Νέα

Grand Ritorno

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Κάνας φελός θα ήτανε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 
4228877797

Δεν αποκλείεται....αφου ήρθες να την παίξεις στον δίπλα καναπέ απο μένα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

Επισκέπτης
Αφού είσαι ανυπόμονος. Θα έρθει :2funny: :2funny: :2funny:...sometime
Μπαααααα...........δε νομίζω....ακόμη κ αν θέλαμε την ίδια...μάλλον εσένα θα είχε στην ξεπέτα....:) :)

Όπως γνωρίζεις....απ'την πρώτη μέρα μου....ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ τις φραπεδιές....άρα κ τις γκόμενες που γουστάρεις εσύ..;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μάλλον στο ευχάριστο διάλειμμα . Ξέρεις... Μωρό μου μισό λεπτό να πεταχτώ :2funny: :2funny:

4098524633

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
και στο manager. Τη μισή νύχτα στο Gold o βοθρατζής μάζευε φελούς :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Να επαναλάβω, ενημέρωση zero...

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
φιλε μανοΠαραλια,δεν ειμαστε ολοι μορφωμενοι και δε μπορουμε να γραφουμε ολοι σοφα πραματα,πολλοι ειμαστε λαικα παιδια-παππουδες που απλα θελουμε να πινουμε ενα φραπε.αλλοι λενε οτι τα μαγαζια ειναι φοβερα αλλοι οχι,καμια προταση για καλο φραπε εχεις να καμεις,σε ευχαριστουμε για οσα εχεις προσφερει στο χωρο!!!!!!!

αγαπητε εκενωτη χαιρομαι που τα λεμε για πρωτη φορα αν και εγω παρακολουθω τα λεγομενα σου οπως και ολων των συναγωνιστων και οπως γνωριζεις δεν γραφω συχνα αλλα μονο οταν πιστευω πως η αποψη μου μπορει να εχει ουσιαστικη σημασια. βεβαια πολλοι εδω απλα θελουν να λενε και να προσπαθουν να κανουν τους υπολοιπους απο εμας να τους θαυμασουμε το οποιο δεν με ενοχλει καθολου αφου τους καλυπτει τα ψυχολογικα τους προβληματα και τους προσφερει επιβεβαιωση που προφανως δεν μπορουν με αλλο τροπο να κερδισουν.

εσυ αγαπητε αν και μεγαλη προσπαθεια κανεις να περασεις το υφος του αγραμματου και αμορφωτου τα πηγες καλα στη μεταφραση του ονοματος μου και μερικες φορες ξεχνιεσαι και η ορθογραφια σου ειναι ζηλευτη. μου εισαι πολυ ευχαριστος και πιστευω πολυ διασκεδαστικος για ολους μας και πραγματικα χαιρομαι να σε διαβαζω γιατι σε γενικες γραμμες δεν βγαζεις κακιες. βεβαια εδω το μηνηματακι που μου εστειλες περιεχει και τον μη γνωριμο για σενα σαρκασμο για την "προσφορα μου στο χωρο". θα μου επιτρεψεις λοιπον να σου πω εαν θεωρεις οτι καποιος εδω προσφερει σε καποιο χωρο μαλλον εχεις χασει τη μπαλα καθως δεν υπαρχει χωρος απλα ενα ματσο αρσενικα αμφιβολου ποιοτητας και αμφιβολου προθεσεων που ψαχνουν τον αγοραιο ερωτα. πρεπει να σκεφτουμε πολυ σοβαρα ολοι μας εαν υπαρχει καμια σοβαροτητα σε ενα σαιτ που αναφερεται στο αγοραιο σεξ. απλα λεει ο καθενας καποιες εμπειριες και κανουν πολυ καλα την διαφημιση τους οι επαγγελματιες του ειδους. και πολυ απορω με την συχνοτητα των ποσταρισματων εδω μεσα γιατι η πραγματικα δεν εχουν τιποτα αλλο στη ζωη τους και τοτε μαλλον ειναι κοντα στον πατο του σκατου η απλα εχουν καποιο συμφερον απο τα λεγομενα τους οποτε και καλα κανουν. οσο αναφορα για το εαν εχω καμια προταση για καλο φραπε να σου συστησω το καφενεδακι της γειτονια σου που ειναι και οικονομικο αφου οπως λες εισαι παιδι λαικου στρωματος και δεν αντεχεις τις ακριβες συνοικιες.

και κατι σχετικο αλλα πολυ σοβαρο. ο φραπες που τοσο πολυ αρκετοι αναζητουν εδω μεσα θα ειναι και απολυτος λογος που τα στριπ θα πανε στον πατο και το ενα μετα το αλλο θα κλεινουν. δεν ειναι δυνατον να σερβιρεται φραπες σε αυτα τα μαγαζια τουλαχιστον με την υπαρχουσα νομοθεσια γιατι η παρανομια στα μαγαζια αργα η γρηγορα θα ειναι η καταδικη τους. μονο εαν εξελιχθουν νομιμως σε φραπιερες θα μπορει ο καθενας να πηγαινει εκει και να του βαρανε αλυπητα το Τουιτυ του μεχρι να φτειαξει φραπε. ασ γινουν οπως σε αλλες χορες (οχι πολλες) πορνεια και να δειτε ποσο γρηγορα θα σβησουν. τα ιδρυματα αυτα πρεπει απλα να προσφερουν θεαμα, αντε και λιγο μπαλαμουτι και τελος αλλιως θα σβησουν. η παρανομια δε μπορει να συντηρηθει για παντα και αργα η γρηγορα ο φραπες θα εχει ασχημα αποτελεσματα για τα μαγαζια αυτα. ρε φανταστειτε να κανει καμια βολτα κανα καναλι και να δειξει τις δραστηριωτητες των φραπετζουδων τι εχει να γινει. γιαυτο εαν αγαπατε αυτα τα μαγαζια και αν περνατε καλα εκει αφηστε τους φραπεδες γιατι θα μεινετε με τον Τουιτυ στο χερι.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τώρα, δεν είναι σοβαρά να τα λες αυτά. Τα μαγαζιά κλείνουν επειδή δεν υπάρχουν €

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Τώρα, δεν είναι σοβαρά να τα λες αυτά. Τα μαγαζιά κλείνουν επειδή δεν υπάρχουν €

φιλε δεν εχεις αδικο για την ελειψη των € αλλα εαν δεν αλλαξει η συνταγη και συνεχιστει το σερβιρισμα του φραπε θα δεις πως αργα η γρηγορα διστυχως θα επιβεβαιωθω.

καταλαβαινω πως το απαγορευμενο ειναι παντα πολυ γλυκο αλλα και το πολυδιαφημισμενο και ταυτοχρονα απαγορευμενο σιγουρα θα παιθανει.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν έχει σχέση αυτό. Αντιθέτως, μαγαζιά που έχουν μπάζα έχουν δουλειά - με την ανάλογη πελατεία βέβαια, Baby-Ο πχ

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom