαζί ανεβαίνει . 
Όσο για  την Ιζαμπέλλα  πρέπει να αρχίσει να προσέχει λίγο τη διαιτά της  γιατί σε λίγο θα είναι βαρέων βαρών .

Α και για να μην ξεχνιόμαστε  χρόνια  πολλά Αλέξη

OP
OP
A

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Pour, πότε το βλέπεις να πηγαίνεις ξανά? Εγώ αρχές Νοέμβρη, που έχω και γενέθλια, λες να σε πετύχω επιτέλους?)  :tickedoff:
Οι πολωνέζες που λέει ο φίλος είναι η Άστα και η Νάσια, αν το έπιασα καλά) το όνομα, εννοώ  :dancing:
Όσο για την Ιζαμπέλα, σε λίγο θα την φωνάζουμε Μπέρτα  :rockon:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ναι ρε φίλε αλλά  18 διαφορετικοί δονητές  δεν κάνουν κάτι προς υπερβολή ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Βρε Θρούλη δίκηο έχεις , αλλά εκεί έχουμε  ένα θέμα you know

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Όπως  θα σου πει ο ...MC αποφάσισα να μην έχω πολλά  θέματα .
2 - 3 τα έκλεισα οριστικά .
Πάντως  είναι ένα μυστήριο  αυτό το μαγαζί
1) Σε κανέναν δεν αρέσει ως μαγαζί
2) Σε κανένα δεν αρέσουν οι γυναίκες του
3) Σε κανέναν δεν αρέσουν τα σόου του
4) Όλοι το βρίσκουν κωλόμπαρο
5) Όλοι το κατακρίνουν διότι είναι άφραπο και ενίοτε ά-χορο
6) Όλοι το βρίσκουν ακριβό
Και ... όλοι εκεί πάνε !

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Όπως  θα σου πει ο ...MC αποφάσισα να μην έχω πολλά  θέματα .
2 - 3 τα έκλεισα οριστικά .
Πάντως  είναι ένα μυστήριο  αυτό το μαγαζί
1) Σε κανέναν δεν αρέσει ως μαγαζί
2) Σε κανένα δεν αρέσουν οι γυναίκες του
3) Σε κανέναν δεν αρέσουν τα σόου του
4) Όλοι το βρίσκουν κωλόμπαρο
5) Όλοι το κατακρίνουν διότι είναι άφραπο και ενίοτε ά-χορο
6) Όλοι το βρίσκουν ακριβό
Και ... όλοι εκεί πάνε !
ινε σε σιμιο κεντρικο γιαφτο,οπος και το Μπειμπ πιο κατο αλι μαμουδια,τσαμπα η γαματι θεσι

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Και τότε  γιατί το  babes  δεν το αναφέρει ουδείς ?
Έλα  όλοι σπαζόμαστε  κυρίως  με το 5 και 6 αλλά  νομίζω ότι έχει πολύ ωραίο κόσμο μετά τη 1/10

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom